اگرممکن است توضیحات بیشتری در مورد ادیت کردن بازی ها بدهید که افرادی مثل من که نه سواد کامپیوتری دارند و نه بازی خور هستند هم چیزی از این تایپیک استفاده کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اگرممکن است توضیحات بیشتری در مورد ادیت کردن بازی ها بدهید که افرادی مثل من که نه سواد کامپیوتری دارند و نه بازی خور هستند هم چیزی از این تایپیک استفاده کنند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلامنقل قول:
دوست عزیز هنوز هیچ کس برای این بازی تاپیک باز نکرده
بالاخره باید این روزا خودم یه تاپیک واسش بزنم
بچه ها از ايناي كه نمونه اي از تمام مبدلها رو براي آرت ماني داررو ميخواين :31: بفرماايد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينم جاي كه تمام مشكلات و تمام مباهس اين برنام مفيد رو گفته تقديم ميكنم به همه
Articles and ArtMoney dedicated pages
خوب دليلش اينه اون متقير سابت نيست بلكه مجهوله و با آرتماني 3 سوت پيداش ميكني من كه 1 سال باهاش كار كردم خيلي استفاده ها ازش كردم و هر مبدلي كه تو اين كامپيوتر خودم دارم يك پي كد براشدارم و ساختم :20: و اينم بگم برنامه هك بازي زياده مثل برنامه Cheat Engine مثل Tsearch و همينتر Artmoney و memhack فقط بايد كاركني تا رون شي و اگه سوال داشتي از من بپرس خوشحال مي شم جواب و يا كمك كنم :11: :40:نقل قول:
دانلود
Cheat Engine
نرم افزار
آموزش برنامه
-------------------------------------------------------------------------
Tsearch
نرم افزار
آموزش برنامه
Artmoney
نرم افزار
آموزش برنامه
Memhack
ژنرم افزار
آموزش برنامه
ممنون بخاطر لینک ها
سلام ! یه مجموعه کامل برای هک بازی شامل Nfo viewer و عوض کردن کپشن و ... بازی ها که براتون آپلود کردم !
اگه چیزیا اشتباهی آپلود کردم بگید تا حذفش کنم !
آدرس :
وقتی وارد می شوید یه ایمیل می خواد ! ایمیل زیر را وارد کنید :کد:http://www.drivehq.com/sharing/ShareLogon.aspx?key=2022963/snkh8sqtxiee
برنامت حرف نداشت:40:نقل قول:
بازی No One Lives Forever 2 دو مقدار ( مجموع مهمات و مهمات در حال استفاده ) رو نگه می داره . اما وقتی آدرسارو با Tsearch غیر فعال ( Disable ) می کنم مهمات ذخیره کم میشه . کسی از دوستان اگه راهی داره کمک کنه .
سلام
من Black & White 2 رو هک کردم ولی پولشو هر کاری میکنم پیدا نمیشه اگه کسی هک کرده لطفا کدشو بزاره چون بد جور لنگشم در ضمن تو Tsearch چطوری میشه آدرس های استاتیک رو پیدا کرد چون من آدرس هام بعد از باز شدن دوباره بازی عوض میشه و تو آرت مونی با همون روش پوینر و ... امتحان کردم باز نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
با سلام
دوستان من به همتون برنامه ی Cheat Engine رو توصیه می کنم.
چون که کارش دقیق هست
سرعت اسکن کردنش خیلی بهتره
از هر نظر هم خیلی قوی هست
می تونه پوینتر های استاتیک و دینامیک رو براتون پیدا کنه
می تونه براتون کد انجکشن انجام بده اگر بلد باشین
می تونه ترینر هم براتون بسازه
خیلی کارای دیگه
خلاصش رو بگم خیلی عالی هست
فقط این رو بهتون بگم که هیچ وقت از هیچ چیزی نا امید نشین تا به اون چیزی که می خواین برسین مطعمعن باشین که اگر روش کار کنین و استعداد هم داشته باشین یه روزی بهش می رسین
من الان بیشتر وقتم رو توی هک بازی و این جور چیز ها می گذرونم
فقط باید روش کار کنین
باید مجموع مهمات و مهمات در حال استفاده را فریز کنی.نقل قول:
مثلا 50/350 تا تیر داری .باید 50 تا و 400 تا رو فریز کنی.
Cheat Engine و Artmoney تفاوتهاي چشمگيري دارند در Artmoney ميتوني 4 نوع از كودها رو در يك زمان رد گيري كني كه در Cheat Engine كلي وقت ميبره و با Artmoney ميتوني كليد ميامبر بسازي مثل : براي زياد كردن پول كلدهاي c+v رو تعريف ميكني و وقتي كه ميزني اين كليدارو در بازي پول هردفعه اوز ميشه و يا فريزكردن ولي با اين تضيح ها باز منم بيشتر با Cheat Engine كار ميكنم. من كه بهش ميگم نرم افزار جادوعينقل قول:
Batman جون متشکرم . ولی من هر دو مقدار رو فریز کردم . با فریز جواب می ده ولی تو autohack که اسکریپت رو میده جواب نمی ده .
با سلام
حتما توی اتو هک ادرس اشتباه رو فریز می کنی.
اگر مطمعن هستی که اون ادرس درست هست پس تو یه مشکل دیگه داری.
بعضی از بازی هستند که تو میاری اون رو اتو هک می کنی و اون میاره به تو دو تا اسکریپت تحویل میده.
یکی از اون اسکریپت ها برای فریز هست و یکی دیگر غیر فعال کردن.
ولی وقتی تو بازی رو رستارت می کنی و بعدا میای که باز هم با اون اسکریپت ها مقدار رو فریز کنی ولی می بینی که اون اسکریپت ها کار نمی کنن و مقدار رو نگه نمی دارن.
به این مشکل می گن Code Shifting یعنی تغییر مکان.درست مثل DooM 3 و مکس پین 2 و یا بازی های دیگه که این جوری هستن.
اگر تو بری DooM 3 یا مکس پین 2 رو هک کنی خودت منظور من رو می فهمی که من چی می گم.
یعنی اینکه اون ادرسی که توی اتو هک بدست اوردی همیشه ثابت نیست بعضی وقتها تغییر می کنه.
این مشکل تنها یک راه حل بسیار ساده داره که اون هم Code Injection هست.
این جور مشکل ها فقط با کد انجکشن قابل حله.
آدرسی که اتو هک میده از آدرس پیدا شده تو Tsearch به دست می یاد . من با این روش سام ماجراجو رو راحت هک کردم . ولی تو مامور مخفی 2 دو آدرس میده که یکی مجموع و یکی مهمات در حال استفاده رو متوقف می کنه . ولی وقتی هر دو Disable میشند هر دو مقدار کم میشه . به هر حال از راهنمایی تون متشکرم .
با سلام
خب دوست عزیز این یه چیز طبیعی هست که وقتی اونها رو غیر فعال کنین مهمات کم بشه.
مستر مهدي اين لينكات كه جواب نميده اگه چكش كني مي فهمي
لینکها کار میکنن.
البته باید با بروزر بازشون کنی.
من میخوام با artmoney تعداد گلوله های تفنگ های کانتر استریک کاندیشن زیرو هک کنم میخوام بدونم برای گلوله ها از چه متغییری استفاده کرده اند؟؟
با تشکر.
با سلام
برای گلوله همیشه از
4Byte
استفاده کن.
آقایون به کمکتون احتیاج دارم اساسی
من می خوام هم DLL های کانتر رو تقییر بدم هم Model هاش رو البته یک نرم افزار به اسم CS MDL Editor پیدا کردم ولی نتونستم دانلودش کنم به هر حال از کمکتون ممنون
از راهنماییتون خیلی مننونم ولی انقدر تعداد فیلتر کردن زیاد میشه که بعد از یه مدت نرم افزار artmoney یه اخطار میده و دیگه نمیتونی فیلتر کنی؟نقل قول:
با سلام
من بهت پیشنهاد می کنم از Cheat Engine استفاده کنی تا با این جور ارورها مواجه نشی.
سلام اینم یه برنامه برای ویرایش Save Game و unlock کردن و افزایش پول خود تا هرچند که بخوای:5:
Need For Speed Carbon
شما تا حالا کجابودید
سلام تاپيك عاليه كار اعضا هم همينطور.
من با اجازتون خواهش ميكنم يكم پيشرفته تر هم بشين.
من با C# .net يه برنامه نوشتم كه ترينر بازي Etherlords II باشه اما اين با سيو گيم كار مي كنه يعني بازي رو سيو مي كنيد و ترينر رو فعال مي كنيد و بعد دوباره لود مي كنيد.
مي خواستم راه درست بدست آوردن Tactical address رو بهم بگين و عوض كردنش رو با برنامه بي زحمت.
با C++ , C# .net و Visual Basic آشنايي دارم.
پيشاپيش متشكرم.
من ديشب آموزشتون رو براي Atrmoney ديدم كه عالي بود و جا داره يك خسته نباشيد به تهيه كننده(گان) بگم يك انتقاد كوچك هم داشتم اون هم اينه كه راجع به دو مسئله خيلي مهم خيلي كم بحث شده اولي متغييرهاي كد شده و دومي بازيابي آدرسهاي ديناميك البته راجع به فهميدن نوع متغير هم كم بحث شده بود اما در كل تا به حال آموزشي به اين جامعي و مانعي براي ArtMoney نديده بودم.
يك بازيهايي مثل Paraworld وجود دارن كه هم كد مي كنن هم ديناميك كه بايد واسشون برنامه نوشت لطفا بيشتر توضيح بدين كه ما بفهميم چه براي ديناميك ها برنامه بنويسيم.
مر30
نميدونم اينو قبلا كسي گذاشته يا نه اگه تكراري ببخشيد
اسكينهاي زيبا براي برنامهArtmoney
دانلودtableبراي artmoney
سلام
چطوری میشه با برنامه Art money زمان یک بازی رو کنترل کرد؟
لطفا کمک کنید
چطوري ميشه از مراحل بازي ها رد شد
اگه برنامه يا چيزي داري بزارين
:19: :19: :19: :19: :19: :19:
من خواستم كانتر كانديشن زيرو رو هك كنم جونشو پيدا كردم ولي وقتي فريز مي كنم تو بازي چشمك مي زنه بين 100 و عدد واقعي كه وقتي عدد واقعي 0 مي شه مي ميره چه كار بايد بكنم؟
نمیشه هکش کرد.
اون عددها کیلویی هستن.شاخص جان یه جای دیگه نوشته میشه و به یه سری عوامل دیگه هم بستگی داره.
در واقع با تغییر اونا جان هم تحت تاثیر قرار میگیره.تقریبا هکش غیر ممکنه.
سلام...من تقریبا 4-5 روزه که با هک و ساخت تراینر آشنا شدم ولی از اونجایی که علاقه و استعداد نسبتا بالایی دارم به نظر خودم پیشرفت خوبی تو همین چند روز داشتم....من طی دو شب دو تراینر ساختم برای بازیهای Hercules و SnailMail که فکر کنم چیزه خوبی از آب دراومده...اگه ممکنه دانلودشون کنید و اگه بازیهاشونو دارید تست کنید و اگر هم ندارید به ظاهرش نظز بدید.....ممنون
Hercules +6 Trainer
[HTML]http://hosseinmaya.persiangig.com/HerculesTrainer.zip[/HTML]
SnailMail +7 Trainer
[HTML]http://hosseinmaya.persiangig.com/SnailMailTrainer.zip[/HTML]
عالی بود حسین عزیز مخصوصا تنظیم سرعت که برای اسنیل میل ساخته بودی.نقل قول:
یک بازی عالی برای ساخت ترینر بهت پیشنهاد میکنم اونهم Indigo Prophecy هست.
امیدوارم موفق باشی.:10:
اقا مهدي ببخشيدا اين serial numer اين برنامه artmoney رو داري؟!!
خیلی ممنون...Indigo Prophecy رو هم ندارم ولی میرم تهیه میکن روش کار میکنم...مرسینقل قول:
با سلامنقل قول:
خیلی کارت قشنگ بود
ادامه بده
استعداد خوبی برای این کارها داری
امیدوارم توی این راه موفق باشی:10:
دوستان عزیز !
به غیر از auto ---- راه دیگه برای ثابت کردن کد ها هست ؟؟؟
یک روش پیدا کردن Pointer هست که خیلی وقتها جواب نمیده.همین Inject کردن کد بهتره.(Auto ----)
خوب بت من عزیز !نقل قول:
شما code injection بلدی ؟؟
اگه بلدی می تونی آموزشش رو تهیه کنی تا من و بقیه ی دوستان استفاده کنیم ؟؟؟؟؟؟؟:23: