منکه صبح دانلودم تموم شد و از ساعت 9 تا حالا هم بازی می کنم
بهترین بازی است از لحاظ گرافیک و روونی و گیم پلی و ...
فقط یکم ماشیناش آشغال است چون زود خراب می شود و باید تعمیر بشود
Printable View
منکه صبح دانلودم تموم شد و از ساعت 9 تا حالا هم بازی می کنم
بهترین بازی است از لحاظ گرافیک و روونی و گیم پلی و ...
فقط یکم ماشیناش آشغال است چون زود خراب می شود و باید تعمیر بشود
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا اینجا دقیقا باید کجا برم من ؟؟؟ میگه برو سراغ الماس؟؟؟ کجاست ؟؟
نقل قول:
آی خدا خیرت بده !
داشتم سکته میکردم !!!
خوب پس این بحث هم تموم شد !
سلام كسي اين بازي رو تموم كرده. ببينيم چه پاياني داره.
5 رو بزن بعد اون Gps ات چراغ سبز میزنه برو ببین کجا سریعتر میشهنقل قول:
اقا اینجا دقیقا باید کجا برم من ؟؟؟ میگه برو سراغ الماس؟؟؟ کجاست ؟؟
سلام
اولین باره که همیچین سوالی میپرسم ولی توی تست هایی که دیدم لازم شد سوالم رو بپرسم :
ایا با سیستم زیر میشه راحت اجرا کرد تو رزولشن 20 اینچ :
8800gtx
2 Gb - 800
Q6600
اینها همه اورکلاک هم شده اند تا نهایت :دی
عین بنز میتونی با رزولوشن 20 اینچ نیتیو بازی کنی ! خیالت راحت در بالاترین حد ....نقل قول:
گرافیک بازی با اینکه بسیار بالا هست اما Smoot هست و راحت میشه اجرا کرد .... انگار روغنکاری شدس !
در کل 221 عدد چمدون حاوی الماس تو بازی هست که در حکم پوله .....نقل قول:
همونطوری که گفتن از چراغ سبز روی جی پی اس باید بفهمی جقدر بهش نزدیک هستی ....
هرقدر که تندتر بزنه بهش نزدیکتر میشی ! وقتی هم بهش رسیدی صدای دینگ دینگ میده !
دوست عزیز ممنون از پاسخ شما . البته باید بگم که من منظورم گرافیک فارکرای 1 و 2 نبود . بلکه می خواستم بدونم نسبت به شماره 1 از لحاظ گیم پلی و کلا خود بازی چقدر تغییر داشته و کلا بهتر شده یا نه . البته نمره اش که افت داشته .نقل قول:
چیز دیگه ای هم که می خوام بگم اینه که به نظر من فار کرای 1 گرافیک خوبی داشت ولی نه عالی . چون شما مثلا بازی هاف لایف 2 رو که اون هم سال 2004 اومد رو اگه بخواین با شماره 1 مقایسه کنید می بینید که خیلی سر بوده از لحاظ گرافیکی ( و البته به نظر من از لحاظ گیم پلی و کلا خود بازی) .
ممنون فهمیدم ولی چه بازی توپیه اون ایرادهایی هم که باری من بود هم یهو از بین رافت!!
ممنون ميشم يكي بگه چه كنم
کد:http://i38.tinypic.com/2ltkhv8.gif
نقل قول:
عزیز تو متن معلومه دیگه
simon جان بقل gps رو نگا کن یه چراغه اون اگه چشمک بزنه یعنی نزدیک شدی به همون سنگهایه قیمتی اگه همینجوری سبز موند یهنی دیگه بهش رسیدی برش دار همین.
بروبچ ! یه سوال فنی ! 9600gt برای این بازی بهتره یا 8800gt ؟!!!!
این دو کارت یه جورایی دقیقا مثل هم هستند ولی !!!! تعداد ریزپردازنده های 8800 حدود 60 تا بیشتر از 9600 هست ! این 60 تاثیری خیلی زیادی دارند ؟!!
دوست من اون موقع بازی Half Life به نظرت به گستردگی FarCry 1 میرسید ؟نقل قول:
در فارکرای 1 شما سوار همه چی میتونستی بشی .
حتی یه مرحله هم کایت داشت !!!!!!
ولی Half Life فقط سوار ماشین میشد .
بعدشم محیط فارکرای 1 تقریبا 10 برابر Half Life بود !
شما هرجا که فکرشو بکنی میتونستی بری .
هیچ فرقی ندارن ولی شما با همون 8800 بازی کن رونه رونه!نقل قول:
دوستان از این به بعد دیگه این بازی یعنی Far Cry 2 را با Crysis مقایسه و سرش بحث نکنید!
من نظر سنجی را زدم واسه همین! اگه نظر دارین یکی از دو گزینه نظر سنجی را انتخاب کنید!
فعلا هم که نظر سنجی نشون میده این بازی سر تر از کرایسیسه!
ممنون:40:
سلام
سه تا سوال دارم
1- وسايل نقليه كلان چند تان؟
2- محيط بازي 50 كيلومتر مربع يا 50 در 50؟
3- اون Dlc كه قرار بود حيووناي وحشي به بازي اضافه كنه كي مياد؟
با تشكر:20:
با این سیستم چه جوری میتونم بازی کنم؟
Cpu:4000 Amd
Vga:8500 Gt
Memory:3 Gig
با این سیستم شما حداقل میتونید تو رزولوشن 1024 با جزئیات متوسط بازی کنید ....نقل قول:
اساتید عزیز
7300 gs اجراش میکنه
زود اخه بازی رو میخام بخرم
ram 2
بله عزیز اجرا میکنه بخرش:46:نقل قول:
سلام.دوستان نمیدونم شما وار هد رو با چه سیستمی بازی کردین ولی اگه با گرافیک اخرش اجرا کرده باشین متوجه میشید که فار کرای جز افکت چیزی نداره.
یعنی فارکری فقط از افکت استفاده میکنه
اخه دوسته من چه ربطی داره اینجا به وارهد که شما میای کل کل میکنی ؟؟؟؟ واقعا بعضیا چه فکری میکنن ها اینجا تاپیک farcry2 هست نه crysis یه خورده هم کم بیارین دیگه عجبا !!! اگه farcry1 رو تو زمانه خودش بازی میکردی اینقدر اینجا کل کل نمیکردی !!مدیران خواهشا رسیدگی کنن از پستهایه منفرد و الکی بعضی دوستان.
در ظمن p30world جایه کل کل نیست
بابا چرا دارین خودتون را اذیت میکنین و این مسئله را بزرگ میکنین!!!این یک مقایسه هست و باید هم انجام بشه چه بخواهین چه نخواهین!!!!بیشتر از این چیزی نیست!!!
محمد اقا Farcry 1 را کرایتیک ساخته که الان کرایسیس بازیشون هست و Farcry 2 هم دخلی به یکش نداره که بخوایم در مورد اون بگیم!!!
بحث مقایسه باید انجام بشه حالا نه با بی منطقی بلکه از روی واقعیت!!!!!
البه من خودم بازی طبق معمول به دستم نرسیده و خدا داند کی میرسه اما تریلرهای که دیدم حداقل از نظر گرافیکی به پای Crysis نمیرسه البته میگم باید خود بازی کنم ونظر بدم و تا اونموقع هم مقایسه نمیکنم!!!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی دوستان وضع حیواناتش چگونه هست فیل . زرافه . سوسمار . داره!!
یادمه گفته بودند پشه مالاریا هم هست چه جوریاست؟؟
اخه عزیز اینجا جایه مقایسه هسـت ؟؟؟ نه خدایی اینجا جایه مقایسه هست ؟؟؟ عجب!!
اخه برادر اینجا جاش نباشه کجا هست!!!البته نباید فرت و فرت مقایسه بشه ولی خوب باید یک گریزی هم بزنیم!!!
و اینطور نباشه هر کس بیاد و بگه نه این بازی به پای Crysis نمیرسه!!نه بلکه بیاد نظرشون اول در مورد بازی بگه بعد مختصری هم با Crysis مقایسه کنه!!!
این بازی بازی بزرگی هست و نباید با این حرفهای بی منطق گونه ارزشش بیاد پایین !!!البته بحث سلیقه هم هست و لی از نظر واقعیت این بازی نمیتونه با کرایسیس رقابت اما من نظرمو در موقع بازی کردن میگم!!!چه بسا حتی عقیدم عوض شد!!!
ممنون
نقل قول:
من تا الان که 42٪ بازی رو رفتم خبری از زرافه سوسمار نیست ! اما آهو / گورخر / گاو وحشی / بز / مرغ اینا هست که البته کاری هم بکارت ندارن و برای نشون دادن جلوهای آفریقا بکار گرفته شدن ! در مورد پشه مالاریا هم من ندیم که مستقیما تو بازی باشن اما کاراکتر بازی که شما باشین مریضی مالاریا داره که باید برای بدست آوردن دارو هر چند وقت هم ماموریت برای کسی که داروش رو به شما میده انجام بدید چون یهو مریضیش اود میکنه و حالش بد میشه !
در مورد گرافیک هم باید بگم بسیار عالی کار شده و کاملا میشه گفت یک بازی نسل جدید از این نظر هست همون طوری که کرایسیس هست ! البته من تو نظر سنجی به کرایسیس رای دیدم !
اینم بگم در ادامه بازی اتفاقات جالبی میفته که غیر منتظرس اما نمیگم که مزش از بین نره تا خودتون ببینید !
آقا من اينو كجا بيابم ؟ كجاست؟نقل قول:
عزیز این که فقط یکی نیست ولی اولیش که باید بیابی تویه اون واگن قطار بقل همون جایی هست که یارو میگهنقل قول:
آقا من اينو كجا بيابم ؟ كجاست؟
چقدر برای ن یه لحظه باگ داشت
چمن ها هیچ کدوم لود نمیشد و خیلی مشکلات دیگه کلا قاطی کرده بود!
جواب بديد:19:نقل قول:
مگه بازي اومده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من فقط 2 روزه كه به اين تايپيك سر نزدم.......
واسه فروش هستش سفارش بديم؟؟؟؟
آقا بازی از 4شنبه هفته قبل تو بازار هست !نقل قول:
فکر نکنم اینجا آورده باشه ... اما هست بیرون به تعداد زییییاد !
وسایل نقلیه کلا 7 الی 8 مورد هست از جیپ کروک گرفته تا کامیون و کایت و 2نوع قایق و غیره .....نقل قول:
بازی تو 50 کیلومتر مربع در واقیعیت قرار داره !
حیوانات وحشی هستن اونم برای به وجود اومدن جو واقعیتر آفریقا مثل گورخر / آهو / گاو وحشی و بز و اینا ......
دوستان من رفتم بازار دیدم بازی 1 Dvd هستم نگرفتم ! می خواستم بدونم که بازی اصلش هست 1 Dvd یا چه جوریاس ؟!!!
اگه میشه یه کمکی بکنید که من برم بگیرم ! ممنون
برو بگیر عزیز درستهنقل قول:
دوستان من رفتم بازار دیدم بازی 1 Dvd هستم نگرفتم ! می خواستم بدونم که بازی اصلش هست 1 Dvd یا چه جوریاس ؟!!!
اگه میشه یه کمکی بکنید که من برم بگیرم ! ممنون
من امروز رفتم برای خرید بهم گفتن 2000 تومن
گفتن چون بهترین بازی هستش
استغفرالله >>
آقا بازی رو تموم کردم
خداییش خیلی زیبا بود....
ارزش دوباره رفتن رو داره
دوستانی که در نک dvd بودن بازی شک دارن خیالشون راحت باشه چون با تک dvd خودم بازی رو تموم کردم
در ضمن اول گفته بودم که dvd شرکت next مشکل داره حالا حرفم پس می گیرم امیدوارم سوتفاهم نشه
من با این توصیفات به یه چیز شک کردم.
گیم پلی این بازی چجوریه اخه با این توصیفاتی که من دیدم از قبیل خریدن اسلحه و تعمیر ماشین و از این قبیل کارها کم کم دارم شک میکنم که نکنه یه چیزی توی مایه های gta باشه چون من اصلا از سبک بازی gta خوشم نیومد(شاید این حرفم باعث تعجب خیلی ها بشه ولی خوب هر کسی سلیقه ای داره) اصلا گیم پلی این بازی هیچی از نسخه اول به ارث برده یا نه؟