من نفهیمدم مشکلتون چیه ...انجمن اینجا رو نمی تونید درست ببینید؟نقل قول:
Printable View
من نفهیمدم مشکلتون چیه ...انجمن اینجا رو نمی تونید درست ببینید؟نقل قول:
یعنی اصلا صفحه بالا نمیاد ؟نقل قول:
خوب اینجا که ----- نیست به هر شکلی !
مشکل رو دقیقتر توضیح بده .
نقل قول:
پس الان چطور اینجا پیغام گذاشتید
مشکل شما یکی از دلایل زیر است
1- مشکل DNS
2- مشکل از مرورگر
نظر سنجی این تاپیک رو که دیدم یکم منصرف شدم پست بدم
ولی گفتم شاید برای قبل باشه این نظر ها
بپرسم الان سرویس دهی داتک چطوره ؟
قطعی داره ؟
پشتیبانی چطوره ؟
سرویس حجمی داره ؟ یا نمایندگی هاش دارند ؟
چون تو خود سایتش که سرویس حجمی نداشت
خوب...شما پاسخ به این سوال که " آیا از داتک رضایت دارید" رو با پاسخ به این سوال که " بین سرویس ها ی موجود در نهایت کدوم رو انتخاب می کنید " نباید اشتباه کنید...چون نارضایتی از سایر سرویس ها هم هست...خیلی هم زیاد...نقل قول:
به جز یه سری مشکلات کلی...باید از بچه های منطقه اطراف خودتون بپرسید که دقیقا سرویس تو اون منطقه مخابراتی چطوریه...چون منطقه به منطقه تا حدودی فرق می کنه ...مناطقی که مشترک کمتری داره طبعا بار کاری کمتره ...و کیفتی بیشتر...
اما سرویس های حجمی...تو سایتش ننوشته ولی اگر با بخش فروش تماس بگیرید کل سرویس های حچمی و نامحدود رو براتون ایمیل می کنند. در واقع این جدولی که تو سایت داتک هست فقط مربوط به سرویس های نامحدوده و سرویس حجمی هم ارائه می کنند که برحسب نیاز و توان مالی افراد متفاوت هست.....با بخش فروش تماس بگیرید..
من ميخوام چند روز ديگه مودم wireless D-Link 2640 بخرم
اين مودم با داتك سازگاره ، آخه مثه اينكه داتك با D-Link زياد خوب جور نيستن.
اگه كسي اطلاعاتي داره دريغ نكنه.
این شماره پشتیبانی بهترین کار زنگ بزن بپرس :نقل قول:
81686868
81681000
اگر تونستی از مودمهای Usrobotic استفاده کن خیالت راحت باشه .... اگر نه که اول زنگ بزن دقیق به شماره بالا بپرس .
سرویس وایرلس IPW که وحشتناک Ping بالا داره ! راه حلی نداره ؟
من نمیدونم این مرکز کلانتری چرا وضع ADSL انقدر خرابه !
دوستان داتکی چیزی نمیخوان بگن؟
این تاپیک یه زمانی خیلی شلوغ بود حالا چی شده هیشکی تحویل نمیگیره؟
یه خورده در باره این سرویس وایر لس داتک توضیح میدین لطفا؟؟؟اگه کسی داره راضی هست یا نه؟؟؟نسبت به ADSL مزایا و معایبش چیه دقیقا و سرعتش چه جوریه؟؟؟نقل قول:
ممنون...
خوب من الان سرویس وایرلس IPW شرکت داتک رو دارم .نقل قول:
این سرویس از سرعت 32/128 شروع میشه به بالا . مودم مختص شرکت داتک هست و جایی نمیتونی بگیری . برای استفاده بد نیست اما پینگ بالا داره . تو روز سرعت تا حدی پایین میاد . اگر با Speednet چک کنید سرعت دانلود بعیده از 10 بالاتر بره ! اما با IDM معمولیه یعنی روی 12 تا 14 هست . سرعت آپلود افتضاحه ! همش روی 2.3 هستش . این سیستم احتیاجی به دید مستقیم آنتن نداره . در کل خوبه اگر ADSL نمیتونی بگیری ! الان فکر نکنم بهت بدن چون مودم ندارن. منم شانسی گرفتم البته این هفته پس میدم چون برای ADSL درخواست دادم . خوب من بهت 100٪ ADSL رو پیشنهاد میدم نسبت به این ...
به منطقه هم بستگی داره .... منطقه شما کجا هست ؟
100 تومن ودیعه مودم هست 40 تومن سرویس 32/128 هست . ماهی 6500 تومن اجاره مودم .
من تو مرکز مخابرات حکمت شعارم میخوام 256 بگیرم. نظرتون چیه؟ اینجا مرکزش خوبه؟
256 که داتک نمیده به کاربر خونگی !نقل قول:
اما در کل من دارم و راضیم .
10 روزه دارن خطم رو رانژه میکنن. چقدر طول میکشه؟خودم نمیتونم برم مخابرات؟
زنگ بزن داتک بگو با قسمت ارجاعات میخام صحبت کنم ... ازت شماره خط رو میگیرن بهت میگن ...نقل قول:
معمولا تا 10 روز رانژه میشه مگر اینکه مشکل خط pcm / فیبر نوری باشه !
گاهی رانژه طول میکشه (بنا به دلایلی)نقل قول:
ممکنه تا یک ماه هم علاف بشی....
دوستان یه خبر بد.... مشکلی که داتک دو ماه پیش داشت و بعدش رفع شد مجددا شروع شده. من امروز سرعت دانلودم از یک کیلوبایت فراتر نمی رفت. باز بدبختی شروع شد.
دوست عزیز این مشکل امروز به وجود اومده و ربطی به قبل نداره و در ضمن در تمام شرکت ها اینطوری شده.ظاهرا یکی از خطوط فیبر نوری قطع شده و به زودی قرار درست شه
نترس مشکل زود حل میشه
نقل قول:
یعنی امروز شما هم مشکل داشتید؟
اره دوست عزیز امروز همه این مشکل رو داشتننقل قول:
ربطی به شرکت خاصی نداره
خوب وضعیت جالبی تو کشور شده.اینم نتایج نبود مسیر پشتیبان خوب
این نمودار دریافتم شده مثل ضربان قلب میره باره می افته ( در حد کما) بعد دوباره می رسه به سقف نمودار....
من هم از صبح مشکل دارم اما الان بهتر شده !
نسبت 9 در قبلا و 3 در حالا رو من نمی گم خوبنقل قول:
پس چرا مال ما اینطوری نیست؟سرعتش همچنان کمه
سلام . من از دیروز سرعت اینترنتم خیلی پایین اومده . ولی امروز سرعتم خوب شده به جز دانلود از رپید شیر !
می خواستم بدونم شما هم مشکل منو دارید یا نه ؟ چون وقتی زنگ زدم پشتیبانی گفتن که ما محدودیتی برای رپیدشیر نداریم ، لینک شما مشکل داره این در حالیه که من اکانت رپید رو هم دارم ولی سایتشم به زور باز میکنه . می خوام بدونم وضع شما چطوره ؟
من از دیروز از رپید شر و مگاآپلود و برخی از سایتهای دیگر نمیتونم دانلود کنم ولی از برخی سایتها دانلود مستقیم بهتره و هیچ فرقی نکرده میدونید علتش چیه؟
منم نمیتونم از این سایت ها چیزی دانلود کنم حتی از لینک مستقیم هم نمیشه چیزی دانلود کنم زنگ زدم پشتیبانی میگه تو فجیره کابل فیبر نوری به چیز رفته دیگه اعصابم بد جوری داغون شده از دست داتک دروغگو :19:نقل قول:
میخوام ماه دیگه تمدید نکنم به جز هزینه الکی هیچی نداره برام دانلودم نصف ماه های قبل شده:2:
نقل قول:نقل قول:دوستان جواب همه شما اینجاسنقل قول:
اینو ببینید اینقدر هم به شرکتا گیر ندید چون ربطی به داتک یا بقیه شرکتا ندارهکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=282279
تست الان
وایرلس 256
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سرعت در سایت speed test
اینم سرعت دانلود خودم از رپید شیر
سرعتمم 512 هست.حالا پیداکن پرتغال فروشه توی این سیم های اینترنت
دوستان مشکلتون رفع شده؟ من که مشکلم هنوز پابرجاست.
برای من که مشکل کم و بیش هست !نقل قول:
نقل قول:دونبالش نگرد میشه حدس زد چرا رپید رو محدودت کردننقل قول:
برای اینکه سرعت مرور صفحات رو حفظ کنن امدن جلوی دانلودر هارو گرفتن و با گذاشتن محدودیت سرعت روی اتصال های سایت های اپلود مشهور سعی کردن کیفیت اینترنت رو حفظ کنن. باید یکی دو روز صبر کنیم بعد وقتی مشکل سرعت رفع شد زنگ بزنیم پشتیبانی بگیم که سرعت ها پایینه .
اره منم همین حدسو میزنم اما اگه تا اخر این محدودیت نباشه و بعدا یادشون نره ورش دارن
در این مورد باید حواسمون باشه چون توجه نکنیم ممکنه حوس کنن همیشگی کنن.نقل قول:
فعلا یکی دو روز کارشون نداریم بعد از دو روز اگر درست شد که هیچ در غیر این صورت اعتراض رو به پشتیبانی و بخش انتقادات سایت داتک می دیم.
فراموش نکنید که ما دارم adsl رو از شرکت داتک با عنوان " نا محدود " میگریم .نقل قول:
بله ..... رپیدشیر و چندتا دیگه بستس !
بعد از 2 روز یعنی 3شنبه اگر باز نشد دسته جمعی هماهنگ میکنیم و یا با تلفن یا با گذاشتن پیغام تو سایت حتما اعتراض میکنیم .
من سه سال پیش تو قسمت ساپورت داتک کار می کردم اون موقع تازه ADSL اومده بود یه چند ماهی هم بود که تازه WireLess اوورده بودن... تو اون مدت یادم نمی یاد که روزی بوده باشه که مشکل سرعت اینترنت نداشته باشه الان هم نزدیک 3 ماه هستش که از داتک ADSL گرفتم تو این مدت از هر هفت روزه هفته 1 روزش رو مشکل داشته ... تقریباً یک سوم بچه های داتک رو می شناسم ازشون وقتی راجع به کیفیت اینترنت داتک پرسیدم تقریباً همشون قبول دارن که سرویس داتک Stable نیست... این شرکت فقط دنبال کمیت هستش نه کیفیت..........
من آرزو به دل شدم یبار سرعتم از 42-43 بیشتر بشه نمیشه اصلا هیچ وقت، با اینکه من صبح تا شب دانلود میکنم و من این DuMeter ام همیشه بازه و سرعت رو نشون میده ( مهم: این DUmeter یه 5-6 کیلوبایت همیشه سرعت رو بیشتر نشون میده برای همین این داتک میگه برای تست ازش استفاده کنید:31:) این DuMeter هیچ وقت از 50 کیلوبایت بیشتر نشده تا الان. برام سواله که بالاخره این سرویس 512 Share هست باید یه زمانی حالا خیلی کم مثلا به 60 کیلوبایت برسه نباید برسه من یکی از دوستان شاتل 384 فکر کنم داشت یه زمانی دقیقا سرعتش اندازه سرعت الان من بود، من خودمم وقتی 256 همین داتک رو داشتم خیلی وقتا سرعتم به 30 کیلوبایت میرسید. حالا بعضی از دوستان میگن تو عجب آدم زیاده خواهی هستی همینم از کلت زیادی حرف نزن :31: ولی من میخوام فقط ببنیم این اینترنته واقعا 512 (که خوب تابلو نیست) یا همون 384 هست دارن به عنوان 512 تو پاچمون میکنن.