آخرین تست مربوط به می 2010 هستنقل قول:
این کی منتشر شده؟
میشه لینک بدید
Printable View
آخرین تست مربوط به می 2010 هستنقل قول:
این کی منتشر شده؟
میشه لینک بدید
در مي 2010 تست Proactive انجام شده كه ربطي به ديتابيس آنتي ويروسها نداره و فقط نشون دهنده قدرت آناليز رفتارهاي مشكوك فايلهاست.نقل قول:
در فوريه 2010 تستي كه انجام شده مربوط به ديتايس اصلي آنتي ويروس هست و ويروسهايي كه دقيقا براساس اون ديتابيس شناسايي ميشن.
کد:http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report25.pdf
out post جان منم نگفتم الان ثبت شد منظورم این بود که user بالایی دارند استفاده میکنند مهم اینکه خیلی عالی کار میکنه . فرت و فرت به کیجن کرک الارم های ............... نداره خدا خیرش بده سازنده این آواست :10:نقل قول:
زیبا - جادار-مطمئن
:27:
سلام خدمت دوستان عزیز
خیلی تعریف از این انتی ویروس شنیدم
سرعت بالا
مقاومت
اپدیت های کم حجم
و.....
حالا میخوام برم بخرم
به نظر شما ازشش رو داره
شما که دارید استفاده می کنید راضی هستید سرعتش خوبه ؟ سیستم هنگ نمی کنه ؟ سیستم ویروسی نشده ؟؟سرعت اپدیتش چجوری؟
من خودم کسپر دارم ولی خیلی سنگسنه و هفته ای با دایال اپ حدود 40 مگ اپدیت می کنم که دهنم سرویس شده
لطفا کمک کنید
قیمتش هم 60 هزار تومانه
از نسخه Free استفاده كن و الكي پول نده.نقل قول:
توي نسخه هاي پولي يه سري چيزاي بيخود اضافه شده مثل فايروال. كه البته فايروالش ضعيفه و به جاش ميشه از Comodo firewall يا Outpost Firewall Pro استفاده كرد.
بي خودي پولتو حروم نكن.
تایید میشه البته نسخه internet security هم وقتی شرکت داره خودش لایسنس رایگان یکساله میده چه کاریه بری بخری .نقل قول:
آخه عین آنتی ویروسهای دیگه نیست که بلاک بشه
فایروالش آنقدر هم ضعیف نیست :13:
آپدیت فوق العاده کم حجم مخصوصا برای dial up ها
راحتی آپدیت بون کوچکترین مشکل
براحتی از کنار ویروسی رد نمیشه
فوق العاده سبک
عدم هنگ واستفاده خیلی کم از منابع سیستم
قابل اعتماد
(( مطالب بدون تعصب واز روی تجربه ))
:11:
کیجن اواست 5 مخصوص اینترنت سکیوریتی:[HTML] up.--------.com/Files/7a88c651d3eb437aa924.rar [/HTML]
میشه بگی چجوری لایسنسش رو بگیرم ؟ :19:نقل قول:
با تشکر از نظر شما و همه دوستان عزیز و گل و گلاب :31:
این outpost7 رایگانه؟ یا باید بدوییم دنبال لایسنس این دوباره؟ سایت رسمیش چیه؟نقل قول:
avast هم از وردپرس استفاده میکنه، دمش گرم. :5:
سلام توی سایتش نوشته لایسنس رایگان دوساله چطوری باید دریافتش کرد؟
یه سوال دیگه من دوساله که دارم از نسخه 4.8 استفاده میکنم و خیلی عالیه ولی توی نسخه 5 خود به خود فایل ها رو پاک میکنه که اعصابمو خورد کرده چیکار کنم که مثل نسخه قبلی ازم اجازه بگیره؟
بعد اینکه اکثر سایت ها برای آواست5 سریال گذاشتن صفحه قبل هم اینو دیدم
C05398383H1200A0112-ZP0086N4
چطوری باید واردش کنم چون توی آواست 5 فقط ازت فابل میخواد نه سریال!
ممنون
با سلام
بعد از یک سال چکار کتیم ؟؟ یعنی همیشه باید از free استفاده کنیم دوستان ؟
فکرکنم یه سال پولیه یه سال رایگاننقل قول:
درمورد سوال دوم : از تو منو میری روقسمت real-time shield بعد file system shield انتخاب بعد ازسمت راست منو باز شده expert setting در انتها رو action کلیک و تنظیمات دلخواه میدی.
در مورد سریال هم تو منوی برنامه رو maintenance کلیک بعد subscribtion در انتها insert activation cod
موفق باشید:10:
اگه موفق نشدی بگو برات لایسنس بزارم
دوست عزیز برو به آدرس زیر فرم پر کن 3 سوت برات لایسنس ا ساله ارسال میشهنقل قول:
:18:کد:http://www.avast.com/registration-free-antivirus.php
دوست عزیز لایسنس یکساله هم زیاده بعدش دوباره میری ثبت نام میکنی یه سال دیگه لایسنس میگیرینقل قول:
تویه سال ممکنه دو بار ویندوز عوض بشه
avast internet security 5.0.624
:10:
دوستان میگم ورژن پرو رو دانلود کنم واسه اسکریپت بلوکینگ؟...key 1 ساله هم میده...البته فایروالش رو نصب نمیکنم...نظرتون چیه؟..الان free استفاده میکنم...مرسی
نقل قول:
دوست عزیز چرا از internet security استفاده نمیکنی ؟ خیلی کامله .فایروالش هم خوبه .
در مورد لایسنس هم فکر کنم برای همه ورژنهاش بده .
موفق باشید:11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز گویا این کی 1 ساله واسه اواست اینترنت سیکیوریتی نباشه...کسی از دوستان تست کرده واسه این ورژن؟..مرسی
خب... نميدونم شنيديد يا نه ... ولي جديدا داره ويروسهايي ميان كه از امضاهاي ديجيتالي سو استفاده ميكنن و خودوشنو فايل قابل اطمينان معرفي ميكنن.
بسياري از آنتي ويروسها هم كاري به اين ويروسها ندارن ، چون فكر ميكنن امضاي ديجيتالي معتبر دارن. جديدترين مورد سواستفاده از امضاي ديجيتالي شركت realtek بود.
حالا باز هم يه ويروس اومده كه از اين امضاهاي ديجيتالي سواستفاده كرده. اما فقط Avast بوده كه اين حقه رو شناسايي كرده. به تصوير زير كه در مورد اين ويروس هست نگاه كنيد.
تصوير از سايت virus total هستش.
آفرين به Avast كه نشون داد هنوز بهترين آنتي ويروسه و پيچيده ترين ويروسها رو شناسايي ميكنه.:11::40:
منبع :
کد:http://blog.avast.com/2010/08/13/to-trust-or-not-to-trust
نقل قول:
اواست خواسته تنها خوری کنه ها:31:
چرا برای جی دیتا نفرستادتش؟
مگه تاریخ شناسایی ویروس کی هست؟
اگه اواست بشناسه جی دیتا هم باید بشناسه!
چون از موتور اواست و بیت دفندر استفاده میکنه!
هر روز ويروسهاي زيادي به ديتابيس Avast اضافه ميشن.
شايد دوست داشته باشيد بدونيد كه هر روز و در هر آپديت چه ويروسهايي به ديتابيس Avast اضافه ميشن.
اينجا ميتونيد ليست ويروسهاي موجود در آپديتها رو ببيند.
خيلي جالبه و ديدنش خالي از لطف نيست.
کد:http://www.avast.com/virus-update-history
شما مطمنيد Gdata از Avast استفاده ميكنه؟نقل قول:
توي اخرين تست VB100 ، آنتي ويروس Gdata شكست خورد ولي Avast تونست VB100 رو بگيره.
پس اين دو آنتي ويروس نبايد ديتابيس مشتركي داشته باشن.
===============
باز هم يه افتخار ديگه براي Avast
آنتي ويروس Avast تمامي تستهاي VB100 2010 رو با موفقيت پشت سر گذاشت.
آنتي ويروسهايي مهمي مثل Bitdefender و mcafee و gdata در اين تست شكست خودند.
اين آنتي ويروسهاي بالا هم پولي هستن و هم شكست خورده.
اونوقت آنتي ويروس Avast كه مجاني هستش ، تمام گواهينامه هاي VB100 2010 رو دريافت كرده.
باز هم آفرين به Avast :40::11:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5274911&postcount=1292
نقل قول:
مطمئنم سال 2010
دو موتور انتی ویروس جی دیتا
اواست و بیت دفندر بودن
و شما هم اگر فایل ویروس رو برای توتال اپلود کنید
الان جی دیتا هم میشناستش.
باز هم افتخاري ديگر براي Avast
Avast پر كاربرد ترين ، پرفروش ترين و محبوب ترين آنتي ويروس دنيا:40::11:
گزارش كامل و نمودار در اين پست :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=431110
پلیز انسور می !×! :31:نقل قول:
خیر دوست من بنده از این key برای اینترنت سکوریتی استفاده کردم اکزکتلی یکساله استنقل قول:
یعنی چی؟...من استفاده کردم اصلا کی به اینترنت سیکیوریتی نمیخوره !نقل قول:
دوست عزیز من از اینترنت سکوریتی استفاده میکنم ومشکلی ندارم تازه اگه برای شما کار نمیکنه برو سایت خودش فرم پر کن سریع برات ارسال میشهنقل قول:
دوستان من این آخرین ورژن اینترنت سکیوریتی و کی مربوط به اون رو از کجا بگیرم...؟
با سلام دوستان. منم جدیدا آنتی ویروس آواست رو نصب کردم نسخه free. می خواستم بپرسم که آیا این نسخه اون قدر خوب هست که بتونه به خوبی ویروس ها رو پاک کنه یا نه؟ و در ضمن نسخه free نیازی به کرک و لایسنس و سریال و این طور چیزا نداره؟
بله. نسخه Free هيچ مشكلي نداره.نقل قول:
ميتونم به جرات بگم كه avast با داشتن تكنولوژي Boot Time Scan داراي بهترين پاكسازي ويروسهاست.
چرا این تاپیک پیوست نمیشه
کمک کنید:
من نمی تونم رجیسترش کنم
همین کا رو انجام دادم...ولی کی فرستاده شده به ais نمیخورد...طول کی بیش از حد بود...شما دقیقا کجا فرم پر کردید؟نقل قول:
حالا همین قابلیت boot time scan چه کاربردی داره؟نقل قول:
برای من که لایسنس فرستادنقل قول:
الانم دارم استفاده میکنم .فکرکنم بعد از دانلود ais فرم پر کردم یا از همون قسمت فری دقیقا یادم نمیاد.
شایدم از دستشون در رفته
:27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی کمک کنه...........
اگه ويرسي بگيري كه به فايلهاي ويندوز بچسبه يا ويروس از خودش محافظت كنه و نزاره كه آنتي ويروس پاكش كنه ميتونيد با اين سيستم ويروس رو پاك كنيد.نقل قول:
ميريد تو Avast و Boot Time Scan رو فعال ميكنيد.
ويندوز رو ريستارت ميكنيد. دفعه بعد ويندوز بالا نمياد و فقط Avast بالا مياد ( توي محيطي شبيه به Check disk هارد)
حالا كنترل سيستم شما كاملا در درسته Avast هستش. Avast تو اين حالت شروع ميكنه به اسكن و به راحتي بدترين ويرسها رو پاك ميكنه. چون ويروسها با ويندوز بالا نيامدن و غيرفعالن . پس Avast به راحتي اونا رو پاك ميكنه.
========
بابا شما چرا اينقدر بالا پايين ميپري .....نقل قول:
خوب يه Avast Free نصب كن كه اينقدر دنبال لايسنس نباشي ديگه.
آخه واسه چي دنبال نسخه پولي هستي. نسخه پولي فايروالش فقط مهمه. به جاي اون هم ميتوني از فايروال Comodo يا Outpost Firewall Pro استفاده كني.
ممنوننقل قول:
حالا میشه لینک دانلود جدیدترین Avast Free رو بدی. همچنینComodo يا Outpost Firewall Pro
یه سوال.avast free نیازی به کرک و لایسنس نداره؟ پس چرا در قسمت رجیستری نوشته هنوز رجیستر نشده و فقط تا 30روز پاسخگو هستش حالا لایسنس اینو من از کجا بیارم لطفا یکی کمک کنه؟:19:
همونجا كه نوشته 30 روز وقت داري ، يه دكمه Register هم هست. اونو بزن. يه صفحه باز ميشه. اونجا هم دكمه Register رو بزن.نقل قول:
بعد يه صفحه مياد كه اسم و ايميل رو .... ازت ميخواد. اونا رو پركن ( ميتوني اطلاعات الكي پر كني). و تمام.
========
دانلود Avast Freeنقل قول:
کد:http://www.avast.com/free-antivirus-download
دانلود Outpost Firewall Pro 7.0.2
پسوردکد:http://dl.p30well.biz/1389/894/outpost-firewall-pro-7.0.2(www.p30well.com)32bit.zip
کد:www.p30well.com