موسیقی دانشگاه ازاد فقط تو تهران مرکزی و شیراز هست؟
Printable View
موسیقی دانشگاه ازاد فقط تو تهران مرکزی و شیراز هست؟
سلام
در مورد كنكور عملي نقاشي و آهنگسازي اگر كسي اطلاعي داره لطفا كمك كنه
با تشكر
نقاشی رو تو صفحه های قبل بخون پیدا می کنینقل قول:
اهنگسازی باید
1 پاینو بلد باشی
2 سلفژ و دیکته تئوری ...
3 یک سوال باس شماره گذاری شده
4 یک امتحان کتبی سازشناسی
تازه فقط عملی ضریبش 4 هست
موسیقی جهانی هم فقط یه ساز سنفونی(البته گیتار و پیانو هم هست) با گزینه شماره دوم اهنگسازی کفایت می کنه
to mosighi azad ino dadan
ein che kelidie
11:3
bavareton mishe eino dadan le ma hads bezanim keli C hast?
سلام
من امسال کنکوری بودم هنر هم سراسری هم آزاد.
سراسری که میخوام نمایش (کارگردانی) رو بزنم آزاد هم که ازاول زدم نمایش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نمیدونم که عملیشون چجوریه؟ آزاد که شنیدم عملی نداره.
چه کتابها و منابعی برای عملی سراسری باید بخونم؟ چیا باید بلد باشم؟
راستی من سوره رو هم انتخاب کرده بودم که متاسفانه سینما داشته نه نمایش ولی حالا همینجوری سینما رو هم زدم ولی قبول شدم که میشم نمیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا نه برم درسای مشترک نمایش رو پاس کنم بعدش تغییر رشته بدم برم بقیشو بخونم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خلاصه نئیدونم........ این مشاوره ها هم که خودشون بیشتر به مشاوره نیاز دارن.
هرچی میپرسی میگن بذار دفترچه ی انتخاب رشته بیاد بعدا.......بعد که دفترچه میاد هیچی بلد نیستن بگن!
تایادم نرفته من شهرستانی هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( این شکله واسه اینه که همش باید مثه عقب مونده ها باشیم چرا اینقدر فرق میذارن)
پیش پیش ممنون از جوابتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروسشو خواستی ببینی مشترک ها رو برو تو این لینک:نقل قول:
سعی کن از اول چیزی بری که به تغییر رشته منجر نشه بهتره اونجوری برات.مشاورها اکثرا خودشون واقعا یه مشاور می خوان بهشون یاد بده .تک و توک توشون کار بلدو دلسوز گیر میاد.ربطی به شهرستانی بودن نبودن نداره کل ایران همینه!کد:http://motaleat.sanjesh.org/saman/reshteha.php
برای رشته های نقـــاشی/ گرافیک/ طراحی پارچــه / طراحی لباس امتحانشون یکی هستش .. طراحی ، تکنیک هم مداد رنگـی :20:نقل قول:
سلام
در مورد كنكور عملي نقاشي و آهنگسازي اگر كسي اطلاعي داره لطفا كمك كنه
با تشكر
توی کنکور آزاد دنبال انتزاع هستن ولی توی سراسری چیزی که میکشی باید به واقعیت نزدیک باشه تا نمره بگیری.
اسکیس فیگور ها هم از همش مهم تره که 40 نمره داره..کار نهایی 20 نمره در صورتی که اکثرا فکر می کنن فقط یه کار به عنوان کار نهایی بکشن 100 نمره رو میگیرن.. اما اینجوری نیست.
ممنون بابت دروسش تواین آدرس هم همونایی رو نوشته که تو کتابها نوشتن!نقل قول:
بله خیلی ممنونم همون نمایش رو انتخاب میکنم که بهتره :40:
بله دیگه مشاوره های ایرانن دیگه کاری نمیشه کرد :27: خیلی ممنونم :11:
فقط شما اطلاعی نداری که دانشگاههای هنر که رشته ی نمایش رو پذیرش میکنن تاچه رتبه هایی رو پذیرش میکنن؟:13:
کارنامه های سال قبلو ببینش.برای هر کدوم یه شعاع ۵۰ تایی در نظر بگیر اون میشه حداقل رتبه برای قبولی توش.موفق باشی
سلام من دیپلم تجربی بودم و تغییر رشته دادم و قراره پیش هنر بخونم در حال خوندن دروسم :31: رشته موسیقی میخوام و 8 سال پیانو میزنم به کنکور نمیدونم چرا امید زیاد دارم که قبول شم :31: ولی از عملیش طبق گفته های دوستان در این تاپیک شدیدا شک کردم:41: :41: چون فقط و فقط موسیقی میخوام قصد دارم برای کلاس و پیشرفت از کلاسای تهران استفاده کنم که طبق شنیده هام کلاسایی هس که هنرجوها رو برای همین عملی اماده میکنه کسی اطلاعاتی داره؟؟؟:41: شدیدا در مورد عملیش استرس دارم :41: :41:
:11: :11: :11:
سلام دوستان کنکوری سال قبل جواب بدن
تو زیر گروه 5 منطقه 3 رتبه 19 امکان داره موسیقی جهانی واسه امتحان بیارم؟
اینم کارنامه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووووووووووو وووووو؟؟؟!
هیچ کسی اینجا نیس؟
بابا هنریا کوشن؟:41:
از مدیر تالار تقاضا میشه این تاپیک رو هم مهم کنه.مثل پارسال نیست
دوستان عزیز ، به زیر مجموعه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه کنید .
باز نمیشه که! اینو مینویسه:نقل قول:
شما در حال ترک کردن P30World Forums هستید و به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وصل خواهید شد ( 3 ثانیه صبر کنید )
اصلاحش کردم ، مرسی
داداش با توجه به رتطبه خوبت و جنس پذيرش كه تفكيك شده و اينكه كلا 4.32 مجاز به انتخاب رشته شده ها پسرا ايشلا كه واسه عمليش رو ميارينقل قول:
راستي سوالات طراحي رو برام با پيام خصوصي بفرست
واقعا اگه فقط پسرای هنر 4 درصدشون مجاز شدن که خیلی راحت قبول بشیم (البته پسرا)الانم که دیگه بیشتر رشته واسه پسرا شده دیگه باید به دانشگاه تهران و هنر فکر کنیم
البته نامردیه بزرگی به خانماست
ببخشید من دوتا سوال در مورد آزمون عملی آهنگسازی داشتم ;
اول اینکه تا چه رتبهای میشه توی آزمون عملی شرکت کرد؟
دوم اینکه چقدر پیانو باید بدونیم ؟
با رتبه 3000 (سه هزار) از منطقه 2 نقاشی و عکاسی دانشگاه تهران یا اصفهان ( هم شب هم روز) میشه قبول شد؟
پیانو باید 4تا کلاسیک باشه.از دوره های مختلف باشه بهتره.نقل قول:
رتبه هم نمی دونم.من زیر گروه 5 19 نمی دونم ساز جهانی بیارم یا نه.احتمالا رتبه بالاتر تا 50 هم بشه اورد
---------- Post added at 06:10 PM ---------- Previous post was at 06:07 PM ----------
نقاشی رو نمیدونم ولی عکاسی چه شبانه چه روزانه نمیاری.ولی هردوتاشو پیام نور و یر انتفاعی میتونی قبول بشینقل قول:
دوستان با رتبه کل 1017 و رتبه سهمیه در زیر گروه 4 که شده 675 میتونم غیر انتفاعی سپهر اصفهان کارگردانی قبول بشم ؟
راستی من سهمیه مناطق هست اون هم منطقه 2 لطفا راهنمایی کنید !
یلام د.وستان یه سوال دارم
رشته ی طراحی صنعتی چجور رشته ایه و قبول شدن این رشته در تهران نیازمند چه درصداییه ؟
من رشته ام ریاضیه و یک سال کنکور ریاضی دادم و الان دارم مهندسی صنایع میخونم ولی خیلی دوست دارم طراحی صنعتی دانشگاه تهران قبول شم . فکر میکنید اگه از الان برای هنر 91 بخونم (اصلا تا حالا کتابای مخصوص رشته هنر رو باز نکردم ) میتونم قبول شم؟
یه سوال دیگه .
کتابای هنر رو (دبیرستان و پیش) رو کتابفروش ها دارند؟(بخصوص کتابای سال چهارم(پیش))
منم سوال مشابه دوستمون دارم،
منم ریاضی خوندم و الانم مهندسی آی تی میخونم، اما در آینده احتمال اینکه برم سراغ گرافیک خیلی هست، شرایطش؟ کنکورش اینا چطوریه؟
من خودم خب یکم ذوق هنری دارم ... و همینجوری نیس که به دلم بیفته یهو :دی
نقل قول:سلامنقل قول:
تو صفحات قبلی این تاپیک به طور کلی توضیحی در مورد کنکور هنر داده شد
این لینک ها رو ببینید :
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5641579&postcount=380
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4055163&postcount=114
نقل قول:
دروس عمومی یکسان دارن با ابقیه رشته ها. ولی دروس تخصصی ان عبارت است از
درس هایی که در کنکور هنر از آن سؤال طراحی می شود درس کمک عمومی هنر _خلاقیت تصویری و تجسمی_عمومی ریاضی فیزیک_ترسیم فنی_خلاقیت نمایشی_ خلاقیت موسیقی_ خواص مواد، البته برای ضرایب دروس باید به زیرگروه رشته مورد علاقه خود توجه کنید (البته به دلیل گستردگی و پراکندگی رشته هنر از منابع درسی بسیاری در کنکور هنر استفاده شده است و توصیه ما این است که مطالعاتی وسیع تر در این زمینه داشته باشید).
سلام،
خواهش میکنم یه نفر کمک کنه یه آموزشگاه خوب واسه طراحی معرفی کنه:sad:
تهران هستین شما ؟نقل قول:
بله من تهران هستمنقل قول:
آموزشگاه مدیا (میدان توحید ) و آموزشگاه هنرهای زیبا ( طرفای شیخ بهایی ) هر دو خیلی خوب هستن.
مرررسی خیلی زیاد :20:نقل قول:
مرسی ار آتیش پاره جان من نتونستم خصوصی جواب بدم چون تازه عضو شدم :20:
من لیسانس مدیریتم بعد از اینهمه پیر شدن تازه میخوام هنر(نقاشی) بخونم:13:
طراحیمم برمیگرده به 13-14 سالگیم که اصلا نمیدونم سطحم چیه. شاغل هم هستم و کلیم سر در گمم که چجوری تایمم رو تنظیم کنم:41:
چندتا سوالم داشتم که خیلی محبت میکنید اگه جواب بدین:20:
رشته طراحی صحنه آزمون عملی داره و اگه داری چجوریه؟
آزمون عملی رشته آهنگسازی در مورد چیه؟ شامل نوازندگی هم میشه؟
تنکیووو سو ماچ :31:
باااازم مرسی که زووود جواب دادی Atishparew :20:
ففط من خوب متوجه نشدم... یعنی رشته آهنگسازی فقط آزمون کتبی تشریحی داره (غیر تست) منظور من بطور دقیقتر اینه که نباید به ساز خاصی تسلط داشته باشیم و ازش امتحان نمگیرن؟
بعد هم اینکه رشته طراحی صحنه یعنی آزمون عملی داره؟ یعنی باید چیزی بکشیم مثل نقاشیو اینا؟
مررسی
مگه میشه سازخاصی بلد نباشیمنقل قول:
1سازشناسی 15 تا سوال کتبی
1 یدونه سوال باس شماره گزاری شده که فصل 4 کتاب هارمونی والتر پیستون دارش
2مبانی موسیقی.احتمالا سلفژ و دیکته باشه
4 ساز پیانو
تو پیوست های دفترچه توضیح کامل دادن.البته اهنگسازی سوالهاش خیلی سختراز نوازندگی جهانیه.تازه ضریبش 4 ولی نوازندگی 6.
طراحی صنعتی هم امتحان داره.تو این سایت سوالاش هست
konkorehonar.com
اوو بله مررسی خب من فکر میکردم که فقط تئوری موسیقی تو رشته آهنگسازی مهمه :46:
ولی من تو دفترچه پیدا نکردم اتفاقا :41:
طراحی صنعتی نه من طراحی صحنه رو پرسیدم
همشون که آزمون عملی دارن:41:
نقل قول:
طراحی صنعتی هم امتحان داره.تو این سایت سوالاش هست
konkorehonar.com
ســـلام .. MonaRT عــزیز طراحی صحنـه میخوان ..
طراحی صحنه یکی از چهــار تا گرایش نمایش هست که از ترم چهار بایــد گرایشتون رو انتخاب کنـین اما توی مصاحبه ازتون می پرسن چی دوست دارین از همون امتحان می گیرن ..
برای طراحی صحنه باید طراحیتون قوی باشه پیشنهـاد می کنم حتمـا کلاس برین ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله :20: مرررسی از Atishparewجاننقل قول:
مرسیه زیاد از راهنماییتون :20:
خیلی کنکور هنر ترسناکه :41: من به خاطر ضعفی که احتمال میدم توی طراحی داشته باشم میخوام بیشتر روی تئوریها تمرکز کنم :41:
تازه 7 تا پست شدم Atishparew :20:
10 تا بشه دیگه اوکی هستم
آرره نقاشی که عاشقشم همش از جهت عملیش میترسم. یعنی چی تئوری نداره؟
منظورم اینه که توی تست بیشتر کار کنم رتبم بهتر شه، مگه آزمون عملی نهایتا با رتبه ای که از تست ها گرفتیم جمع نمیشه؟
مگــه امسال کنکور ندادین ؟!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کنکور هنر دو مرحلـه ای هستش مرحله اول که مثل رشته های دیگه هست فقط تئوریــه .. رشته های متمرکز مثل عکاسی ، صنایع دستی و ... کار عملی ندارن و بعد از مرحله اول نتایجش اعلام میشه ، رشته های نیمه متمرکز مثل گرافیک و نقاشی و طراحی صنعتی و ... یه مرحله ی دیگه کنکور دارن که همون کار عملیه ..
جمع میشه، تاثیرش هم خیلـی بالاســت !نقل قول:
مگه آزمون عملی نهایتا با رتبه ای که از تست ها گرفتیم جمع نمیشه؟
دنبال آموزشگاه برای طراحی بودین فکر کردم مرحله اول کنکور رو دادین .. اگه امسال کنکور دادین که الان باید روی کار عملی وقت بزارین اگه برای سال دیگه میخواین فعلا فقط روی تئوری ها تمرکز کنین ..