منم از وقتی cod4 رو ریختم اینجوری شد.ومشکل هم از برنامه هست نه دکمه ها و با غیر فعال کردنش مشکل حل میشه.نقل قول:
Printable View
منم از وقتی cod4 رو ریختم اینجوری شد.ومشکل هم از برنامه هست نه دکمه ها و با غیر فعال کردنش مشکل حل میشه.نقل قول:
Geforce 9600M GT 512MB DDR2نقل قول:
سلام دوستان . باطري 1070 چند ساعت كار ميده ؟
ماله من اصلا کاری به بازی نداره بعضی وقتا جن میگیردش مخصوصا وقتی داغ کرده باشه ( بازی هم میتونه دلیل داغ کردن باشه ) اگه دست به volum بزنم گیر میکنه و هی تیک میزنه
دوست عزیزنقل قول:
مصرف باتری به تعداد برنامه های اجرا شده /دانلود / بازی/کار کردن dvd رایتر/....
بستگی داره بطور متوسط 1.5 ساعت
دوست عزیزنقل قول:
درسته مال منهم همینطوره فکر میگنم به علت بالا بودن حساسیت میباشد من میذارم یه خورده خنک بشه بعئ با دستمال پاک میکنم درست میشه
سلام بچه ها،
من یه تازه واردم :46: یه سوال دارم، این مدل های dv4 dv5 dv6 و اینا چه تفاوت عمده ای باهم دارن؟ از چندین نفر شنیدم کلا لپ تاپ های hp خیلی خوب نیستن،واقعا این جوریه؟ :worried: ولی با توجه به config هایی که دارن من خیلی خوشم اومده ازشون، فقط post هایی که خوندم تو همشون نوشته بود که خیلی گرم می کنن و از این جور حرفا :13:شما دوستان که با hp کار کردین می تونین کمکم کنین؟ هم اینکه از بین اینها کدوم یکیشون بهتره هم اینکه کلا چه تفاوتایی باهم دارن؟ :23:
خیلی ممنون می شم کمکم کنید :)
این حرفا همش الکیه!
به نظر من که hp یکی از بهترین تولید کننده های لپتاپ هستش!!
یه لیپ تاپ توپ با گرافیک و رم حداقل 4 گیگ و سی پی یو خیلی بالا و البته خوشگل قیمتش هم مهم نیست چیه؟
سلامنقل قول:
اصل این تفاوت پیشوند ها برای سایز ال سی دی هست یعنی dv4 ها 14 اینچی , dv5 ها 15 اینچی و dv7 ها 17 اینچی هستن .
وبه غیر از این تک تک لپ تاپ های این 3 گروه تفاوت هایی با هم و یا با هم سری خود دارن .
برای مثال dv5 - 1060 و dv5 1070 که از یک سری هستن تنها تفاوتشون سی پی یو این 2 هست که یکی 2.2 و دیگری 2.5 هست
و dv5 - 1070 و dv4 - 1070 که از 2 سری جدا هستن هم تنها یک تفاوت دارن اونهم گرافیک هست که یکی geforce 9600 gt و دیگری geforce 9200 gs هست . ( البته تفاوت در سایز ال سی دی هم دارن )
لپ تاپ های اچ پی از نظر من خیلی خوبن و این شایعه ها واسه اینه که تو ایران اچ پی کمتر کار میشه واسه همین که بخوان جنش خودشون رو اب بکنن به برند دیگه .....
ولی این حرف درسته که سری dv 5 گرم میکنه ولی نه خیلی زیاد .
سلامنقل قول:
dv5 - 1070
cpu : 2.5
ram : 4 gig
vga : geforce 9600 gt
hard : 320 gig
lcd : 15.4 inch
weight : 2.6 kg
1.750.000 با گارانتی ایران اچ پی
دوست عزیزنقل قول:
1-تفاوت در سایزlcd
2-خیر hp یکی از بزرگترین برندهای تولیدکننده نوت بوک می باشد که جهت بازار خاورمیانه در چین تولید می شوند(تحت لیسانس امریکا)
3-خیر گرم کردن با توجه به مشخصات نوت بوک امری عادی است
4-دوستان عزیز این مورد را نیز قبلا توضیح دادم به علت آلومینیومی بودن کیبورد (رسانا بودن ) گرم شدن محسوس میشود در صورتی که در dell کیبورد لاکی است
5-بستگی به مشخصات مورد نیازدارد ولی dv 5 1060 &dv 5 1070 خوب میباشند
دوست عزیزنقل قول:
dv 5 1070 با گارانتی ایران اچ پی 1750000
دوست عزیزنقل قول:
توی این پست همه اچ پی دارند:27:
سلام
من فكر كنم الان حدود 5 روز كه دارم پستهاي شما رو براي خريد اچ پي ميخونم. بسيار كامل و جامع بود. توي هيچ فرومي از سايت ديگري اينقدر اطلاعات نبود. اول براي خريد Dv5-1050 رفته بودم ولي وقتي شنيدم سري **11 داره مياد صبر كردم (البته با خبردادن شما در پستها) الان هم راضي هستم و از همه شما ميخوام تشكر كنم.
ممنونم از همتون
نقل قول:
سلام
خوشبختانه p30 همیشه کاربرای خوب داشته و داره و حتما هم در اینده خواهد داشت .
سلام
چنتا سوال دارم.
1. چجوری میشه برنامه ی Youcam را در Yahoo Maseenger فعال کرد . اینجا گفتم شاید تو لپتابای دیگه نباشه.
2. چند وقت پیش لپتابو فرستادم اسلیپ وقتی گذاشتم تو کیفش بعد چند ساعت اومدم دیدم بیچاره فنش روشن شده و حسابی داغ کرده . ینعی وقتی میره اسلیپ دیگه نمیشه گذاشتش توکیف .چون یکی از راهتی های ویستا اینه که اسلیپ داره میشه راهنمایی کنید.
ممنون
به این بخش ربطی نداره ... سوالات خودتون رو در بخش اشکالات بپرسید نه اینجا دوست عزیزنقل قول:
سلام
چنتا سوال دارم.
1. چجوری میشه برنامه ی Youcam را در Yahoo Maseenger فعال کرد . اینجا گفتم شاید تو لپتابای دیگه نباشه.
2. چند وقت پیش لپتابو فرستادم اسلیپ وقتی گذاشتم تو کیفش بعد چند ساعت اومدم دیدم بیچاره فنش روشن شده و حسابی داغ کرده . ینعی وقتی میره اسلیپ دیگه نمیشه گذاشتش توکیف .چون یکی از راهتی های ویستا اینه که اسلیپ داره میشه راهنمایی کنید.
ممنون
متشکر
توی خاورمیانه بلاخره hp hdx16-1050 و hp hdx18-1070 به بازار اومد که من hdx16 اینجا که هستم دیدم با قیمت 1640 تومن
اینم عکس هایی از کانفیگ موچود در خاورمیانه
سلام ، حالا هرچی بیاد دیگه مهم نیست چون dv5 1135 گرفتم 1340000 که ان شاءاللله فردا صبح تحویل می گیرم.
حالا رو حساب فضولی گرافیک این دو مدل چقدره ؟ HDX16 و HDX18
نقل قول:
گرافیک این دو لپ تاپ همون 9600m gt هستش.
از کدوم شرکت؟نقل قول:
آقا وضوح نمایشگرش چنده؟
yashm 1365 مبارک باشه
.چند سوال داشتم : 1- DV5-1135 آ یا web و میکروفون داخلی داره؟
2-بعد که باهاش کار کردی از نظر داغ شدن و مشکلات احتمالی با کلید های تاچ برامون بنویس .
3- آیا در DV ها فینگر پرینت فقط برای امنیت در استارت اپ ویندوز ه یا برای محدودیت دسترسی به فولدر ها هم کابرد داره ؟"
4- سی پی یو turion x2 2.3 (2 m cash) معادل کدام مدل لینتل کارایی دارد؟
5- جایی نوشته بود گرافیک dv5 1145 که ATI 3450 هست 512 dedicate داره ؟ میشه ؟ چون تو اونای دیگه نوشته 256 dedicate داره؟
6- اوناییکه dv با cpu شرکت AMd دارند چطور ه ؟ کند نیست .
ممنون از همه و از این تاپیک
چون من قبلاً یک بار از ..... خیلی درخواست کردم تا رویو بنویسه ولی ننوشت . اجالتاً فقط به سوالات جواب بدم چون ساعت 9 شب تحویل گرفتم ، و برای رویو حسابی باید شخم بزنی.نقل قول:
1- بله داره تازه برای webcam نوشته light webcam که احتمالاً نور برای مواقع تاریکیه. چهارتا نقطه کنار webcam قرار داره . ولی هنوز تلاش نکردم روشنش کنم.
2- سمت چپ اون توی موقع ریکاوری گرفتن یک کم گرم شد . مثل گرمای پشت مانیتوری که یک ساعت روشن شده ( samsung 17980 ) . ولی هنوز بازی نریختم . یک کم هم روم نمی شه روز اول جلوی حاجی ( بابام) روش بازی بریزم ! :41: :19:
3- 1135ee فینگر پرینت نداره.
4- این رو نمی دونم ولی برو توی این سایت یک کم سرچ کن ( خیلی راحته چون یک گزینه به اسم کامپیر داره برای مقایسه ) البته الان لینک راحتی گذاشتم تا مستقیم به چیزی که می خواهی برسی5- الان لینک رو گم کردم ولی چند صفحه قبل آدرس سری 11 رو تو سایت اچ پی داده بودم ( فکر کنم صفحه 40) برو دقیق نگاه کن.نقل قول:
کد:http://www.notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.2436.0.html
6- سیستم خونم AMD خیلی عالیه ! :31:
نمرۀ ویستا برای 1135 گرافیکم 5.3 داده به سی پی یو 5.2 و به رم 5.8 و به هارد 5.2 و به ویندوز Aero داده 4.8
چندتا عکس البته کیفیت نداره !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گارانتی امیتاک و از یک مغازه تو مشهد سفارش دادم. وضوح هم رو بیشترین حالت 1280 در 800 هستش که من فکر می کردم ال سی دی اینفینتی دارای رزولوشن 1680 در ... هستش :41:نقل قول:
از طرفین اگر نگاه کنی هم تار نمی شه . آخر کیفیته و با dell 1500 و.... غیر قابل مقایسه هستش !
هارد ضعیفه باید میگشتی و 7200 دور میخریدی یا تعویض بکنی ... سرعت میاد پایین
به نظرم دنبال باتری 8 یا 12 سلولی هم باشید که عالی میشه
سلام من قصد خرید dv5-1070 رو داشتم که شنیدم سری جدید (**11) وارد ایران شده و قراره سری hdx هم از راه برسه
به نظر شما من کدوم مدل رو انتخاب کنم؟
7200 باطری بیشتر مصرف می کنهنقل قول:
باطری 8 یا 12 سلول هم که خودتون گفتید دور و بر 200 دلاره . من فعلاً پول کیف خریدن هم ندارم . آیا به صلاح است با کیف معمولی ببرم دانشگاه ؟
جس بدنه اچ پی خیلی خوبه در مقایسه با لپ تاپ های دیگه ... اگر توی کیف معمولی می بری نباید فشار بهش بیاد بخصوص به وسطش ... ممکنه Lcd خراب بشه.
من دیدم کاور نوت بوک توی بازار اومده یک تیکه پارچه که داخلش فومه . نازک و ظریف هست اما ضربه گیر قوی هست . از اینا بخر بزار توش بهتره
ممنون راستی1- صفحه کلید 1135 فارسی یا عربی ؟ 2 - لوگوی hp پشت 1135 هم چراغ داره ؟ 3-مودم هم که داره؟
با سلام
اول تشکر می کنم بابت این بحث خوب و جالب
چیزی که برای من جالب بود این بود که یه چند وقتیه تصمیم گرفتم یه لپ تاپ بخرم به همین دو مدلی رسیدم که خیلی از دوستان هم اینارو انتخاب کرده بودن منظورم del xps m1530 و hp pavilion dv5t هستش حالا با اجازتون یه چند تا سوال ازتون داشتم:
1- تومدل dv5 گفته میشه که کارت گرافیک تو انجام بازی ها خیلی داغ میکنه به طوری که دماش به 91 درجه میرسه می خواستم بدونم که این دما در حالت نرمال و خوب کار کردن باید چقدر باشه یعنی حالت طبیعی و نرمال؟
2- آیا تو همه ی بازیها یه همچین مشکلی پیش میاد یا فقط تو بازیهای سنگین این اتفاق می افته؟
3- این مشکل داغ کردن که به نظر نتها ایراد این مدله تو مدلهای دیگه ی dv ها هم هست یا مثلا فقط توی یک نوعه خاصشه مثلا 1060 این اشکالو داره؟
4- Hp لپ تاپ دیگه ای با این مشخصات داره که حرارت کمتری تولید کنه ؟
5- آخرین سوالم که خیلی سوال پرسیدم اینه که قیمت مدلهای dv و 1530 الان چنده؟
دوست عزيزنقل قول:
1-اين پرسش قبلا مطرح شده وبراي كساني كه تازه مي خواهند به خانوادهdv 5 بپيوندند پيش مي آيد.لازم به ذكر است با توجه به بالا بودن مدل كارت گرافيكي اين مدل امري طبيعي است بايد توجه داشته باشي كه كيبورد اين مدلها آلومينيومي است لذا گرم بودن آن ملموس تراست (نسبت به بدنه لاكي)
2-خير انقدر گرم نميشه مگر يه مدت زياد بازي سنگين بكني!!
3-بيشتر در مدلهاي 1060 و1070
4-سري dv 4 يك مقدار حرارت كمتري توليد ميكنه
5-قيمت رو در تايپيك مشاوره پيدا كن
در پايان دوست عزيز به عنوان كسي كه اين مدل را داره بسيار راضي هستم انقدر هم كه ميگن گرم نميكنه
سلام. این چیزی که می گم اصلاض شوخی نیست . امروز تو دانشگاه با وایر لس کلی چرخیدم و باطریم تموم شد ، شارژر رو زدم تقریباً تا 25 درصد باطری گرفت ، آنچنان شارژر داغ شد که نمی شد بهش دست زد البته با دستگاه کار هم می کردم فکر کنم کار خودم اشتباه بود.
توی این چند ساعت میز زیر لپ تاپ گرم و اون بالا جای مولتی مدیا داغ بود ولی می شد دست زد . یا قدرت و گرما یا لپ تاپ cool ولی ضعیف؛ یا زشتی ( دل ) یا زیبایی ( hp) ؛ یا قیمت بالا (سونی ) یا معمولی و به نسبت ارزان ( اچ پی ) ----> مسئله این است که من راضی هستم ولی اگر همین مشکل گرما و کم بودن طول شارژ و کیبرد عربی و نبود درایورهای ایکس پی این مدلها بیشتر از 2 میلیون ارزش داشت .
لوگو هم روشن می شه و چنان آدمها رو جذب می کنه که من بدم می یاد چون به چشم زدن وچشم زخم شدید عقیده دارم باید یک صدقه رد کنم. بله مودم هم داره.
آره والا منم اول همین فکر رو کردم و دلم خوش شد :31:نقل قول:
کلا برای مانیتورهای 15.4 اینچ سه رزولوشن مرسوم هست:نقل قول:
1280x800 یا WXGA
1680x1050 یا WSXGA+
1920x1200یا WUXGA
برای کارهای عادی 1280x800 و 1680x1050 هر دو خوب هستند. در 1680x1050 آیتم ها کمی کوچکتر نشون داده میشند ولی Workspace بیشتری در اختیار دارید. از نظر راحتی استفاده بهترین رزولوشن همون 1280x800 هست.
1920x1200 هم برای لپ تاپ های Gaming حرفه ای استفاده میشه (بعضی مدلهای Alienware یا ...) و خیلی برای استفاده های عادی کاربرد نداره.
---
تفاوت BrightView Infinity و BrightView هم زیاد نیست. فکر می کنم یک لایه Glossy به LCD اضافه شده که باعث قشنگ تر شدن صفحه شده، مثل اینکه کمی هم باعث بیشتر شدن بازتاب نورها میشه. من خودم ترجیح دادم صفحه نمایشم BrightView باشه نه BrightView Infinity.
دوست عزيزنقل قول:
همانطور كه گفتي هر سيتم يك مزايايي داره ويكسري معايب ولي اين كانفيگ با اين قيمت بسيار انتخاب خوبيه
ليبل كيبورد فارس نصب كن اين مشكل حل ميشه
داريور هاي ايكس پي هم گير مي ايد سري 1060 و1070 كه داره!!
اينقدر خرافاتي نباش!!!
این رو برای من یادداشت گذاشتن که با اجازۀ دوستم اینجا جواب می دم.نقل قول:
p3yman_xl
سلام دوست عزیز
مبارک باشه ... لپ تاپ زیبایی گرفتید. من هم قصد خرید دارم و احتمالا همین مدل رو بگیرم چون کانفیگ خیلی خوبی داره... . کیفیت اسپیکرها چطوره؟ راضی هستید؟
ممنون
کیفیت عالیه و همونطور که می دونی اسپیکرهاش ساخت شرکت معروفی هستش . از لحاظ بلندی من نمی تونم با چیزی قیاس کنم چون زیاد دور و برم لپ تاپ نبوده .
حالا این 1135 dv 5 که داغ میگنه واقعا سریع هست --مثلا در بالا آمدی ویندوز --اجرای word یا int explorer چقدر طول میکشه ==هنگ کردن داره یا نه ...حالا کلیدها اونقدر داغ میشه که باید دستکش پوشید !!!؟
دوست عزيزنقل قول:
بله سريع است vista تابالا اومدن ارم windows كمتر از 1min طول ميكشه
خير مال من كه تا حلا هنگ نكرده
.......دستت نسوزه!!!!!!!!!!!!
برنامه های زیادی روش نصبه و هنوز تحقیق نکردم که کدوم رو پاک کنم تا یک کم سیستم سبکتر بشه ، و بهتر بیاد بالا ، ولی همنطور که کاربر توکلی گفتن سرعتش عالیه. نمی دونم چرا 26 گیگ توی c پره !