نقل قول:
2 هسته ای نیست دوست عزیز
دو جی پی یو برروی یک برد کارگذاشته شده
این کار را برای 3870 هم کرده بودند
در انویدیا هم بوده این حالت چیز جدیدی نیست...
Printable View
نقل قول:
2 هسته ای نیست دوست عزیز
دو جی پی یو برروی یک برد کارگذاشته شده
این کار را برای 3870 هم کرده بودند
در انویدیا هم بوده این حالت چیز جدیدی نیست...
بله البرز درست میگه.sapphire یکی از بزرگترین و برترین سازنده های کارت های گرافیک ati . همانند ASUS عشق من.
من هم در این تاپیک گفته بودم که کارت گرافیک های رادون ، با مارک های مختلف تفاوت کارایی ندارند ، و برای خرید باید ببینی که از اسم کدوم برتد خوشت می اد:31: و یا تو جعبه ی اون کارت گرافیک چه چیز های اضافه ای هست.:31::10::5::20:نقل قول:
سلام به همه ي برو بكس:11:
حالا اين 8450 رو از كجاي تهران تهيه كنم؟ كه قيمت پايين بده... زير فوروشي بود كه چه بهتر.. بدون گارانتي و قاچاق بود كه واقعا عاليه:27:
دوستاني كه خودشو خريداري كردند.. لطفا راهنماييم كنند:40::10::40:
سفیر رو که من دیدم فقط نزدیک سینک خازن هاش جامد بود بقیش همش معمولی بود
سلام
دوستان عزیز لطفا هرگونه سوال یا مطلب درباره وضعیت بازار و خرید و برندها و ... را فقط در تاپیک زیر مطرح کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا من نمیدونم دوستان محترم رویه چه حسابی ابراز نظر میکنند :41:
این شما و این هم دو برد در کنار یکدیگر
خازن های مایع هم که تابلو هستند راحت میشه تشخیص داد
بنده نظر نمیدم
دوستان محترم لطفاً نظرشونو بگن
نقل قول:
به نظر كه اصلا با هم مو نمي زنند!! دروسته؟:18:
البته اگر هيتسينك ها برداشته مي شدند دقيق تر مي شد اضحار نظر كرد..:27:
جناب بهراد اس ان اگر قيمت ها دستت هست زحمتش رو بكش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
دوست عزیز در مورد خازن داریم صحبت میکنیم !
شما فکر میکنید زیر هیت سینک ها خازن هست ؟!؟!؟!؟! :18:
من كه نوشتم از لحاظ ظاهر با هم مو نمي زنند!!...:11:نقل قول:
اما موضوع براي من فقط خازن ها نيستند بلكه پكتاكوپلر , رزيستورها. و... وحتي خود برد ها و هيت سينك ها و قسمتي خنك كننده كه حاوي فن هستند كاملا مشابه اند..
البته به نظر ايسوز برتري داره با توجه به نوشته هايي كه خودش گفته:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ASUS Features
ASUS Splendid:
Watching movies on PC is as good as on Top-of-the-line consumer television
ASUS Gamer OSD:
Real-time overclocking, benchmarking and video capturing in any PC game!
ASUS Video Security Online:
Keep an eye on your home at all times no matter where you are
ASUS Smart Doctor:
Your intelligent hardware protection and overclocking tool.
همچنين اين كارت ايسوز كه عكسش رو گزاشتيد 2 جايزه گرفته :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لينك : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم لينكي كه به اورويو سفير مربوط مي شه :
اما از لحاظ مقدار فركانس هسته و مموري كاملا يكسان هستند....
حالا ايسوز يا سفير ؟ در ضمن هر دو كار در شاپ هاي آنلاين اونطرف با قيمت 160-170 هزار تومن فروخته مي شه:41:
کمپانی GigaByte عنوان دیگری از کارت 4850 با خنک کنندگی Silent و حافظه 1024MB DDR III تولید میکند.
کد:http://www.techpowerup.com/70516/Gigabyte_Silent_Radeon_HD_4850_in_the_Works.html
سلام ایا این که میگن 4850 در بعضی بازیها هنگ میکنه راسته؟ ایا ارزش داره این کارت را خرید؟
نقل قول:
کی گفته 4850 تو بازی ها هنگ میکنه ؟!؟
مشکل دمایی را هم که میگویند با تغییر دور فن در کاتالیست حل میشه به راحتی و تحویه کیس هم باید مناسب باشه
من خودم اصلاً تعصب روی ATIیاNvidia ندارم
خودم هم ATI دارم هم Nvidia
اما از نظر قیمت باید دید که چه کارتی دورو بر 4850 میشه خرید و قدرتش چطوره
دوروبر 4850 میشه 8800 جیتی یا 8800 جیتی اس خرید که قدرتشون بین 15 تا 25 درصد پایین تر از 4850 هستش
در نهایت تو رنج قیمت 250 تا 280 یا حتی بالاتر 4850 انتخواب بسیار خوبیه
نقل قول:
دوست عزیز بارها و بارها در تاپیک های مختلف گفته شده که برد مرجع ATI در خود شرکت ATI جمع میشه
شما روی خازن ها نگاه کنید دقیقاً اونطور که روی ASUS ماژیک کشیده شده روی Sapphire هم هست
روی هیتسینک ASUSهمان برچسب شماره سریالی خورده که روی Sapphire خورده
در برد های مرجع هیچگونه تفاوت سخت افزاری نیست چون کارت کامل مثلاً به Sapphire ارسال میشه از طرف ATI بعد برچسب های Sapphire روی اون چسبونده میشه همین
بعد از مدتی ATI با سفارش شرکت ها میاد GPU رو جدا میفروشه که اون موقع شرکت ها برروی برد سوار میککند و رم های مختلف و سینک ها و بایوس و... سوار میکنند
از نظر نرم افزار های ASUS هم فکر کنم بهتر باشه ولی این هم بگم که ATI Catalist Control Center اونقدر کامل و استاندار است که به برنامه دیگه ای احتیاج پیدا نخواهید کرد.
به نظر بنده تو ایران برای خرید یک کارت مرجع اول گارانتی و بعد قیمت حرف اول را میزنه
درنهایت انتخواب با شماست
** ینده هم 4850 ندارم که فکر کنید از روی تعصب صحبت میکنم ** :46:
پس این سفیری که من دیدم حتما تقل بوده!نقل قول:
بنده نظر نمیدم
دوستان محترم لطفاً نظرشونو بگن
نقل قول:
این ورژن از کارتها بسیار خوب هستند
با قرار دادن یک فن دوربالا برروی سینک به راحتی میشه اورشون کرد ، و اینکه 1 گیگاباین هم رم برروی اون ستاپ شده
از نمایندگی آواژنگ میتونند دوستانیکه میخواهند 4850 بگیرند بپرسند که کی وارد میشه این محصول
مقایسه دو کارت اور شده ASUS HD4850 TOP و Sapphire HD 4850 TOXIC
Asus
کارت :
مشخصات کارت :
Core Clock : 680Mhz
Memory Clock : 1050Mhz DDR3 Effective 2100Mhz
Sapphire
کارت:
مشخصات کارت :
Core Clock : 731Mhz
Memory Clock : 1206Mhz DDR3 Effective 2412Mhz
خوب سایتی پیدا نکردم که این دو کارت را در کنار هم قرارداده و باهم مقایسه کند
اما مقایسه خیلی سخت نیست
Sapphire فن ZALMAN استفاده کردن و همچنین از هیت سینک های اضافه برای خنک کردن کارت استفاده کرده است.
کلاک ها هم باهم خیلی متفاوت هستند
کلاک جی پی یو Sapphire از Asus به میزان 51 مگاهرتز بالاتر است
کلاک رم Sapphire از Asus به میزان 156مگاهرتز بالاتر است که در حالت افکتیو میشه 312مگاهرتز
خیلی راحت میشه تشخیص داد که کدوم بهتر است
البته نمیدونم که تو ایران قابل تهیه هستند یا نه و این مقایسه هم فقط بین این دو کارته و دلیلی بر این نیست که تو کارتهای اور شده Sapphire آز همه بهتره
منابع :
کد:http://www.overclockersclub.com/reviews/toxic_hd4850/
کد:http://www.rbmods.com/Articles/Asus/4850_top/1.php
نقل قول:
البته اين ايسوز واقعا توي تبليغات و بزرگنمايي رقيب نداره!! شايد اون امكانات هم خالي بندي باشه..
البته اينجا همه چيز بر مي گرده به قيمت... و بايد ديد كدومشون قيمت پايين تر دارند...
مثلا اگه ايسوز و سفير 5000 تومن اختلاف داشته باشند... خوب آدم ايسوز مي گيره....
پس هر كي قيمت ها رو داره بياد توي اين تاپيك بگه:40::40::40::40:لطفا
ا
در پی فروش فوق العاده کارتهای سری ATI HD 4850/4870 در بازار جهانی شرکتهای مختلف برای بهینه سازی دمای این کارت که حرارت زیادی دارد عنوانهای مختلفی با فن های گوناگون تولید کرده اند که معروفترین این عنوانها مدل Golden Sample شرکت Gainward هست که چند روز پیش مدل 4850Golden Sample وارد بازار شد.
در حال حاضر این شرکت قصد داره مدل HD 4870 Golden Sample با همراه با دو فن عرضه کنه.
کد:http://en.expreview.com/2008/09/05/----sells-part-ii-gainward-lv-bu-hd-4870/
میخوام به 2 موضوع اشاره کنم
1. قدرت اور شدن 4870 که در بنچ های زیر Power Color PCS Plus مدل اور شده هستش
2. تاثیر ساپورت دایرکت ایکس 10.1 در قدرت کارت 4870 نسبت به کارت های دایرکت ایکس 10 ساپورت مانند 280 و 260
در زیر بنچ مارک بازی معروف کرایسیس در ویستا با دایرکت ایکس 10.1 را میبینید :
در زیر بنچ مارک بازی معروف کرایسیس در XP با دایرکت ایکس9Cرا میبینید :
میبینید که کارت 4870 در ویستا بدلیل ساپورت کامل از دایرکت ایکس 10.1 نسبت به کارت های گرافیکی دایرکت ایکس 10 بسیار پیشی گرفته و پرفورمانس بالاتری دارد
دلیل این امر هم تحمل فشار در رندر کردن شیدر (سایه زن) است که باعث میشود کارت در فشار کمتری قرار گیرد برای پردازش سایه زن ها و در نهایت پرفورمانس بالاتری را از خود به نمایش بگذارد
لازم به ذکر است که در انجین بازی کرایسیس فیزیک ایکس پشتیبانی نمیشود و ساپورت کارت های انویدیا از این تکنولوژی در این بازی تاثیرگذار نیست
سري Ati 4800 هم از فيزيك ايكس پشتيباني مي كنند درسته ؟ ( يه جا خوندم... البته تعجب هم كردم )
درحال حاظر خیرنقل قول:
اما سایت NGOHQ ادعا کرده که برنامه فیزیک ایکس را دستکاری کرده و تونسته فیزیک ایکس را از طریق جی پی یو های Radeon پردازش کنه
اما مشکلاتی سرراه اتمام و ریلیز این برنامه برایشان هست که برای رفع آن از AMD کمک خواسته اند
درنهایت هنوز معلوم نیست که Radeon از فیزیک ایکس پشتیبانی خواهد کردیا خیر
حتی اگر این امر صورت نگیرد جای نگرانی نیست چون با خرید یک کارت سری 8 Nvidiaبا قیمت 50 هزار تومان میتوان از فیزیک ایکسش بعنوان پردازشکر این حالت ها استفاده نمود
با سلام خدمت همه ی شما دوستان عزیز
شرمنده که این بحثای شما رو قطع میکنم .
من می خواستم بدونم که کارت 4870 که این قدرت رو داره و کمی هم مشکل گرمایی داره و این مشکل رو میشه با تغییر سرعت فن از بین برد رو میشه اور کلاک کرد ؟؟
شرمنده که این سوال رو اینجا پرسیدم ولی دیدم اینجا خیلی تخصصی به این موضوعات توجه میکنن بخصوص کارتهای جدید ati رو مد نظر دارید اینجا پرسیدم:11:
حالا میشه شما دوستان بفرمایید که میشه اور کلاک کرد یا نه ؟؟
درضمن من کیسم از شرکت NZXT هست مدلشم Apollo هست . منظورم اینه که با داشتن فن در مقابل کارت گرافیک مشکلی از لحاظ گرما ندارم و کیسم کاملا خنکه .
و راستی چه پاوری بگیرم که اگر ساله بعد خواستم این کارتو اور کنم مشکلی نداشته باشم ؟؟
با تشکر از همه ی شما دوستان مهربان :40::11::10:
دوست من , در حال حاضر کارت های 4870 در بازار هستند که Cooling بسیار مناسبی دارند اما فکر کنم قیمتشون نسبت به نوع های دیگه این کارت بالا تره.نقل قول:
با سلام خدمت همه ی شما دوستان عزیز
شرمنده که این بحثای شما رو قطع میکنم .
من می خواستم بدونم که کارت 4870 که این قدرت رو داره و کمی هم مشکل گرمایی داره و این مشکل رو میشه با تغییر سرعت فن از بین برد رو میشه اور کلاک کرد ؟؟
شرمنده که این سوال رو اینجا پرسیدم ولی دیدم اینجا خیلی تخصصی به این موضوعات توجه میکنن بخصوص کارتهای جدید ati رو مد نظر دارید اینجا پرسیدم
حالا میشه شما دوستان بفرمایید که میشه اور کلاک کرد یا نه ؟؟
درضمن من کیسم از شرکت NZXT هست مدلشم Apollo هست . منظورم اینه که با داشتن فن در مقابل کارت گرافیک مشکلی از لحاظ گرما ندارم و کیسم کاملا خنکه .
و راستی چه پاوری بگیرم که اگر ساله بعد خواستم این کارتو اور کنم مشکلی نداشته باشم ؟؟
با تشکر از همه ی شما دوستان مهربان
کارت های 4870 نسبت به 4850 دمای پایین تری دارند.که با کیسی که شما دارید دماشون خیلی مناسب میشود اما اگر قصد اور دارید
و می خواهید کارتتون در اور خنک باشد با کمی بالا بردن سرعت فن دما بسیار خوب پایین میکشد.اما به نظر من 4870 انقدر قوی هست که چند سالی به اور نیاز نداشته باشد وشما با اور همچین کارتی به ان ظلم میکنید.که نظر بنده این است که فعلا اور نکنید.
اما اگر بعدا و یا حال هم می خواهید تا حد مرگ اور کنید و از حداکثر توانایی کارت خود استفاده کنید از نوعی که Cooling مناسب و حتی Dual دارن استفاده کنید.به هر حال نظر من این است فعلا اور نکنید.
درمورد پاور هم یک پاور که 100,150,200 وات و حتی بیشتر از نیاز شما است تهیه کنید که در اور هر قطعه مشکا نداشته باشید.
4870 به یک پاور حداقل 500w با دو برق 6 پین نیاز دارد که در جعبه ان هم تبدبل 8 پین به 6 پین موجوداست.
اگر فقط می خواهید گرافیک را اور کنید یک 600, Power 580هم کافی است.
*هر سوال و دلیلی خواستی مطرح کن دوست من.:)
سلام دوستان عزيز من مي خوام كارت 4850 ati بگيرم ولي كيسم قديميه خيلي وضعيت خنك كردنش مناسب نيست مي تونم اين كارت رو بگيرم ولي اصلا سراغ اوركلاك نرم؟؟؟؟
قبلاً در تاپیک های دیگر در مورد اور این کارت صحبت شده بود
باز هم توضیح میدم
اولین و مهمترین چیزی که اینجا باید بگم اینه که کارتی مانند 4870 اونقدر قدرتمند است که شما باید از نظر سی پی یو و سرعت رمهای سیستم اونقدر بالا باشید تا بخواهید در بازیها این کارت را محک بزنید
اگر اینگونه نباشد و سی پی یو متوسط و مموری های سرعت پایین تر از حداقل 1200 مگاهرتز استفاده کنید عملاً اور کردن این کارت تاثیر چشمگیری نخواهد داشت
دلیل هم این است که جی پی یو برای رندر کردن فریم ها از سخت افزار های دیگر پیشی میگیرد ولی سی پی یو و رم سیستم مانع از قدرت نمایی جی پی یو میشوند و پرفورمانس پایین می آید
در مورد اور کردن :
خوشبختانه مانند 4850 تولید گرما نمیکند ، دلیل فن استوک خوبی است که برروی برد کار گذاشته شده
این فن استوک سینک بزرگ ، 2 عدد پایپ ، فن بزرگ بلبرینگی و همچنین محفظه خروج باد به بیرون از کیس دارد
با همین فن دور آن را بالا ببرید میتوانید به راحتی جی پی یو را از فرکانس 750 تا 850 مگاهرتز اور کنید
در ضمن سینک خنک کننده برروی رم های ستاپ شده برروی کارت هم آمده که بوسیله سیلیکون های چسبی انتقال حرارت بین رم ها و سینک صورت میگیرد
بنابراین رم هارا نیز از 900 تا 1050 به راحتی میتونیت اور کنید.
این نکته را هم بگم که در کاتالیست شما دسترسی به اورکلاک کردن کارت دارید ، این نمایانگر این است که این سری کارتها کاملاً قابلیت اور را دارند که شرکت در کنترلر درایور این بخش را قرار داده است.
در کاتالیست شما جی پی یو را حداکثر تا 790 مگاهرتز میتوانید اور کنید ولی با RivaTuner جدید میتوانید به کلاک های بالاتری دست پیدا کنید.
امیدوارم توضیحات مفید واقع شده باشد
قيمت اين كارت چقدره؟نقل قول:
تو رو خدا جواب من رو هم بديد من تازه عضو شدم
من مي خوام كارت 4850 ati بگيرم ولي كيسم قديميه خيلي وضعيت خنك كردنش مناسب نيست مي تونم اين كارت رو بگيرم ولي اصلا سراغ اوركلاك نرم؟؟؟؟
این کارت خیلی جدیدهنقل قول:
اگر وارد ایران بشه چون گیگا بایت است از طریق آواژنگ وارد میشه
پس از طریق سایت آواژنگ موجود بودن در ایرانشو بررسی کنید بعد دنبال قیمتش باشید
نقل قول:
اونقدر هم که دوستان در تاپیک ها میگن داغ نمیکنه
شما اگر کیستون تحویه مناسب نداشته باشه 5 تا 10 درصد نسبت به کیس های بهتر از کیس خودتون دور فن را قرار میدهید مشکل حل میشه
اور هم میتونید بکنید اما با دور فن بالاتر که یکم فن صداش در میاد ، بالای 45 درصد
با سلای دوباره خدمت همه ی شما دوستان
شرمنده ولی من دوتا سوال دیگه هم دارم اونم اینه که سیستم من که در زیر نوشتم برای این کارت خوبه ( از لحاظ اور کردن )
2 . مادربرد چی میتونم بگیرم تا سقف 200 تومان ؟
البته میدونم که اینجا تاپیک مشاوره سخت افزار نیست:31: ولی خوب شماها باز اطلاعاتتون بیشتره :11:
من خودم از ایسوز خوشم میاد مخصوصا سری P5Q . ممنون میشم جوابمو بدید
با تشکر از همه بخصوص behrad عزیز:31::40::11::10:
اینم سیستمم :
CPU : Intel Q6600
Ram : corsair 2*2 Bus 800
VGA : Ati HD 4870
پس جوابارو بفرمایید لطفا .
سلام
دوستان می خواستم بدونم پاور 550 وات real جواب گوی کارت 4870 هست؟
البته با این سیستم:
cpu:e8400
ram:4 gb/2*2 bus 800
main:p35
در ضمن من دو تا فن 12 ولت روی کیس کار گذاشتم که یکی هوا رو میده بیرون و یکی هم از بیرون میده تو در کل کیسم زیاد داغ نمی کنه ایا 4870 در این حالت می تونه تهویه ی خوبی داشته باشه؟
ایا کارت 4870 می تونه با سیستم من پرفورمانس خوبی بده؟
ضمننا من اصلا قصد اور کلاک ندارم.
نقل قول:
بله ، با این پاور میتونید استفاده کنید ، اما تا حدودی جای ریسک داره ، پیشنهاد پاور 700 وات هستش
البته اگر سی پی یو را اور نکنید و قطعات جانبی مانند کارت کاهواره ، هارد های متعدد ، اپتیکال درایو های متعدد نداشته باشید میتونید راحت استفاده کنید از 4870
در ضمن اگر کارت با برق مشکل داشته باشه در پشت کارت بالای قسمتی که کابل های برق به کارت متصل میشود 4 چراغ قرمز رنگ وجود دارد که برای نمایش ارور ها تعبیه شده اند
اگر کارت به درستی کار کند چراغ ها همگی خاموش میشوند و کارت درست کار میکند
در مورد سخت افزار هار دیگر هم اگر سی پی یو و مموری را اور کنید میتوانید با 4870 پرفورمانس خیلی خوبی داشته باشید
اره. اصلأ مشکلی نیست. اورکلاک هم می تونی بکنی.نقل قول:
همون مدل که خودت می خوای بگیری خیلی خوبه.نقل قول:
تصویری از کارت Gainward HD 4870 Golden Sample . این کارت جز کارتهای خنک این سری به حساب میاد.
سرعت هسته : 775 مگاهرتز
سرعت مموری : 1000 مگاهرتز
بررسی کارت :
کد:http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=9321&Itemid=1
سلام.نقل قول:
كارت جالب و نيرومنديه . البته وجود دو فن ، يعني صداي 2 برابر.البته فكر كنم كه اين كارت ديگه تا اخر اوركلاك شده.
سلام من یه کارت force3d مدل 4850 گرفتم دو تا فن 12cm هم انداختم دوروبرش ولی دمای کارتم روی 73 تا 75 درجس به نظر شما دما ش یه کم بالا نیست البته تو حالت بی کاری انقدره تو لود نمیدونم چقدر میشه
دوروبرش 10 تا فن هم بزاري تفاوتي نمي كنه... گرماي gpu از طريق فلزي كه تعبيه شده به هيتسينك انتقال پيدا مي كنه و از طريق هيت سينك به ملكول هاي هوا... فن هم ملكول هاي گرم شده رو دور مي كنه... ( كه البته اينا هموشون معادات دارند جنس فلز اوليه...سطح مقطع تماس اوليه.. جنس فلر ثانويه... سطح مقطع پرره هاي هيت سينك.. حجم هيتسينك به ليتر...توان و دور فن..و....!!!! كه تازه همه اينا در حالت ايده عال هست و در حالت واقعي تقريب هم بهشون مي خوره (اينجوريه كه تو دانشگاه مغز ما رو سالاد مي كنند) )نقل قول:
اما در كل سايز بزرك ( و جنس آلياژ ) هيتسينك + سرعت انتقال هواي فن مهم هست.. و چندان مربوط به سايز فن نمي شه.. دور گرافيك هم هر چند تا فن اظافه بزاري تاثير زيدي روي چرخش هوايي نداره و كار اصلي رو فني مي كنه كه روي هيت سينك نصب شده ... كارت 4850 كلا كارت گرمي هست.. البته يه آقايي توي يك تاپيك گفتش كه در حالت بي كاري 45 درجه هست كارتش!... كه من ازش خواستم يه عكس بزاره كه متاسفانه ديگه پست نداد...
شما اگه زياد با صدا مشكلي نداري مي توني از يك فن قوي استفاده كني ( قيمت طرفاي 10.000 تومن با تغذيه 220 ac ) تا كلا كارت كولي داشته باشي:27:
خیلی ممنونم از جواب شما:11:نقل قول:
نه من کارت ماهواره ای و اون چیزهایی رو که گفتید ندارم پس با این پاور راحت می تونم از این کارت استفاده کنم؟
یه سوال هم در مورد اون 4 چراغ قرمز دارم ایا اون 4 چراغ قرمز در هر حالتی روشن میشن؟مثلا کار رو تازه گرفتم و اوردم گذاشتم رو سیستم و کیس رو روشن کردم ایا توی همون اول روشن کردن اگر با پاور مشکل داشته باشه اون چراغ ها روشن میشن؟اگر روشن نشدن ایا امکان داره توی یه بازی خفن که به کارت خیلی فشار میاد روشن بشن؟