دوستان من نميتونم در gmail ميلهاي فارسيم رو بخونم
همشون علامت سوال هستن؟؟
چطوري ميشه درستش كرد؟؟؟
Printable View
دوستان من نميتونم در gmail ميلهاي فارسيم رو بخونم
همشون علامت سوال هستن؟؟
چطوري ميشه درستش كرد؟؟؟
نقل قول:تو browser در منو view > character encoding گزینه (unicode(utf8) رو انتخاب کنید
سلام
من وقتی وارد صفحه yahoomail.com می شم، هر لینکی رو که کلیک می کنم، نمی تونه بیاره و can't find می ده!
فقط هم سایت یاهو این مشکل رو داره و جاهای دیگه می تونم برم، به نظرتون مشکل از کجاست؟
آیا تنظیماتی توی اینترنت اکسپلورر تغییر کرده یا کوکی ها تغییر کردن که من متوجه نشدم؟
یا مشکل از خود یاهو هست؟
لطفا راهنمایی کنید!
با تشکر
یعنی وارد شدن به ایمیل از انتخابات به بعد سخت شده.. باز هم امتحان کنید... من خودم وقتی بدون انتی------- میرم تو یاهو خیلی سخت باز میشه، ولی با انتی ------ هیچ مشکلی ندارم...نقل قول:
ظاهرا فقط 2 روز اين رويه رو پيش گرفته بودن. الان هيچ مشكلی براي ساخت جيميل وجود نداره.نقل قول:
البته همچنان در سايت گوگل مطلب به صورت تاييد شده وجود داره :
کد:http://mail.google.com/support/bin/answer.py?hl=en&answer=114129
مشکل در دریافت ایمیل از یک شخص خاص
باسلام
من چند روز پیش یه ایمیل از یکی از دوستان در یافت کردم و وقتی میخواستم ایمیل رو باز کنم اشتباهی روی گزینه spam یا نمیدونم یه چیز دیگه کلیک کردم که اون ایمیل ناپدید شد و در قسمت spam هم نبودش.
و از اون موقع تا حالا هر ایمیلی که از آن شخص میاد واسه من نشون نمیده . نه در inbox و نه در spam
حالا این آنتی ------ رو از کجا باید فعال کرد؟
درست نشدنقل قول:
تموم متن علامت سواله
چکارش کنم
کمکککککککککککک!!!!!!!!!!!!!!
شما سرور میلت را اشاره نکردی؟!نقل قول:
من تو یاهو و جیمیل مطمئن هستم که اگر شما گزینه ی spam را انختاب کنی، ایمیلها مستقیما در Spam دریافت و ذخیره میشن...
یک احتمال میتونه وجود داشته باشه، ان هم اینکه شما در تنظیمات میلتون انتخاب کرده باشین که ایمیلهایی که به اسپم فرستاده میشن سریعا پاک بشن... در این صورت یک نگاهی به trash بکن، شاید باشه...
موفق نشدی ، احتمالا باید از خیر ایمیل بگزری:20:
دیگه از دوست آشنا بپرسید، همین fg - ultra و و و... هست و یا همین فیل شکنهای عادینقل قول:
شما متنت را تو Microsoft word کپی پیست کن و با تمامی فونتها امتحان کن، ببین درست نمیشه...نقل قول:
این اتفاق زمانی میافته که شخص مقابل فونتی استفاده کرده که ایمیل شما آن فونت را نمیتونه بخونه، چون برا هارد شما و یا میل شما شناخته شده نیست... برا همین ممکنه با کپی پیست درست بشه...
یه پیشنهاد دیگه هم دارم، اگر میل یاهو استفاده میکنی، سعی کن هم تو یاهو بتا و هم با یاهو کلاسیک ایمیل را امتحان کنی... مثلا فونت symbol در یاهو کلاسیک علامت سوال نشان داده میشه در صورتی که در یاهو بتا مشکلی نداره...
یک راه حل دیگه هم هست.. آن میل را برا کس دیگه ای فوروارد کنی ببینی میتونه متن را فارسی دریافت کنه یا نه... اگه تونست میتونه راحت با فونت عادی دوباره برا شما فوروارد کنه
اگر هیچ راهی جواب نداد که هیچ:20:
از yahoo استفاده میکنم و در ضمن در قسمت trash هم چیزی نیستنقل قول:
سلام دوستان
سوالي دارم
اگه از طريق يكي از سرويس دهنده هاي Email مثل Gmail به كسي Email بدي ، اون شخص مي تونه Ip شما رو پيدا كنه ؟
ممنون ميشم اگه راهنمايي بفرمائيد
مطمئنی اشتباها spam را زدید! راستش یکم گیج شدم... تا حالا با این مورد روبرو نشدم!!نقل قول:
فقط یه پیشنهاد دارم... برو به قسمت email option و تگ spam را انتخاب کن.. یه جا هست نوشته empty spam folder ... روبروش ببین گزینه ی immediately را ننوشته؟! اگه immediately نوشته ، مطمئنا دلیلش همینه که ایمیلها را دریافت نمیکنی... اگر اینطور، شما گزینه ی once a month را انتخاب کن تا spamها به مدت یک ماه در spam بمونه:46:...
باز هم اگه مشکلی بود... بپرس!
مث اینکه میتونه بله... ولی خیلی هم راحت نیست! البته من خودم نمیدونم ولی میدونم که هر کسی راحت نمیتونه IP شما را در بیارهنقل قول:
بله امكان پذير هست.نقل قول:
به عنوان مثال در gmail كافيه كه ايميل مورد نظر رو باز كنی و روی اون فلشی كه بغل گزينه reply هستش كليك كنی و Show Original رو انتخاب كنی. حالا مشخصات كامل ارسال كننده از جمله IP رو ميتونی ببينی.
البته اگه اين ايميل توسط يك سرور فرستاده نشده باشه و به عنوان مثال توسط يك شخص ديگه كه از gmail استفاده میكنه ارسال شده در قسمت IP ارسال كننده IP سرور gmail رو ميبينی كه بايد به دنبال يك جمله مثل domain of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] designates 11.11.11.11 as permitted sender باشی تا IP خود فرد رو پيداكنی.
سلام من یک مشکل خیلی بزرگ دارم.حدود 2 هفتست که وقتی گزینه ی sign in رو تو یاهو میزنم اصلا صفحه باز نمیکنه ..............چند تا ایمیل مهم برام اومده ولی نمیتونم برم تو میلم ......دارم دیووونه میشم............من باید چی کار کنم؟؟؟
کوکی ها و هیستوری مرورگرت رو پاک کن دوباره امتحان کننقل قول:
اگر نشد با یک مرورگر دیگر امتحان کن باز هم اگر نشد
اینترنتت را عوض کن.
خوب اینجوری که خیلی بده ... سریع آدم رو شناسایی می کنن ! خودم شخصا باید یه سفر برم گوگلند بهشون بگم ما تو ایران با این مساله مشکل داریم ... باید توی طرحشون لااقل نظر فرستنده رو بپرسن !
اونم تست کردم همون once a month بود. امروز تمام ایمیلهایی که قبلا از این شخص گرفته بودم رو تیک زدم و روی spam زدم اونا هم گم شدن و توی spam هم نبودننقل قول:
من یکی کم آوردم...امیدوارم زودتر مشکل حل بشه!! خیلی نادره این اتفاق به نظر من البته:20:نقل قول:
اين پيغام تو جي ميل يعني چي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این میگه که نمیتونه ایمیل شما رو بیاره بالانقل قول:
راه حلشم زده که یا رفرش کنید و یا از ورژن قدیمی استفاده کنید
گاهی برای منم این پیام ظاهر میشه که وقتی older version رو میزنم درست میشه
خصوصا وقتایی که ای دی اس ال تموم میشه با دایال آپ میرم این پیام ظاهر میشه
میخواستم بپرسم ایا روش دقیق و واقعی هست که متوجه ای پی فرستنده ایمیل یاهو بشیم؟
من این موضوع رو سرچ کردم و چندتا جواب برام اورد که هیچ کدوم عملی نبود اگر کسی روش عملی میدونه بهم کمک کنه
ممنون
من یه ایمیل یاهو دارم چه جوری میتونم به طور کل حذفش کنم؟ یعنی از بینش ببرم؟
نقل قول:
براي پاك كردن ايميل از Yahoo مراحل زير را انجام دهيد:
ابتدا اينترنت اكسپلورر را باز كرده و در آدرس بار، آدرس زير را تايپ كنيد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در صفحه اي كه ظاهر مي گردد نام كاربري (Yahoo ID) و پسورد مربوط به
ايميل ياهو را وارد كنيد.
سپس صفحه اي با عنوان Terminating your Yahoo! Account باز مي شود.
پسورد خود را يكبار ديگر وارد نموده و دكمهء YES را بزنيد.
نقل قول:
Nod32 ورژن 3 داشته باشی تو یک بخشش IP هایی که با سیستمت در ارتباط هستند رو نمایش میده و به محض اینکه یکی برات PM بفرسته IP اون طرف رو هم نشون میده
ممنون نسخه اصلی باشه یا کراک شده هم کار میکنه؟ یا فرقی نداره؟نقل قول:
,وا... من به شخصه خیلی از هاتمیل خوشم میام.همینطور از aol .خیلی ازشون خوشم میاد اما حیف میل یاهو من بین دوستان و اشنایان مطرح هست.و من در واقع کارکرد زیادی با اونها ندارم.
در هر صورت من یکی مجبورم از یاهو استفاده کنم.نه اینکه عاشقش باشم.ولی خوب کاری نمی شه کرد دیگه.ایرانیا با یاهو یشتر اشنا هستند.اسم یه چیز دیگه به گوششون می خوره هنگ می کنند.:دی
سلام . من یه سال پیش یه ID تو Yahoo با اسم خودم ساختم ، پسوردشم یادم هست ولی username اون یادم رفته ...
چی کار کنم ؟ موقیع ثبت نام هم ایمیل دوم رو (ایمیلی که پسورد به اون فرستاده میشه) وارد نکردم ...
لطفا کمک کنید ...خیلی مهمه ...
ممنون
من در باره live و سرویس اون یه سوال داشتم
من مجبورم رووزی حدود 20 میل بزنم
چون ایدی جمیل من واسه کار دیگه ای استفاده میشه یه ایدی با live باز کردم، که بتونماز outlook هم استفاده کنم
حالا چندتا میل که میزنم بقیه میل ها رو نمیفرسته و میگه باید تو سایت برین یه سری حروف را بزنین تا مطمئن شیم اسپم نیست
حالا این دو تا مشکل داره
اولا هی باید برم تو سایت اونو بزن بعد هرر چندتا میل
بعد من 10 تا میل افلاین اماده میکنم میره تو outbox و بعد که انلاین میشم همه رو یهو میفرسته بعد واسه نصفش میل میزنه میگه اینا نرفته چون شا باید ان شین یه کد بزنین و .... دوباره باید میلا رو بفرستم
حالا چه کار کنیم؟
شایدم پیشنهاد می کنین از یه سرویس دیگه استفاده کنم؟نقل قول:
نمیشه ... شما اگه پسورد یادت رفته بود یه چیزی...ولی یوزرنیم را نمیشه کاری کرد!نقل قول:
اگه که امکان استفاده از سرویس دیگه را دارید چرا که نه؟! یک اکانت جدید Gmail !!نقل قول:
اگرچه حدس میزنم مشکل شما رفع شدنی باشه ولی دقیق نمیدونم چطوری
نقل قول:
ایمیل دیگه با اسم خودم قبلا ساختن...زیاد جالب نیس
مشکلشم رفع شدنی نیس حداقل تو یه فروم خارجی که اینطور بود
عجب بدبختی گیر کردیما...الان gmail باز کردم
اونم روزی 10 تا میل بیشتر با outlook جواب نمیده..بقیه میلام برگشت خورد
سلام
منم از 4 تای اول استفاده می کنم یعنی:
yahoo.com gmail.com hotmail.com phm-fds.com
از بین مجانی ها هم جی میل توصیه میشه
ولی حتما یه اکانت لایو هم داشته باشد چون لازمتون میشه
من پسورد ایمیل یاهو که قبلا داشتم رو یادم رفته اما خیلی واسم مهم نمیدونم چطوری پیداش کنم ؟
نه سوال جواباشو یادمه نه ایمیل دومی که بهش داده بودم
میشه راهنماییم کنید ممنون
Setup برای ویندوز لایو مسنجر که اینستالر نباشه Setup افلاین باشه هست ؟ اگه هست زحمتشو بکشین لطفا
تو بخش درخواست نرم افزار باید درخواستتون رو بدیننقل قول:
فقط gmail وskype
سلام. من به تازگی به outlook شروع کردم به میل فرستادن از سرور یاهو. حالا ای میل send میکنه ولی ricieve نمکنه. چجوری باید چنین امکانی رو هم فعال کنم؟ یعنی هرکس ایمیل بهم بزنه یه راست بیاد توی inbox این برنامه؟
امروز هر میلی رو که میرم بدون ف شکن باز نمی کنه و اون هم از جاوا پشتیبانی نمی کنه به نظرتون چکار میشه کرد؟