با سلامنقل قول:
فعلا دان کردم ببینم چی می شه.
ممنون به هرحال.
تشکر هم می زنم!
Printable View
با سلامنقل قول:
فعلا دان کردم ببینم چی می شه.
ممنون به هرحال.
تشکر هم می زنم!
سلام دوستان تا چند تا ویندوز میتونم نصب کنم رو یه درایو مثلا درایو سی/و چطور.ممنون
بله میشه چند ویندور نصب کرد البته تو درایو جداگانه
اگه بخوای تو یه درایو نصب کنی باید اسم پوشه windows را هنگام نصب عوض کنی
سلام ممنونم از جواب. رو درایو سی میخوام چند تا ویندوز جداگانه البته همشون یک نوع نصب کنم. راهنماییم کنین چطوری این کارو انجام بدم فقط خواهشا طوری بگین که بفهمم چیکار کنم چون مبتدی هستم ممنون.
نقل قول:سلام
راهنما های جامعی در تاپیک زیر وجود داره دوست گرامی :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید :40:
من windows xp media center edition دارم که 60 روز trial ش تموم شد و وقتی وارد ویندوز می شم پنجرهactive windows ظاهر می شه ! می خواستم ببینم می تونم اکتیوش کنم ؟ممنون
سلامنقل قول:
: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
سلام.من ویندور 7 رو بعد از xp نصب کردم.یه مدت که ازش استفاده کردم خواستم دوباره از xp استفاده کنم اما توی منوی بوت وقتی رو xp اینتر میزنم سیستم ری استارت میشه و به هیچ عنوان نمیتونم وارد xp بشم. ممنون میشم کمکم کنید مشکلمو حل کنم
نقل قول:سلام
به ترتیبی که در پست زیر گفته شده XP رو Repair کنید :
موفق باشید :40:
سلامنقل قول:
برای بنده به این شکل هم درست نشد
خط لودینگ میاد ریست میشه
ممنون میشم باز راهنمایی بفرمایید
من میخوام کنار ویندوز سون لب تابم لینوکس هم نصب کنم
چه جوری؟
با سلامنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=136898
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=467960
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=396129
سلام
اگه درایوی که ویندوز Xp نصب هست روش از توی ویندوز 7 فرمت کنم . . . بوت اولی که برای انتخاب ویندوز میاد بالا از بین میره؟
مرسی
شما پاک کنید ویندوز اکس پی رو اون منوی بوت هنوز دارین برای حذف اون منوی بوت از برنامه easy bcd یا که DualBootPRO 1.1 باید استفاده کنید:20:نقل قول:
کمک . کمک
دوستان کسی هست کمک کنه بدلیل ضرورت کار نیاز دارم برنامه سیستم حقوق ودستمزد آموزش وپرورش که داس می باشد روی ویندوز ایکس پی اجرا کنم ولی بعضی کامپیوترها با پیغام ناخوانا که عدد 30 قابل خواندن است مواجه شده وبرنامه اجرا نمی شود ضمنا تنظیمات مربوط به اسکرین ولایوت را درست انجام داده ام . حال اگر کسی میتونه کمک کنه .با تشکر
سلام
متن ارور را میتونید قرار بدین؟
با سلامنقل قول:
روی برنامه کلیک راست کنید و properties رو انتخاب کنید و بعد در تب compatibility ویندوز 95 یا 98 رو انتخاب کنید. و بعد اجراش کنید ببینید درست میشه یا خیر؟!
موفق باشید.
سلام.
من امروز از dvd های کینگ Windows XP SP3 32bit رو کپی کردم رو هاردم.
حجمی حدود 316 مگ داره..همینه دیگه؟
حالا باید اینو چطوری رو سی دی رایت کنم تا بشه با اون ویندوز نصب کرد؟
با سلامنقل قول:
با استفاده از همون دی وی دی کینگ این کار رو انجام بدید.
خودش رو بذارید توی دستگاه و واستون بوت میکنه و ویندوز رو میتونید نصب کنید.
موفق باشید.
نقل قول:
دست شما درد نکنه!
یعنی خودم اینو نمیدونستم؟
بابا میخوام اینی که کپی کردم رو داشته باشم یه زمانی استفاده کنم.حالا همین تک فایل 316 مگی رو بصورت بوتیبل رایت کنم یا جوری دیگه؟
دوست عزیز این مراحل انجام شده ولی باز هم مشکل باقی است در ضمن پیغام با حروفی ناخوانا که فقط عدد 30 قابل خواندن استنقل قول:
سلام
دوستان یکی یه توضیح هوب برای من بزاره
می خوام الان یه xp رو سیستمم نصبه بدون اینکه خراب بشه یه seven هم نصب کنم
من 2 تا هارد دارم که رو یکیش xp نصبه میتونم اونو کلا بکشم بعد seven رو نصب کنم رو اون یکی؟
ممنون
شما اول xp رو روی هارد اصلی یا همون اولیه نصب کنید بعدشم 7 روی اون یکی هارد اگر تو منوی بوتشم به مورد خوردین از برنامه easybcd استفاده کنید ازقسمت add new entry برای درست کردنش :20:نقل قول:
کد:http://www.softpedia.com/get/System/OS-Enhancements/EasyBCD.shtml
سلام دوستان لطفا کمک کنید به یه جمع بند ی برسم تا برم سروقت زدن ویندوز خواهش میکنم زود جواب بدین چون میخوام قبل از اقدام مطمئن شم
خوب من یه هارد 500 دارم که می خوام با پاراگون پارتیشن مجیک دوتا پارتیشن پرایمری ایجاد کنم بعد یکی را اکتیو و دیگری را مخفی کنم و برم xp را در پرایمری اکتیو نصب کنم
بعد هم بیام اون پارتیشنی را که xp داخلش هست رو مخفی کرده و اونیکی پرایمری را اکتیو کرده و اینبار ویندوز 7 رو داخلش نصب کنم . تمام پارتیشن ها با فرمت ntfs ایجاد خواهند شد
اما سوالی که داریم اینه که::
ایا بعد این کار چه کارباید بکنم که بتوم تو منوی بوتم هردو پارتیشن پرایمری رو داشته باشم؟ و بتونم انتخابشون کنم ونیز میخوام بعد بوت شدن با هر کدوم از سیستم عاملها ، پارتیشن اونیکی ویندوز دیده نشه !
و ایا در این روش منوی بوت برای انتخاب یکی از دو سیستم عاملها به صورت خودکار ایجاد نمیشه ؟؟؟؟؟و حتما باید از یه برنامه ی بوت استفاده کرد ؟؟ و در این صورت لطفا یه برنامه براش معرفی کنید و یه توضیح کوچیک که کجا در کدام پارتیشن باید نصب بشه
از کمکتون پیشاپیش ممنون:11:
شما ابتدا xp رو داخل پارتیشن اول نصب میکنید بعدش 7 داخل پارتیشن دوم خودتون اگر منوی بوت ویندوز هم بهم ریخت بابرنامه easy bcd از سربرگ Add New Entry میتونید درستش کنید:20:نقل قول:
راستی یه سوال دیگه هم داشتم بعد اینکه هردو ویندوز رو در 2 پارتیشن پرایمری نصب کردم (که این دو پارتیشن هیچ ارتباطی با هم ندارن حتی در هنگام نصب فایلی از هیچ کدام در پارتیشن دیگری قرار نمیگره !) آیا باید هردوشنو اکتیو کنم تا با منوی بوت بالابیان ؟؟؟؟
یا اکتیو کردن هردوشن لازمه ؟؟؟؟؟ درضمن ایا نرم افزار پاراگون متونه این کارو بکنه یعنی اجازه ی ایجاد دو پارتیشن (پرایمری اکتیو) بطور هم زمان در محیط بوت بهش داده میشه ؟ ؟؟؟؟؟؟
در ضمن از این نرم افزاری که معرفی کردین باید بصورت bootable استفاده کنم یا در محیط خود ویندوز بعد نصب اجرا کرده بعد باهاش ور برم ؟؟؟
1 شما برنامه ای که بطور مثال تو یکی ویندوز نصب کنید تو اون یکی پارتیشن قرارنمیگیره اما میتونید به اون برنامه ازداخل اون ونیندوز دیگه دسترسی داشته باشیننقل قول:
2 ازبرنامه MiniTool Partition Wizard برای اینکار میتونید استفاده کنید یعنی ایجاد دو پارتیشن پرایمری که لینک بوتش پایین گذاشتم
3 اون برنامه تو محیط ویندوز کار میکنه نه بوت
من یه ویندوز 7 داشتم و بعد سیستم عامل آندروید توی میهن دانلود بود نصبیدم. بعد بوت اولیه ویندوز عوض شد و قبل از بوت ویندوز بوت آندروید میومد . بعد رفتم توی ویندوز و فایلهایی که مال آندروید بود رو پاک کردم . حالا بوت ویندوزم خراب شده و وقتی میخواد بالا بیاد Error 15 میده . باید چی کار کنم
خودم میدونم با عوض کردن ویندوز 100 % درست میشه ولی نمیخوام ویندوز عوض کنم .
البته با یه روشی میتونم بیام تو ویندوز اونم این که روی اون یکی هاردم یه ویندوز نصب کردم و بعد رفتم توی ویندوز و با Easy bcd بوت رو تصحیح کردم بعد الآن میتونم بیام تو ویندوز ولی اگه هارد دوم رو در بیارم دوباره بوت خراب میشه و Error 15 میده.
سلام من ویندوزم را عوض کردم ولی وقتی ویندوز را ریستارت می کنم برای بالا امدن دو تا ویندوز را برای نمایش میدهد که با ید انتخاب کنم . گزینه اول که انتخاب همین ویندوز جدیدم هست ولی دومیش انتخاب ویندوز قدیمم که البته وقتی انتخاب می کنی خطا پیدا نشدن ویندوز میده.حالا چکار کنم که انتخاب دوم نیاد و با همین ویندوز جدیدم بالا بیاد ممنون
فرض می کنیم روی درایو C هارد جدید ویندوز نصب کردیدنقل قول:
شما برو توی این درایو و تو قسمت آدرس بار اون بالا بنویس C:\boot.ini
یک فایل متنی باز میشه
save as رو بزن بعد مسیر جدید رو توی درایوی بده که ویندوزش مشکل داره و اگر پرسید رینیم بشه yes رو بزن
حالا باید کار کنه و هارد بالا بیاد
شما هم فایل boot.ini رو از مسیر c:\boot.ini باز کننقل قول:
این در واقع منوی بوت شماست که به صورت متن نوشته شده
یه چیزی شبه به این:
[boot loader]
timeout=30
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOW S
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(2)\WINDOWS="Micro soft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect
می بینی که برای هر ویندوز پارتیشن رو مشخص کرده
شما می تونی بفهمی که کدوم ویندوز مربوط به کدوم پارتیشنه
اونی خطی رو که نمی خوای رو کلا پاک کن تا دیگه توی منو ظاهر نشه
سلام اقا این مشکل رو چطوری باید حل کنم با هر نرم افزاری پارتیشن بندی کردم نام درایوها نمیاد و ویندوز نصب نمیشه
آون پارتیشنی رو که می خوای روش ویندوز نصب کنی رو delete کن و دوباره یک پارتیشن بسازنقل قول:
احتمال زیاد درست می شه
فایده ای نداره این کار رو کردم فرمت و نصب میشه وقتی ریست میشه و میره برای نصب همون جا گیر می کنه و جلوتر نمی رهنقل قول:
شما ازطریق dvd ویندوز 7 بالا بیاین بعدش درایوهای خودتون پاک کنید بعد به وسیله ویندوز 7 پارتیشن بندی کنید بعدش به xp برگردین تست کنید ببینید اسم درایو نمایش داده میشه یا که نه :20:نقل قول:
شما تو چه محیطی پارتیشن بندی می کنین؟نقل قول:
منظورم توی همین محیط آبی که عکسش رو گذاشتی بود
از اینجا اگر درایو رو پاک کنی و دوباره بسازی باید مشکلت حل بشه
این مشکل رو اگه کسی بتونه توی فرومهای خارجی مطرح کنه شاید بهتر جواب بگیرم چون این راهنماییها جواب نداده . ممنون
شما همه پارتیشنها رو اول بصورت واحد دربیارن بعد کلا همه رو اختصاص به یک پارتیشن بدین که همون درایو c میشه ببینید درست میشه اگر بازم به همون صورت بود برنامه MiniTool Partition Wizard که ورژن بوتش هست دانلود کنید بعد روی سیدی یا usb بوت کنید از طریق بوت این برنامه بالا بیاین اقدام به پارتیشن بندی کنید تو پارتیشن بندی با این برنامه هم مشکلی داشتین مطرح کنید پس اول با xp اونکاری که گفتم انجام بدین بعدش به سراغ این برنامه برین.نقل قول:
در ادامه حرف های jafarian عزیز این رو هم بدون که مشک شما به خاطر پارتیشن بندی با یک نرم افزار بوجود اومده
بعضی از نرم افزار ها که تو محیط ویندوز کار می کنن بعدا برای هارد مشکلاتی درست می کنن
شما بهتره توی محیط های استانداردی مثل داس یا مخیط نصب xp یا محیط دیسک های پارتیشن بندی این کار رو انجام بدی
احتمال داره patrtition table شما به هم ریخته باشه
شما همه درایو ها رو پاک کن و از اول هارد رو پارتیشن بندی کن ایشالا درست می شه
دی وی دی رام رو عوض کردم و سیدی ویندوز xp دستکاری نشده گذاشتم و دوباره پارتیشن بندی کردم اسم درایوها اومد ولی بعد از مرحله اول که فرمت می کنه و ریست میشه و میره برای نصب همون جا گیر می کنه
بازم ممنون :46: