سلام
اقا من الان رفتم تو کوبا ای نجا حکومت نظامی هستش یه من گفته یه 10 12 تا ÷لیس رو بکشم هرچی میکشم سیو نمیشه نمی دونم چرا
بعد بهم بگید من الان باید چی کار کنمهرکاری که می خوای بکنی پلیس میریزه سرت
Printable View
سلام
اقا من الان رفتم تو کوبا ای نجا حکومت نظامی هستش یه من گفته یه 10 12 تا ÷لیس رو بکشم هرچی میکشم سیو نمیشه نمی دونم چرا
بعد بهم بگید من الان باید چی کار کنمهرکاری که می خوای بکنی پلیس میریزه سرت
خب آره دیگه.معلومه پلیسا سرت میریزن!
شما بعضی ها رو میشه با از ساختمونای اطراف با اسنایپ بزنی بکش.بقیه رو هم با افرادت برو بکش دیگه!کاری نداره که!وقتی کشتی فرار کن به خونت.البته بهرته تو این ماموریت حداقل یک یا دو تا medic داشته باشی....سعی کن تو این مرحله قوی ترینا رو برداری به علاوه اینکه قوی ترین اسلحه ها رو بدی بهشون!در مورد سیو نکردن هم نمیدونم.فکر کنم(چون تمومش کردم و پاکیدمش)تا همه رو نکشی نمیتونی سیو کنی.البته مطمئن نیستما!
سلام
الان بازی به من این پیغام رو داده من چی کار کنم
Eliminate every rival family
باید تمام خانواده های موجود در همه شهر ها رو از بین ببری.نقل قول:
دقت کنید که برای کشتن رئیس یه خانواده باید تمام مغازه های باج گذار خانواده رو تصاحب کنید! برای همه مغازه ها حداکثر نگهبان رو بذارید و خسیس بازی در نیارید!! اگه دیدید یه جا درگیری شده (یه صفحه سیاه میاد بهت.ون خبر ی مده!) تب رو بزنید و یکی از اعضای خانواده خودتون رو بفرستید! اون بالا می نویسه این تعداد افراد کافیه یا نه!! خلاصه که یکم سعی کنید جمله ها رو برای خودتون ترجمه کنید تا متوجه بشید بازی چطور پیش می ره! زبانتونم تقویت می شه!!
سلام
ببخشيد من بازي رو گرفتم با 2 تا dvd
اما وقت نصب دومي ميگه كه فايل data 10 رو نداره.اما ميرم توش ميبينم هست.
حالا چيكار كنم؟
ممنون.
دوست من توی قسمت حل مشکلات مطرح کن تا راهنمایی کنن.نقل قول:
شما دی وی دی هاتون اشکال داره.یعنی در یکیشون یک فایل ریخته نصب نشده و یا اینکه نمیتونه سیستم بخونه اون قسمت رو.نقل قول:
سلام
ببخشيد من بازي رو گرفتم با 2 تا dvd
اما وقت نصب دومي ميگه كه فايل data 10 رو نداره.اما ميرم توش ميبينم هست.
حالا چيكار كنم؟
ممنون.
آره مشكل از دي وي دي بود كه عوض كردم رفع شد.
راستي من با اين ااولين يارو كه بايد بكشم مشكل دارم ميشه بگيد چيكار كنم؟
strangle the life out of him.!!
باید خفش کنینقل قول:
این یعنی اینکه طرف رو خفه کن. بگیرش بعد دکمه space رو همینجور بگیر. البته مطمئن نیستم دکمه ش چی بود؟!نقل قول:
بازی خوبی هست برم بگیرم !؟
بله.بسیار بازی جالبی هست.......تو این سبک که فعلا حرف اول رو میزنه.نقل قول:
بازی خوبی هست برم بگیرم !
دوست من توی این سبک gta حرف اول رو میزنه.نقل قول:
ولی در کل بازی جالبیه.
شما انگار منظور منو نگرفتی!!:31:نقل قول:
دوست من توی این سبک gta حرف اول رو میزنه.
ولی در کل بازی جالبیه.
من منظورم این نبود که این بازی رو با gta و یا هر بازی دیگه مقایسه کنم.
منظورم مقایسه بین این بازی و مثلا گادفادر 1 و مافیا بود که منظورم از فعلا هم این بود که وقتی مافیا 2 بیاد دیگه این بازی حرفی برای زدن نداره.....
همین...:46:
دوستانی که بازی رو تا آخر رفتن.آیا بعد این که میگه همه خانواده هارو eliminate کن.آیا دموی دیگه ای هم در بازی وجود داره؟
مثل اون قسمتی مایکل تو دادگاه بود.
والا درست یادم نیست ولی بعد از نابود کردن تمام خانواده ها بازی هنوز تموم نمیشه.نقل قول:
1 ماموریت دیگه میمونه.
آره.نقل قول:
دوستانی که بازی رو تا آخر رفتن.آیا بعد این که میگه همه خانواده هارو eliminate کن.آیا دموی دیگه ای هم در بازی وجود داره؟
مثل اون قسمتی مایکل تو دادگاه بود.
بعدش میری و اون که اول دیدیش (تو کوبا) اونو تو فرودگاه می کشی و بعدش هم که دیگه گادفادر میشی.
آخرش نشون میده که اون یارو(که فکر کنم برادر مایکل بود)رو میکشی.
دو تا بدی داره؛
شنا نمی شه کرد،نمیشه پرید(میشه پرید ولی از روی وسایل مانند gta همیشه نمیشه پرید)
بازي سرگرم كننده ايه ولي آبروي گاد فادر 1 رو به صورت كامل برد اگه پول بابتش ميدادم الان دق كرده بودم ولي شانس آوردم از تو يه سايتي بردم!
من یه چیزی کشف کردم تو فرودگاه cuba تهش یه متخصصه هست که از همون اول دو تا تخصص داره یعنی اگه به مقامه under boss برسه میشه 4 تخصصه!!!
تنها اونجا نیست که!چند جای دیگه من دیدم!نقل قول:
من یه چیزی کشف کردم تو فرودگاه cuba تهش یه متخصصه هست که از همون اول دو تا تخصص داره یعنی اگه به مقامه under boss برسه میشه 4 تخصصه!!!
در کل بازیه بدی نبود ولی مافیا یه چیز دیگست.
سلام. آقا فرامرز (کاکا-رونالدو) من رفتم تو فرودگاه cuba ولی این متخصصه را نجستم.میشه یه کم بیشتر راهنمایی کنید.
درضمن دم همتون گرم ، اگه میشه چند تا ترفند توپ از بازی بزارید تا باش حال کنیم.
بچه ها واقعا اعصابم خرد شده. یه ترینری ،چیزی نیست که ماشین ها مثل ..... داغون نشن و با دوتا ضربه آتیش نگیرن؟؟؟؟؟؟؟؟
شما باید 4 تا گاراز مخصوص رو که یکیش تو فلوریداست و 3 تای دیگه اش توی کوبا در اختیار خودتون بگیرید تا اتومبیل ضد گلوله ای که همیشه جلوی سیف هاست و یا فرودگاه ها هست براتون ازاد بشهنقل قول:
من با بازیش حال نکردم مافیا یه چیز دیگست
دوستان من هرچی گشتم نتونستم جوابم رو پیدا کنم...........
توی ویندوز ویستا وقتی بازی رو نصب میکنم و برای اولین بار میخواد بره توی بازی وقتی لود داره میکنه یکم حرف میزنه اما چیزی دیده نمیشه و هی اون دست لود بازی این تیک میزنه و اصلا توی بازی نمیره مشکل چیه دوستان ؟؟؟؟؟
سلام
من آخرای بازی هستم (البته 25 روزه بازی نکردما)
آخرین جا تو فلوریدا رو باید بگیرم ولی نمیتونم به اون صاحبش برسم
عکس رو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی میرم روی پشت بوم یه پل هست که باید برم روش و رد شم ولی اون پل سرش رو به بالا هست چطوری باید برم اونطرف؟کد:http://hamedkhatar.persiangig.com/god%20father%20II%20dakal.jpg
ممنون
والا درست یادم نیستنقل قول:
تنها چیزی که یادمه اینه که باید از طریق زمینی بری
یعنی برو پایین و برس به اون نردبونش بعد برو بالا
یادمه من هم 1 مدت گیر کردم اینجا
ممنون دوست عزیز
اگه کسی بیشتر یادشه راهنمایی کنه
ممنون
آخییییییییییییش
تموم شد
خیلی حال داد
تو اون قسمت هم باید اون ساختمون اونطرفی رو اتیش میزدیم بعد اون پله میاد پایین
ممنون از همه
سلام دوستان خوب هستید؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید یه سوالی داشتم ایا تو شهر امکاناتی واسه ولگردی تو شهر هست که ادم حوصله اش سز نره و این امکانات با رفتن مراحل بیشتر میشه؟
ممنون میشم بگید.
منظورت چیه؟ولگردی؟نه،چیزی واسه این کار نیست فقط تنها تفریح اینه که بری مغازه و اینجور چیزا رو بگیری: دی
نه منظورم مکان های مختلف واسه گشتن تو شهر و مغازه و کافه و ... مثل جی تی ای
نه بابا هیچ مکان تفریحی وجود نداره.gta یه چیز دیگستنقل قول:
سلام
ميگه بيشتر از يك مركزشون رو بگير (از دو خانواده تو فلوريدا) اما هرچي ميگيرم نميره مرحله بعد.
ميشه بگيد چي كا ركنم؟
اگه دقیقا جمله انگلیسی رو بنویسین راحت تر میشه کمکتون کنیمنقل قول:
ممنون ماموریت های فرعی هم داره>؟؟
چون وقتی داستان بازی تموم شه ادم حوصله اش سر نره ممنون
راستی هیچ پچی و مودی برای تغییرات بازی براش نساختن؟
و در کل می ارزه بخرم چون مشکلات ضایع زییاد داره
تنها ماموریت فرعی که من توی بازی دیدم همون افرادی بودن که کلید بالای سرشون بود یا پول یا . . .نقل قول:
ممنون ماموریت های فرعی هم داره>؟؟
چون وقتی داستان بازی تموم شه ادم حوصله اش سر نره ممنون
در کل به نظر من بعد از تموم شند بازی ارزش نداره روی هاردت نگهش داری
آخرش چی میشه چرا فردو رو کشت من نفهمیدم! اون جملاتی که تو دموی آخر می گفت هم نفهمیدم چیه فقط فهمیدم تو مایه های مذهبیه! :31: یکی یه توضیحی بده!