سلام می خواستم outpost رو با کاسپرسکی با هم داشته باشم ولی همون اول نصب ارور میده یه لینک راهنما بود رفتم که انجام بدم نشود یعنی می گفت برید تو setting کاسپر رفتم ولی هنوز نصب نشده بود که بشه browes ;vn vhid isj ;i fai hdk ;hv, ;vn
Printable View
سلام می خواستم outpost رو با کاسپرسکی با هم داشته باشم ولی همون اول نصب ارور میده یه لینک راهنما بود رفتم که انجام بدم نشود یعنی می گفت برید تو setting کاسپر رفتم ولی هنوز نصب نشده بود که بشه browes ;vn vhid isj ;i fai hdk ;hv, ;vn
شما ابتدا انتی ویروس کسپرسکی را نصب کنید
پس از نصب کسپرسکی همانند پست زیر ، پورت 80 را از حیطه فعالیت کسپرسکی خارج کنید
سپس فایروال اتپوست را نصب کنید
در آخر فایروال اتپوست را در قسمت Trusted Zone کسپرسکی وارد کرده و بالعکس
من فايروال Qutpost 2008 دارم! چه جوري ميتونم يه سايت رو جلوشو با فايروال بگيرم؟ يه چيزي تو مايه هاي Black List
برای بلاک کردنIP و Host ها باید در قسمت زیر وارد شودنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
( آدرس سایت رو بصورت www.xxx.xxx وارد کنید ...منظور اینه که عبارت //:http رو اولش نذارید )
دوستان لینک دانلود آخرین ورژنش رو میزارید؟ همون (...pro)
این لینکی که توی خود سایتش هست دانلود نمیشه
سلام.نقل قول:
جدیدترین ورژنها تو تاپیک زیر معرفی میشن.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=212080&page=4
من این برنامه رو تازه نصب کردم، دوتا سوال داشتم: یکی اینکه آنتی اسپایورش خوب هست؟ یعنی دیگه نیازی به نصب آنتی اسپایور دیگه نیست؟!! آخه من قبل از نصب spyware nuker رو داشتم که وقتی اینو نصب کردم کلا محو شد و دیگه حتی توی program file هم نیست!!!
دومم اینکه ایکن این برنامه چجوری باید باشه؟ آخه دوی ایکن من توی نوار وظیفه یه علامت سوال هست!!!! این یعنی اینکه چیزی رو فعال نکردم یا اینکه این همینجوری هست؟!!!
آنتی اسپایور اتپوست محصول متوسطیهنقل قول:
البته اگر شما اتپوست رو پس از نصب آنتی ویروس نصب کنید ، گارد آنتی اسپایورش غیرفعال میشه
چون گارد یک انتی ویروس خوب ؛ خودش در برابر اسپایورها عمکلرد خوبی داره و نیاز به دو گارد فعال نیست
فقط بعنوان اسکنر هر از گاهی نیاز به اسکن دارد
بهتره از یه محصول انتی اسپایور خوب برای اسکن هم کمک بگیرید
اما در زمینه آیکن اتپوست، عادیه و خیالتون راحت باشه
در این زمینه پست زیر رو مطالعه کنید
رفقا سلام...وقت همگی بخیر...
بچه من با راهنماییهای خودتون بعد از اینکه ویستا رو سیستمم نصب کردم، Outpost Security Suit Pro 2009 رو هم بجای Kerio Personal Firewall و NOD32 نصب کردم...و خوب البته راضی هم هستم...ولی یه مشکل خیلی اساسی برام درست شده و اونم ابنه که وقتایی که DialUp به اینترنت وصل میشم، وقتی Outpost بار باشه، خیلی خیلی سخت میتونم حتی یه صفحه معمولی وب رو باز کنم، ولی به محض اینکه Outpost رو میبندمش، قضیه حل میشه و سرعت اینترنت به حالت عادی یه کانکشن DialUp برمیگرده...و این واقعا شرایط رو غیرقابل تحمل کرده...
ممکن که باید تنظیمات خاصی رو عوض کنم تا مشکلم حل بشه؟! من فایروال خود ویندوز رو هم disable کردم و احتمال نمیدم که مشکل از Confliction ناشی شده باشه...به هر حال اگه راهنماییم کنین واقعا ممنونتون میشم..
موفق باشید.
Regards;
Sadjad Sharifian
دوست عزیز آیا از برنامه امنیتی دیگری هم استفاده میکنید ؟ تنظیمات اتپوست بصورت پیش فرض قرار داده شده ؟
در هر حال یک توصیه به شما میکنم که بهتره از ترکیب دیگری برای امنیت سیستم خود استفاده کنید
آنتی ویروس اتپوست که در Outpost Security Suit Pro بکار رفته آنگونه که انتظار دارید قادر به تامین امنیت سیستم شما نیست
بهتره از ترکیب یک آنتی ویروس قدرتمند (مثا ناد32 ، آویرا ... ) در کنار فایروال قدرتمند اتپوست بهره ببرید
رفیق سلام..نقل قول:
ممنونم که وقت گذاشتی و جواب دادی..
آقا من متوجه علت موضوع شدم... جریان از این قرار بود که گزینۀ Block Intruder Ip For # Minutes روشن بود و خوب من هم هر موقع مثلا وارد سایت یاهو میشدم (و هنوزم وقتی واردش میشم)، یه Attack از نوع Port Scan بهم میشه! یا لااقل Firewall ام که اینطور تصور میکنه!! و این گزینه باعث میشده که که مثلا 5 دقیقه بعد از اتفاق افتادن اون IP،Attack اون سرور از یاهو Block بشه که این باعث اتفاق افتادن اون جریانات میشده! البته این Attack مخصوص یاهو نیست!! یعنی خیلی وقتای دیگه، و خیلی جاهای دیگه هم یه Alarm از Firewallام یه همین مضمون میگیرم که قبلا Kerio یا متوجه این دست اتفاقات نمیشده، یا به هر علتی گزارشش نمیداده!!
باز هم از راهنماییهاتون خیلی خیلی ممنونم و البته خیلی لطف خواهید کرد اگه نظرتونو در باره چیزایی که گفتم، بفرمایید.
موفق باشید.
عیدتون هم مبارک باشه راستی.
Regards;
Sadjad Sharifian
آین فایر وال چرا آپیدت نمیشه ؟!
وقتی میزنم آپدیت میگه نمیتونه با سرور ها ارتباط برقرار کنه !!!
مشکل شما به دو بخش میتونه ربط داشته باشه : 1- بخش فایروال 2- بخش آنتی ویروسنقل قول:
اکثر دوستان از فایروال قدرتمند آن استفاده میکنند و چنین موردی ندارند
اگر هم طبق گفته شما آن قسمت از فایروال سبب ایجاد مشکل شده باشه میتونه به تنظیمات صورت گرفته توسط شما برگرده
مثلا تنظیمات svchost که ممکنه سبب چنین رویدادی باشه
اما اگه از بخش آنتی ویروس مشکل بوجود آمده باشه ( بدلیل اسکن سنگین صفحات ) همانطور که توضیح دادم
آنتی ویروس اتپوست چندان هم مناسب نیست
بهرحال اگر مشکل شما با انجام تغییری که انجام دادید ، رفع شده که خب موردی نیست و موفق باشید
از کدام نسخه و چه ورژنی استفاده میکنید ؟دقیقا چه اروری میده ؟ آیا از برنامه امنیتی دیگری هم استفاده میکنید ؟نقل قول:
Outpost Firewall Pro 2009 ver. 6.5.2359.316.0607نقل قول:
بهمراه آنتی ویروس نود 32 !
وقتی میزنم آپدیت میگه سه مرحله داره که تو هیچ کودوم از این مراحل نمیتونه با سرور ارتباط برقرار کنه !
سلام
برای اینترنت سکیورتی ورژن 2009 کسپرسکی و یا ورژن 2009 نورتون هم این میتونه کمک کنه و یا خود انها قابلیت کامل رو دارند ؟
البته آپدیت فایروال اتپوست چندان مهم نیست چون دیر به دیر آپدیت میشهنقل قول:
ولی بهرحال شاید مشکل آپدیت شما بدلیل خرابی بوجود آمده در شبکه سراسری اینترنت ایران و مشکل برخی isp ها باشه
شما از قیلطرشکن یا پر و کسی هم برای آپدیت استفاده کردید
نه دوست عزیز ،نقل قول:
هر یک از محصولاتی که نام بردید دارای فایروال هستند و نصب فایروال اتپوست در کنار آنها نه تنها کمکی به شما نمی کند
بلکه سبب تداخل و تهدید امنیت سیستم خواهدشد
سلام دوستان من از link مقابلفایروال خودم منظورم outpost هست رو تست کردم و از پورتهای imap 143 و 443 https رو open نشون داد چطور این دو port رو secure کنمکد:https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2
شما از کدام نسخه و ورژن اتپوست استفاده میکنید ؟ از چه برنامه امنیتی دیگری بهره میبرید ؟
در ضمن هنگام تست از قیلطرشکن استفاده کردید ؟
سلام majid20 عزیز بله از ق ی ل ت ر ش ک ن toonel استفاده کردم چون بدن اون به اون link که گفتم واسه تست وارد نمیشه از outpost v 6.5.2509.366.0663 استفاده میکنم - تنظیمات پیش فرض خودش هست چون تنظیماتش رو بلد نیست اما rule تعریف کردم ولی نشد و از آنتی ویروس avira personal free استفاده میکنم
ممنون
دوست عزیز پیش از توضیحات من لطفا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را مطالعه کنید
نتایج اینگونه تست ها به عوامل متعددی ربط داره که در پست فوق اشاره شد
دلیل امر هم اینه که مثلا برنامه یا پروسه ای برای فعالیت نیاز به اتصال از طریق پورت هایی داره
که اطلاعات مورد نیاز خودش را از آن پورت دریافت کنه
بهمین خاطر نتایج تست هنگام استفاده با فیلطرشکن با نتایج تست بدون استفاده از فیلطرشکن کاملا متفاوته
چون فیلطرشکن پورت مزبور را برای دریافت اطلاعات باز خواهد کرد
البته سایت های دیگری هم هستند که اینگونه تست ها را انجام میدهند مثل
من وقتي با v-p-n كانكت ميشم بعد از 5 دقيقه ديسكانكت ميشم نه پيغامي هيچي... اما بودن فايروال v-p-n راحت بدون مشكل كار ميكنه!! مشكل از چيه؟؟
يه سوال ديگه چه جوري ميتونم مثل يه عكسهاي يه سايت رو با فايروالم غيرفعال كنم؟ مثلا .gif
چرا قسمت web control و anti spyware با این من اینها رو نصب کردم اما disable هست و اصلا نمیشه اون رو تغییر داد ؟
شما از کدام نسخه outpost استفاده میکنید ؟ ویندوز شما چیست ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟نقل قول:
کل عکس های یک سایت رو یا صرفا تبلیغات اون رو ؟ اگر منظور شما تبلیغاتش باشهنقل قول:
خب این کار توسط بخش Anti-Banner اتپوست انجام میشود
این بخش بطور خودکار بر اساس هوش مصنوعی و دیتابیس خود تبلیغات رو پاک میکنه
همچنین کاربر میتونه با وارد کردن لیست ماسک شده تبلیغات ، بطور دستی برخی موارد رو اضافه کنه
البته برای از بین بردن تبلیغات و عکس های زاید ، بنظر من بهترین گزینه استفاده از افزونه Ad Block Plus در مرورگر فایرفاکس هستش
البته مرورگر اپرا هم تاحدود زیادی ، میتونه بطور دستی تبلیغات رو حذف کنه
خب احتمالا شما اول آنتی ویروس رو نصب کردید و بعد اتپوست را نصب نمودیدنقل قول:
چون گارد این دو بخش ممکن است سبب تداخل با برنامه آنتی ویروس شما ایجاد کنید ،
و تنظیمات نصب اتپوست بگونه ایست که در صورت نصب بودن انتی ویروس ، این دوبخش را نصب نمیکند یا کاملا غیرفعال می نماید
مگر اینکه شما پیش از نصب هر برنامه امنیتی ، اتپوست را نصب کنید
بله اول avira رو نصب کرده بودم
agha majid salam, omidvaram ke haletun khub bashe
pishapish in ro begam az in ke english type mikonam ozr mikham akhe 2 coffynet hastam o emkane farsi baram nist ...
in darkhast ro azatun dashtam :
1 - linke download akharin version ro baram gharar bedin
2 - koja mitunam behtarin tanzimate marbut be in firewall ro peyda konam
**** ey kash ye daste bandi mesle NOD32/KASPERSKY baraye in firewall ham gharar midadin
ba tashakkor
در زمینه دانلود ، آخرین نسخه اتپوست می توانید از تاپیک زیر اقدام کنید
یااصلا از خود سایت سازنده محصول دانلود نمایید
اما در زمینه لیست بندی مطالب ، در حال انجام هستش ولی متاسفانه مطالب سایت کاملا جست و گریخته هستش
و برای تکلمیل آن باید وقت گذاشت
ولی در مورد بهترین تنظیمات ، اگر از لحاظ قانون گذاری و تعیین Rules مدنظر شماست خود سایت توضیحاتی داده ( البته انگلیسی هستش )
Qutpost Firewall 2009 6.5نقل قول:
شما از کدام نسخه outpost استفاده میکنید ؟ ویندوز شما چیست ؟ برنامه امنیتی دیگری هم دارید ؟
برنامه امنيتي جز ويروس كش Kaspersky ندارم!
مشكل اينجاست وقتي از كار ميافته v-p-n كار ميكنه اما وقتي Qutpost فعاله نه!!
آقا مجید ممنون :40:نقل قول:
خب من اگه بخوام از خود سایت اوتپوست این فایروال رو بگیرم سریال رو از کجا پیدا کنم؟
من قبلا که از این فایروال استفاده میکردم یه سری از برنامه ها رو کامل بلاک می کردم ( مثل babylon ... تا به سرورش وصل نشه) و به بعضیا اجازهع کامل رو میدادم مثل یاهو مسنجر و یا اینترنت اکسپلورر! ... گاهی وقت ها هم که اوتپوست اجازه آپدیت برای مثلا یاهو مسنجر و یا اینترنت اکسپلورر می خواست اجازه آپدیت میدادم و خلاص! ... میدونم که این اشتباهه ... ولی حالا میشه شما یه مختصر توضیحی در مورد این پیغام های این فایروال به هنگام لحظاتی پس از نصب بدین ... اصلا ایجاد یک رول چیه؟ اگه با مثال یه کوچولو توضیح بدین ممنون میشم
با تشکر:11:
0FwkIJj+/BEt+NuuS5iEdyhc93TuQlMFtcWofSh
x/8vl6rkVDJduAgj4STeBdAN1K45QnJEmrPp+Qg
KQLoALk5P9uX/NW31rB/5GryAU6aSk6Pu3BLBFN
r6JIJHq/aAkRLl1G+78kZDEXQTS1KI3XHBTEckg
zFCzaAdl2EFdT/M7zeTtCBRPZ+jyGTkaE
عکسهای سایت ها رو با این فایروال internet explorer نمیتونه بیاره firefox اما مینونه ایراد کجاست ؟
Rule یعنی قانون و برای اینکه هر سیستم امنیتی کار نظارت و تامین امنیت سیستم را انجام دهد نیازمند Rule هستشنقل قول:
این Rule یا بطور خودکار و پیش فرض توسط فایروال اجرا میشه یا به صورت کاملا دستی و حرفه ای توسط کاربر وارد میشه
حال این Rule ممکنه ساده باشه و یا آنکه بسیار دقیق و شدید ... مثالی عرض میکنم :
فرض کنید شما در حین کار با فایروال ، پیامی میدهد که فلان برنامه قصد ارتباط با سروری را دارد
شما هم اصلا علاقه ای به فعالیت اینترنتی برنامه مزبور ندارید و کلا برنامه مزبور را بلاک میکنید
خب این یک Rule ساده است که کلیه فعالیت های آن برنامه رو بلاک میکند ،
ولی گاه شما قصد دارید ضمن اجازه دادن برقراری ارتباط اینترنتی به یک پروسه ، برخی پورتهای ارتباطی آن را ببندید
یا اینکه اجازه ارتباط با برخی سرورها رو در آن مسدود کنید یا اینکه نوع ارسال و دریافت بسته های اطلاعاتی را مشخص کنید
خب کاربران در زمینه هشدارها و Rule های ساده مشکلی ندارند چون بصورت نیمه خودکار توسط فایروال هدایت میشوند
اما برای نوشتن Rule های دقیق باید اصطلاحات کاملا آشنایی داشته باشید
در تنظیمات rule فایروال ، برای IE تغیراتی اعمال نکردید ؟ از کدام نسخه IE استفاده میکنید ؟نقل قول:
( البته من بجای شما بودم صرفا از مرورگرهای اپرا یا فایرفاکس استفاده میکردم چون IE ضریب امنیتی پایینی داره )
ممنون مجید جاننقل قول:
آره ساخت یک رول ساده سادس! ... حالا میمونه رولهای دیگه ... آقا مجید شما یه زحمت برای ما (و دوستان دیگه) می کشید ...
به احتمال قریب به یقین خود شما از این فایروال استفاده میکنید ... می خواستم اگه زحمتی برای شما نباشه نحوه رول سازی درست و حسابی رو برای نرم افزارهایی که حداقل به اینترنت وصل می شن آموزش بدین ... همونطور که خودتون هم میدونید تعداد این نرم افزارها آنچنان زیاد هم نیست که مهمترینشون
یاهو مسنجر/ گوگل تاک
اینترنت اکسپلورر/ اپرا / فایرفاکس
دانلود منیجرها مثل idm / dap
آنتی ویروسها
آنتی اسپایورها
هست ... این زحمت رو تقبل میفرمایید؟!
راستی توی پست قبلیم این مطلب رو جا انداختید :
از کجا میشه این سریال ها رو پیدا کرد؟ الیته از دوستون هم که لطف کردن و یه سریال گذاشتند تشکر میکنمنقل قول:
خب من اگه بخوام از خود سایت اوتپوست این فایروال رو بگیرم سریال رو از کجا پیدا کنم؟
با سپاس فراوان از شما :11:
majid جان الان firefox هم دیگه عکسها رو نمییاره وقتی outpost رو off میکنم هر دو عکسها رو نشون میدن
البته من در حال حاضر برای تست یک فایروال جدید ، از فایروال دیگری استفاده میکنمنقل قول:
ولی در هر صورت اگر وقت پیدا کردم در زمینه موردنظر توضیحاتی خواهم داد
اما در زمینه سریال خب این سریال ها بصورت غیرقانونی در سایت های کرک و سریال منتشر میشوند
خب کاربران عزیز این کرک ها وسریالها را در این تاپیک یا تاپیک زیر قرار میدهند
دوست عزیز شما یکبار مرورگرهای خود را از لیست برنامه های فایروال حذف کنید سپس فایروال رو Exit کرده و مجددا فعال کنیدنقل قول:
مرورگر را اجرا کنید ببنید مشکل حل میشود
در غیراینصورت فایل xpbar.dll را در مسیر زیر پاک کنید
C:\Program Files\Agnitum\Outpost Firewall\Plugins\BrowserBar
ممنون مجید جان ... پس منتظر میمونم ...
majid عزیز ممنون - در قسمت rule ها در منوی option گزینه content filtering فعال بود disable کردمش و حل شد .
این OutPost یواش یواش داره میره روی مخم!! من چی کار کنم که فقط ارتباطات با اینترنت رو چک کنه؟ این همه ی برنامه ها رو چک میکنه! حتی اونایی که اصلا نمیخوان وصل بشن به اینترنت! همش من در حال allow کردن هستم! کدوم قسمتش رو باید از کار بندازم که انقدر فضولی نکنه؟