سلام دوستان
من به یه مشکل بزرگی برخورد کردم...من دانشجوی رشته تربیت بدنی هستم و استاد زبان تخصصیم گفته باید 3 تا مقاله ورزشی Abstract با ترجمه (1 صفحه) واسش ببرم...نمیدونم چیکار کنم؟ توروخدا کمکم کنید؟
Printable View
سلام دوستان
من به یه مشکل بزرگی برخورد کردم...من دانشجوی رشته تربیت بدنی هستم و استاد زبان تخصصیم گفته باید 3 تا مقاله ورزشی Abstract با ترجمه (1 صفحه) واسش ببرم...نمیدونم چیکار کنم؟ توروخدا کمکم کنید؟
خوب مشكل كجاست؟ پيدا كردن مقاله يا ترجمه؟ اگه ترجمه مشكلتونه، مي تونيد هر جا كه مشكل داشتين توي تايپيك ترجمه مطرح كنيد تا دوستان جواب بدن...:8:نقل قول:
بچه ها خسته نباشید . اقا من می خواستم بدونم کجا کلاس زبان برم خوبه ؟
من یه تاپیک زدم ولی افاقه نکرد من 15 سال دارم و رشته ام ادبیات و علوم انسانی است.
من تهران هستم. می خوام یه 2 تا 3 سال کلاس برم بعد مدرک تافل هم می خوام امتحان بدم چون می خوام اگه بشه
انگلیس ادامه تحصیل بدم لطفا اگه یک موسسه ای رو معرفی می کنید ادرسش رو هم بگید و شماره تلفنش.
من یه 5 ترمی زبان رفتم و تا حدودی اشنا هستم. می خوام به صورت حرفه ای یه جا کلاس برم تا انگلیسی رو
مثل زبان مادری صحبت کنم.
سلام
من يك مشكلي داشتم مي خواستم اگه بشه راهنمايي ام كنيد من زبانم در حد متوسطه و وقتي امتحان تعيين سطح دادم ترم 4 interchange افتادم و اين سطح براي من خيلي اسونه ولي مشكلي كه من دارم اينه كه خجالت مي كشم سر كلاس صحبت كنم با اينكه خيلي ياد دارم اما از صحبت كردن توي جمع خجالت مي كشم مي خواستم اگه ميشه راهنمايي ام كنيد . متشكرم
به نظر من یادگیری زبان بصورتSelf study فایده چندانی برات نداره و خیلی زود هم خسته می شی.مزیت کلاس فقط استادش نیست قرار گرفتن در گروه خودش کمک شایانی به یادگیری می کنی اگه حتما می خوای پیشرفت کنی یه وقتی رو برای حضور در کلاس باز کن.کتابهایی که اسم بردی هم یا خود Course Book هستند و یا مکمل اونا.فکر نمی کنم بدون کلاس پیشرفت چندانی با اونا اشته باشی به هر حال برات ارزوی موفقیت دارم
بیا این سه تا مقاله ... برو abstract شون رو ترجمه کن ؛ بده بهش ..نقل قول:
کد:http://commerce.massey.ac.nz/research_outputs/2005/2005031.pdf
کد:http://www.isdy.net/pdf/eng/11.pdf?PHPSESSID=6504916da1c975bdc802cb65783844ae
کد:http://66.102.9.104/search?q=cache:bVrq5zo8idcJ:labo.cmp.free.fr/pdf/PCA-jump(Laffaye-2007).pdf+abstract%2Brunning%2Bsports+filetype:pdf&hl=en&ct=clnk&cd=8&gl=uk
سلام و خسته نباشید
یه کتاب به همراه سی دی مثل tune in که به لهجه بریتیش باشه سراغ ندارین . tune in خوبه ولی امریکنه .
من تقریبا مبتدی هستم و دارم لیسیننگ خودمو تقویت میکنم و دنبال یه منبعه شنیداری برای استفاده مدام در خونه و ماشینم که هم از ابتدا شروع کرده باشه و هم بریتیش باشه .
ممنون میشم راهنماییم کنین .
سلامنقل قول:
کلاس زبانها انقدری با هم فرق نمی کنند. وقتی که معروف می شن..معمولا خوب کار کردند و جواب دادن که معروف شدند. به نظر من شما اگه می خواین، 3 سال دیگه در انگلیس ادامه تحصیل بدین ..یک کم دیر به فکر افتادین. ولی از همین الان هم اگه شروع کنید خیلی خوبه. به قولی ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه است.
موسسات معروف، مثل کانون زبان، کیش، کیش ایر، سفیر هستند. از آنجا که دانش آموز دبیرستانی هستید، ترجیا کلاسی را انتخاب کنید که به محل زندگی تون نزدیکتر باشه. این موسسات همشون کلاسهای فشرده به صورت 6 جلسه در هفته(یعنی سه روز، روزی دو جلسه ) را دارند. البته فکر کنم کانون زبان سیستم فشرده نداره. ولی چون معلم هاش بعد از گذشتن از هفت خوان رستم استخدام می شوند، نسبت به بقیه موسسات معلمهای بهتری داره.
نکته مهم: انگیلیسی را اگه می خواید مثل زبان مادری صحبت کنید، خیلی بیشتر از 4-5 سال طول میکشه.تمرین و تلاش را فراموش نکنید.
موفق باشید :11:
معمولا موسسات زبان کلاسی را برای شما تعیین می کنند که یک مرحله از سطح زبان شما پایینتره تا شما به روند کلاسهای اون موسسه و کتاب آشنا بشید. از آنجایی که شما خجالت می کشید صحبت کنید، پس نمی تونید خوب صحبت کنید بهتره سر همین کلاس بمونید تا speaking شما هم به اندازه بقیه دانش زبان شما پیشرفت کنه.نقل قول:
منم خودم اولا خیلی خجالتی بودم و اصلا صحبت نمی کردم. بعد خب دیدم اینجوری که چیزی یاد نمی گیرم. به نظرم باید سعی کنید سر کلاس زبان پر رو باشید :27: ..برای همه چیز داوطلب بشید، حتی اگه جواب را نمی دونید. هر سوالی کردن شما اولین نفری باشید که دستتون را بالا می برید. فوقش یک چرت و پرتی تحویل استاد می دید و استاد هم تصحیح می کنه. اولش ممکنه خیلی اشکال ازتون گرفته بشه..ولی بعدش به تدریج یاد می گیرید.
خجالتی بودن معنایی نداره. خصوصا توی این جامعه ما، بنابر این توصیه می کنم سعی کنید این عادت را همین جا از خودتون دور کنید. در کلاس زبان مگه چند نفر هستن؟؟؟ ماکسیموم 15 نفر. همه هم سن و سال شما. فکر کنید که شما از همشون بیشتر می دونید. با اعتماد به نفس کامل سعی کنید صحبت کنید. مگه نمی گید که این کلاس آسونه برای شما؟؟ خب پس همه مباحث را بلد هستید.
نکته مهم، همیشه فکر کنید که شما از همه بیشتر میدونید و هیچ کس نمی تونه بهتر از شما حرف بزنه. پس سر کلاس اولین نفری باشید که به سوالات جواب می دین. حتی اگه کاملا غلط حرف بزنید.
نکته مهم تر :31: : تو مملکت ما، اگه خجالتی باشی تمام حق و حقوقت را می خورن، پس حقتون را به زور از بقیه بگیرید. شده نذارید بقیه سر کلاس صحبت کنند و شما تنها کسی باشید که حرف می زنید
موفق باشید :11:
خيلي ممنونم:40: سعي ميكنم همين طوري باشم.نقل قول:
ممنون ولی دیگه 3سال اونقدر هم کم نیست دیگه.
من هر کلاس زبانی که می رم ایا باید حتما معتبر باشه یا جاهایی که کتر معروف هستند هم خوبه برای گرفتن مدرک تافل؟
راستی من باید حسابی زبانمو تقویت کنم (هر کلاسی که شد؟) بعد برای امتحان دادن برای گرفتن مدرک به ترکیه ای جائی برم
یا در ایران(تهران) هم این امتحانات برگزار می شه؟
سلامنقل قول:
خوب دوست عزیز..دوستان من اطلاعات کافی رو در مورد موسسه ها به شما فکر میکنم داده باشن..ببینین اول شما بیاد ببینین که از زبان چی میخواین؟خودتون دوست دارین یاد بگیرین؟میخواین برای ادامه تحصیل یا مهاجرت به کشوری دیگه برین؟یا برای کاری در ایران نیاز دارین.به هر حال شما میتونین برای گرفتن TOFLE یا IELTS که هم واسه مهاجرت یا هم واسه ادامه تحصیل مهم هستند استفاده کنین...چند سال پیش کنسول بریتانیا با یه مدرک معتربه همراه وزارت علوم سالی چند باز IELTS رو برگزار میکردن که الان متاسفانه به دلایلی فقظ وزارت علوم اینکارو میکنه...بسته به کاری که شما میخاین انجام بدین میتونین در آزمون آکادمیک یا جنرال IELTS شرکت کنین.TOFLE هم که آزموناش به طور منظم برگزار میشه...ثبت نامشون هم اینترنتی در سابت وزارت علوم برگزار میشه..اما چون کمی ممکنه ثبت نامش سخت باشه خیلیها میرن در کشورهای اطراف مثل ترکیه.دوبی یا اذربایجان امتحان میدن که هم آسونتره خیلیاش و هم به راحتی ثبت نام میکنن..تافل هم که به همین شیوه میتونین از وزارت علوم یا کشورهای دیگه امتحان بدین..نمیدونم تونستم کمکی باشم یا نه.:31:
نقل قول:
دقیقاً!
این طور فکر کردن (حتی اگه یه جورایی کاذب هم باشه) خیلی موثره... واسه من که جواب داد:46:
برای پیدا کردن اطلاعات اغلب آموزشگاه های تهران می تونید به سایت کتاب اول مراجعه کنید.در مورد امتحان TOFEL یا IELTS هم از سوپروایزر آموزشگاهی که مری راهنمایی بگیری بهتره.تا 3 سال دیگه هم ممکنه این امتحان به صورت های مختلف و مکانهای مختلف انجام بشه زیاد نگران این مسئله نباش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای کسب اعتماد به نفس در کلاس به نظر من برای یه مدت کوتاه با تصور محیط کلاس در ذهن با خودتون مطالب مورد بحث در جلسه قبلی رو بررسی کنید با خودتون حرف بزنید بعد با یکی از دوستان که ترجیحا از خودتون قوی تره این کار رو انجام بدید و بد اینقدر سر کلاس حرف بزنید که استاد از کلاس بندازتتون بیرون:31:
ممنون
خیلی کمک کردین.
دو سوال
کتاب یا هر منبع دیگر برای یافتن لغات بریتانیایی و آمریکایی متفاوت ولی هم معنی؟
درود
همانطور که می دانید لغات بسیاری در دو زبان انگلیسی بریتانیایی و آمریکایی وجود دارد که از لحاظ معنی یکی است ولی از لحاظ نوشتاری با هم فرق دارند. و تعدادی دیگر نیز فقط در چند یا یک حرف با هم تفاوت دارند. آیا کتاب یا منابع دیگر از قبیل وب سایت – ای بوک و ... سراغ دارید که فهرست کاملی از این لغات را ارائه کرده باشد. البته در سی دی دیکشنری لانگمن یا دیکشنریهای دیگر وجود دارد ولی بطور جدا و فهرست شده نیست بلکه بصورت تصادفی شما می توانید آنها را پیدا کنید. من دنبال فهرست کامل می گردم. چند سایت را جستجو کردم ولی فهرست کامل نبود.
دو مثال برای این دو گروه و دسته لغاتی که در بالا توضیح دادم:
تفاوت از لحاظ هجا یا Spell:
بریتانیایی : Favourite (محبوب، دلخواه،...)
آمریکایی: Favorite (محبوب، دلخواه،...)
از لحاظ معنی یکسان ولی متفاوت در شکل حروف:
بریتانیایی: Spanner (آچار)
آمریکایی: Wrench (آچار)
سوال دوم
چه اصطلاحی در انگلیسی برای این لغات وجود دارد؟
وقتی دیکشنری را باز می کنید و به مطالعه لغات می پردازید با لغاتی برخورد می کنید که (معمولا دو لغت با هم) اگر معنی آن را ندانیم و بخواهیم بطور لغت به لغت معنی کنیم بی معنی و در بیشتر مواقع مسخره و خنده دار به نظر می رسد ولی در واقع معنی متفاوتی با آنچه ما می بینیم در بر دارد. به عنوان مثال از لانگمن چند مثال می زنم:
Stars and Strips
the national flag of the US
ترجمه درست : پرچم ایالات متحده :27:
ترجمه اشتباه : ستاره ها و نوارها :41:
Blue Blooded
a blue-blooded person belongs to a royal or noble family
ترجمه درست: نجیب زاده، شریف :27:
ترجمه اشتباه : آبی خونی :41:
و از این دست لغات بسیار است. حالا می خواهم بدانم آیا در انگلیسی و گرامر این زبان اصطلاح و لغتی هست که به این گونه لغات داده شده باشد. یعنی به این نوع کلمات که معمولا از دو لغت تشکیل شده اند و معنی بسیار متفاوتی از آنچه تصور می رود می دهد چه می گویند؟
با سپاس فراوان
بدرود
سلامنقل قول:
نمی دونم کامل هستن یا نه !
کد:http://www2.gsu.edu/~wwwesl/egw/jones/differences.htm
کد:http://owll.massey.ac.nz/aw_brit_usa_spell.html
از این جور موارد توی فارسی هم داریم که می تونه انواع مختلف و متعاقباً اسماء! مختلفی داشته باشه مثلاً عباراتی که مفهومی متفاوت از معنی تحت اللفظی دارن ممکنه ضرب المثل، استعاره، نماد، کنایه و ... باشه (تو انگلیسی هم Proverb, Idiom, Metaphore, Expression, Slang و ....)نقل قول:
سوال دوم
چه اصطلاحی در انگلیسی برای این لغات وجود دارد؟
وقتی دیکشنری را باز می کنید و به مطالعه لغات می پردازید با لغاتی برخورد می کنید که (معمولا دو لغت با هم) اگر معنی آن را ندانیم و بخواهیم بطور لغت به لغت معنی کنیم بی معنی و در بیشتر مواقع مسخره و خنده دار به نظر می رسد ولی در واقع معنی متفاوتی با آنچه ما می بینیم در بر دارد. به عنوان مثال از لانگمن چند مثال می زنم:
Stars and Strips
the national flag of the US
ترجمه درست : پرچم ایالات متحده :27:
ترجمه اشتباه : ستاره ها و نوارها :41:
Blue Blooded
a blue-blooded person belongs to a royal or noble family
ترجمه درست: نجیب زاده، شریف :27:
ترجمه اشتباه : آبی خونی :41:
و از این دست لغات بسیار است. حالا می خواهم بدانم آیا در انگلیسی و گرامر این زبان اصطلاح و لغتی هست که به این گونه لغات داده شده باشد. یعنی به این نوع کلمات که معمولا از دو لغت تشکیل شده اند و معنی بسیار متفاوتی از آنچه تصور می رود می دهد چه می گویند؟
با سپاس فراوان
بدرود
پ.ن : امیدوارم سوالتون رو درست متوجه شده باشم ! منتظر باشید دوستان دیگه هم نظرشون رو بگن.
نمی دونم چی بگم و یا چطوری بگم ولی من چیزی حدود 8 ماه کلا بیکار هستم و هیچ کاری رو نمی خوام انجام بدم و بعد از این 8 ماه می رم سربازی حالا گفتم بیام توی این مدت یک کمی زبان کار کنم
تا کی باید وقتی که کلماتی مانند زبان و هرچیزی که مربوط به زبان می شه رو می شنوم باید بلرزم !
برای همین گفتم که از این تایپیک یه چیزهایی رو می تونم بفهمم ولی وقتی که با سوال و جواب زیر مواجه شدم کمی بیخیال شدم یعنی یه دوستی گفته بود که 14 ماهه می خواد زبان کار کنه که یه دوست دیگه گفته بود شما در این 14 ماه فقط می تونید از صفر به 20 برسید !!!
من نمی دونم وقتی که یه بچه که هیچی حالیش نیست در مدت زمان 6 تا یک 12 ماه می تونه حرف بزنه ( البته این رو بگم که یه استادی به نام مادر هم همیشه داره باهاش کار می کنه ! ) حالا اگه یک شخص بالغ بخواد یک زبانی رو یاد بگیره چه مدت طول می گشه ؟
در ضمن از هرکسی که می خواهی در باره زبان سوال بپرسی یه چیزه سربالا می ده ( دوستان این انجمن رو نمی گم ها )
مثلا از چند نفر می پرسی که برای شروع زبان از کجا باید شروع کنی یکی جواب می شه فقط لغت ! یکی جواب می ده فقط قواعد یکی می گه ترجمه یکی می گه ....
حالا به نظر دوستان گرامی اگه یک شخصی بخواد زبان یاد بگیره از کجا و چطوری شروع کنه ؟
نه این که با اصول باشه ها بچه در اوایل بدون اصول و قواعد حرف می زنه ولی این تازه اول راهه نوشتن و تمرین و ... رو باید انجام بده تا بتونه به راحتی از یک زبان استفاده کنه !
حالا من توی اون اولش مشکل دارم یعنی از کجا و چطوری شروع کنم رو نمی دونم لغت می خونم یک ماه دیگه بیشترشون می پرن گرامر می خونم یک ماه دیگه می پره خلاصه این بپر بپر تا حالا ادامه داشته
در ضمن یکی از دوستان گفته بودن که هدف رو مشخص کن ( برای چی زبان رو می خواهی یاد بگیری امتحان - ... ) من می خوام همانطوری که فارسی رو می دونم و باهاش حرف می زنم انگلیسی رو هم بدونم هدف نهایی من هم کلا کار با زبان انگلیسی است یعنی نوشتن سایتهای چند زبانه نوشتن برنامه های چندزبانه و ...
حالا امیدوارم که یکی از اون بامراماش یه جوابی به ما بده تا ما برای همیشه دعا گویشان باشیم !
به نظر من اول از همه علاقه مهمه و بعد پشتکار.
شما اگر کلاس زبان بری، هر روز نیم ساعت تمرین کنی، روزی 10 تا 20 لغت هم بخونی، توی کلاس صحبت کنی و بیرون از کلاس هم سعی کنی که مکالمههاتو به صورت انگلیسی توی ذهن خودت مرور کنی، اون موقع 12 ماهه هم میتونه زبان یاد بگیری.
مهم پشتکاره.
بودن کسانی که کلاس رفتن و ماهی 50000 تومان دادن و الان در سطح Advance هستند ولی متاسفانه اونقدر که تو اون سطح هستند چیز بلد نیستن و یاد نگرفتن، چونکه تمرین نکردن.
کلاس رفتن همه چیز نیست. تو کلاس نهایتا 2 ساعت میخوای انگلیسی بشنوی و صحبت کنی، ولی وقتی تو میخوای زبان مادری رو یاد بگیری در طول 24 ساعت همیشه در حال شنیدن و سر و کله زدن با اون زبان بودی و حالا 6 ماهه یاد گرفتی.
انگلیسی هم همینجور. اگر کلاس بری، هر شب قبل از خواب 10 تا 20 لغت که توی کلاس یاد گرفتیرو مرور کنی، بعد از کلاس مطالب قبلی و مطالب جدیدی که جلسه بعد میخوای بخونیرو مرور کنی.... میشی خدای زبان!
امیدوارم تونسته باشم کمک کنم، موفق باشی.
خوب من الان نزدیک به 4 ساله دارم کلاس زبان میرم
تا دو سال اول خیلی زبانم پیشرفت داشت اما الان احساس میکنم دو ساله فقط چند تا
لغت جدید دارم یاد میگیرم و دارم همون قبلی ها رو تکرار میکنم چیز جدیدی یاد نگرفتم
و روند کلاس داره تکراری میشه + کلاسمون در هفته باید یه جلسه بحث آزاد داشته باشه ( Topic )
اما متأسفانه یه معلم ... به ما افتاده همش رو کتاب تمرکز داره کتاب ما Headway هست و کتاب
رو سه قسمت کردند ! هر قسمت تو یه ترم باید خونده بشه :13:
================================================== ==========
حالا دیگه نمیخوام برم کلاس زبان
میخوام از دوستان عزیز بپرسم خودم میتونم توی خونه زبان بخونم؟
برنامه هایی مثل Tell Me More 9.0 یا Passport to 35 languages میتونن به من تو پیشرفتم کمک کنن؟
دوست عزیز تو بحث یادگیری زبان یه رویکردی به اسمCommunicative approch وجود داره که با توجه به توضیحات شما راست کار شماست.اکثر قریب به اتفاق کتابهای اموزش زبان جدید بر مبنای این روش نوشته می شه.در این رویکرد شما محاوره رو یاد می گیرید و در کنار اون به طور موازی گرامر، کلمات و...... هدف در این نوع اموزش صرفا مکالمه است و شما می تونید در عرض یک سال به چیزی بیشتر از صحبت های یک کودک برسید. ولی شرط لازمه اون شرکت در کلاسه و تمرین بر مبنای اون چیزی که استاد یا سوپروایزر بیان می کنه.نیازی به یادگیری گرامر یا کلمات فراتر از درس نداری ولی هر چی درس جلسه قبل رو تمرین کنی زودتر نتیجه می گیری. موفق باشی
سلامنقل قول:
شما هیچ وقت نباید از اسم زبان یا کلمات انگلیسی بترسید ، مطمئن باشید اگه که یاد بگیرید خیلی براتون شیرین میشه.
همونطور که همیشه تو این تاپیک گفته شده، کلاس زیان بهترین روش برای یاد گرفتن زبان هست. چون لغت، گرامر، مکالمه و همه اینها را با هم آموزش می ده.
زبان یاد گرفتن هدف نمی خواد. فقط علاقه می خواد. من خودم زبان فرانسه را 3 سال و نیم خوندم. بدون اینکه هیچ انگیزه ای داشته باشم یا حتی اینکه به دردم بخوره. فقط برای اینکه وقتی این زبان را شروع کردم دوست داشتم ادامه بدم و ادامه دادم. فقط علاقه ام باعث شد که این زبان غیر انگلیسی را ادامه بدم و نه هیچ چیز دیگه. انگلیسی که کلا بحثش جداست. شما در این زمانه الزاما باید زبان انگلیسی بلد باشید وگرنه کارتون راه نمیفته. هر جای دیگه دنیا به جز ایران که بخواین برین ، انگلیسی به درد می خوره. در خود ایران هم هر کاری که بخواید انجام بدید و توش موفق باشید، دانستن زبان انگلیسی خیلی بهتون کمک می کنه. پس روی انتخاب هدف فکر نکیند. فکر کنید که باید و حتما زبان بلد باشید.
در مورد مثالتون که بچه ها چه جوری زبان یاد می گیرن: قبول دارم که بچه ها به خاطر اینکه در محیط هستند و می شنوند زبان را یاد می گیرند. ولی اگه دقت کرده باشید، حرف زدن بچه ها همیشه غلطه. جای فعل و فاعل را اشتباه می گن، افعال را غلط صرف می کنند و .. . اگه که بچه ها با شنیدن زبان یاد می گرفتن که چه احتیاجی به مدرسه رفتن داشتن؟؟!!!!
شما اگه چندین سال زبان خونده باشی، بعد بری جایی زندگی کنی که آن زبان را حرف بزنند در زمان کم خیلی پیشرفت می کنید چون اصولش را بلد هستید. ولی اگه چیزی بلد نباشید، زندگی کردن در کشور دیگه هم کمکی نمی کنه.
حالا نظر من اینه که در این 8 ماهی که وقت دارید، یکی از کلاس زبانهای معروف را انتخاب کنید و کلاسهای ترمیک- فشرده اسم بنویسید.
می دونم که کیش و کیش ایر کلاسهای هر روز در هفته داره. موسسه سفیر هم کلاسهای 3 روز در هفته روزی سه ساعت داره. کانون زبان هم خوبه. فقط کند جلو میره. هر ترم سه ماه که به کار شما نمیاد.
یاد گرفتن زبان، زمان نداره، واقعا نمیشه گفت که چقدر طول می کشه که زبان را کامل یاد بگیرید. من خودم هر چقدر جلوتر میرم ،می فهمم هنوز خیلی مطالب هست که من بلد نیستم. با اینکه بیشتر از 12 سال مداوم کلاس زبان رفتم، فیلم دیدم، نوشتم و ... . پس شما فعلا شروع کنید. هر جا رسیدید که متوجه شدید بیشتر از این دیگه به دردتون نمی خوره، با همون قدر کارتون راه میفته، دیگه ادامه ندید. اینجا اون نقطه ای که شما می تونید بگید زبان بلدید و کاملا شخصیه
موفق باشید:11:
دوست عزیز:نقل قول:
اصلا این اشتباه را نکنید که کلاس زبان را ول نکنید. مشکل شما اینه که باید موسسه زبانتون را عوض کنید. یک نکته مهم در مورد کلاس زبان و معلمها:
*** بیشتر از دو ترم با یک معلم کلاس برداشتن ، هیچ چیزی به شما اضافه نمی کنه. معلم هم دانشش محدوده. عادت کردن به روش درس دادن یک معلم، و تکرار کلاس با اون اشتباه محضه. ***
این نکته باعث بوجود آمدن این احساس در شما شده. زمانی که ما کتاب headway می خوندیم هر کتاب را 4 قسمت کرده بودن :31: ..در ضمن بعد از اینکه من سری headway را تمام کردم دیگه این کتاب را درس نمی دن. به جاش true to life اومد. که به نظر من خیلی راحت تر از headway بود. زیاد به تمام کردن کتاب فکر نکنید، به فکر چیزی باشید که یاد می گیرید. کتابهای headway انقدر مطلب داره که هر دو درسش را هم میشه یک ترم طول داد. معلم باید از شما Lecture شفاهی و کتبی بخواد.
اگه شما اینجوری فکر می کنم. توصیه من اینه که حتما کلاس زبانتون را عوض کنید. جایی که کتاب دیگه درس داده میشه. اگر هم فکر می کنید همه این کتاب ها را بلدید و زبانتون خیلی خوبه و احتیاج به کلاس ندارید. به من بگید من یک کلاس زبانی به شما معرفی می کنم که برید و احساس کنید که این همه سال که زبان خوندین هیچی یاد نگرفته بودین :31:
در مورد نرم افزارهایی که پرسیدید، چند بار تو این فورم سوال شده. منتهامن که کسی را ندیدم که از این نرم افزارها استفاده کرده باشه.
موفق باشید:11:
4 قسمت :18:نقل قول:
باشه کلاس زبانم رو عوض میکنم
آخه نمی دونید که وقتی رفتنم کلاس گفتن باید تائین سطح بشی بعد به کلاس هم سطح خودت بری آقا چشمت روز بد نبینه تائین سطح شدیم و رفتیم سر کلاس نشستیم ( به خیال خوش که می خواهیم زبان یاد بگیریم زودتر هم رفتیم و اولین نفر هم بودیم ) تو کلاس نشته بودیم که بله کم کم هم کلاسی های ما اومدن !! به خدا از خجالت آب شدیم زیر چشمی به دوستام ( سه نفر بودیم ) نگاه کردم دیدم یکی سرش رو انداخته پایین و یکی هم فقط به میز استاد داره نگاه می کنه ... همکلاس های ما بیشتر بچه دبستانی بودن .نقل قول:
شما اگر کلاس زبان بری
....
بودن کسانی که کلاس رفتن و ماهی 50000 تومان دادن و الان در سطح Advance هستند ولی متاسفانه اونقدر که تو اون سطح هستند چیز بلد نیستن و یاد نگرفتن، چونکه تمرین نکردن.
از فرداش دیگه قید کلاس رو زدیم و گفتیم حداقل خودمان را به یه سطحی برسونیم بعد بریم سر کلاس!
با توجه به گفته های بالا می شه به این نتیجه رسید که کلا قضیه کلاس رو باید بیخیال بشم ( آقا آبرو دارم اذیت نکنید دیگه )
قربون برم حرف دلم رو زدی . حالا من یه چند تا cd دارم از آموزش a گرفته تا z حالا می خوام از اونها شروع کنم ولی ترسیدم که راه رو باز اشتباه برم گفتم که از دوستان گرامی بپرسمنقل قول:
کلاس رفتن همه چیز نیست. تو کلاس نهایتا 2 ساعت میخوای انگلیسی بشنوی و صحبت کنی،
خوب من هم کلا توی این 8 ماه می خوام از صبح تا شب و برعکس فقط زبان کار کنم همین .نقل قول:
وقتی تو میخوای زبان مادری رو یاد بگیری در طول 24 ساعت همیشه در حال شنیدن و سر و کله زدن با اون زبان بودی و حالا 6 ماهه یاد گرفتی.
خیلی آقایی ممنون بابت راهنمایی که کردی مرسی !نقل قول:
اگر کلاس بری، هر شب قبل از خواب 10 تا 20 لغت که توی کلاس یاد گرفتیرو مرور کنی، بعد از کلاس مطالب قبلی و مطالب جدیدی که جلسه بعد میخوای بخونیرو مرور کنی.... میشی خدای زبان!
خوشا به سعادت دوستانی که حداقل یه مقداری بلد هستن من زبان رو در دانشگاه با هزار مکافات قبول شدم در دبیرستان که همش تک ماده بودم...نقل قول:
خوب من الان نزدیک به 4 ساله دارم کلاس زبان میرم
تا دو سال اول خیلی زبانم پیشرفت داشت اما الان احساس میکنم دو ساله فقط چند تا
لغت جدید دارم یاد میگیرم و دارم همون قبلی ها رو تکرار میکنم چیز جدیدی یاد نگرفتم
و روند کلاس داره تکراری میشه
به نظر من شما باید به دنبال ترجمه و این جور کارها باشید تا تعداد لغات شما بیشتر بشه برای این کار هم از مطالب عمومی شروع کن ( حالا می گن چه پررو خودش هیچی نمی دونه ولی داره راهنمایی می کنه ! )
تونستنش رو که آره می تونی ولی حداقل این رو به یاد داشته باش که کلاس رفتن یک بهانه ای است که شما حداقل روزی 2 ساعت زبان کار کنید اگر می تونید خودتان در خونه این دو ساعت رو زبان کار کنید خوب چه بهتر .نقل قول:
حالا دیگه نمیخوام برم کلاس زبان
میخوام از دوستان عزیز بپرسم خودم میتونم توی خونه زبان بخونم؟
پس من می رم همه این کارها رو به صورت موازی انجام بدم یا این 8 ماه وقت رو هدر می دم یا به نتیجه ای که می خوام می رسم .نقل قول:
دوست عزیز تو بحث یادگیری زبان یه رویکردی به اسمCommunicative approch وجود داره که با توجه به توضیحات شما راست کار شماست.اکثر قریب به اتفاق کتابهای اموزش زبان جدید بر مبنای این روش نوشته می شه.در این رویکرد شما محاوره رو یاد می گیرید و در کنار اون به طور موازی گرامر، کلمات و...... هدف در این نوع اموزش صرفا مکالمه است و شما می تونید در عرض یک سال به چیزی بیشتر از صحبت های یک کودک برسید.
من اگر برق مملکت اجازه بده از صبح خروس خون تا شب بیشتر با کامپیوتر کار می کنم و حالا هم بقیه کارهام رو گذاشتم کنار و فقط می خوام زبان کار کنم.نقل قول:
شرط لازمه اون شرکت در کلاسه و تمرین بر مبنای اون چیزی که استاد یا سوپروایزر بیان می کنه.نیازی به یادگیری گرامر یا کلمات فراتر از درس نداری ولی هر چی درس جلسه قبل رو تمرین کنی زودتر نتیجه می گیری.
حالا باز من منتظر راهنمایی های دوستان دیگر می مانم تا از تجربیات دیگران استفاده کنم .
من زمانی که داشتم پاسخ می دادم راهنمایی های دوست گرامی Archi-girl رو ندیدم شرمنده !
خیلی خیلی ممنوننقل قول:
پس روی انتخاب هدف فکر نکیند. فکر کنید که باید و حتما زبان بلد باشید.
این یکی رو که گل گفتی ولی یه چیزی مثل این که کم کم داره پای ادبیات فارسی خودمان هم به میان گشیده می شه من کلا تو این جور درسها زیر خط فقط هستم مثلا یه مدت قبل که داشتم گرامر زبان رو می خوندم کم کم فعل و فاعل و مفعول و مضارع و ... همه رو قاطی کردم بی خیال گرامر شدم وفتم سرغ مطالب عمومی ( داستان و کتاب و...) که به صورت تلفظ و معنی کلمه به کلمه بودن و چون به امتحانات دانشگاه نزدیگ بود کلا زبان رو کذاشتم کنار و حالا می خوام شروع کنم .نقل قول:
در مورد مثالتون که بچه ها چه جوری زبان یاد .......چه احتیاجی به مدرسه رفتن داشتن؟؟!!!!
نمی دونم شما من رو چی فرض کردید به خدا من هیچی از زبان نمی دونم قضیه کلاس رو هم که در پست قبلی گفتم .نقل قول:
حالا نظر من اینه که در این 8 ماهی که وقت دارید، یکی از کلاس زبانهای معروف را انتخاب کنید و کلاسهای ترمیک- فشرده اسم بنویسید.
یه سوال برای من : منظور شما از این که (((هر چقدر جلوتر میرم ،می فهمم هنوز خیلی مطالب هست که من بلد نیستم))) چیه ؟ فکر کنم باید لغت باشه نه چیزه دیگه ای . هر چیزی یه نقطه پایانی داره نکنه زبان نداره !نقل قول:
یاد گرفتن زبان، زمان نداره، واقعا نمیشه گفت که چقدر طول می کشه که زبان را کامل یاد بگیرید. من خودم هر چقدر جلوتر میرم ،می فهمم هنوز خیلی مطالب هست که من بلد نیستم. با اینکه بیشتر از 12 سال مداوم کلاس زبان رفتم، فیلم دیدم، نوشتم و
همه می گن شروع کن ولی من نمی دونم از کجا شروع کنم ( تورو خدا عصبانی و یا نخندید ها )نقل قول:
پس شما فعلا شروع کنید
ولی چشم من یک کتاب با نام گرامتر کامل زبان انگلیسی ترجمه حمید بلوچ (ریموندمورفی و ویلیام اسمالرز) دارم می خوام از روی اون گرامر رو شروع کنم و سه تا CD دارم که کلا آموزش زبان به صورت تصویری و تلفظ داره و سه تا CD آموزش زبان در خواب و یک CD دایالوگ دارم که به نظر من برای شروع برای من کافی باشه
خدا از دهنت بشنوه یعنی من به اون جایی می رسم که فکر کنم زبان برای من کافی است !!نقل قول:
هر جا رسیدید که متوجه شدید بیشتر از این دیگه به دردتون نمی خوره، با همون قدر کارتون راه میفته، دیگه ادامه ندید.
یه سوال : در مقایسه زبان انگلیسی سخته یا زبان آذری ( ترکی )؟
بابت این نکته هم ممنوننقل قول:
معلم هم دانشش محدوده. عادت کردن به روش درس دادن یک معلم، و تکرار کلاس با اون اشتباه محضه.
کلاس رفتن که این حرفا رو نداره! پس "ز گهواره تا گور دانش بجوی" چی میشه تکلیفش؟!:46:نقل قول:
ما تو آموزشگاه خودمون هر ترم حداقل یه خانم بالای 50 سال داشتیم که خیلی هم با اشتیاق و انگیزه میومدن کلاس ... حالا من نمی دونم شما چه سنی هستید ولی هر چی زیاد باشه بیشتر از 50 که نیستین!!
کلاس زبانه دیگه!... مدرسه و دانشگاه نیست که همه تقریباً همسن باشند... ما دانش آموز دبیرستانی داریم سر کلاس تاهمون بالای 50ساله ها
اگه یه مقدار منطقی با این مسئله برخورد کنید می بینید که اصلاً مشکل حادی نیست!
حالا نهایتاً اگه خیلی واستون مشکله که تو چنین جوی زبان یاد بگیرید با چند نفر از دوستاتون معلم خصوصی بگیرید چون من فکر می کنم اگه خودتون بخواین با جزوه و کتاب و فیلم و اینا پیش برین به احتمال زیاد بعد از یه مدتی ولش می کنید و ادمه نمی دید و یا به قول خودتون اصلاً نمی دونید از کدوم شروع کنید و دچار سردرگمی میشین ...
آها ! گفته بودی قراره سربازی برید! در این صورت علاوه بر این 8 ماه دو سال سربازی (دو سال دیگه؟!) هم فرصت خوبیه واسه یادگیری حداقل این طوری از این دو سالِ عمرِ جوان تلف کن هم یه استفاده ای کردید!
موفق باشید
فکر می کنم دوره headway دیگه سر اومده باشه.به نظر من اموزشگاهتو عوض کن و سراغ یه course جدید تر برو.
سلام
میخواستم ببینم فرق نصرت یک با دو چیه؟
آیا همون نصرت یک با کمی تغییرات و اصلاحات شده دو ؟
یا در ادامه اون هست و مطالب بیشتری ارائه میشه؟
به نظر من هر کسی باید شیوه ی یادگیری زبان تو خودش رو کشف کنه ... هر کی یه جور بهتر جواب میده ... بهترین روش هم اینکه که همه با هم بلند شیم بریم آمریکا :31:
یه مطلبی در مورد کتاب میخواستم بگم.
در اکثر آموزشگاههای زبان کتابهای Headway یا Interchange رو آموزش میدن و عیب این کتابها اینه که قدیمیه و روش درسها هم خوب نیست.
من تو آموزشگاهی که میرم یه کتاب جدید تدریس میکنن به نام New English File نمیدونم اسمش رو شنیدین و اطلاعات دارید یا نه، ولی این کتاب خیلی گستردست طوری که قبل از تدریس این کتاب در آموزشگاه برای هر ترم ما کارهای جنبی مثل کتاب داستان، اخبار و... داشتیم که با عوض کردن کتاب همه این برنامهها کنسل شد و الان هم بعضی موقعها استادها واسه تموم کردن کتاب وقت کم میارن.
یه خوبی هم که داره اینه که اطلاعات داخل کتاب خیلی به روز هست.
نقل قول:
کد:http://www.oup.com/elt/global/products/englishfile
خسته نباشید دارم خدمت تمامی عزیزان و بزرگوارانی که در این انجمن فعالیت می کنند.
من دیروز از اول تا آخر این تایپیک رو خوندم و نکاتی که می تونست به من در یادگیری زبان کمک کنه رو به صورت یک فایل ذخیره کردم در هین خوندن این تایپیک جواب خیلی از سوالات خودم رو گرفتم ولی از جوابهای دوستان یکی دو مورد سوال نیز برای من مظرح شد که گفتم مطرح کنم تا دوستان راهنمایی کنند.
از آنجایی که چندین بار کاربران گرامی در این تایپیک مرتب مطرح کرده بودند که برای شروع از کجا و چطوری شروع کنند ؟ و از جوابی که گرفته بودند من هم استفاده کردم . ( جواب ها همه متنوع )
مثلا در پست 11 آقا بابک گفته :
از جواب آقا بابک خیلی ممنون و درباره اون دو خط آخر هم کاملا حق با ایشون است یعنی تا زور بالای سر نباشه انسان کاری رو به درستی انجام نمی دهنقل قول:
يادتان باشه كه براي تقويت زبان انگليسي هميشه از Listening و Speaking شروع كنين، خواندن كتابهاي گرامر و يا Reading فايده اي نداره و اين همان اشتباهي است كه در دبيرستان شاهد بوديم، هيچ كسي نتونست نه عربي صحبت كنه و نه انگليسي، هميشه اين قانون را رعايت فرماييد
تا نشنيديد نگوييد
تا نخوانديد ننويسيد
Listen
say
read
write
به اين ترتيب پس اول فيلم را تماشا كنين و دايالوگ ها را بشنويد
بعد علط يا درست سعي كنيد بدون مراجعه به متن كتاب تكرار كنين
سپس بريد سراغ متن و آن را با صداي بلند بخونين
و در آخر جملات جالب و پركاربردش را براي خودتان يادداشت كنين
مهم ترين چيز در آموزش زبان انگليسي، اينه كه مستمر باشه، چون مثل درس تاريخ حفظ كردني نيست، بلكه يك مهارته، پس براي خودتان برنامه ريزي كنين، اكثر كساني كه بدون معلم زبان مي خونن موفق نمي شن، نه چون غير ممكنه، بلكه چون كسي نيست كه ازشون كار بكشه و ما آدما هم تا احساس تعهد نكنين كار نمي كنيم
یکی از مشکلات من هم با گرامی بود که می خواستم گرامر رو آخر کار یاد بگیرم ولی با توجه به نوشته Archi-girl در پست 162 نظرم عوض شد
حالا سوالی که جوابش رو من از پست 11 آقا بابک و دیگر دوستان به این صورت برداشت کردم : ( اگر جایی رو اشتباه کردم بگید )نقل قول:
در مورد اینکه گفتید گرامر براتون مهم نیست. باید بگم که شما تمام لغات زبان انگلیسی را هم بلد باشید ولی گرامر بلد نباشید تقریبا هیچ جمله ای را متوجه نخواهید شد. پس بهتره گرامرتون را هم تقویت کنید
برای شروع زبان باید مراحل زیر رو حتما طی کنیم :
1 ) شنوایی خود را درباره زبان تقویت کنیم : که این هم از فیلم و آهنگ و .... می تونیم استفاده کنیم
2 ) گویایی خودمان رو تقویت کنیم : یعنی هر چیزی رو که شنیدیم رو بتونیم درک کنیم و بیان کنیم که برای منبع هم همان فیلم و موسیقی و ... رو دوستان پیشنهاد کرده بودند .
منابعی که آقا بابک برای این دو مورد در پست 47 بهش اشاره کردن :
3 ) خوندن خودمان رو تقویت کنیم : یعنی بتونیم مطالب رو به صورت صحیح بخونیم حالا برای این هم منابعی رو گفته بودندنقل قول:
بهترين متد خود خوان براي تمرين Speaking متد لابراتوره
يك دستگاه ضبط و پخش يا كامپويتر
يك مكالمه، يا فيلم مستند بهمراه Script
گوش كردن جمله به جمله
تكرار و ضبط صداي خودتان قدم به قدم
حالا بدون نگاه كردن به متن
Summary هر آنجه كه شنيديد
ضبط و تكرار
گوش كردن صداي خودتان،اصلاح تلفظ، لهجه و حفظ كردن جملات پر كاربرد
هر جا سوال داشتنيد يادداشت
سوال از استاد يا از p30world
4 ) نوشتم : یعنی بتونیم هر چیزی رو که می خواهیم و میشنویم رو به صورت مکتوب دربیاریم ( بنویسیم )
و جواب Parnyan در پست 83 که برای من خیلی جالب بود : ( مخصوصا اون دو جمله آخر )
سوالی که mohammad110 خان در پست 247 مطرح کرده بودن تمام چیزهای بود که من می خواستم :نقل قول:
یه نظره من فیلم واقعا تاثیر داره / کتاب تست تافل (Barron's TOEFL Test ) خوبه / grammer in use و voaculary in use بد نیستن
کتابایه رمان (علمی آ معمولا یه سری اصطلاح مخصوص هر رشته رو دارن که بد بختی داره ...) خیلی میتونه کمکت کنه ....تو نت میچرخی هر چی میخوای بخونی انگلیشِش رو بخون / کلا سعی کن زندگیتو زبان بشه بقوله یکی سعی کن فارسی رو فراموش کنی....آهنگ فقط انگیلیش سعی کن بفهمی. تکستشون هم پیدا کن بعده یه مدت راه می افتی
خوب برای هرکسی که می خواد زبان رو شروع کنه اولین سوالاتی که به ذهنش می رسه این چهارتا سوال است ( در حالت کلی )نقل قول:
یک سوال داشتم که فکر می کنم برای تمام کسانی که میخوان زبان یاد بگیرن مفید باشه. اونم اینکه دوستانی که زبان رو به صورت حرفه ای یاد گرفتند لطفا به این سوالات جواب بدن ممنون می شم.
1- چه مدتی طول کشید (لطفا حدالامکان از گفتن جواب برای هر کسی فرق میکنه خودداری کنید)
2- برای شنیدن، خواندن، نوشتن، حرف زدن، هرکدام از چه روشی استفاده کردید؟
3- رفتن کلاس زبان چند درصد واجب هست و آیا میشه با تمرین بیشتر اون چند درصد رو جبران کرد؟
4- گرامر رو چگونه یاد گرفتید؟ یا معتقد هستید مثل بعضی ها مهم نیست و اینقدر باید حرف زدن تمرین کرد تا گرامر ملکه ذهن بشه؟
و جواب Archi-girl در پست 301 برای من که خیلی جالب بود :
من هم دنبال این مورد هستم یعنی می خوام از اول صبح تا شب فقط زبان کار کنم به نظر شما دوستان بهترین برنامه ای که برای من می تونید بگید چی هست ؟ ( خود خوان ها )نقل قول:
برای سریع یاد گرفتن ، شما باید به قولی بمباران زبان بشین
یعنی هر روز روزی 4-5 ساعت در محیطی باشید که انگلیسی بشنوید و انگلیسی حرف بزنید. در این صورت خیلی سریعتر یاد می گیرید.
برای قوی شدن مکالمه من صحبت کردن و گوش دادن زیاد
کاش به جای اون دو پست قبلی اول این کار رو می کردم ( تمام پستهای تایپیک رو می خوندم ) بعد با توپ پر سوالم رو مطرح می کردم واقعا که من وقتی داشتم پستها رو می خوندم به هرجا می رسیدم که دوستان درباره تازه کارها راهنمایی کرده بودند از خجالت آب می شدم که ای گاش من دو دو پست قبلی رو نمی دادم ولی بی خیال دوستان ما ( شما ) بیشتر از این ها مرام دادن و من از همشون ممنون هستم .
همان طور که من فهمیدم برای شروع کردن باید این مرحله ها رو پشت سر بگذاریم :
1 ) گوش کنیم و بفهمیم
2 ) علاوه بر گوش کردن همه چیز رو با صدای بلند دوباره بگوییم
3 ) بتونیم بخونیم تلفظ و ... کلا درست خواندن
4 ) بتونیم بنویسیم درست نوشتن یعنی بدون غلط املایی
سوال : یاد گیری لغت و گرامی توی کدام یک از این مراحل باید انجام بشه ؟
حالا یکی از دوستان برای من تازه کار یک برنامه بگه که از صبح به ترتیب کدام کارها رو انجام بدم ( یک برنامه کاملا مناسب برای من تازه کار که بتونم با امید بیشتر این زبان رو یاد بگیرم ) و برای هر مرحله هم منابعی رو اگه معرفی کنند ممنونشون می شم ( هر چند در پستهای قبلی گفتید ولی اگه باز بگید شرمنده می کنید )
در مورد دوستی که بعد از تعیین سطح با یه سری بچه های دبستانی هم کلاس شده باید بگم تو انتخاب اموزشگاه اشتباه کردی.تو اکثر اموزشگاه های تهران کلاس های بزرگسال از سطح پایه وجود داره.به نظر من صبح تا شبتو صرف یادگیری زبان بصورت خودآموز نکن.:41:این روش یادگیری بازده زیادی نداره و یه جورایی وقت تلف کردنه.
نمی دونم چرا تا یه سوال می پرسی دوستان اول برای عزیزان تهرانی جواب می دن ؟ بابا من اهل اردبیل هستم و تو استان اردبیل هم دارم عمرم رو می گذرونم توی شهرم ما زبانکده ای به اون صورت نیست فوقش 5 تاست که همه از همه بد آموزتر یعنی اکثر استاد ها تازه کار و اکثرشون بعد از این که لیسانس زبان رو گرفتن دارن در این آموزشکده ها تدریس می کنند و کلا سطح آموزشکده بیشتر برای پول در آوردن مناسب است تا یادگیری زبان .نقل قول:
در مورد دوستی که بعد از تعیین سطح با یه سری بچه های دبستانی هم کلاس شده باید بگم تو انتخاب اموزشگاه اشتباه کردی.تو اکثر اموزشگاه های تهران کلاس های بزرگسال از سطح پایه وجود داره.به نظر من صبح تا شبتو صرف یادگیری زبان بصورت خودآموز نکن.این روش یادگیری بازده زیادی نداره و یه جورایی وقت تلف کردنه.
اگر می شه یکی از دوستان یه راهنمایی برای ما بکنه وقت داره می گذره دوستان ما رو بیشتر از این منتظر نذارید ممنون می شم
اگر امکانش هست در یک تایپیک دیکه و یا در همین جا یک برنامه ای رو برای اونهایی که می خوان شروع کنند قرار بدن تا همه دعا گویتان باشیم.
در این برنامه تمام روز رو حساب کنید یعنی از صبح تا شب چه کارهایی رو باید به ترتیب انجام داد و خلاصه استادان بهتر از من می دونند که برای این جور کارها چطوری راهنمایی کنند .
به مولا قسم هر برنامه ای رو اگر دوستان انتخاب کنند من یکی که از روی اون شروع می کنم و هر پیشرفتی رو هم اگر داشته باشم مدیونشون خواهم بود.
به نظر دوستان نرم افزار روزتا استون میتونه به من کمک کنه؟
و ایا شاخص های یک کمک کننده را داره؟
چند جلده ... نوار و سی دی هم دارهنقل قول:
سلام دوستان
یک سوال تکراری دارم اما لطفا جواب بدید
بهترین کتاب جهت تقویت listening از مبتدی تا پیشرفته ترجیحا ایبوک باشه رو میشه معرفی کنید (اگر لینک دانلود رو هم بزارید ممنون می شوم)
در ضمن من جهت تقویت گرامر کتاب english grammar in use و vocabulary کتابهای english vocabulary in use رو به من معرفی کرده کرده اند نظر دوستان در مورد این کتابها چیست ؟ انتخاب بهتری هم وجود دارد یا خیر .
ممنو ن
همین چهار جلدیه که عکسش رو گذاشتم. بله هم نوار داره هم سیدی. اگر توضیحات بیشتری میخواید میتونم بگم.نقل قول:
آقا با سلام اگر امکانش هست این نامه را کجا باید به انلگیسی تبدیل کنم
متن نامه
نقل قول:
با سلام خدمت شما
اگر به این سوالات جواب دهید متشکر می شوم
1 . در مورد گرفتن نمایندگی شرکت شما در ایران می خواستم بدانم ؟
2 . آیا شما به ایران نمایندگی فروش و یا تعمیرات می دهید ؟
3. آیا برای گرفتن نمایندگی از شرکت شما هزینه ای باید پرداخت کرد ؟
4 . هزینه گرفتن نمایندگی شما چقدر است ؟
5. شرایط گرفتن نمایندگی شما و تعمیرات شما ؟
6 . و اگر کمکی کنید در مورد گرفتن نمایندگی و کلیه زمینه ها در این مورد ؟
با تشکر فراوان از پاسخگویی شما
اگر سریعتر ترجمه کنید متشکر می شوم
اهــــــــــــــــــــــم !
دوستان چند تا معادل برای
اتفاقا
میخوام
این پست رو چک کن :نقل قول:
(مخصوصا پاراگراف اول - در مورد تکرار)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=2980237&postcount=353
by chance - accidentallyنقل قول:
perhaps هم میشه یه جورایی - یا در قالب جمله : مثلا I happened to see him (تصادفا دیدمش)
اینا مربوط به حالتی بود که وجه "تصادفی و شانسی بودن" قضیه مطرح باشه .. ما گاهی در فارسی اتفاقا رو به همون معنایی به کار می بریم که (تقریبا) اونا actually رو به کار می برن ... (اتفاقا می خواستم ازت بپرسم که ... actually I)