مگه میخوان برن بفروشن که ناراحتن که چرا طلا نیست؟
Printable View
مگه میخوان برن بفروشن که ناراحتن که چرا طلا نیست؟
منو تو هم اگه بودیم ناراحت میشدیم.
خوبه سر ایرانیا کلاه نمی ره چون طلا نمی گیرن !!!
اخه نقره ای بودن مهم نیست .نقره بودنشو برای این تاییدکردند که شایعه شده بود که سرب توش به کاررفته برااینکه سربی بودنشو تکذیب کننداومدندگفتند ازنقره ساخته شده
عجب..........
اي از دست اين چيني ها
چيني ها همه جنساشون باسمه ايه ديگه
مدال هاشون هم مثل بقيه توليداتشون يه نقصي داره
مدالاشون هم باسمه ايه
تو رو نمیدونم ولی من ناراحت نمیشدم.افتخارش و ثبت شدن اسم توی تاریخ خیلی مهم تر از جنس مدال هستش.نقل قول:
منو تو هم اگه بودیم ناراحت میشدیم.
به نظر شما ايران ميتوه باز مدال بگيره:18:
:23:
حالا اسم تاپیک درسته! :دی
شرمنده!!
ویرایش شد.
تاپیک در مورد مدال گیریه ایرانه دیگه!!!
در جواب دوستی که گفتن مراد شانس آورد که حریفش رفت فینال باید بگم که مراد تو نیمه نهایی باخت درست مثل حمید سوریان و اگر میبردن فینالیست میشدن.
ولی خب از جفتشون انتظار طلا میرفت.
باز هم شانس هست.
به نظر من فردا هردو کشتی گیر مون شانس دارن .مخصوصآ اینکه خیلی تو دنیا شناخته شده نیستن.
ولی من شانس اصلی به رضا یزدانی میدم برای طلا. فردین هم اگه به تایمازوف ازبک نخوره میتونه فینالیست بشه.
البته نباید پدیده 19 ساله تکواندو , نادزیان رو فراموش کنیم و همینطور پر افتخار ترین تکواندو کار جهان; هادی ساعی عزیز.
من به نادریان خیلی امید دارم خیلی ازش تعریف شنیدم!
هادی ساعی هم که شانس مدالش خیلی بالا هست البته ساعی گاهی وقتها خیلی بدشانس هست.
رضا یزدانی هم شانسش بالا هست البته اگه از لحاظ روحی اماده باشه.
اگه اشتباه نکنم تو کاراته هم فکر میکنم شانس مدال داشته باشیم.
فکر نکنم فقط اینجا اینجوری باشه!!!
فقط بخش خارجی و یا همون لایه ی بیرونی از جنس طلا هستش.
و فکر نکنم تنها مختص به چین باشه...بابا خیلی حرفه کلش طلا باشه.دی:
بنده با نظرتون موافق نیستم! چون به هر حال ورزشکاران یه چشمداشتی هم به قضیه ی مالیش دارند ! مثل هادی ساعی که مدالهاشو فروخت و به بمیها کمک کرد !نقل قول:
این چینیها دیگه شور همه چیو در میارند !
اگه کاراته المپیکی بود حتمآ شانس مدال داشتیم.نقل قول:
ایشالله از دوره بعد که قراره کاراته هم المپیکی بشه ما هم میتونیم یدو سه تا مدال بیشتر بگیریم.
نادریان هم خیلی خوبه . ولی اینطور که میگن قرعش خیلی سخته. ولی اگه از لحاظ فکری و روحی راحت باشه میتونه حتی طلا بگیره.
............
چرا ورزشکارای ما تو ناآماده ترین شرایط به المپیک میرن؟؟؟؟؟
ضعف از مربیاست که نمیتونن دوران ریکاوری رو خوب انجام بدن؟؟
فکر نمیکنم هیچ ایرانی تو کشتی مثل جوکار , نا آماده و ناشیانه کشتی گرفته باشه ت. مسابقات بین المللی. انگار نه انگار که دارن تو المپیک کشتی میگیرن.
اینطوری که پیداست از یزدانی هم بخاری بلند نخواهد شد.!!!
سایتیف 33 ساله هنوز بهترین کشتی گیر وزن چهارم هست.حتی با توجه به اینکه غیرت و تعصب ایرانی هم نداره!!!( به نظر من تنها ایرانی که تو این سالها میتونست سایتیف رو شکست بده مهدی حاجی زاده بود که .....)
این چینی ها دیگه شورشو در اوردند.اون از جن سینگ های قلابی اینم از مدال های طلای تقلبی.
بچه های ما امروز هم نتونستند مدالی کسب کنند نادریان در مقابل حریف برزیلی خودش شکست خورد ....
و خانم خوش جمال فکری در مرحله ی اول حریف مغربی خودشو با نتیجه ی 5 بر 0 برد ولی در مرحله ی دوم در مقابل حریف چین تایپیه ی خودش شکست خورد .........................................:41::41:: 41::41::41:
در کشتی میثم مصطفی جوکار در بازی اولش در مقابل حریف بلاروس خود شکست خورد .....و در شانس مجدد هم با شکست بلاروس از روسیه جوکار نتونست شرکت کنه ....... :41::41::41::41:
مهدی تقوی در کشتی ازاد در مرحله ی اول حریف کانادایی خوذشو به نام گارسیا سکست داد ولی در مقابل قهرمان جهان رمضان شاهین شکست خورد ............. ولی در شانس مجدد چون رمضان شاهین به فینال راه یافت تقوی در شانس مجدد شرکت کرد ولی در همان بازی اول که در ست اول حریف کوبایی خودشو با نتیجه ی 4 بر1 شکست داد ولی در ست دوم 2بر 0 سکست خورد که در ست سوم هم باز هم با نتیجه ی 2 بر 0 شکست خورد و حذف شد .........................:41::41::41::41:
ولی در تکواندو انشاالله دو تکواندو کار ما در شانس مجدد بتونند مدال برنز را برای کشورمان بدست بیارند......:31::31::31::31::31::31::10::10:
بچه های ما امروز هم نتونستند مدالی کسب کنند نادریان در مقابل حریف برزیلی خودش شکست خورد ....
و خانم خوش جمال فکری در مرحله ی اول حریف مغربی خودشو با نتیجه ی 5 بر 0 برد ولی در مرحله ی دوم در مقابل حریف چین تایپیه ی خودش شکست خورد ......................................... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] : 41: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کشتی میثم مصطفی جوکار در بازی اولش در مقابل حریف بلاروس خود شکست خورد .....و در شانس مجدد هم با شکست بلاروس از روسیه جوکار نتونست شرکت کنه ....... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهدی تقوی در کشتی ازاد در مرحله ی اول حریف کانادایی خوذشو به نام گارسیا سکست داد ولی در مقابل قهرمان جهان رمضان شاهین شکست خورد ............. ولی در شانس مجدد چون رمضان شاهین به فینال راه یافت تقوی در شانس مجدد شرکت کرد ولی در همان بازی اول که در ست اول حریف کوبایی خودشو با نتیجه ی 4 بر1 شکست داد ولی در ست دوم 2بر 0 سکست خورد که در ست سوم هم باز هم با نتیجه ی 2 بر 0 شکست خورد و حذف شد ......................... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در تکواندو انشاالله دو تکواندو کار ما در شانس مجدد بتونند مدال برنز را برای کشورمان بدست بیارند...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جدول کامل در سایز بزرگ
کد:http://i36.tinypic.com/2hp21zo.jpg
خب این هم از امروز .
تقوی اگه قدرت بدنیش رو بالا ببره میتونه سالها قهرمان این وزن باشه.خوب زیر میگرفت ولی نمیتونست خاک کنه!!!
اگه ورزشکارای باقیمونده همه مدال بگیرن باز هم از دوره قبل کمتر مدال خواهیم داشت.البته خانم خوشجمال رو هم نباید فراموش (هنوز شانس داره؟؟؟)
به نظر من تا همین حالاش هم علی آبادی شکست سختی خورده. نتایج فردا و جمعه هم نمیتونه این شکست رو بپوشونه.
فردا هم همه شانس دارن. به نظر من فردین و رضا یزدانی فینالیست میشن. ابراهیمی هم باید کشتی گیر گرج رو ببره(گودچیلیدزه؟؟!!!) .دیگه وقتشه که این روس گرج تبار رو یه ایرانی شکست بده و انتقام شکست های قبلی رو بگیره.
ساعی هم که قرعش خوبه. نظر من اینه که ساعی اصلآ قرعه براش مهم نیست. همونطور که قبلآ دیدیم ساعی یا تو اوج قرار داره و همه رو میبره و یا از ضعیف ترین ها شکست میخوره!!!امیدوارم که جمعه روز خوب ساعی باشه.
یکی به من بگه ایران در بهترین حالت چند تا مدال میتونه بیاره از امروز ؟
فکر کنم یه مدال.سارا خوشجمال . که اگه حریفش بره فینال. میتونه در نهایت برنز بگیره. البته وضعیت نادریان رو نمیدونم.....
منظورم این هست که از امروز تو همه رشتهای باقی مونده فرض بگیریم همه مدال بگیرن !
چند تا مدال میشه در کل ؟
خب سه تا فردا و یکی هم هادی ساعی. کلآ 4 تا.نقل قول:
کاراته اصلا جزو ورزش های المپیکی نیستش.اینجا که بازی های آسیایی نیست چندتا کارته کار ما بیان و آبروی علی آبادی رو بخرننقل قول:
اگه اشتباه نکنم تو کاراته هم فکر میکنم شانس مدال داشته باشیم.
دست ورزشکار مجاری در حین بلند کردن وزنه از ناحیه آرنج شکست
البته ووشوهم قراربودباشه این دفعه به خاطرچین امامدالهاش محسوب نشه نمیدونم ووشوکارداریم یانه هرچنداگرهم باشه باوجودچین مدال آوری غیرممکنه
آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآاااخ !
خیلی ناراحت کننده بود!
علاوه بر اینکه دستش شکست وزنه هم روی خودش افتاد:41:
در کل ورزش بسیار مزخرفیه وزنه برداری:2:
واااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااای ی ی ی ی ی
بچه ها چراسایتشو نذاشتید
منظورم این بود
الان مابه همراه افغانستان تاجیکستان و ونزویلا ومراکش وتوگوولیتوانی ومصر واسراییل اشغالگر دررده 71 ام هستیم اگر4تامدال برنزهم بیاریم بالاتراز69نمی تونیم بریم
پس در کل با 1 مدال که گرفتن و 4 مدال که بگیرن در بهترین حالت میشه 5 مدال !نقل قول:
با سپری شدن نهمین روز از المپیک پکن متاسفانه میتوان گفت که کاروان ورزشی کشور عزیزمان ایران به «ناکام بزرگ» المپیک بیست و نهم تبدیل شده و در حقیقت یک افتضاح [لغتنامه دهخدا: رسوایی] تمامعیار را به بار آورده است.
بنظر شما دلیلش چیه این گندی که کاروان ایران زد؟
واقعا ما به چه ورزشی دلمون رو خوش کنیم؟
حالا دیگه کشتی فرنگی کشورهایی که اصلا نمیدونن کشتی هست از ایران زده بالا
ورزشهای تیمی هم که مرخص
یه امیدی داشتیم به رضازاده اونم معلوم نشد چه بلایی سرش اومد
این همه سرمایه برای ورزش میشه اما نتیجه چیه!؟
اگه رضازاده بود لااقل يك طلا ميگرفت.
حيف شد رفت مگه نه؟
از اینجا هم میتونید جدول کامل رو ببینید ....
کد:http://2008gamesbeijing.com/full-medal-table/
اتفاقا یکی از قشنگ ترین ورزش هایی که من تجربش رو داشتم!نقل قول:
در کل ورزش بسیار مزخرفیه وزنه برداری
دوباره میگم این ورزش خیلی مزخرفه ! برای بیننده جالبه ولی برای ورزشکار نـــه! مصدومیتهاش خیلی وحشتناکهنقل قول:
اتفاقا یکی از قشنگ ترین ورزش هایی که من تجربش رو داشتم!
تاييد ميشه.نقل قول:
خیلی ناراحت کننده بود!
علاوه بر اینکه دستش شکست وزنه هم روی خودش افتاد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در کل ورزش بسیار مزخرفیه وزنه برداری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين دست شكسته نشده بلكه در رفته.