این فیلم رو به بار دیگه هم گذاشته بودن. خیلی فیلم خوبیه به جان خودم. حتما ببینید.
این فیلم رو به بار دیگه هم گذاشته بودن. خیلی فیلم خوبیه به جان خودم. حتما ببینید.
SK8ER BOi عزیز ممنون برای معرفی فیلم...
درباره ی فیلم "لوک خوش دست"
«لوک خوش دست» از يک قصه ساده و سرراست استفاده مي کند تا موضوعي درباره ارتباط اجتماعي بين آدمها را مطرح کند.
فيلم حداقل در 3سطح در حرکت است که عميق ترين آنها در عين حال جالب ترين آنها هم هست.
فضاي فيلم مربوط به دوران پس از جنگ جهاني دوم در جنوب امريکاست.
لوک جکسن کاراکتر اصلي فيلم يک کارگر ماهر و کهنه کار است. او که از زندگي روزمره و بدون تحول خود خسته شده ، يک شب دست به يک کار ضداجتماعي مي زند و براي خودش دردسر درست مي کند. رعايت نکردن درست مقررات راهنمايي و رانندگي باعث مي شود او به 2سال زندان محکوم شود.
در نگاه اول چنين به نظر مي رسد که او مي تواند تبديل به يک زنداني الگو شود. او ساکت ، آرام و قابل احترام است. خودش هم تلاش دارد اين وضعيت را حفظ کند، اما عدم توافق او با مسوول غيررسمي زندان درگلاين (با بازي جورج کندي) باعث خلق يک مسابقه مشت زني مي شود. لوک حاضر نمي شود شکست خورده از رينگ بيرون بيايد و اين در حالي است که به شکلي آشکار از وي خواسته شده در رينگ از خودش دفاع نکند و بگذارد که او را کتک بزنند. با اين حال سرکشي لوک باعث مي شود تا بسياري از زندانيان ديد مثبت و خوبي نسبت به او پيدا کنند و وي احترام ويژه اي در بين آنها کسب کند. حتي سرسخت ترين آدمهاي قديمي (و از جمله درگلاين که به او لقب لوک خوش دست را مي دهد) هم به او با ديده احترام نگاه مي کنند.در شرايطي که همه نگاهها به سمت لوک است ، وي تصميم به فرار از زندان مي گيرد؛ اما کسي جرات و ياراي همراهي با او را ندارد. لوک مي گريزد، اما نمي تواند خيلي دور شود. کمي بعد او دستگير و به زندان برگردانده مي شود.
اين بار بر خلاف دفعه قبل ، مراقبت از لوک بيشتر مي شود، اما تنها ميل لوک به فرار دوباره است.
اين بار اشتياق او براي آزادي بيشتر از گذشته است ، ولي موفقيتي در کار نيست.
زماني که او دوباره دستگير و به زندان برگردانده مي شود، مسوولان زندان تصميم مي گيرند يک بار و براي هميشه روحيه مصمم وي را درهم شکسته و او را از پا بيندازند. روح آزاديخواه لوک نمي تواند ميله هاي زندان را تحمل کند؛ اما اگر مسوولان نتوانند روحيه مقاوم او را درهم بشکنند، راه ديگري جز از بين بردن وي باقي نمي ماند.
«لوک خوش دست» را مي توان به نوعي اوديسه يک مرد زنداني توصيف کرد.
قصه فيلم جواب خود را از تماشاچي ، خيلي خوب مي گيرد. کاراکتر لوک تاثير خود را بخوبي بر تماشاچي مي گذارد. او آدمي است که با کارهايش حس و حال بيننده را در اختيار مي گيرد. او آدمي است که نمونه اش را مي توان در زندگي روزمره پيدا کرد. خط اصلي قصه فيلم هم به هيچ وجه مصنوعي و دروغين نيست و تحميلي به نظر نمي رسد. در حقيقت دان پرل يکي از دو فيلمنامه نويس فيلم که آن را براساس قصه کتاب خود نوشته ، آن را با الهام از تجربيات شخصي خود در يک اردوگاه ويژه (که شبيه زندان کوچک بوده است) به رشته تحرير در آورده است.
اگر بخواهيم نگاهي عميق تر به «لوک خوش دست» بيندازيم ، اين فيلم استعاره اي از فضاي اجتماعي و سياسي دوراني است که ساخته شده است. همان طور که کاراکترهاي فيلم در طول قصه مورد ضرب و شتم قرار مي گيرند، اين مساله نمودي از ظلمي است که به مردم جامعه امريکا در کل اعمال مي شود.
لوک آدمي معمولي است که به دنبال کسب حقوق قانوني خويش است و در ارتباط با آن اقدام مي کند. در پايان ماجرا، او مي تواند باعث خلق تفاوت هايي شود و تغييراتي در کل محيطي که در آن حضور دارد ايجاد کند. به همين دليل «لوک خوش دست» اگر 10سال زودتر يا ديرتر از زمان اکران عمومي اش به نماش در مي آمد، حرف اصلي آن معني و مفهوم ويژه خود را پيدا نمي کرد و پيام فيلم خيلي راحت از دست مي رفت.
اما در بحبوحه انقلاب فرهنگي دهه شصت ، فيلم پيام خود را به بهترين شکل به بيننده اش منتقل مي کند. با آن که در نگاه اول اين فيلم مذهبي به نظر نمي رسد، اما در لايه هاي زيرين آن (بدون آن که خيلي رو به نظر برسند) مي توان تعاليم مذهبي را پيدا کرد. نکته جالب اين است که اين مورد که در چندين صحنه فيلم تکرار مي شود، بدون هيچ تاکيدي در دل قصه جاي مي گيرد و حالت تحميلي ندارد. استوارت روزنبرگ ، کارگردان فيلم در آن دوران چهره شناخته شده اي نبود، اما پل نيومن قبل از آن موقعيت خود را در مقام يک ستاره بزرگ تثبيت کرده بود.
سینما چهار این هفته...
این هفته احتمال پخش یکی از دو فیلم زیر وجود داره . (دریای درون اولویت دارد.در صورت اماده نبودن فیلم التهاب روی انتن می رود.
دریان درون "The Sea Inside"
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارگردان
Alejandro Amenabar
با بازی
Javier Bardem ، Belen Rueda ، Lola Duenas
محصول 2004 "ایتالیا ، فرانسه ، اسپانیا"
مدت زمان 125 دقیقه...
خلاصه ی فیلم :
فیلم داستان واقعی زندگی دریانوردی به نام رامون سامپدرو است که در یک حادثه از ناحیهی گردن دچار قطع نخاع
شده و به مدت ۲۸ سال برای اتانازی تلاش میکند. فیلم تلاش او برای متقاعد کردن دادگاه را نشان میدهد که
اجازه دهد او خودکشی کند...
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
التهاب "White Heat"
کارگردان
Raoul Walsh
با بازی
James Cagney ، Virginia Mayo ، Edmond O'Brien
محصول 1942 "امریکا"
مدت زمان "114 دقیقه
خلاصه فیلم :
کوری جات رهبر بی رحم و نیمه روانی یک گروه دزدان دریایی است. سردرد های مکرر و شدید کوری را ازار می دهد.از
سوی دیگر یکی از افراد او سعی می کند با صحنه سازی رهبری گروه را در دست گیرد.این اتفاق قرار است هنگام یک
عملیات در داخل زندان صورت بگیرد اما ...
گویا قرار هست صدفیلم این هفته فیلم شاهین مالت رو پخش کنه اما فعلا معرفیش نمی کنم چون مطمئن نیستم.
صد فیلم این هفته...
شاهین مالت "The Maltese Falcon"
کارگردان
John Huston
با بازی
Humphrey Bogart ، Mary Astor ، Gladys George
محصول 1941 "امریکا"
مدت 101 دقیقه
خلاصه فیلم :
به دنبال کشته شدن شریک یه کاراگاه خصوصی به نام اسپید،کار او به یافتن مجسمه های گرانبها کشیده می شود.
چنان که در ابتدا زنی هراسان به او رجوع می کند و مدعی میشود که تبهکاران خواهرش را به قتل رسانده اند و حالا
قصد جان او را دارند. از طرفی گروه تبهکاران نیز دنبال یافتن مجسمه که به شکل یک شاهین است هستند.اسپید ابتدا
به به درگیری با تبهکاران می پردازد اما بعد از گذشت چند روز می فهمد که زنی که به او رجوع کرده و استخدامش کرده
نقش مهمی در ناپدید شده مجسمه دارد...
فیلم لوک خوش دست شروع شد. از دستش ندین...
سینما 1
اول از همه تشکر کنم از همه دوستانی که فیلمها را معرفی میکنند .
=========
فیلم لوک خوش دست رو برای بار سوم دیدم . (دوبار از تلویزیون و یکبار در خانه)
فیلم را خیلی دوست دارم . یکی از دلایلی که به فیلم فوق علاقه دارم بازی بی نقص پل نیومن است . در آن سالها پل نیومن در اوج دوران حرفه ای بوده و بازی ماندگاری را از خود به جا گذاشته است . فیلم سکانسهای جذابی دارد . شخصا سکانسی را که در اواخر فیلم وجود دارد و در طی آن پل نیومن در کلیسا با خدا صحبت میکند
بسیار دوست دارم .
فيلمه لوک خوش دست فيلمه بسيار زيبايی بود منم برايه بار 2 اين فيلمو ميديدم اما بازم برام زيبا بود
من فیلم اصلی را ندیده ام
اما جالب بود که میهمانان فیلم صحبت از مادر لوک می کردند
درحالیکه در چیزی که ما از تلویزیون دیدیم اصلا موفق به زیارت مادر لوک نشدیم
این قضیه اش چیه؟
فيلم لوك خوش دست خيلي فيلم قشنگي بود و قشنگ ترين فيلم استوارت روزنبرگ
فقط دوبله فيلم پخش شده از تلوزيون خيلي بد بود و ارزش فيلم رو پايين اورده بود.
من که اصلش رو دیدم یه صحنه بود که مادر لوک اومده بود ملاقاتش و چیز خاصی هم نداشت حالا نمیدونم چرا حذف شدهنقل قول:
این فیلم شاهین مالت هم با اینکه خیلی قدیمی بود فیلمی خیلی خوبی بود.......روند فیلم و بازی بازیگر ها عالی بود...
در کل ارزش دیدنو داشت...
امروز سینما و ماوراء فیلمی به نام "مکعب" رو پخش می کنه...نمی دونم مکعب 1 یا 2 ...
سعی می کنم قبل از پخش فیلم مطمئن بشم و مشخصاتشو بزارم...اگه دوستای دیگه اطلاع
دارن خوشحال میشم کمک کنن...
موفق باشید....
توی تیزرش که فقط می گفت مکعب ( cube ) ، دیگه 1 یا 2 رو نگفت. ولی به نظر من 2 رو می خواد نشون بده. از عکساش فهمیدم و از سال ساختش : 2002
فکر کنم مکعب یک باشه از سکانس هایی که پخش شد
کسی ميدونه در مورده چی هست؟
اره رو دیدی ؟؟؟ یه چیزی تو همین مایه ها ، یه عده آدم که میرن تو یه اتاقی که نمی دونن چه جوری رفتن توش و ........ :27:نقل قول:
ايول پس قشنگهنقل قول:
نقل قول:
توی تیزرش که فقط می گفت مکعب ( cube ) ، دیگه 1 یا 2 رو نگفت. ولی به نظر من 2 رو می خواد نشون بده. از عکساش فهمیدم و از سال ساختش : 2002
به نظر من هم مکعب یک هست چون توی تیزر فیلم یه سیاه پوستی رو دیدم که چهره ش برام اشنا بود رفتم گشتم دیدم توی مکعب یک بازی کرده...نقل قول:
فکر کنم مکعب یک باشه از سکانس هایی که پخش شد...
حالا ما جفتشو میزاریم ببینیم کدومش پخش میشه...
Cube "مکعب"خلاصه: هفت نفر ادم غریبه با مشخصات کاملا متفاوت توی یه مکعب پر از دام قرار می گیرن و ...
کارگردان
Vincenzo Natal
با بازی
Nicole de Boer ، Nicky Guadagni ، David Hewlett
محصول 1997"کانادا"
مدت زمان :90 دقیقه
ممکنه خلاصه رو اشتباه ترجمه کرده باشم.
--------------------------------------------------------------------------------
Cube 2: HyperCube "مکعب 2:ابر مکعب"
کارگردان
Andrzej Sekula
با بازی
Kari Matchett ، Geraint Wyn Davies ، Grace Lynn Kung
محصول 2002 "کانادا"
مدت زمان :96 دقیقه
خلاصه:
داستان مكعب دربارهي 8 فردي است كه خودشان را داخل يك مكعب پيدا ميكنند. ولي اين يك مكعب معمولي نيست بلكه يك مكعب چهار بعدي است. در اين مكعب در هر طرف يك در وجود دارد كه جمعا چهار در ميشود. آنها از هر دري كه خارج ميشوند دوباره وارد جايي مثل جاي قبلي ميشوند .در اين مكعب عجيب كه توسط چند رياضيدان و هكرهاي معروف ساخته شده، زمان هم به طور ديگري عمل ميكند و اگر فردي در يكي از اين اتاق ها بميرد دوباره توليد خواهد شد؛ با اين تفاوت كه هيچ چيز را به ياد نميآورد...
واقعا فیلم مزخرفی بود. حیف وقتی که واسه این فیلم گذاشتم. در کل من آدمی نیستم که از فیلمی ایراد بگیرم ، ولی این فیلم بدجور رو اعصاب من راه رفت . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه عده آدم ِ داغون ِ خسته ، که غیر از یکیشون هیچی ازش نمی دونیم رومیندازن جلوی آدم و میگن بیا اینم فیلم . برو حالش رو ببر. این که مکعب معمولیش بود ، انقدر مسخره بود ، دیگه ابرمکعبش چی میشه !!!
خیلی خوشم می اومد که دیگه فیلممون هم شد ریاضی . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از سینما و ماورایی ها بعید بود.
اما به نظره من فيلمه جالبی بود من که خوشم اومد
بله خیلی جالب بود
ولی یه جورهایی ترسناک بود
وقتی بالاخره رسیدن به در خروجی من یه دفعه حس کردم داخل مکعب خیلی امن تر از خارجشه !
نقل قول:
آره منم همچين حسی داشتم که داخله مکعب امن تره
:27: :10:
اسم انگلیسی این فیلم مکعب چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1997
دوستاني كه فيلم مكعب رو ديدند، توصيه ميكنم كه حتما مكعب 2 رو هم ببينند. به نظر من مكعب 2 خيلي قشنگتر از مكعب 1 هست.
ميگم ها، كسي اين مكعب 3 رو نديده؟ يا جايي براي دانلود و يا فروش؟
اين هم اسم هاي سري مكعب:
Cube 1: 1997
Cube 2, HyperCube: 2002
Cube 3, Zero: 2004
ریتینگ هر سه تا نسخه ی فیلم از سایت IMDB...نقل قول:
دوستاني كه فيلم مكعب رو ديدند، توصيه ميكنم كه حتما مكعب 2 رو هم ببينند. به نظر من مكعب 2 خيلي قشنگتر از مكعب 1 هست.
گویا اولی از همه قشنگ تر بوده...البته من وقتی داستان مکعب دو رو خوندم قشنگ تر بود حالا چرا ریتینگش انقدر کمه خدا می دونه...
Cube 1 :7.5
Cube 2 HyperCube :5.6
Cube 3 Zero : 5.6
ما که ندیدیم ولی توی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درخواست بده تا رفقا لینک دانلودش رو برات بزارن.نقل قول:
ميگم ها، كسي اين مكعب 3 رو نديده؟ يا جايي براي دانلود و يا فروش؟
فيلم اين هفته 100 فيلم فيلم كار خون( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) به كارگرداني و بازي كلينت ايستوود.
فيلم باحاليه از دستش ندين
سینما یک این هفته ...
درباره ی اشمیت "About Schmidt"
کارگردان
Alexander Payne
با بازی
Jack Nicholson ، Kathy Bates ، Hope Davis
محصول 2002 "امریکا"
مدت زمان : 125 دقیقه
خلاصه ی فیلم :
داستان دربارهي مردي به نام «وارن اشميت» است كه بازنشستگي براي او روزهاي خوشي را در پي ندارد. اين دنياي جديد، او را واميدارد
با شرايط پديد آمده كه آيندهاي مبهم و غير قابل تصور است، كنار بيايد.
سینما چهار این هفته...
نیمه ی تاریک "The Dark Half"
کارگردان
George A. Romero
با بازی
Timothy Hutton ، Amy Madigan ، Michael Rooker
محصول 1993"امریکا"
مدت زمان :122 دقیقه
---------------------------------------------------------------------------
صد فیلم این هفته...
کار خون "Blood Work"
کارگردان
Clint Eastwood
با بازی
Clint Eastwood ، Jeff Daniels ، Anjelica Huston
محصول 2002 " امریکا"
مدت زمان : 110 دقیقه
خلاصه ی فیلم :
داستان درباره پليسي است كه براي دستگيري يك قاتل تلاش ميكند. قاتل از اين تعقيب و گريز حرفهاي بهره ميبرد و پليس را به بازي ميگيرد.
در همين گير و دار پليس كه ناراحتي قلبي دارد، نياز به پيوند پيدا ميكند و قاتل براي آن كه بازي را از دست ندهد براي تامين عضو پيوندي، دست به كشتن چند نفر ميزند...
ببخشید اینجا سوالم رو مطرح می کن.. دیشب یک فیلمی گذاشته بود شبکه یک(همزمان با فوتبال)
و زیرش هم نوشته بود سینما یک
فیلم در مورده یه سری زندانی بود...
می شه کسی بگه اسم فیلم چی بود
ممنون
About Schmidt
درباره اشميت
كارگردان:Alexander Payne
بازيگران:Jack Nicholson, Hope Davis, Dermot Mulroney, Kathy Bates, James Crawley
ژانر:درام.كمدي
مدت زمان:125 دقيقه
محصول 2002 آمريكا
نيكلسون براي بازي در اين فيلم نامزد حايزه اسكار شد و جايزه بهترين بازيگر نقش اول مرد گلدن گلوب رو هم تصاحب كرد.
وارن اشميت كه يه مرد تقريبآ مسن و بازنشستست يه زندگي خيلي عادي و كسل كننده داره.كار خاصي انجام نميده و از كارهاي زن و دخترش هم زياد خوشش نمياد.وقتي كه همسرش به طور ناگهاني از دنيا مي ره اون سعي ميكنه كه ازدواج دخترش رو با يه مردي كه اصلآ ازش خوشش نمياد به هم بزنه يا عقب بندازه.در اين بين خودش هم متوجه چيزهايي در زندگيش مي شه كه قبلآ به هيچ وجه بهشون توجه نكرده بوده و ...
سلامنقل قول:
اتفاقآ جاي اين سؤال همين جاست.
اسم فيلم لوك خوش دست(Cool Hand Luke) بود كه هفته پيش از سينما يك پخش شد و ديشب تكرارش بود
معرفي فيلم رو مي تونيد در صفحات قبل همين تاپيك پيدا كنيد
بابت معرفي "درباره اشميت" ببخشيد كه تكرار شد
سعيد جان همون موقع كه تو داشتي مي نو شتي منم داشتم مي نوشتم. پستتو نديدم
نقل قول:
تکراره سينما يک پنجشنبه بود فيلمه زيبايی بود اسمشم لوکه خوش دست بود مطالبه بيشترو
ميتونی تو اين پستا بخونی
:10:
سلام به بچه های زحمت کشه این تاپیک
آقا میشه یکی لطف کنه برنامه کامل سینما1 سینما4 ماورا و صدفیلمو برا من بزاره؟هم ساعتی که پخش میشه هم ساعتی که تکرار میشه.
ممنون از لطفتون
SK8ER BOi و مهدی جان
ممنون از راهنمایتون
سینما یک : پنج شنبه ها ساعت 10 شب شبکه ی یکنقل قول:
سلام به بچه های زحمت کشه این تاپیک
آقا میشه یکی لطف کنه برنامه کامل سینما1 سینما4 ماورا و صدفیلمو برا من بزاره؟هم ساعتی که پخش میشه هم ساعتی که تکرار میشه.
ممنون از لطفتون
تکرار : سه شنبه ها بین ساعات 10.45 تا 11.30 دقیقه...
صدفیلم : جمعه ها ساعت 10.30 شب شبکه ی سه
تکرار : ندارد...
سینما چهار : جمعه ها ساعت 8.30 شب شبکه ی چهار
تکرار :شنبه ها ساعت 8.30 شب
سینما و ماوراء : یک شنبه ها ساعت 8.45 شب شبکه ی چهار
تکرار : دوشنبه ها ساعت 11.30 شب
زمان پخش برنامه های مورد نظرتون ... البته ممکنه یه ربع زودتر یا دیرتر پخش بشن...
آقا سعید دمت گرم دستت درد نکنه
به نظره من اين فيلم آقای اشمیت فيلمه بسيار زيبا و تاثير گزاری بود واقعا لذت بردم از ديدنه اين فيلم
بازيه جک نيکلسون هم که بی نظير بود
فیلم بسیار زیبایی بود. با این فیلم بیشتر با توانایی های جک نیکلسون آشنا شدم
درباره اشمیت رو اول نخواستم ببینم ولی جک رو که دیدم نتونستن نبینمش. یه مقدار چاق تر شده بود. بازیش هم طبق معمول محشر و تاثیر گذار. کارگردانی اش هم عالی بود و نمیذاشت حوصله ات سر بره. موضوع فیلم هم جالب بود. اول فکر کردم شبیه همون فیلم است که پیتر سلرز بازی کرده بود و نقش یک باغبان رو بازی کرده بود_سینما یک پخشش کرد) ولی با اون تفاوت داشت.