برنامه media safe روی ان 79 نصب میشه اما اجرا نمی شه لطفا یه همچین برنامه ای یا ورژن سازگاری معرفی بکنید
برنامه media safe روی ان 79 نصب میشه اما اجرا نمی شه لطفا یه همچین برنامه ای یا ورژن سازگاری معرفی بکنید
دوســت عزيز اينو تســت كن :46:نقل قول:
موفق باشيد!:40:
سلام.برنامه ovi maps 3 cracked واسه n79 رو می خوام.S60v3.SymbianOS9.3
پســت نخســت رو ببنيد دوســت عزيـــز :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تست کردم همونی که من داشتم کلا تو ان79 و تو6220 هم فکر کنم این جور بودنقل قول:
برنامه نصب میشه کار میکنه داخل برنامه میری اما وقتی میخوای فایلی رو داخل برنامه وارد کنی نمیشه
میگه به خاطر مسایل امنیتی
یعنی کل این ورژن سیمبیان با این برنامه مشکل داره؟این همه گوشی..
دوست عزيز اين نوع گوشي ها دستم نيست تست كنم ولي براي خودم بدون ايراد كار كــرد !نقل قول:
گوشی شما چیه؟ورژن اخر سیمبیان؟این برنامه با ورژن اخر این مشکل رو داره .برنامه مشابه وجود نداره؟نقل قول:
سلام
برنامه ای برای دیدن ویدیوهای یوتوب پیشنهاد میدین؟
که مشکل فیلترینگ هم نداشته باشه
گوشی: n86
//
با خود ریل پلیر گوشی، میشه ویدیوها رو دید
salam man 1narm afzar ba name "free isms" gereftam ke moqe nasb ba inke gushim hake errore certifile mide.narm afzare "anim sprint" ham haminjureCHEKAR KONAM?
گوشي من دوست عزيز N78 هستش و آخر ورژن ! برنامه مشابه نميدونم براي قفل گذاري برنامه زياد هست :20:نقل قول:
دوست عزيز طبق قوانين فروم فارسي هستش و فارسي تايپ بشــه :20:نقل قول:
هــك رو فعال كرديد (پچ ها) ... اگه فعال باشن نبايد ديگه ارور Cer بــده براتون :41:
دوستان گل
من 6220 classic دارم. نرم افزار Nokia Maps Updater رو هم گرفتم.
Nokia OVI Suite رو هم گرفتم. همه رو نصب كردم. ولي همش خطا ميده
و ورژن 3 نوكيا مپ رو نصب نميكنه.
گوشي رو ميشناسه ولي بعد وصل شدن به اينترنت اين خطا رو ميده :
Can't get enough information about the phone
عجب خسته ميكنه آدم رو اين گوشي ها
همه گوشيهاي جديد همينطورين
يعني اشك آدم رو درمياره تا يه كوفتي رو نصب بشه
يادش بخير گوشيهاي باحال قديم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
"چرا كسي جواب نميده ؟؟؟ "
سلام
من یک n73 دارم که تقریبا برای 3 سال پیش هست
کد*#7370# رو کی میزنم از من lock phone می خواد و هیچ کدی رو قبول نمی کنه
من نمی دونم چطور باید این مشکل رو حل کنم اگر امکانش هست راهنمایی بفرمایید
با تشکر
سلام.نمیشه از فرستنده FM N79 به عنوان یک استودیو زنده استفاده کرد؟یعنی میشه حرف بزنی و صدات پخش بشه؟آیا باید با نرم افزار خاصی این کار رو کرد؟
سلام من امروز یه گوشیn79 خریدم اول میخواستم بپرسم که شارژ اولیه چند ساعت باید باشه
و دوم میخواستم ببینم چه جوری میتونم gps را فعال کنم که مثل گوشهای 5800 بدونه اتصال به اینترنت کار کنه ؟
سلام دوست عزيز تايپك براي مشكلتون زديد !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان هم راهنماييتون كــردن تايپك رو هم جاي مناسبي نزديد !!!
سلام، گوشی من نوکیا e71 هست قبلاً نرم افزار alon mp3 dictaphone را نصب کرده بودم ، بعد از یه مدتی گوشی را آپدیت کردم و نرم افزار پاک شد.خواستم دومرتبه نرم افزار را نصب کنم که بیشتر ورژن ها را روی گوشی نصب نشد تا ورژن 2.97 را نصب کردم ولی key را ندارم خواهشاً کمک کنید خیلی به این نرم افزار نیاز دارم.
فلش پلیر میخواستم برای فایلهای swf متاسفنه باز میکنه تو گوشی
flash lite نصب کردم فایلم رو باز نکردم
یه سوال دیگه.من animation menu رو نصب کردم ولی وقتی تمی رو اجرا می کنم نمیاره.چی کار کنم؟نقل قول:
دو سوال دیگه!نقل قول:
آیا برنامه ای هست برای n79 که با هاش بشه شبکه های WLAN رو -- کرد؟(رمزشو پیدا کنه)
من یه فایل 100 MB صوتی تصویری رو تو موبایل ریختم ولی فقط صداشو پخش می کنه.پسوند فایل WMV
سلام دوست عزيز گوشيتون رو هــك كرديد پچ C2Z مخصوص گوشيتون رو داريــد ؟نقل قول:
برنامه اي براي رمز WLAN پيدا كردن منم دنبالش بودم چيزي خاصي پيدا نكردم كه كار كنه !!!نقل قول:
اندازه فايل بيش از اندازه بزرگ بوده كه فقط روي گوشي صدا رو تونسته فعال كنه !
شما با يه برنامه پسوند رو براي موبايل و اندازه مخصوص گوشيتون تبديل كنيــد .
يادم نمياد چه برنامه اي بود و همه پسوند ها و اندازه هاي موبايل رو داشت :19:
سلام.ممنون کار کرد.نقل قول:
اگه پیدا کردید ممنون می شم لینکشو برام بفرستید.
اقا اگه خیلی حرفه ای هستید یه برنامه بگید که فایل های جاوا رو تو نوکیا n78 خوب اجرا کنه (مثل چیزی که برای s60 v5)اومده.
سلام دوســت عزيز فايل هاي جاوا به همه گوشي ها ميخوره ( گوشي كه جاوا رو ساپورت كنـه ) بالا مياد براي هر سايزي هم باشــه ميمونه سايز كوچيك بزرگي كه اونم ميتوني با يه سرچ برنامه مورد نظر رو پيدا كنيد كه ميشه سايز فايل هاي جاوا رو تغيير داد :46:نقل قول:
سلام.نرم افزاری برای قبله یابی می خوام.
بفرماييد دوست عزيز :46:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشيد!:40:کد:http://dnl.tebyan.net/NewDownload_Files/QiblaCompassBasic_995.zip
برای همه جای دنیا کار میکنه؟نقل قول:
ممنون.
سلام دوست عزيز :11:نقل قول:
نميدونم عزيـــز چون من تا حالا از شهرستان بندرعباس بالاتر نرفتم كه تست كنــم :31:
دوستان کسی نمی تونه راهنمایی بکنه؟نقل قول:
تست کردم همه جا کار میکنه!ممنوننقل قول:
این n79 چه قدر هنگ می کنه!
امروز برنامه Wlan اش بالا نمیومد!
می خوام مستر ریست کنم ولی نمیدونم چه جوریه و چه چیز های پاک میشه...
می تونید کمکم کنید؟با تشکر
--------------
بابا این گوشی بد جوری هنگ کرده!خاموشم نمیشه!کد #7370#* هم می زنم کاری نمیشه!چی کارش کنم؟می خوام به تنظیمات کارخانه برش گردونم یا مستر ریست.
آره منم قبلنا می خواستم به تنظیمات کارخونه برش گردونم کد می خواست.منم هیچ کدی بهش ندادم.چه جوری میشه پیداش کرد؟نقل قول:
سلام دوســـت عزيز مستر ريســـت كنيد بهتـــره براي هنگ كردن گوشي :46:نقل قول:
مستر رست همین کد #7370#* هست؟اینو که می زنم یه رمز ازم می خواد و من هیچ رمزی بهش ندادم.نقل قول:
خب چهار تا (0000) يا پنچ تـــا امتحان كنيد ...نقل قول:
12345 هم يه تستي كنيـــد براي من كه اينــه :46: تغييرش هم تا حالا ندادم !!!
ممنون ولی کار نکردنقل قول:
کار کرد!!
قوی ترین نرم افزار پیدا کردن و وصل شدن به شبکه های Wlan رو می خوام.با تشکر
من رو گوشیم کلن هیچ برنامه ای نصب نمیشه 2 روزه اینجوری شده. نه جاوا نه سیس.هیچ اروری هم نمیده فقط چند تا continue اول رو که میزنی به اونجا که دیگه باید بره که نصب شه نمیرسه انگار که بی خیال شه کلن!
گوشیم سامسونگ 8510
به جز مستر ریست راه دیگه ای هست که درست شه؟
دوست عزيز اين مشكل راهي بجز مستر ريســت نميشـــه كرد ...نقل قول:
سلام
برنامه ای چیزی نیست که زبان فارسی رو به قسمت Speech گوشی اضافه کنه؟
سلام دوســت عزيز من همچين برنامه اي نديدم ؟نقل قول:
منتظر باشيد دوستان ميتونن كمكتون كنن :46:
سلام.آخرین ورژن کرک شده برنامه adobe reader LE واسه n79 رو می خوام.نقل قول:
با تشکر.