نقل قول:فکر کنم اشکال از فیلتر های میکروفن باشه ولی خب اول فلشش کنکد:http://esupport.sony.com/perl/swu-download.pl?upd_id=2351&SMB=YES&template_id=1®ion_id=2
Printable View
نقل قول:فکر کنم اشکال از فیلتر های میکروفن باشه ولی خب اول فلشش کنکد:http://esupport.sony.com/perl/swu-download.pl?upd_id=2351&SMB=YES&template_id=1®ion_id=2
با سلام.
من یه پلیر ایرایور ای 30 دارم.میخاستم ببینم چطوری میتونم از play list اش استفاده کنم .چون هرچی اهنگ میریزم تو پلی لیس نمیاره برام.
با تشکر
سلام
یه MPEG 4 - Z-cyber هست زمانی که اهنگ توش میریزی نمیتونه پخش کنه.یعنی میشه چیز توش ریخت ولی نمیتونه پخش کنه.
میشه فریمورش رو کسی داره؟
سلام دوستان من یک pm3 player مدل nwe005f دارم
متاسفانه سی دی اون رو گم کردم از شما می خوام اگر می تونید یک برنامه به من معرفی کنید تا آهنگ ها رو با اون بریزم
لطفا لینک برنامه رو هم بدید (اگه برنامه کم حجمی هم هست لطفا اون رو به من معرفی کنید چون من سرعتم پایین هست)
با تشکر
مدل پلیر کدوم هست؟!
میتونی تو این سایت پیدا کنی؟!کد:http://www.z-cyber.net/
سلام
من zing studio دارم که مشکلش این بود که اهنگ رو نمیشناخت که دوست خوبمون ادرس دادم و به ورژن 2.5 اپدیتش کردم اما حالا گاهی که میرم تو قیمت موزیک هنگ میکنه و مجبورم ریستارتش کنم.
مشکل از چیه؟
گاهی اصلا هنگ نمیکنه ولی بعضی وقتا مثل سگ میگیرش ول کنم نیست:31:
راستی زمانی که روشنش میکنم بلندگوش یه ویزیه میده.نویز داره.
خب بلاخره برند شناخته شده ایی نیست نباید انتظار بیشتری داشته باشید.
اگه با آخرین فرم ویر به جایی نرسید خیلی آزار دهنده هم هست بهتر نیست یه پلیر مطرح تر و با قیمت مناسب رو جایگزین پلیرتون بکنید.
فهمیدم مشکل از چیه.زمانی که اهنگ های mp3 رو میخوام گوش کنم هنگ میکنه ولی با اهنگ های wav هیچ مشکلی ندارن.نقل قول:
نمیدونم واسه چی اینجوری شده.
نرم افزاری نمیشناسین که بشه فایل های mp3 رو به wav تبدیل کرد.اخه یکی هست ولی حجم اهنگ بعد از کانورت میشه 38.40 مگ!!!:19:
jetaudio
بیت ریت و هرتز رو تو تنظیمات تنظیم کن که حجمش زیاد نشه.
سلام :
من mp3 player creative 1GB دارم
فریمورش بهم ریخته
لطفا فریمور مناسب را برایم بگذارید
مشخصات کامل ZEN Neeon DAP-FL0028
از خود سایت کرتیو هم گشتم ولی فریمورش 2006 بود که نشد
و mp3 هنگ کرد
با تشکر
این کار نکرد؟!
ببین مطمئن ترین راه این که بری شرکتی که ازش خریدی بدی درست کنند تو دردسر هم نمیری (یاران بدر یا شاب)کد:http://support.creative.com/Products/ProductDetails.aspx?catID=213&CatName=MP3+Players&subCatID=214&subCatName=ZEN&prodID=12214&prodName=ZEN+Neeon+5GB/+6GB
سلام:
دانلود کردم ولی کار نمیکنه
استارتش های لایته
بازم تشکر که جواب دادید
سلام به همگي
خسته نباشيد
اينmp3playerكه عكسشم گذاشتم ارور: format error ميزنه توخود دستگاه!
بهPCهم بدون مشكل وصل ميشه ودرايومجازيش هم هست !(1G)
چيكارش كنم درست شه،اساتيد لطفا راهنمايي كنيد,ويندوزم هم(Windows7(64)Home Premium)هستش!
1)اسم كامل مدلش ؟اصليه يا بدل؟قيمتش؟
(خودم كه گشتم نميدونم كدوم از اينا بود؟؟!
NW-E407
NW-E505
NW-E507
2)اگه firmware لازم داره لينك دانلودش رولطفابرام بذاريد(ونيزطرزloadش،آخه صفركيلومترم!)
3)نيازبه sonicstage داره يا نه؟
*درايوري،سي دي چيزي هم نداره!
دست گلتون درد نكنه،مرسي:11:
اينم عكسا كه باk750گرفتم!!!
[HTML]
http://radikalh.persiangig.com/walkman_sony1.JPG
http://radikalh.persiangig.com/walkman_sony2.JPG
[/HTML]
من عکسی نمیبینم.نقل قول:
دوست من شما که دستت هست نمیدونی چی هست چطوری انتظار داری من با عکس بفهمم سه راه داری:
1 بری ایران رحجو کمکت کنند
2 ورژن فرم ویرش رو نگاه کنی
3 مگه قوطی نداره نگو انداخیش دور/ رسید چی /نو از مغازه خریده بودی؟!
,مال خودم نيست!نقل قول:
فكركنم قبلاباpcفرمت شده واسه همين اروور ميزنه!به احتمال زيادهمون مدلNW-E407هست،من ازesupport.sony.comيه سري فايل نرم افزاري ازش پيداكردم،ميشه بگيدچطوري بايدازشون استفاده كنم؟!آخه روهركدوم كليك ميزنم همه ارور ميزن!!!
ممنون ازوقتي كه ميزاريد.
خوب اینجا که نحوه نصبش رو توضیح داده کجاش رو متوجه نمیشید تا توضیح بدم.
کد:http://esupport.sony.com/US/perl/swu-download.pl?template=&upd_id=1925&os_id=3,4,6,7,16&mdl=NWE407
ممنون-آدرس درست بووووووود !!!!:11:
*
اما متاسفانه موقع نصب firmware اروور ميده !!!
هم رو سون64بيت اروور داد هم روxp_32 بيت!!!
*
اينم عكس اروورش:
[HTML]http://radikalh.persiangig.com/error_fwupdater.JPG[/HTML]
البته از روي راهنماي انگليسي كه تو سايت esupport.sony.comبود منوي اصلي گوشي رو پيداكردم كه فهميدم مدل همونه كه حدس ميزديم همون **NW-E407***و ورژن firmware هم 2 بود !!!!
و بعدهم با خودمنوي formatداخلmp3playerفرمتش كردم كه اين بار به جاي اروور format error اروور NO DATA ميزنه!
چندتا ترانه هم ريختم روش ولي باز ميزنه NO DATA !!!!!!
به احتمال زياد براي انتقال ترانه ها نياز به sonicstage داره.يه چيزي از سايت سوني گرفتم به اين اسم ولي اونم اررور ميده!!
ميشه بگيد اين سوني استيج چيه و از كجا بايد تهيه اش كنم و طرز استفادش؟؟؟
please F1. . .
سلام دوستان من یه ام. پی ۴ پلیر مارشال مدل ME-728 خریدم بعد یکی دو ماه استفاده دیگه اصلا روشن نشد به کامپیوتر هم که وصل می کنم چیزی نشون نمیده فقط وقتی به شارژ می زنم چراغ شارژش روشن می شه لطفا راهنمایی کنید ممنون
لینک شما دو تیکه شده لطفا یه بار دیگه بزار
[HTML]
Download and Installation Instructions
To ensure that no other program interferes with the installation, save all work and close all other programs. The Taskbar should be clear of applications before proceeding.
Close the SonicStage® software, if it is running.
NOTE: If "Run SonicStage automatically when an ATRAC Audio Device is connected" is set, please uncheck the check box from "Tools"-"Options"-"General" within the SonicStage software.
Download the NW-E40X_V2_0C.EXE file to a temporary or download directory (please note this directory for reference).
Go to the directory where the file was downloaded and double-click the NW-E40X_V2_0C.EXE file to begin the installation.
At the "WinZip Self-Extractor - NW-E40X_V2_OC.EXE" screen, click "Unzip"
NOTE: The update files will be extracted to the folder "C:\WMFWUPG\NW-E40X_V2_0C".
At the "WinZip Self-Extractor" box, click "OK".
At the "WinZip Self-Extractor - NW-E40X_V2_OC.EXE" screen, click "Close"
Connect the Network Walkman Portable IC Audio Player to the computer.
Go to the directory "C:\WMFWUPG\NW-E40X_V2_0C" and double-click the FWUpdater.exe file to begin the firmware update.
Follow the on screen prompts.
NOTE: Do not disconnect the USB cable during the firmware update process.
When the "complete" message appears, click "Finish".
The firmware update is complete.
Installation Confirmation (Optional)
While playback is stopped, press and hold the "SEARCH/MENU" button until the menu is displayed.
Rotate the Shuttle switch to select "Advanced Menu", then press the Play/Stop Button.
Rotate the Shuttle switch to select "Information", then press the Play/Stop Button.
Rotate the Shuttle switch to confirm that the firmware version at "4:" is 2.00
[/HTML]
تو آدرس زیر تو نرم افزار sonic stage برو و کلیک رو بردار:
Tools"-"Options"-"General"
دستگاه رو به کامپیوتر متصل کن. به این آدرس برو C:\WMFWUPG\NW-E40X_V2_0C و FWUpdater.exe رو اجرا کن در حین آپدیت شدن اتصال رو جدا نکن.
یه همچین مزمونی داره حالا چرا برای شما کار نمیکنه من نمیدونم.
فکر کنم کامپیوترت نمیتونه پلیر رو بشناسه و مشکل اصلی اینه؟!
اگه میتونی تلفن ایران رهجو تهران رو بگیر و تلفنی ازشون کمک بخواه من چیزی به ذهنم نمییرسه.
آقامن بانمايندگي تماس گرفتم گفت: firmwareش مشكلي نداره!
مشكل با نرم افزار sonicstageحل ميشه كه من ندارمش؛
1) اين sonic كاربردش چيه ؟اگه نباشه دستگاه هاي سوني mp3هارو نميخونه؟
2) من sonicstage4.3 رو ازesupport.sony.comدانلودكردم ولي فقط1Mbبودوموقع نصب نيازبه اتصال به سرور داشت,ميگم اگه لينك كاملش(70Mb) رودارين كه نيازبه اتصال به سرورنداشته باشه روبرام بزارين باراهنما(en or fa). . .
باتشكر
دو نوع حالت اتصال به کامپیوتر داریم یه حالتی هست که پلیر رو به عنوان حافظه جانبی میشناسه .
یه حالت دیگه هست که به عنوان یک وسیله شناسایی میکنه و بعضی قابلیت ها اضافه میشه بعضی محدودیت ها هم اعمال میشه.
همه پلیر های قدیمی سونی از پروتکل دومی یعنی MTP بهره میبرند که باید با نرم افزار به کامپیوتر وصل بشند شما میتونی این نرم افزار رو از پشتیبانی شهر خودتون دریافت کنی.
یه موقعهایی هست میگن نمیدونیم مشکل چیه یه موقع ایی هست میگی این نرم افزار رو میخوام باید از شما بگیرم نمایندگی مرکزی من رو به شما ارجاع داده از این حرف ها
کد:http://support.sony-europe.com/dna/downloads/downloads.aspx?f=sstage_dl
با سلام خدمت اساتید محترم
من یه creative zen stone plus 2GB دارم مشکلی که برام پیش اومده اینه که وقتی به سیستم وصل میکنم سیستم میشناستش اما
وقتی میخوام درایورش رو باز کنم سیستم هنگ میکنه اصلا نمیشه وارد درایوش شد
تو چند تا سیستم دیگه هم امتحان کردم اما اصلا باز نمیشه:41:
سلام من یه iriver t8 دارم موقع ارتقا فریمور قاطی کرد حالا روشن نمیشه ویندوز میشناسدش ولی میگه درایورش نصب نیست چیکارش کنم؟
پرسیدن نداره ببر شرکت آواسان برات درست کنند.نقل قول:
من تهران نیستم ولی تماس گرفتم پست میکنمنقل قول:
نقل قول:بیشتر پلیرهای سونی برای ریپ شدن فرمت ها نیاز دارند از طریق این نرم افزار آهنگ ها روی پلیر ریخته شوندکد:http://sonicstage.connect.com/SS-US.zip
احتمالا مشکل فریم ویر است اما اگه گارانتی داره این کار رو به اون ها یا یه آدم باتجربه محول کننقل قول:
دوباره فریم ویر بریز یا به قول دوستمون به گارانتی مراجعه کننقل قول:
دوستان ممنون میشم اگه فورا راهنماییم کنین
من دیروز یه cowon j3 سفارش دادم احتمالا امروز میرسه دستم
فقط قبلش میخام از 3تا مساله مطمئن شم بحرحال شماها تجربه دارین میتونین کمکم کنین
1.PMP مثل موبایل هست که میگن همون اولین بار که روشن میکنیم میزاریم کلا شاژ باتریش تخلیه بشه و واسه اولین شارژ کردن بین 6 تا 7 ساعت به شارژ میزنیم تا باطری بهترین حالت بازده رو داشته باشه و شارژش خوب بره ( من میخام بدونم این PMP که دستم میرسه اولین شارژش چجوری باشه ؟ چند ساعت باشه ؟ ) - کلا بهترین روش شارژ واسه دفه اول که روشنش میکنم رو بگین که واسه باطری بهترین باشه
2. میگن بهتره واسه موبایل از شارژش استفاده کنیم تا اینکه از طریق usb کامپیوتر شارژ بشه به همون خاطر ولتاژ و اینا ( حالا این PmPها که شارژر تو جعبش نداره . با usb ضرر داره مثل موبایل تو عمر باطری و ضعیف شدنش یا نه ؟ )
3.pmp های cowon صفحه هاشون ضد خشه ؟ لازمه screen protector بگیرم ؟ اخه 14 تومنه دیگه جیبم خالی شده D:
سلام
من یه Mp5 Player COBY دارم که صفحه تاچش مشکل پیدا کرده. البته من توی قسمت Calibre دست کاری کردم که اینجوری شد!
میخوام ببینیم باید چکار کنم؟
FirmWare این Player رو از کجا گیر بیارم؟
Coby Model: MP-837
reset factory نداره؟!
نه متاسفانهنقل قول:
اصلا صفحش کار نمیکنه که بخوای بری توی منوهاش!
دکمه ای هم به این نام نداره
سلام من یه mp4 پلیر سامسونگ مدل yp-r0 دارم که چیپست عربستانه و گارانتی نداره وسط آپدیت firmware قطع میشه و دیگه بالا نمیاد و system cheking va librery error میده از اساتید میخوام که بگم چه کنم؟ کجا ببرم درست میکنن این مدل رو؟آیا جایی سراغ دارن تو تهران ؟ من چند جا بردم گفتن نمیتونیم :41::13:
با سلام خدمت عزیزان ... ... ...
من یه mp4 JXD دارم که وقتی به کامپیوتر وصل میکردم پوشه عکس و فیلم و دو پوشه دیگه معلوم نبودن ولی وقتی سرچ میکردم به عنوان هیدن پیداشون میکرد ولی نمیشد تیک هیدن رو ورداشت و خاموش بود ... ... ...
یه نرم افزار پیدا کردم که هیدن رو ورمیداشت که آدرس میدادی و هیدن رو ورمیداشت اینکارو کردم و عمل کرد و از حال هیدن ورداشته شد و خوب شد ویروس کشی هم با ویروس کش آپدیت انجام دادم و خوب کار میکرد ... ... ..
ولی وقتی دوباره زدم دیدم توو پوشه هایی که از هیدن ورداشته بودم 10 تا 15 تا پوشه اومده که نه باز میشه و نه پاک میشه و فایل هایی هم که داشتم همش رفته الان اعصابم واقعا داغونه ، اگه هر کی میتوونه منو کمک کنه که پای آبرو در میوونه ، مرسی ... ... ...
اگه میشه جوابمو زود بدین مرسی ... ... ...
کسی نیست جواب به ما بده ممنون میشم ... ... ...
اگه بشه دوباره همه چیزش بیاد سر جای اولش عالی میشه ... ... ...
لطفا کمک کنید ... ... ...
سلام یه همگی
من به یه مشکل با samsung yepp 55 برخورد کردم !
ارور میده و میگه please reformat چه باید بکنم !؟
خواستم فریم ویر جدید بریزم روش اما چیزی پر نشد یا بهتره بگم نصب نشد !!
ممنون میشم راهنماییم کنید
سلام
ببخشید،بنده یه Mp3 Player Ipod shuffle خریدم و حالا دو تا سوال برام پیش اومده:
1-آیا این مدل حافظه داخلی دارد؟
2-وقتی به سیستم وصلش میکنم و روش دبل کیک میکنم،در هر حالی،چه حافظه جانبی داخلش باشه چه نباشه گزینه"لطفاً دیسک را درون درایو قرار دهید" ظاهر میشود،این رو چیکار کنم؟
با سلام
من یه samsung YP-U2 دارم,درسته که خیلی وقت پیش خریدمش ولی عالی کار می کرد.. حدود چند ماهی میشه که من از پلیر موزیک اون استفاده نکردم و بیشتر اونو به عنوان فلش مموری و انتقال اطلاعات استفاده میکنم.. امروز چند تا آهنگ زدم و دستگاه رو روشن کردم که گوش بدم میبینم که مینویسه no file intery! در حالی که چند تا موزیک و هم فایل های دیگه داره! ..
دستگاه رو فرمت کردم و دوباره فایل ها رو زدم توش اما باز فرقی نکرد.. یعنی فقط میتونم فایل هامو با استفاده از pc بازکنم و از روی خود دستگاه نمیشه ....انگار که هیچ فایلی نداره!..
لطفا راهنمایی کنید.. آیا امکانش هست که درست بشه؟ یا از کار افتاد کلا؟! میتونه بخاطر اتصال دستگاه به کامپیوترهای مختلف باشه!؟:41:
ممنون که کسی جواب نمیده!
سلام من یه mp3 player sony 2GB/FM دارم یه مدته که هر چی روشنش میکنم فقط مینویسه starting و هیچ کاری انجام نمیده نمیدونم چکار کنم لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم.