نقل قول:
از کدوم قسمتش؟ هر کاری کردم داربست رو نمی گیره
Printable View
نقل قول:
از کدوم قسمتش؟ هر کاری کردم داربست رو نمی گیره
خوب! باید رو دیوار راه برین تا بتونین لبه داربست عقب رو بگیرین.نقل قول:
ببخشید بخش ferind این بازی رو کسی تا حالا بازی کرده؟
من ثبت نام کردم ؛ اسمم هم تو این بازی mohsen66 هست
بازیه من یه مشکلی داره. تو یکی از مراحل اول بازی وقتی سوار اسانسور میشم از بازی میره تو main menu . بعد وقتی continue رو میزنم از سیو قبلی میاد.
از کرک فیکس هایی که در صفحات قبل گذاشته شده استفاده کن ;)نقل قول:
بازیه من یه مشکلی داره. تو یکی از مراحل اول بازی وقتی سوار اسانسور میشم از بازی میره تو main menu . بعد وقتی continue رو میزنم از سیو قبلی میاد.
من همه کارای صفحه 19 رو انجام دادم اما بازم پچ نصب نمیشه!
کسی میتونه بهم کمک کنه؟ممنونم.
باید پچ رو نصب کنی بعد کرک همون پچ رو کپی کنی تو محل نصب بازی.
سلام میشه بگین چجوری با پلیس درگیر شم هر چی میزنم نمیشه پلیس زد ؟من قسمت تمرینی اولو رد کردم برا همین نمیفهمم الاناگه میشه بگید چیکار کنم
مشت زدن: کلید سمت چپ موس رو بزنید.نقل قول:
مشت زدن نشسته: در حالت دوم یعنی مشت زدن نشسته کلید Shift رو نگه دارید و کلید سمت چپ موس رو بزنید.
لگد پرشی: در حالی که به حریف نزدیک میشید کلید Space و سپس کلید سمت چپ موس رو بزنید.
لگد زمینی: در حالی که به حریف نزدیک میشید کلید Shift رو نگه دارین و سپس کلید سمت چپ موس رو بزنید.
خلع سلاح کردن از عقب: در حالی که نزدیک به حریف هستید کلید راست موس رو بزنید.
خلع سلاح کردن از جلو: در حالی که نزدیک به حریف هستید و اسلحه به رنگ قرمز دراومد کلید راست موس رو بزنید.
برداشتن و انداختن سلاح: برای برداشتن اسلحه از روی زمین کلید راست موس رو بزنید. برای به دور انداختن اسلحه هم از این کلید استفاده کنید.
توانایی زمان واکنش: برای راحتی کار و انجام دقیق حرکات به صورت قابلیت آهسته کردن زمان , کلید r رو بزنید.
سلام ببخشید باز من اومدممیشه بگید وقتی که میری پیش اون زن که یه مرد مرده هم هست بعد پلیس میریزن سرت باید کجا رفت ؟ من هر کاری میکنیم نمیشه یه جا خوندم گفته بودید باید مستقیم جلو بعد سمت چپ طبقه بالا من طبقه بالا رفتم ولی پلیس پست میاد آسانسور اونجا هم 2 تا پیدا کردم کار نمیکنن یکیس طبقه پایینه یکی بالا
هنگام فرار وقتی به طبقه بالایی میرسین با آسانسور کاری ندارین! پس راهتون رو به طبقه بعد ادامه بدین... (کلید Alt برای نشون دادن مسیر)نقل قول:
ببخشید آخه طبقه بعد منظورتون همون در شیشه ای هست ؟بعد یه راه پله هست میرم بالا ولی اونجا نمدونم کجا برمنقل قول:
اگه میخواین تا عکسشو بزارم که راحت تر بدونین منظورمو
نقل قول:نه احتیاج به عکس نیست. بعد از بالا رفتن از پله به سمت چپ دور بزنین... سپس روی دیوار سبز راه برین یا پرش کنین تا به کانالهای کولر برسین.نقل قول:
جلوتر هم وقتی به محیط بسته رسیدین روی دیوار راه برین و سریع به پشت بپرین تا بتونین از راه کولر فرار کنین.
سلام
ببخشید تواون مرحله که از دوتا میله میای بالا وصحنه آهسته میشه باید چکارکرد
هیچ حرکتی نداره نه پرش ،فقط اهسته راه میره ، اسم مرحله رانمیدونم
این بازی از سایت های مختلف چه نمره ای گرفته؟شما بهش چه نمره ای میدین؟
ممنون.
دوستان من تو وقتی از ساختمان سبز فرار می کنم و بر روی دیواره ی خارجی آن سر می خورم بازی را ادامه می دهم تا به آسانسور برسم. اما وقتی سوار آسانسور می شوم بازی به منوی اصلی بر می گردد و با کلیک بر روی Continue Game بازی دوباره از همان سر خوردن بر روی دیواره ساختمان شروع می شود. دلیلش چیست؟
نقل قول:من بهش 10 ميدم !!!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=246159&page=5
سلام دوستان چه جوری میشه با دسته بازی کرد؟
دوست عزیز من هم همین مشکل رو دارم می خواستم بدونم با کرک مشکلت حل شد تا من هم دانلودش کنم یا حل نشدنقل قول:
آخه 10 مگ برای اینترت من 1 ساعت طول میکشه!!!
من می خوام این بازی رو بخرم ارزش داره پول بالاش بدی دوستانی که بازی کردن بگن؟؟
میانگین امتیازات بازی از سایتها و مجلات بازی: 80.48% - نمره من: 90%نقل قول:
بله! یکی از متفاوت ترین بازیهایی هست که تجربه اش واقعا لازم به نظر می رسه و خیلی شجاعانه ساخته شده.نقل قول:
نقل قول:کاهش سرعت در این قسمت از بازی و همچنین ایراد برگشتن به منو به کرک بازی برمی گرده که اصلاح شده اون کرک موجود هست...نقل قول:
Mirror's Edge v1.0 Crack
توصیه می کنم که برای اجرای بازی به طور مطلوب, کارهای گفته شده در آدرس زیر رو انجام بدین: (برای دارندگان کارتهای Geforce 8 و به بالا)کد:http://gf.wiretarget.com/mi/rld-mefx.7z
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3422592&postcount=183
چجوری میشه با gamepade بازی کرد ؟
من اینجا گیر کردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی Alt رو می گیرم میگه باید برم اونجا که نوشتم شماره 1 ولی هر کاری می کنم نمیتونم به اونجا برسم!!
از لوله ها ( شماره 2) بالا رفتم ولی اونجا هم راه به جایی نداشت اون لوله افقیه رو (شماره 2 ) هم نمی تونم بهش برسم
لطفا یه کمکی بکنید
از لوله های بخش 2 بالا میرین و به سکو عقب میپرین. بعد رو دیواری کناری به سمت گوشه راهرو میدوین. نرسیده به گوشه فوری کلید Q و بعد Space رو میزنین و اینطوری به لوله 3 میرسین.نقل قول:
پلیس ها رو زدم تا رسیدم به اینجا . Alt هم که میگیرم میگه برم جلو . یه در قرمز رنگ هم سمت چپ (اون طرف شیشه) هست ولی شیشه ها زد گلوله اند نمیتونم رد شم!!!
با اون کیبرده هم کاری نمیکنه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای رد شدن از این قسمت باید سرور ها رو نابود کنید. دقیقا 4 اتاق شیشه ای وجود داره که در داخلش 3 تا 4 سرور وجود داره. از هر اتاق یک سرور رو با اسلحه نابود کنید تا راه ورود به پشت بام باز بشه.نقل قول:
دوستان عزیز
من اینجا گیر کردم:
http//www.mohsen-rakhshan.ir/images/mirrorsedge.jpg
اگه کسی کمکم کنه خیلی ممنون می شم.
در ضمن سال نو مبارک.
- در راهروی کناری بر روری دیوار چپ راه برین و سپس با پرش لبه راست رو بگیرین.نقل قول:
- حالا خودتون رو به گوشه چپ برسونین و لبه پشت رو بگیرین.
- لبه کانال سمت چپ رو بگیرین. سپس لبه کانال پشت سر رو بگیرین و به بالا برین.
- به روی هواکش بالایی برین در حالی که نگاهتون به سمت دریچه هوا (قرمز رنگ) هست.
- حالا روی دیوار راست بدویین و و قبل از رسیدن به آخر دیوار, به سمت چپ پرش کنین تا لبه هواکش بالا رو بگیرین...
دوستان عزیز، خودم فهمیدم چطوری برم.
سلام
من امروز بازی رو نصب کردم
خیلی ازش خوشم اومد
ولی هنوز کاملا با حرکاتش آشنا نیستم
همون اولش گیر کردم
اونجایی که از دریچه کولر میام پایین چهارتا پلیس اونجا هستند چطوری میتونم اونها رو بزنم؟
باید سلاحشون رو بگیرم یا کار دیگه ای بکنم؟
چطوری (چگونه)؟
ممنون
شما مگه مراحل آموزشی رو نرفتی ؟ بهتره بری اونجا همه چی رو بهت یاد میدهنقل قول:
سلام
خیلی ازش خوشم اومد
همون اولش گیر کردم
اونجایی که از دریچه کولر میام پایین چهارتا پلیس اونجا هستند چطوری میتونم اونها رو بزنم؟
چطوری (چگونه)؟
ممنون
چرا عزیز مراحل آموزشیش رو هم رفتم ولی اونجا یه مدل داشت که از پشت سر تفنگ یارو رو میگرفتی
یه مدل هم از رو به رو بود که باید صبر میکردیم تفنگ طرف قرمز بشه بعد کلیک راست کنیم
خوب تو این مرحله چهارتا گردن کلفت وایسادن همشون هم دارند تیر میزنند به طرف من چکار میتونم بکنم تا برسم بهشون کشتند من رو بت دکمه r صحنه رو آهسته هم کردم ولی باز فایده ای نداشت
حالا یه توضیح بدید طوری نمیشه ها ثواب داره شب عیدیه
ممنون
نمی خواد که همشون رو بکشی که بدو و بپر با لگد بزن تو سر یکیشون بعد هم فرار کن بیخیال بقیه.نقل قول:
تازه اگه تونستی تفنگ یکیشون رو بگیری که چه بهتر
شما لازم نیست اونا رو بزنید. میتونید از سمت راست اونا فرار کنید و از پله ها برید بالا. البته برای زدنشون می توانید از لگد زدن در حال سر خوردن و سپس خلع سلاح استفاده کنید.نقل قول:
سلام
خیلی ازش خوشم اومد
همون اولش گیر کردم
چطوری (چگونه)؟
ممنون
دوستان عزیز اینجا رو چطوری میشه رفت؟
کد:http://www.mohsen-rakhshan.ir/images/mirrorsedge2.jpg
بعد از رویت ماشین حمل زندانی, موتورش یعنی جلوش رو هدف بگیرین.نقل قول:
منم امشب تمومش کردم ولی حیف که نتونستم سه تا از اون کیف ها رو پیدا کنم . راستی بدست اوردن اون کیف ها چی رو به بازی اضافه میکنه؟
پیدا کردن کیف ها, achievement و trophie ها رو باز می کنه و تاثیری در PC نداره...(به ترتیب مربوط به X360 و PS3)نقل قول:
من اولای بازی مشکلی ندارم ولی همون جایی که یک نفر رو کشتن و بعدش میان تیراندازی میکنن افت فریم شدید دارم!!!!تنظیماتم روی کمترین حدش هست...
مشخصات سیستم هم اینه:
cpu:2180
ram:2 gig
vga:4850
کاهش سرعت و افت فریم در این قسمت از بازی به کرک بازی برمی گرده که اصلاح شده اون کرک موجود هست...نقل قول:
Mirror's Edge v1.0 Crack
توصیه می کنم که برای اجرای بازی به طور مطلوب, کارهای گفته شده در آدرس زیر رو انجام بدین: (برای دارندگان کارتهای Geforce 8 و به بالا که فقط برای شما نصب پچ توصیه میشه.)کد:http://gf.wiretarget.com/mi/rld-mefx.7z
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3422592&postcount=183
ببخشید من نفهمیدم چه کار باید کنم دقیقا؟؟؟؟فقط کرک رو نصب کنم؟؟؟گرافیکم 4850 ati هستنقل قول: