شاید سرویس پک های ویندوزتون فرق دارهنقل قول:
و همین امر در برخی سی دی ها باعث بروز مشکل میشه
Printable View
شاید سرویس پک های ویندوزتون فرق دارهنقل قول:
و همین امر در برخی سی دی ها باعث بروز مشکل میشه
عزیز راه چاره اش چیه؟سرویس پک خونه یک هستش ولی لب تاب سرویس پک 3.چیکار بکنم؟رو لب تاب هم همون یک رو بگذارم؟یا یه سی دی دیگه از سرویس پک 3 بگیرم روش نصب کنم؟اگه همون سرویس پک 1 رو بذارم چه مشکلاتی ممکنه برا م پیش بیاد؟ از را هنماییت ممنون میشم.نقل قول:
نقل قول:
شما ویندوز لپ تاپ اگه اورجیناله و مشکلی باهاش ندارید پیشنهاد میکنم اصلا بهش دست نزنید
اگه بخوای روی لپ تاپ سرویس پک 1 نصب کنی میشه و مشکلی نداره ولی بهتره بهش دست نزنی
سرویس پک 3 رو هم بخوای روش نصب کنی که هیچ فرقی نمیکنه همین الآن مگه سرویس پک 3 نیست
سرویس پک 1 خیلی قدیمی و از رده تقریبا خارجه چون امنیت کم و مشکلاتی رو داشت که با بیرون دادن سرویس پک های 2 و 3 اون ایرادها رفع شد
حل نشد ! اینم عکس :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که اصولا باید آیکونها نشون داده بشن. اون برنامه ای که روی خود ویندوز هست و قبل از نصب سایر برنامه ها آیکونها رو نشون میده کدوم هست ؟
سلامنقل قول:
در حالت پیشفرض تصاویر توسط Windows Picture & Fax Viewer اجرا میشن.
نرم افزار Nero Photo Snap Viewer باعث این مشکل شده.
در تنظیماتش غیرفعالش کنید.
موفق باشید :40:
با تشکر از پاسخ گوییت.نقل قول:
ویندوز xp اوریجینال نیست.ولی همین سرویس پک 3 است.آخه همین سرویس پک 3 که الان روشه این مشکلات رو برام داره.سرویس پک 3 ممکنه از این سی دی تا یه سیدی دیگه متفاوت باشه؟
نقل قول:
نخیر فرقی نداره
م خودم با برخی از نرم افزار ها این مشکل رو داشتم که توی سرویس پک 1 اجر میشدن ولی تو 3 نه و کاریش هم نمیشد کرد
این ضعف نرم افزاری هست که اون شرکت داده بیرون و نه ضعف ویندوز
با سلام
گزینهgroove folder synchronization چیه؟
با تشکر
سلامنقل قول:
این نرم افزاری است که با Office 2007 نصب میشه و کارش Share کردن اطلاعات در فضایی امن از طریق اینترنت است.
باسلام خسته نباشید
من یه مشکلی دارم امیدوارم دوستان بتونند کمک کنند . من روی بعضی درایوها این ارور رو به من میده نمیدونم مشکل کجاست
سیستم من service pack 3 هستش وویروس نداره البته هارد رو درآوردم وروی یه کام÷یوتر دیگه گذاشتم اما همینطور شد باز این ارور لعنتی رو میده .
این ارور
باتشکر
دنی
برو تو Folder Options و در سربرگ File Types دنبال گزینه ی PPS بگرد .نقل قول:
طبق تصویر روی PPS یک کلیک کن و گزینه Advanced رو انتخاب کن .
در مرحله ی شماره 4 اگر گزینه ی Show وجود داشت روش یک کلیک کن و گزینه ی Edit رو بزن.
در پنجره ی جدیدی که باز میشه در بخش Application Used To Perform Action آدرس فایل اجرایی Power Point رو بنویس و در آخر آدرس یک Space بزن و عبارت :
رو اضافه کن مثل این :نقل قول:
s/ "%1"
اگر گزینه Show وجود نداشت گزینه New رو بزن و در بخش Application Used To Perform Action آدرس فایل اجرایی Power Point رو بنویس مثل نمونه بالا و همچنین در بخش Action بنویس Show و فقط همون پنجره رو OK کن بعد روی گزینه ی Show که درستش کردیم یک کلیک کن اگر گزینه ی Set Default فعال شد روش کلیک کن و تمام پنجره ها رو OK کن.نقل قول:
"D:\Program Files\Microsoft Office\OFFICE11\POWERPNT.EXE" /s "%1"
با عرض سلام خدمت تمامی دوستان
سیستم کامپیوتر من خیلی خیلی پایینه ( رم 256 ) و ویندوز منم سرویس پک 2 میباشد که خود به خود آپدیت میشه و حالا یه آپدیتی دانلود شده به نام ( Windows XP Service Pack 3 ) ( KB936929) اگه من این آپدیت رو نصب کنم مشکل سخت افزاری پیش میاد یا نه چون سیستمم خیلی پایینه و اگر نخوام نصب کنم باید چیکار کنم که این پیام آپدیت حذف بشه ( آپدیت لغو بشه )
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین
با تشکر
نقل قول:
عملا نباید مشکلی پیش بیاد چون سیستم های مورد نیاز همه سرویس پک ها فکر کنم یکسان هستند و به نظر من بزارید نصب بشه
اگه بخواهید نصب نشه باد برید رو my computer کلیک راست کنید و تو بخش automatic update گزینه turn off automatic update رو انتخاب کنید
من یه مشکل دارم با این ویندوز اینه که این سمت چپ تو my computer از بین رفته اولا بود ولی حالا نیست نمیدونم چی کار کنم!!
سلامنقل قول:
در My Computer روی Tools کلیک کنید و Folder Options رو انتخاب کنید در تب General در قسمت Task گزینه Show commom tasks in folders رو تیک بزن و پنجره رو OK کن.
با سلام خدمت دوستان عزیز..
من یک سی دی ویندوز sp3 خریدم با مارک (دریا سافت) حالا
میخواستم بدونم خوبه یا نه؟ چون معمولا همه sp3 ها دستکاری
شده هستند. اگر شرکت خاصی را مد نظر دارید که ویندوزهای
مرغوبی تحویل بده با قیمت مناسب به من هم خبر بگین فعلا
یا علی
با سلام خدمت دوستان محترم . امروز که کامیوتر رو روشن کردم پایین صفحه یه پنجره باز شده و نوشته this copy of windows did not pass genuine windows validation
هر کاری هم میکنم بسته نمیشه البته یه قسمت ابی رنگ هم داره که توش نوشته شده ask for genuine microsoft software که روش کلیک هم میکنم 4 تا گزینه باز میشه که هر کدوم رو انتخاب میکنم میره تو سایت ماکروسافت . چه کار باید بکنم که این پنجره بسته بشه
سلامنقل قول:
لطفا قبل از درخواست سرچ کنید
این مشکل بارها و بارها توضیح داده شده و بخاطر قانونی نبودن ویندوزه :
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3824649&postcount=2982
سلام، من آنتی ویروس اویرا استفاده میکنم ! ولی آنتی ویروس خود ویندوز همیشه بالا میاد و اذیتم میکنه،چهجوری میشه از شرش خلاص شم؟
سلامنقل قول:
مگه ویندوز هم آنتی ویروس داره؟
اسمش هم میگفتی خوب میشد مال ویندوز رو میگم.
اگه از قبل نصبه نمیشه پاکش کرد؟
سلام
چرا ویندوز من این برنامه رو نداره؟
ٍِDEFRAGMENTER?????
سلامنقل قول:
برو تو Run و دستور زیر را بنویس و پنجره رو OK کن :
در پنجره ی باز شده فایل dfrg.inf رو پیدا کن رویش کلیک راست کن و گزینه ی Install رو انتخاب کن.کد:%Windir%\Inf
سلام دوست عزیز
متاسفانه این فایل هم نبود
(برای اینکه مطمئن شم سرچ هم کردم ولی نبود!@)
دیگه راهی نیسـت؟
سلام
مي خواستم بدونم اصلا چه فرقي بين سرويس پك ۲ با ۳ هست؟ اصلا يعني چي؟
ممنون
سلام دوست عزیزنقل قول:
اصولا هر سرویس پک یک امتیازات و ویژگی های جدیدی نسبت به سرویس پک قبل داره!
مثلا در سرویس پک 1 اصلا فایروال نبوده!@
ولی در سرویس پک 2 هستش!@
اطلاعات کامل تر رو دوستان عزیز حتما بهت میگن
سلامنقل قول:
فایل رو برات آپلود کردم ، در اونجا Paste کن و روش کلیک راست کن و Install رو انتخاب کن :
کد:http://www.4shared.com/file/120007036/de227d61/dfrg.html
هر سرویس پکی که ساخته و منتشر میشه یه سری باگ ها رو از پک قبلی رفع کرده و یه سری چیز ها هم بهش اضافه شده تا مشکلاتی که در پک قبلی بوجود اومده تکرار نشه.نقل قول:
سلام دوست عزیز
ممنون از توجهت
راستش رو بخوای نصب کردم
ولی موقع اجرا متاسفانه بهم اخطار میده!@
سلامنقل قول:
این فایل رو دانلود و نصب کن :
موفق باشید :40:کد:http://www.4shared.com/file/120012785/ab2e3a17/dfrgfix_xp.html
سلامنقل قول:
ممنون
ولی فکر کنم مشکل از ویندوز هستش
چون دوباره همون اخطار رو میده!@
مرسی:2:
سلامنقل قول:
احتمال زیاد تو ویندوز زیاد دستکاری شده
یه ویندوز خوب نصب کن
ترجیحا SP3 باشه.
بله دوست عزیز ویندوز ویستا آنتی ویروس windows defender دارهنقل قول:
واما دوست عزیز من بعید می دونم این آنتی ویروس اذیت کنه احتمالاا از نرم افزار های دیگه باید باشه چون windows defender خیلی سبک طراحی شده و شما اولین کسی هستین که میگین اذیت می کنه با این وجود میتونید اجرای این فایل رو در زمان بالا آمدن ویندوز از کار بندازید
چطور میتونم مدیا پلیر 9 روی مدیا پلیر 11 نصب کنم
:19:
دوستان عزیز من یک مشکلی دارم اگر کمکم کنید ممنون میشم
ابتدا:ویندوز سرویس پک 3 سال 2002
مرورگرم:فایر فاکس ورژن 3.5
انتی ویروسم:کسپر اینترنت سکرتی 2009
حالا مشکل:من موقعی که به اینترنت وصل میشم (adsl) هیچ مشکلی ندارم اما به محض اینکه با وی پی ان (---) وصل میشه
مدام مکثهای ثانیه ای تو مرورگرم بوجود میاد موقع بالا و پایین رفتن تو صفحه گیر میکنه و سرعتم هم تو کار کردن دسکتاپ یک مقدار کم میشه از کانکشن l2tp هم برای کانکت شدن با وی پی ان استفاده میکنم الته یک بار هم وی پی ان را دی سی کردم ولی مشکل باقی میمونه تا اینکه کامپیوتر را ریست کنم هر احتمالی میدید لطف کنید بگید تا بررسی کنم ممنون
سلام دوست عزیز
میتونم بدونم از --- برای عبور از فیلتر استفاده می کنید یا برای کاردیگه؟
اگر منظورتون من هستم برای عیور از ف ی ل ت رنقل قول:
نقل قول:
اول مدیاپلیر 11 رو از add remove program پاک کنید خود به خود مدیا پلیر شما 9 میشه
دوستان من امروز سريوس پك 3 ريختم و لي هميشه روي دكستاپم اين پيغام هست
سلامنقل قول:
موفق باشید :40:کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3995643&postcount=498
سلام
من مشکل تعویض تم توی پک سه رو دارم .خیلی اذیت میکنه فقط میشه از تم های پیش فرض ویندوز یا تم رویال استفاده کرد و تم های ویستا و سون و ... که برای ایکس پی ساختن اصلا رو پک سه کار نمیکنه تاحالا دو بار پک سه خریدم ولی هر دوشون اینطوری بودن . راهی برای حل این مشکل نیست یا اگه سایتی هست که تم های پک سه برای دانلود بزاره لینکشو بدین .
سلامنقل قول:
ویندوز در حالت عادی هر تمی را که نصب کنید ساپورت نمی کند ، برای رفع این مشکل شما قبل از نصب هر تمی باید نرم افزار UXThemeMultiPatcher5.5 را نصب کنید :
موفق باشید :40:کد:http://www.esnips.com/doc/171e8e8a-64b5-43da-b768-e4e984508f0f/UXTheme-Multi-Patcher-v5.5