معمولا با لیزر به راحتی از بین میره .......
Printable View
معمولا با لیزر به راحتی از بین میره .......
:18:نقل قول:
لیزر ؟ یعنی راهی نداره
شانس ببین
چند خرجشه؟
شنیدم یکی میگفت برای رفع جوش از الکل کامفر استفاده کن + ماسک آلوورا :دی
جواب میده اینا ؟
اگر دقیقا همان مکان دستکاری جوش اینطور شده احتمالا خونریزی زیر جلدی و خون مردگیه و بتدریج خودبخود ممکنه از بین بره . گاهی اوقات این دستکاری ها میتونه مدت طولانی جاش باقی بمونه .فعلا میتونید صبر کنید ببنید چه تغییری ایجاد میشه.
در مورد لیزر باید بگم که ضایعات ثابت پوستی که با دارو ها برطرف نمی شوند و یا اسکار جوشها و زخمهای قدیمی را می تواند از بین ببرد. فعلا اصلا بهش فکر نکنید .
بازم میگه این لکه اول باید دیده بشه تا تشخیص داده بشه اینهای که گفته می شه همه حدس و گمانه.
من 25 سال سن دارم و تا حالا سابقه جوش روی صورت نداشتم . ولی حدود 3 ماه هست که جوش هایی روی صورتم در آمد و به دکتر مراجعه کردم که کرم anti acne ericeh و یک صابون آلمانی بهم داد که زیاد فرقی نکرد . بعد دوباره پیش دکتر رفتم و اینبار یک ژل برای شستشوی صورت داد و یک نوع کپسول که فعلا فقط ژل را میزنم ، چون کپسول خیلی گرون بود ( 20 تا 60 هزار تومان ) و باید برم یک روز تایید کنم تا بتونم ارزون تر بخرم .
حالا سوالم اینه که جوش زدن های من خیلی کمتر شده ولی جوش هایی که قبلا زدم جاشون مونده . فکر میکنید مشکل چیه و چی کار باید بکنم ؟
باتشکر
میگن این کپسول های ضد جوش خوب نیستنقل قول:
نازا میکنه
سلام من دوتا مشکل دارم یکی چربی شدید پوستم هست که نمیدونم چه جوری رفعش کنم دومی هم جای چند تا جوش هست از دوران بلوغ گه البته بیشتر برآمدگی جوش هست تا تیرگی یا قرمزی .اگه کسی راه حلی داره ممنون میشم کمک کنه؟
الکل از هر نوعی پوستتون رو تیره و خشک میکنه.بهترین راه رعایت بهداشت پوست هست.نقل قول:
اگه پوستتون چربه میتونین با صابون معمولی و کیسه (تور پرده بهتره) صورتتون رو روزی 2-3 بار بشورین.
لکه های روی صورت که از جوش های دست کاری شده قدیمی بجا مونده رو چجوری میشه از بین برد؟
سریعترین راه چیه؟ هزینش مهم نیست.
این آلوئه ورا چی ؟ اونم بده ؟نقل قول:
البته داروي بسيار خطرناكي هم محسوب ميشه.خصوصا 20 ميلي هاشنقل قول:
میگن این کپسول های ضد جوش خوب نیست
نازا میکنه
يعني از خطر تولد نوزاد ناقض بگير تا سستي بدن و خرابي كبد(عاميانه) و از كار افتادن كليه تا تاري ديد و كندي شنوايي و مرگ:دي
آلوئه ورا سمی نیست و اثرات جانبی نداره.(البته مقدار زیادش داره.)نقل قول:
در ضمن خاصیت آنتی باکتریال هم داره که برای اونایی که جوش هاشون از نوع باکتریایی هست میتونه موثر باشه.
شما باید اول بدونین که عامل جوشتون باکتری هست یا قارچ بعدا به تناسب اون نوع درمان رو تعیین کنین.
معمولا جوش هایی که تو دوران بلوغ و جوانی درمیان عامل باکتری دارن و آلوئه ورا میتونه برای کم کردن تعدادشون موثر باشه.
ولی بهترین راه رعایت بهداشت روزانه هست.
درمان دارویی هم میشه انجام داد ولی از اونجایی که اثرات جانبیش بیشتره به هیچ وجه توصیه نمیشه.
عزيز اوني كه ميگي الان يادم افتاد به احتمال زياد خون مردگيه!!نقل قول:
Danial_Hiv
اصلا نگران نباش
من چند هفته پيش متوجه شدم جاي جوشي كه ديشبش از بين رفته بود سياه شده (اندازه يه نقطه) كه اين سياهي كم كم به داخلپوست داشت برميگشت كه با ناخن پوست رو كه جدا كردم از بين رفت
يكي هم كه رو پيشونيم بود الان دو سه ميلي از سطح پوستم داخلتر شده.نميدونم چطوري از بين ببرمش
دوستان خواهشا یکی بگه چه طور جای جوش را از بین ببرم ؟
من چند تا جوش زدم ولی جاش مونده بعد از اینکه مدت طولانی هم گذشته .
دقيقا من اين سوالو دارم.نقل قول:
دوستان خواهشا یکی بگه چه طور جای جوش را از بین ببرم ؟
من چند تا جوش زدم ولی جاش مونده بعد از اینکه مدت طولانی هم گذشته .
استفاده از صابون kia beauty !
شست و شوی زیاد ..
دکتر.
استفاده از مواد ویتامین دار E هم خوبه ..
دروود این صابون تا چه اندازه در این زمینه توانا است؟قیمتت این صابون چند است؟ساخت کجا است؟نقل قول:
البته اينم بگم كه از كسايي كه از اينجور صابوا استفاده كردن پرسيدم گفتن كم تاثير گذاشته
سلام دوستان
من با اینکه الان 17 سالم هست ولی هنوز یه لاخ ریش هم روی صورتم در نیاوردم دوستام تو دبیرستان هی بهم میگن تو کی میخوای بالاخره ریش در بیاری...
میخواستم ببینم دارویی پمادی چیزی هست که باعث رویش مو روی صورت بشه؟البته نمیخوام عوارض جانبی داشته باشه ها.
ممننون از همتون
:11::11:
تنها راهش صبر کردنه.یکی دو سال(حداقل) صبر کن درست میشه.نقل قول:
اكيدا براي مسائل غير ضروري از دارو و شيميايي جات استفاده نكننقل قول:
سلام دوستان
من با اینکه الان 17 سالم هست ولی هنوز یه لاخ ریش هم روی صورتم در نیاوردم دوستام تو دبیرستان هی بهم میگن تو کی میخوای بالاخره ریش در بیاری...
میخواستم ببینم دارویی پمادی چیزی هست که باعث رویش مو روی صورت بشه؟البته نمیخوام عوارض جانبی داشته باشه ها.
ممننون از همتون
تو 17 سال كي ريش در آورده كه تو دوميش باشي؟:دي
به دوستات بگو برن ريشاشونو بزنن
نقل قول:
شما مثکه خیلی ادعاتون میشه من خودم از تجربه دیگرون استفاده کردم و دیدم که زیر چشمشون گوده و تا به حال دکتر پوست هم نرفتم و از راهنمایی شما هم استفاده نکردم و حتی از دوستی دیگر در کلوب سوال کردم در مورد سوختگی هایی که بر اثر آفتاب لکه های قهوه ای میاره و بر من هم بود و من از این دوست عزیز سوال کردم که چی جوری صورتم را ترمیم کنم و خوب هم شد. و ایشان از هر دکتر و امثال شما بهتر راهنمایی کردند
سلام
راستش من حدود 6 ماه که یک لکه سیاه روی زبانم هست خودم تو اینه نگاه میکنم انگار چند تا از برز های زبانم سیاه شدن می خواستم علتشو بدونم یا اگه ممکنه راهنماییم کنید به چه متخصصی باید مراجعه کنم.
با تشکر:13:
نقل قول:
Feli
اگر خود ارضايي به صورت وسواس فکري در نيايد، اصلا ضرري براي بدن و يا روان ندارد.نقل قول:
zarto
اين را هم بگويم که خودارضايي به صورت طبيعي مي تواند از سنين 9 - 10 سالگي به بعد در دخترها و 12 - 13 سالگي به بعد در پسرها شروع بشود
گودي زير چشم و ... ارتباطي به خود ارضايي ندارد
سالنامه سلامت به نقل از :
B B C P e r s i a n .com
آقا ببخشید من اشتباه کردم. اصلا دست خودم نبود .دیوونه شده بودم
حالا من یه سوال دارم
من در تابستون بر اثر آفتاب پوست گردن و صورتم نسبت به جاهای دیگه تیره تر شده . از یه نفر پرسیدم میگفت هیدروکینون بزن (البته با مخلفات دیگه و این که طرز مصرف رو گفت) من چند شب که زدم احساس کردم قرمز تر داره میشه و همچنین تیره تر و همین حالا دیگه ولش کردم . حالا می خوام بدونم نظر شما چیه؟
سلام
من می خواستم علت یه مدل جوش رو بدونم :
جوش هایی که نه سر سیاه دارن و نه سر سفید . مثل این میمونه که سر جوش از پوست بیرون نیومده ولی بر آمدگی اون وجود داره . باعث ایجاد قرمزی میشه . چرکی نیست . اغلب هنگام لمس اون احساس درد به وجود میاد که میزانش بستگی به بزرگ یا کوچک بودن اون داره و به صورت تک و توک و گاهی به گاهی به وجود میاد و به تعداد خیلی کم مال من که هر دفعه یکی و توی بازه زمانی نسبتا زیاد . حالت سفت بودن هم داره ؛ ولی بعد از رفع شدن جای اون به صورت رنگ تیره باقی میمونه .
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن که علت به وجود اومدن این مدل جوش چی میتونه باشه .
من هم این مشکلات رو دارم ، اگه میشه کمک کنید.
1. رشد موهای بدنم زیاده وخمچنین صورتم البته نه نسبت به سنم بلکه نسبت به جثه ام زیادی مو در میارم. افراد شبیه خودم هم زیاد دیدم ولی میخوام بدونم که با چه کار هایی میتونم سرعت رشد مورو کند کنم .
2. صورتم کک ومک زیاد داره وهرچند شاید بهم بیاد ولی میخوام صورت روشن تر وسفید تری داشته باشم ، ایا راهی برای کمرنگ کردن یا پاک کردن این کک ومک ویا خال های ریز وجود داره؟
3.تو زمستون موهام زیاد پوسته میده وتا اوسط بهار ادامه پیدا میکنه وهمچنین لبم هم خشک میشه.
سن و جنسیت؟
پسر 16 سالهنقل قول:
بلهنقل قول:
شاید دارن تو یکی از بهترین دانشکده های پزشکی ایران به ما اشتباه یاد میدادن.
دوست عزیز
قصد من توهین نیست!ما هیچکدوم در قبال هیچ کسی وظیفه ای نداریم!این فقط لطف ماست که اطلاعاتمون رو به اشتراک میذاریم...
باید داشته هامونو در اختیار هم قرار بدیم تا به نداشته هامون برسیم دوست عزیز...شما وقتی که نظر منو قبول نداری برای چی باید جوابی بدم و خودم رو کوچیک کنم...من در همین فروم حدود 50 تا بیمار خصوصی دارم که با اینکه داریم با هم اینترنتی صحبت هامون رو در میون میذاریم به نتجیه فوق العاده ای رسیدن...شما هم کمی از غرورت کم کنی بد نیس دوست عزیز.من با شما دشمنی ندارم که...:40::40:
اما در جواب شما...
من اصلا هیدروکینون رو به هیچ کسی توصیه نمیکنم.پوست رو واقعا آسیب پذیر میکنه.التهاب و قرمزی پوست واقعا زیاد میشه و اثراتش اصلا پایدار نیس.
من به شما کرم depiderm رو پیشنهاد میکنم که علاوه بر فیلتر ضد آفتاب قوی یه کملپکس قدرتمند روشن کننده و ضد لک داره...
موفق باشی...
---------- Post added at 11:29 PM ---------- Previous post was at 11:24 PM ----------
در مورد سوال اول شما من نمیتونم نظر قاطعی بدم.باید بری پیش پزشک متخصص و آزمایشات لازم به عمل بیاد...نقل قول:
نوشته شده توسط mortal kombat 2008 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوال دومت میتونی از پست بالا کمک بگیری رفیق!واسه خال هم باید برسی شه.شاید نیاز به یه جراحی ساده وبسیار بسیار کم هزینه و بی درد داشته باشه...
سوال سوم باید باز هم از نزدیک دیده شه.ولی از اونجایی که شما میگی تو زمستون شروع میشه احتمالا درماتیت سبورئیک هستش که میتونی از شامپوی 2 درصد کتوکونازول استفاده کنی به مدت چهار هفته و هر هفته دو بار.فاصله ی هر سری شستشو باید 3 روز باشه...اگه شدیده نیاز به یه پماد ترکیبی و ساختنی داری که اگه مشکلت با همین حل نشد بگو برات بنویسم.در ضمن حتما به این نکته توجه کن.شامپوی کتوکونازل ساخت شرکت شفا رو گیر بیار!اگه واقعا نتونستی بگیر مال شهر دارو رو بگیر!رک بگم!بقیه فرقی با مایع ظرفشویی نداره...
سلام
من پسرم و 22 سالمه متاسفانه روی بدنم اندازه یه بنده انگشت خشکی زده و همونجا سفیدک میزنه الان چند روزی هست که ترک ترک شده و زخم شده و خیلی خارش داره!!!
کسی میدونه از چیه؟راه درمانش؟؟
....!
تکراری
احتمالا شما دچار بیماری پسوریازیش شدیدنقل قول:
اول از همه اینکه باید چرب نگهش داری همیشه بدنت رو
دوم برای درمان همون قسمت اینه که از کرم پسوریامنت در اون ناحیه به مدت 2 ماه مرتب شب و روز استفاده کنی.
مطمئن باش نتیجه میگیری...
:40:
یک سوال من زیر چونه ام به اندازه ی 1بند انگشت مو در نمیاد چی کار کنم من 19سالمه؟
اولا حداقل ۲ سال صبر کن.دوما اصلا فکرشو نکن.سوما دنبال دارو هم نباش.نقل قول:
خبنقل قول:
این تقریبا طبیعی هست
خیلیا اینطوریان
معولا باید بعداز 18-19 سالگی به طور طبیعی خوب شه ولی خب اسثنا همیشه وجود داره
پوست چوب فندق رو بسوزون و پودرش کن و بمال به قسمت هایی که ریش در نمیاد
احتما زیاد نتیجه میگیری...
داروهایی هستن که بتونن خوب کنن این مشکلت رو ولی خب جوش صورت رو به همراه دارن!کدوم رو ترجیح میدی؟
ممنون پس صبر می کنم.
دوست من مدتیه به خاطر جوش های صورتش رفته دکتر و بهش یه قرصی داده که پوست رو خشک میکنه و جوش ها رو از بین میبره. الان جوش هاش کمتر شده ولی لباش خیلی خشک شدن. یه ماه دیگه هم میخواد بره لیزر کنه که جاهای جوشی که رو صورتش هست از بین بره...میگه 300-400 تومن واسه لیزر خرج داره...
حالا میخوام بدونم روش خوبیه این کار؟! آخه خودمم مدتی جوش های صورتم خیلی اذیت میکنه...
حتما از لب تر كن استفاده كنه در غير اينصورت اگه ترك بخوره لبهاش ، برطرف شدنش وقت ميبرهنقل قول:
دوست من مدتیه به خاطر جوش های صورتش رفته دکتر و بهش یه قرصی داده که پوست رو خشک میکنه و جوش ها رو از بین میبره. الان جوش هاش کمتر شده ولی لباش خیلی خشک شدن. یه ماه دیگه هم میخواد بره لیزر کنه که جاهای جوشی که رو صورتش هست از بین بره...میگه 300-400 تومن واسه لیزر خرج داره...
حالا میخوام بدونم روش خوبیه این کار؟! آخه خودمم مدتی جوش های صورتم خیلی اذیت میکنه...
ميتونه از وازلين يا ويتامين آد به شرط غير خوراكي هم استفاده كنه.روغن لب (لب تر كن) بهتره
خوب يا بد بودنش به كنار.اين تنها راه هستشنقل قول:
حالا میخوام بدونم روش خوبیه این کار؟!
من قبلا صورتم جوش میزد واز یک سری کرم و ... استفاده کردم بهتر شده و الان دیگه نمیزنه . ولی جای جوش ها مونده .
چند تا سوال داشتم :
1 - اگه لیزر کنم جای جوش ها کاملا از بین میره ؟
2 - آیا بعدش که جوش در بیارم دوباره جاش میمونه و مثل قبل میشه ؟ یعنی لیزر بی فایده است ؟
3 - کسی از عوارض لیزر و قیمتش خبر داره ؟