سلام به دوستان
کسی میدونه چرا موقع چاپ عکس از همه طرف عکس زده میشه و عکس چاپ شده اونجوری که گرفته شده کامل نیست ؟
آیا همه عکسها موقع چاپ اینجورین؟:40:
Printable View
سلام به دوستان
کسی میدونه چرا موقع چاپ عکس از همه طرف عکس زده میشه و عکس چاپ شده اونجوری که گرفته شده کامل نیست ؟
آیا همه عکسها موقع چاپ اینجورین؟:40:
فکر کنم تنظیمات پرینتر درست نباشه :27:
نیدونم :31:
:40:
زحمت کشیدی چقدر حرفه ای و سریع جواب دادی :18:نقل قول:
عکسهارو که خودم چاپ نمی کنم میدم بیرون هر جا هم دادم با سایز اصلی هم بازهم بعد از چاپ
از سرو ته عکس زده میشه
میخواستم بدونم سایزی که عکاسها چاپ میکنن چنده ؟ :20:
:40:
ههههههههههههههنقل قول:
باید اندازه رو بپرسی ازشون برای A4 یا بقیه
نقل قول:
سلام دوست عزیز شاید اون جاهایی که رفتید ترجیح دادن به جای اینکه سایز عکسهای شما رو دست کاری کنن یه کم از سر و تهش بزنند این مشکلات وقتی پیش میاد که عکسهای شما زیادی واید باشه و تغییر سایزش عکسها رو بدترکیب کنه. مثلا دماغ شما رو دراز کنه یا چونه شما رو پهنن کنه:31:
نمیدونم چرا این همه استاد تو این تایپیک عکاسی جمع شدن ونقل قول:
اینقدر اطلاعات دقیق و سریع میدن :39::27:
فکر نمیکنم چنین چیزی ممکن باشه! شما مطمئنی؟نقل قول:
من میدونم که عکس توی ویزور با عکس توی ال سی دی یکم فرق میکنه(95% ) ولی اینکه سر و ته عکس زده بشه عجیبه!
من چنین مشکلی تاحالا نداشتم.
ببرید پیش یه مرکز چاپ دیگه.شاید اون مرکز برای مرتب کردن کناره های عکس ها مجبور میشه مقداری از کناره های عکس را کات کنه.
موفق باشی.
البته چنجا دادم چاپ اکثر جاها یکمی از بغلها و بالا و پایین عکس رو زدن :5:
عکس روی شاسی زدید ؟
نه اقاجان این بابا سایز عکس را درست نکرده فکر کرده لابراتوار بیکاره که براش سایز را درست کنه
داده چاپ
شما عکس که میگیری 13*18 میخوای بدی باید تو فتوشاپ سایزش را 13*18 کنی 100*70 میخوای بدی باید 100*70 کنی
من هر روز با 10 نفر مثل این اقا برخورد دارم میدونم مشکلش چیه
البته این مساله تنظیم سایز کاملا ضروری هست و باید قبل از چاپ انجام بشه
اگر روی شاسی هم میزنید بهتر هست یک تا دو سانت بیشتر چاپ کنید که در هنگام تنظیم و برش به مشکل برنخورید
سلام
یک عدد دوربین canon A95 داشته هستیَم. هنگام عکس گیری رنگ ها کاملا به سمت صورتی رفته و مثل حالتی که از یک جسم با سرعت عکس می گیریم تصویر لبه حاشیه دار شده. به قولی motion blur شده
امکان خرابی ccd هست؟
وقتی که دوربین به تلویزیون وصله تصویر کیفیت داره اما معلومه مشکل داره و تصویر به سمت صورتی می ره اما بعد از عکس گرفتن عکس داغان می شود
از روز اول اینجوریبوده یا جدیدآ شده؟نقل قول:
دوربین رو یه ریست بکن ببین درست میشه :5:
نقل قول:
زحمت کشیدی چقدر حرفه ای و سریع جواب دادی :18:
دوست عزیز لحن شما ممکنه دوستان را ناراحت کنه لطفا رعایت کنید . :41:نقل قول:
نمیدونم چرا این همه استاد تو این تایپیک عکاسی جمع شدن و
اینقدر اطلاعات دقیق و سریع میدن :39::27:
برای من هم این موضوع پیش امده ( تاریخ عکس ها را که زیر عکس اضافه می کردم در عکس چاپ شده حدف می شد .
فکر می کنم دوستمون درست می گه که باید سایز رو خود مون درست کنیم بعد بدیم چاپ.
امیدوارم منو هم مسخره نکنید :20::31:
--------------
در هر حال AVCHD خیلی به صرفه تره ... به قول ELSIN جون افت کیفیت 10% ، اما کاهش حجم نزدیک به 40/50% ... ما که نمیخوایم فیلم سینمایی درست کنیم ! ... چیزی بهتره که کاربرد بهتری داشته باشه ...نقل قول:
دوستان کسی چیزی در مورد دوربین زیر میداند؟
قیمت و کیفیت و ....
PANASONIC LUMIX DMC-GF2
.
دوربین خیلی خوبیه اما هنوز وارد بازار نشده
اینجا رو یه نگاهی بندازید تا بعد
کد:http://www.dpreview.com/previews/panasonicdmcgf2/
نقل قول:
با سلام
مقوله چاپ عكس دنياي متفاوتي است ... كه كم و بيش دوستان اشاره كردند ... شما از قبل بايد بدانيد عكس مورد نظر چه خروجي خواهد داشت .. علاوه بر اديتي كه روي عكس داريد، مي بايست آنرا براي چاپ حاضر كنيد .. دوربين بطور كلي عكس را جهت ديدن روي مانيتور با سايز هاي استاندارد فعلي ( فرمت 3:4 با كيفيتي در حد 1024 در 768 پيكسل) آماده و بصورت jpg خروجي مي دهد .. حال شما اگر بخواهيد عكس را 18 * 13 چاپ كنيد مجبوريد آنرا كراپ كنيد و در نتيجه مقداري از عكس شما از بين خواهد رفت ... پس ازمدتي دستتان خواهد آمد و عكسي خواهيد گرفت كه پس از كراپ صحنه مطلوب از بين نرود و در واقع صحنه زائد در عكس را خودتان تشخيص و لحاظ خواهيد كرد كه بعدا كراپ شده و از بين برود .. اين كار با چند بار چاپ و اديت روي عكس ها بدست خواهد آمد ... نگران نباشيد .. تمرين خوبي است و تبحر لازم بدست خواهد آمد .. يادتان باشد چاپ عكس مقوله اي كاملا متفاوت است ... همچنين نوع دستگاه چاپ نيز بسيار مهم است .. و بنده شخصا ديده ام كه بسيار از اين افراد نه تنها چاپ خوبي ندارد بلكه در كراپ هم بسيار بد عمل مي كنند ... بايد چندبار و چند دستگاه مختلف را آزمايش كنيد تا نتيجه مطلوب بدست آيد ..
اگر مكان خوبي پيدا كرديد سايرين را هم در جريان قرار دهيد ...
با احترام
كاويان اميني
دوست عزیز فکر کردم شاید تنها زدن دکمه تشکر کافی نباشهنقل قول:
منم برای چاپ این مشکلو داشتم همینطور بود که شما گفتین و ایراد از سایز عکسا بود:11:.
جسارت نباشه انگار اینجا هر کی ستاره بیشتر داشته باشه میتونه با لحن نامناسب جواب بقیه دوستان بده:41:. بازم ممنونم.
سلام
یک دوربین تا حدود 250 تومان می خوام بگیرم به نظر اساتید چی بگیرم خوبه ؟؟؟
به نظر همین اساتید مدل Canon PowerShot SX20 چطوره ؟؟؟
دوباره سلام
اگه ارزانتر با همین کیفیت Canon PowerShot SX20 ولی در مارک های دیگر هم موجود باشه بهتر هستش !!
سلام
فکرکنم منظور شما SX120 یا SX130 باشه چون SX20 حدود 400 تومن قیمت داره
بنظر من SX130 تو رنج قیمت 250 دوربین خوبیه
اگر سبکتر و جمع و جور تر میخوای مدلهای IXSUS 200 یا 210 هم دوربینهای خوبیند :5::40:
نقل قول:
سلام دوست من
اگر منظورتان عكسي است كه در زير آن نوشته شده w/Flash منظور اين است كه وايت بالانس روي حالت فلاش قرار داده شده نه اينكه الزاماً فلاش زده شده باشد! منطقي تر هم هست به اين دليل كه عكس ISO 200 روشن تر از عكس W/Flash مي باشد! در صورتي كه اگر فلاش زده مي شد حتما عكس پرنورتر مي شد ..
با احترام
كاويان
سلام دوستان
می خواستم ببینم توی دوربین Canon PowerShot SX200 IS چطور میشه در شب و نور کم عکس های واضح تر و با کیفیت تری گرفت !؟
آیا مد خاص یا تنظیمات خاصی برای اینکار وجود داره !؟
سلام
با توجه به اینکه دوربین شما مود M هم داره میتونید با استفاده از سه پایه و سرعت پایین شاتر و نورستنجی صحیح عکسهای بهتری بگیرید
البته مد M خوبه ولی یکمی وقت گیره بنظر من اگر سه پایه نداری بهتر از مد TV استفاده کنی
چون وقتی سرعت شاتر و خودت نپتنظیم کنی بقیه تنظیمات رو دوربین خودش انجام میده :5:
تفاوت PowerShot SX210 IS با IXUS 210 در چیست ؟
SX210 دارای زوم بیشتر صدای استریو و زوم اپتیک هنگام فیلمبرداری و همچنین دارای تنظیمات دستی بیشتریهنقل قول:
که به کاربر اجازه میده در صورت لزوم با تنظیمات دستی عکسهای بهتری بگیره
البته با وزن و قیمتی بیشتر نسبت به IXUS210 :5::40:
سلام.میشه لطفا در موردسونیHX1و H50 هم توضیح بدین که کدوم بهتره واسه عکسبرداری از فاصله خیلی نزدیک میخوام.ممنون!
با سلام.
دوستان عزیز من یک دوربین دارم با نام CANON مدل DC22 می خواستم بدونم که چگونه می توانم این دوربین رو به کامپیوتر وصل کنم و فیلم هایی که دریافت کردم رو بریزم داخل کامپیوتر!
کابل USB داره اما از طریق اون فقط عکس هارو جا به جا می کنه!
کارت DV هم گرفتم اما کابل این کارت به دوربین نمیخوره!!!!
خواهشا راهنمایی کنید!
نقل قول:
سلام دوست من
البته معمولا M پيشنهاد نمي شود ... گزينه هاي Tv و Av سريعتر و مناسبترند ... هرچند كه M كلي است و همه چيز را شامل مي شود ...
---------- Post added at 01:53 PM ---------- Previous post was at 01:51 PM ----------
نقل قول:
SX210 : لنز قوي تر ... زوم اپتيكال بيشتر
سلام
ممنونم از راهنماییتون
دوست گرامي سلام
من ميخواستم يك دوربين كنون اس ايكس 30 را خريداري كنم ميتوانيد مرا راهنمايي نماييد.
با تشكر
سلامنقل قول:
سوالتون چیه بفرمایید تا دوستان راهنمایی کنند
البته در تاپیک خودش ( مشاوره خرید دوربین عکاسی)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=153571
دوستان hs10 دکمه bulb داره ؟
من که پیدا نکردم:41:نقل قول:
منظورت از bulb همون لامپه؟ و اگه منظورت اینه که دکمه مجزا برای روشن خاموش کردن لامپ داره باید بگم نه
سلامنقل قول:
نه عزیز این خاصیت باعث میشه دهانه دیاف رو تا زمانی که دلت میخواد باز نگه داری و بیشتر بدرد عکاسی نجومی میخوره.
همچین دکمه ای من ندیدم