ضمنا جناب پروفسور شما برای تست دستگاه ها با خودتون هدفون برده بودین؟
Printable View
ضمنا جناب پروفسور شما برای تست دستگاه ها با خودتون هدفون برده بودین؟
اول از همه ممنون به خاطر راهنمایی هاتون
راستش آره یه مقدار که گیج شدم
من با خودم هدفون نبرده بودم ولی از هدفون فابریک خودش استفاده کرد واسم.
هدفون چیه پسر خوب فروشنده که نمیزاره این کار ها رو بکنی شما هم دوست گلم میتونی سانسا کلیپ بخری من دارم صداش هم خیلی خوبه ولی ضبط صداش تعریف نداره.
طرف کینگستون هم نرو چون اصلا کینگستون تو سایتش تا اونجا که من یادمه و قبلا دیدم ام پی تر وام پی 4 نزده.
خب نکته اش همین جاست دیگه. شما باید یه هدفون باکیفیت جور کنی با خودت ببری تو مغازه که همه ی پلیر ها رو با یه هدفون تست کنی که تفاوت صدای پلیرها رو قشنگ متوجه بشی. ممکنه یه پلیر صدای خروجیش عالی باشه ولی هدفون وقتی بد باشه شما نمیتونی بفهمی چه جوریه. هدفون فابریک کووان هم صداش اصلا چیز جالبی نیست. من از روز اولی که کووان خریدم هدفونشو انداختم یه گوشه بهش دست نزدم.نقل قول:
درسته. تو سایتش نزده ولی یکی از بچه ها چند وقت پیش 2gb گرفت 65 تومن. با رادیو و ضبط صدا. مموری هم میخوره. راضی هم بود.نقل قول:
بی خیالش شین. از من گفتن بود
دارید پول رو میدید یه چیز مارک دار بگیرید
کلا جنس تقلبی نخرید.
ولی professor کیفیت براشون خیلی مهمهنقل قول:
من هم به مارک کاری ندارم. کیفیت مدل های مختلف رو بررسی کردم
سلام
دوستان حرفه ای عزیز لطفا راهنمایی کنید . یکی از دوستام می خواد رکوردر بخره در حدود 100 هزار تومن . چه مارکی از لحاظ ضبظ صدا ( کیفیت و کارایی) و باطری مناسب هست؟
تو نمایشگاه الکامپ غرفه سونی مدل های خوبی داشت اما گرون بودن . ممنون میشم راهنماییم کنید .
برای ضبط صدا فقط می خاد ic recorder سونی 110 تومن اینطورا یه مدلش هست.
پاناسونیک هم مدل های خوبی داره. بهترین مدلش 100 تومنه.نقل قول:
کد:http://www2.panasonic.com/consumer-electronics/shop/Audio/Portable-Audio/Recorders/model.RR-US490_11002_7000000000000005702
این که دلیل نمیشه مثلا سونی هم مدل هایی تو بازار هست که به قول عوام ام پی 4 ه ولی سونی اصلا برای اسیا همچین مدل هایی رو نداره تازه جالب تر از اون این که دوربین هم دارن و کیفیت فوق العاده افتضاهی هم دارننقل قول:
در واقع اینها ری لیبل هستن فقط مارک شرکت های معتبر روشون خورده ولی باطن یه چیزه دیگس
میشه بگی از لحاظ کیفیت چطوره؟ مدل دقیقشو میشه بگید .نقل قول:
این مدلی که شما گفتی چند ساعت ضبط میکنه ؟ به چه فرمتی ؟
راستش رو بخای دقیق نمیدونم بهتره زنگ بزنی از نمایندگییش بپرسی. درمورد کیفیتش هم نمیدونم یه سرچی بکن. ولی شنیدم از یکی از آشنا ها که داره می گفت کیفیتش خوبه.سایت سونی هم هست با گارنتی ایران رهجو هم بگیر که از اصل بودنش خیالت راحت باشه تو سایتش آدرس خرده فروشها هم هست که میتونی پیدا کنی از کجا بخری.
من خودم به مارک پاناسونیک اردت خاصی دارم اینماحتمالا باید مدل خوبی باشه :8:نقل قول:
اینی که من دیدم کیفیتش خیلی خوب بود. در حد پلیر های عالی نه ولی به نظرم از مدل های transcend کیفیت صداش بهتر بود. و به طور کلی از یه مدل iriver که تو این قیمت هاست (T7) خیلی بهتره. راستش وقتی دیدم تو سایت نیست تعجب کردم.نقل قول:
دوست خوب ، شما اگه "نشنیدی" چطور "مطمئنی" که "کم میاره" ؟(حداقل می تونستی بگی " حدس می زنم که کم بیاره") ... من تصادفا هم کیفیت ضبط دو سه مدل ریکورد سونی رو شنیدم و یکی دو مدل cowon ، و voice recorder سونی رو باکیفیت تر دیدم ...نقل قول:
سونی کارای نزدیک 100 و خورده ای هم داره ... به نمایندگی هاش سر بزن ...نقل قول:
اون کینگستون ها(سری K) الان چندین ساله که توی بازار هستن و همگی متفرقه ان ... کینگستون واقعی ، چند مدل محدوده که توی ایران هم من ندیده ام ... توی یکی از نمایشگاه ها ، من رفتم از متصدی اون غرفه ی کینگستون (تقلبی) یکی دوتا بروشور هم گرفتم حتی ... ظاهرا در واقع مال QueenTech بود (یه کمپانی گمنام چینی)نقل قول:
شما استادی. من منظورم همون حدس میزنم بود. و البته فکر کردم ایشون با پلیر سونی مقایسه کردن. صد در صد کیفیت ضبط voice recorder خیلی بهتره. (حدس میزنم!)نقل قول:
منم تایید می کنمنقل قول:
دوست خوب ، شما اگه "نشنیدی" چطور "مطمئنی" که "کم میاره" ؟(حداقل می تونستی بگی " حدس می زنم که کم بیاره") ... من تصادفا هم کیفیت ضبط دو سه مدل ریکورد سونی رو شنیدم و یکی دو مدل cowon ، و voice recorder سونی رو باکیفیت تر دیدم ...
رکوردر های سونی از پلیر های کاوون تو زمینه ضبط صدا سرتره.
من یک وسیله ای مخوام که صدا ضبط کنه...خونه پرش میتونم 100 تومن برای این وسیله پول بدم.....فقط برای من قدرت ضبط صداش مهمه
خیلی ممون میشم اگر هرچه سریع تر جواب بدید.
متوجه نشدم شما پلیر میخوای؟
اگه فقط ضبط صدا مهمه ریکوردر بخر.
بچه ها تا 150 تومن
یه پلایر باحال که بزارم تو گوشم و صفا ،کیفیت صدا با عمر باطری ،دیرتر خراب شدن دستگاه ، مخصوصا سیم هدفونش :دی
منتظر نظرات شما استید محترم هستم
با سلام خدمت دوستان
از بین دوستان کسی هست که یکی از voice recorder های سونی رو داشته باشه
یا تست کرده باشه(منظورم مدلهای icd )
من مد نظرم فقط کیفیت ضبطه و هیچ چیز دیگری برام مهم نیست
ممنون میشم اگه نظرتون رو در مورد کیفیت ضبط صداش بگید
در مقایسه با cowon , somsung
چطور ارزیابیش میکنید ؟
:46:
Cowon U5 8 GB که هم کیفیتش خوبه هم باتریش هم مستحکمه هم ضبط صداش خوبه. 130 تومنه. 18 تومن بذار روش هدفون Creative EP-630 بگیر. هدفون خودش در حدی نیست که صدای دستگاه رو نشون بده. یه مقدار هم تو گوش ناراحته. این که میگی سیم هدفون خراب نشه بستگی به استفاده ی خودت داره. اگه میخوای خراب نشه مچاله نکن تو جیبت. من تا حالا شاید 4 تا هدفون عوض کردم. همشون بعد یه مدت یه طرفشون صداش قطع شد. آخریو که گرفتم گذاشتم تو یه جعبه ی فلزی کوچیک که میذارم تو جیبم فشار نیاد بهش. تا الان هیچ مشکلی پیدا نکرده.نقل قول:
منم این مدل رو تایید میکنمنقل قول:
cowon u5 8 gb
من یکی از مدل های icd سونی رو امتحان کردم و با کاوون مقایسه کردم از نظر ضبط سونی تو این مدل از کاوون خیلی بهتر بودنقل قول:
اگه برات فقط ضبط مهمه سونی بخر ولی اگه برات آهنگ کوش کردن هم مهمه کاوون بگیر
مرسی
منظورتون همین مدله دیگه
حالا یه سوالی برام پیش اومده ! فکر می کردم آی پود از همه چی باحالتره ! این مال کجاست !کد:http://www.audio-videoshop.cz/mp3-prehravace/mp3-prehravace-s-pevnou-pameti/iaudio-cowon-u5-8gb-1521.html
چون اصلا اسم مارکشو نشنیده بودن :-" از کجا بگیرم ؟ به چه گارانتی ؟
ممنون
آی پاد هم پلیر های خوبی داره. ولی از اونجا که به طرز سرسام آوری تبلیغ میکنه و اگه خودش نکنه بقیه تبلیغشو میکنن یه وضعیتی ایجاد شده که همه فکر میکنن mp3 player یعنی iPod. خیلی ها اصلا موقع خرید به مارک های دیگه توجه هم نمیکنن.نقل قول:
COWON یه شرکت کره ایه که همون برنامه ی معروف JetAudio رو ساخته. بدون تعصب میگم بین برنامه های پلیر بهترین کیفیت پخشو همین داره. از تنظیم صداهای این برنامه برای پلیرهاش هم استفاده کرده و باعث شده که از نظر صدا بی رقیب باشه. این در حالیه که هیچ کدوم از آی پاد ها حتی اکولایزر دستی هم ندارن. من خودم دو سال پیش یه مدلشو گرفتم و از اون موقع تا حالا انواع و اقسام پلیرها اعم از سونی و کریتیو و آی ریور و آی پاد و سامسونگ رو دیدم و صداشونو شنیدم هیچ کدوم به پای این نمیرسن. چه از نظر کیفیت و چه بلندی صدا.
اگه ساکن تهران هستی تو پایتخت چند تا مغازه دارن. مغازه اصلیش وقتی میری بالا روبروی پله برقیه.
کس دیگه ای نظری نداره ؟
( البت prowler88 جان نظر شما محترم و قصد بی ادبی ندارم ، ولی دوست دارم نظر چند نفر دیگه رو هم ببینم :))
توضیحاتی رو دوستم به شما داد ولی یادش رفت بگه امرتات نماینده انحصاری کاوون توی ایران هستنقل قول:
حالا یه سوالی برام پیش اومده ! فکر می کردم آی پود از همه چی باحالتره ! این مال کجاست !
چون اصلا اسم مارکشو نشنیده بودن :-" از کجا بگیرم ؟ به چه گارانتی ؟
ممنون
البته prowler88 جان قصد جسارت نداشتم
بچه ها اینو ببینین
کسی اینارو استفاده کرده !کد:http://coby.ir/module-pagesetter-viewpub-tid-2-pid-6.html
ایراداش چیه ؟
اختیار داری فرشاد جان. اتفاقا کار درست همینه که به نظر یه نفر اعتماد نکنی.نقل قول:
من زیاد راجع به coby اطلاعات ندارم ولی در این حد میدونم که بین پلیرها یه برند درجه دو هست. البته نمیدونم از نظر قیمت چه جوریه. ولی برای سونی و سامسونگ و کریتیو و ... رقیب جدی محسوب نمیشه.
قیمتش حدود 50 تومنه !
فقط دیدم که ازش استفاده می کنند !
می خواستم بدونم کسی اطلاعی نداره ؟
چرا کسه دیگه ای نظری نمیده ؟
اصلا به نظر نمیاد چیز خوبی باشه. سایت cnet که از مدل c7092 خیلی بد گفته بود. از 5 امتیاز به زور 1 گرفته بود.
اینس ایتی که گفتی یه جا برای اینجور وسایلاست ؟
سایت imdb رو برای فلیما دیدین دیگه همتون ! یه سایت برای اینجور وسایلا ینست که ملت امتیاز بدن و در موردش نظر بدن ؟
سایت مرجع واسه ریویو و بررسی پلیرها می خوای ؟ .. مثلا Cnet که گفته شد ... anythingbutipod ... سایت مجله PC ... سایت dapreview و چندتای دیگه ...نقل قول:
کوبی اصلا در حد مقایسه با اینایی که اسمش برده شد (آیپاد و cowon و دو سه تا مارک دیگه نیست) ... اگه اینا لیگ برترن ، کوبی در میانه های جدول دسته اول توپ می زنه! ...نقل قول:
اگه کیفیت صدا می خوای cowon ... اگه می خوای خوشدست باشه و ظریف : ipod ... اگه آرشیو موسیقی ات بزرگه ، می تونی کارای creative هم موجوده ...نقل قول:
فرمایشات جناب seymour درسته. cnet با imdb فرق داره. نظر مردم توش نقشی نداره. یه سایتیه که از شیر مرغ تا جون آدمیزاد رو مورد بررسی قرار میده و تست میکنه و review میذاره. البته در بعضی شاخه ها ریویوهاش قابل اعتماد نیستن ولی به نظر من ریویوهای قسمت های mp3 player و هدفونش خیلی خوبن.نقل قول: