سلام ...
پیش شماره من را هیچ جا نداره انگار ، 773 ؟ نه شاتل ، نه لایزر ، نه فن آوا ؟ پس من چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
تو اون جدول بالای زده که داره اما وقتی تو سایتش میزنی میگه تحت پوشش نیست
Printable View
سلام ...
پیش شماره من را هیچ جا نداره انگار ، 773 ؟ نه شاتل ، نه لایزر ، نه فن آوا ؟ پس من چه کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
تو اون جدول بالای زده که داره اما وقتی تو سایتش میزنی میگه تحت پوشش نیست
شاید بهتر بود اینجوری می گفتم ؛نقل قول:
با اون خط تلفن قبلاً هم از adsl استفاده کردین؟
اگه کردین مشکل داشته ؟
با پشتیبانی تماس بگیر و گیر 3 پیچ بده که اگه 1 مگ هست پس چرا سرعتم اینقدره!!! اگه جواب نداد با مومنی حرف بزن! اگه بازم جواب نداد 1 مگ از صبانت بگیر:دی
مهندس مومني هر وقت تماس گرفتيم نيست!!
ايشون گفتن كه dlc ها رو فعال مي كنه پيشگامان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
حدس میزنم هیمن طوری یه چیری گفته!!!
اینطوری که من خبر دار شدم الان صبانت روی 660 میخواد رانژه کنه همه چیزم آمادست اما مخابرات اجازه نمیده!!!
نقل قول:
بر پدر اين مخابرات..
كه من جونيمو گذاشتم دره اين مخابرات گل گرفته شده.
همه ديگه منو ميشناسن از نگهبان تا..
همينا ميشه عقده يك دفه ميشه بمب:18:
پيشگامان فعال هستنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ليست پيشگامان هستا...
شركت 311 گروپ!
مهندس حميد اميني تو همين سايت هم هست..
کد:http://www.311.ir/Center.aspx
دولتی ه و اینحام ایران ه و کشور جهان سوم و ....!
الان توی روسیه دارن از نسل چهارم مبایل لذت میبرن! ما اینجا ام ام اس هامون رو یه سیبیل کلفت چک میکنه! بحث رو سیاسی نکنین!
اگه هزینش مشکلی نداره و اینقدر احتیاج داری یه وایرلس راه بنداز:دی
وايرلس تو اصفهان هنوز راه اندازي نشده فعلا تو قسمت كاغذ بازي هاشه..نقل قول:
و اجرازه پشت بام ها..
واي مكس هم فقط فن اوار داره 64 رو حدود 200 تومني در ماه مي خواد برام بندازه!!
پس با همون مخابراتيا كل بندازم بهتره..:21:
میگم Xo0oX بیا یه بمب به خودمون ببندیم و بریم یه عملیات انحطاری انجام بدیم مخابرات کل اصفهان و مخابرات ولیعصر را بفرستیم رو هوا !!!!
نقل قول:
حرفي نيست:31:
فقط من با اين مهياري و محمدي مسول pcm ولي عصر اينقدر كل انداختم كه حاظرم
مخصوصا اين مهياري بي ادب :31:
من که مزخرف تر این مهیاری ندیدم خیلی اخلاق گندی داره هر موقع با هاش تلفنی صحبت می کنم می خوام از پشت تلفن خفش کنم.نمی دونم کی میشه از این مخابرات بره
واقعا خيلي بي شخصيت و بي فرهنگه .. خودشم مي دونه چقدر پشته سرش حرف مي زننا. اما ادم بشو نيست.
باز به مدير ناحيه شرق ولي عصر كه همين 227-230 دستشه اسمشم يادم رفته!
نه تازه وصل شده.نقل قول:
اما خطوط وقتی که مودم خاموشه هم خش خش داره من با اینکه رشته ام الکترونیکه نمی دونم از کجاست
سیم کشی هم مشکلی نداره تا اونجا که می دونم . به پشتیبانی مخابرات هم چند هفته پیش (قبل از رانژه) برای این نویز خش خش که توی خطمون هست زنگ زدم و اومدن گفتن خط شما مشکلی نداره)
والله من خوایگاه دانشگاه یک کنفرانس 2 گیگ را کمتر از 20 دقیقه گرفتم حالا خونمون 100 مگو به زور توی 1 ساعت می گیرم. این ظلم نیست؟
تا سه شنبه دیگه که اصفهانم خدا به خیر بگذرونه
به پشتیبانی زنگ می زنم ولی الگه جواب نگرفتم والله به اون زمان دیگه قد نمی ده یک هفته دیگه راهیم باید برم برای ترم جدید. ببینم تا عید خانواده چی می کنننقل قول:
با پشتیبانی تماس بگیر و گیر 3 پیچ بده که اگه 1 مگ هست پس چرا سرعتم اینقدره!!! اگه جواب نداد با مومنی حرف بزن! اگه بازم جواب نداد 1 مگ از صبانت بگیر
نقل قول:به یوزر آخوند توی پی تی یه پ.خ بزنین یا پستاش رو پیدا کنید یه تاپیک در این مورد داره کار چندتا از بچه ها رو هم پیگیری کرده راه انداخته. شاید ازون طریق بشه کاری کرد.نقل قول:
اون تاپیک ،مشکل بچه هایی را حل کرده که خطشون pcm بود از ماها خطمون dlc هستش اگه pcm بود که تاحالا مشکلو برطرف کرده بودیم اما قضیه dlc چیز دیگه ای هستشنقل قول:
سلام به دوستان ...
من هرچی گشتم به جز فاروس و پیشگامان جایی را پیدا نکردم که 773 را پشتیبانی کنه ...
به نظر شما کدام خوبه ؟ کسی تاحالا از این دو شرکت adsl گرفته ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
موفق و پیروز باشید
یا حق
نقل قول:
اخوند يا معين دوسته خودمه!:31:
بهم گفته نشده
در ضمن
ما مشكل pcm نداريم مشكلdlc فيبره نوريه!!!:46::5:نقل قول:
اون تاپیک ،مشکل بچه هایی را حل کرده که خطشون pcm بود از ماها خطمون dlc هستش اگه pcm بود که تاحالا مشکلو برطرف کرده بودیم اما قضیه dlc چیز دیگه ای هستش
پيشگامان:31:نقل قول:
نقل قول:آهان! خوب من خیلی وقت پیش اون تاپیک رو دیده بودم.نقل قول:
گویا قراره تمام سیستم مخابرات ایران فیبر نوری شه!!!
میتونین خونتون رو عوض کنین:دی فکر نکنم جز این راهی مونده باشه!
وقتی بگن اینترنت دیال آپ برای دانشجو کافیه! چه انتظاری از یه کارمند یا مدیر یه بخش مخابرات داری؟ اونم از نوع بیشعورش!!!
شما یه فایل صد مگی رو با سرعت 1 مگ باید تویه 15 دقیقه دانلود کنین (توجه دارین که هر بایت 8 بیته و شرکتها سرعت رو با واحد بیت ارائه میدن :20:) پس احتمال زیاد حساب شما share شده هستش ، در این مورد توی قراردادتون چیزی نیومده ؟
در مورد خش خش هم (فکر کنم) به خاطر ترکهای کوچکی که روی کابل توکار تلفن بوجود میاد هستش ، در کل اگه این باشه مسئلۀ مهمی نیس
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم :20:
شما یه فایل صد مگی رو با سرعت 1 مگ باید تویه 15 دقیقه دانلود کنین (توجه دارین که هر بایت 8 بیته و شرکتها سرعت رو با واحد بیت ارائه میدن :20:) پس احتمال زیاد حساب شما share شده هستش ، در این مورد توی قراردادتون چیزی نیومده ؟نقل قول:
در مورد خش خش هم (فکر کنم) به خاطر ترکهای کوچکی که روی کابل توکار تلفن بوجود میاد هستش ، در کل اگه این باشه مسئلۀ مهمی نیس
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم :20:
سلام ...نقل قول:
من مصرف اینترنتم بالاست ... از جهتی 64 بیشتر نمیخوام از جهتی دیگه پیشگامان ترافیک ماهیانش کمه ؟؟؟!!!
64 هم فكر كنم بدن.:5: يه زنگ بزن.نقل قول:
در ضمن مشكل ترافيكي كه مهم نيست هر گيگ اضافه فكر كنم 2500 -3000 تومن در ما ازت مي گيرن.:46:
سلام
آقا کسی کارت تخفیف شاتل داره؟
5000 به خودش می دم
اگه بخای باید برم شیخ مفید برات بگیرمنقل قول:
صد در صد میخای؟
تا کی حداکثر؟
آقا من می خوام برای اولین بارadsl 512 kb بگیرم نمی دونم شاتل بگیرم یا نداگستر؟
این شاتل هم یک سالش با محدودیت 12 گیگ 100 تومنه . می خواستم ببینم 12 گیگ خیلی زود تمام نمیشه؟
لطفا منو راهنمایی کنید
با سلام
من یه سوال داشتم .
من می خواستم بدونم این نداگستر با نداگستر صبا فرق داره نمیدونم این نداگستر نمایندگی صبانت هست یا نه یه نگاهی به این صفحه بندازین تا ببینین: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این صفحه نمایندگی های صبانت در اصفهانه که نداگستر هم توش هست سایت این نداگستری هم که نوشته Candidco.ir هست و nedagostar.ir نیست من که گیج شدم
اخر این نداگستر که تو خیابون حکیم نظامی هست nedagostar.ir نمایندگی صبانت هست یا خودش یه شرکت دیگس؟
لطفا جواب بدید.
با تشکر
آقا فرشاد دمت گرم یکی جواب ما رو داد اینجا
بکشنبه صبح با پیک میاد برام
راستی چجوریه ؟اگه بخوای کارت تخفیف بگیری پول می خواد؟اگه اونجا می دند خودم می گیرم مزاحم شما نمی شم:46:
این کارت تخفیفا فقط به مشترکانشون میدن که اونا بدن به بقیهنقل قول:
امروز تا ساعت 1 بیشتر نبودن که برم
میره برا شنبه
ok?
hady1364 جان من اینها را بلدم و قرار دادم را هم می دونم که share برنداشتم
سرعت اینترنت من دیگه الان خیلی ایول شده ... حداکثر سرعت دانلود : 7.9kbps!!!
عصر تا حالا هم هر چی زنگ می زنم کسی جواب گو نیست پیشگامان
دو روز پیش زنگ زدم چندتا مشکل را گفتن که تک تک را بررسی کردم سرعت بالا تر نیومد
یک مودم دیگر بستم و چک کردم اتفاقی نیافتاد
با یک سیستم دیگه چک کردم باز همین جوری بود!
خط تلف را از منبع قطع و به صورت روکار کابل کشی کردم فقط برای مودم باز اتفاقی نیافتاد
حالا از امروزم که دیگه ایول اتوماتیک وار سرعت اینترنت یک چهارم قبل شد!
داداش نداگستر توی نظر شرقی مجتمع پانژه است (اولین مجتمع سمت راست خیابون) طبقه دومنقل قول:
ببین اگه می خوای از شاتل بگیری باید دانلود رو بذاری واسه 1 تا 7 که رایگان هست و از اکانتت فقط برای وب گردی استفاده کنی در غیر این صورت زود تموم می شه:31:نقل قول:
من خودم روزای اول که جو گیر بودم کلی دان کردم اما کم کم فهمیدم دانلود رو باید فقط 1 تا 7 انجام داد:31:
مرسی فرشاد جان اگه بگیری ممنونت می شم
فقط من تا 5 دانشگاهم:13: اگه می تونی 5 به بعد یه جا رو بگو بیام ازت بگیرم
البته تو پ.خ
بازم ممنون:10:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
كسي خبر نداره؟؟
من كه هر چي واسه اقا حميد اف ميزار در اين باره جوابي دريافت نمي كنم!!:41:
كسي از اين خبر خبري دستش نيست؟؟؟؟
سلام
بابا یکی به داد ما برسه :19:
کسی کارت طلایی شاتل نداره ؟
من یکشنبه قرار داد میاد دره خونه
یکی کمک کنه:10:
فرشاد جان من پ.خ نمی تونم بفرستم
نه اون دانشگاه نیستم.
تو آدرسه 1 جا رو بده من میام ازت میگیرم هر جا می خواد باشه
5 به بعد
مرسی
فرشاد جان من که گفتم نمی تونم خصوصی بفرستم تو هر جا بگی من میام
تا 5 برام بفرست یا شمارتا تو خصوصی بگو
فردا ظهر ساعت 13:15 میتونی بیای سه را حکیم نظامی (چهارراه شهدای غزه)؟!
یا اگه زودتر میخای 7:45 تا 8 یا 9:30 تا 9:45 یا 11:15 تا 11:30 بیا بالا بیمارستان الزهرا، دانشکده دندانپزشکی، دبیرستان شهید اژه ای
یه کاری دیگه:
زنگ بزن بهشون بگو کارت طلایی دست یکی از دوستامه که بهش دسترسی ندارم
بپرس میتونی شماره سریالشا بهشون بگی فقط؟
اگه اینطوریه که بگو تا من برات شماره سریالشا پ.خ کنم
یه کاره دیگه هم میشه:
آدرس خونتون+نام و نام خانوادگی+شماره تلفنتا پ.خ کن پیک بفرستم برات. اما اینطوری 2 3 تومن در میاد پولش
فرشاد خان امشب اگه زود تر می گفتی یکی از دوستام خونشون 5 طبقس
میومد ازت می گرفت :13:
من که گفتم هر جا بگی میام
حالا بی خیال من صبح پیک برام میاره
شماره سریال پ.خ کن اگه می تونی
ممنون:10:
راستی اینجوری به تو هم انگار تخفیف می دند؟:11: