halflife2
maxpayne2
Printable View
halflife2
maxpayne2
من مدتی هست که از عرصه بازی بدورم ولی
به نظرم Hitman یکی از بهترین ها بود چون اکشن محض احمقانه مثل IGI و .. نبود توش هوش وجود داشت و کلی چیز دیگه البته همه نسخه هاش خوب نبود مثلا مکس پین هم خوب بود ولی اونم تکراری بود اون پویائی هیتمن رو نداشت گرافیکش خوب بود ولی عصاره مکس پین فقط این بود که پشت اون در یا کنار اون دیوار یا توی راهرو یکی هست که باید بکشیش یه جورائی بعد از چند مرحله شبیه یه رانندگی میشد :دی
توی بازیهای استراتژی هم Age Of Empire یه چیزه دیگه بود البته نسخه ۲ اش نسخه ۳ به درد نمیخورد
Mafia هم به نظر من یکی از بهترینهاست یه شاهکار در واقع یه فیلم رو بازی میکردیم عالی بود داستانش عالی بود و سبکش هم عالی بود ضمن اینکه شرایطش هم واقعی بود خلاصه یه شاهکار بود...
نمیدونم بازی هست یا نه ولی Microsoft Flight Simulator هم عالی بود و هست اینم شاهکاریه
-------------
بازی Call of Duty نمیدونم کدوم نسخه اش بود ولی همونی که فقط بهت یه خشاب میدنو باید از تپه ای که آلمانیها روش مسلسل گذاشتن بری بالا و توی قسمت بعدش هم همون میدان معروفه (اسمش یادم نیست؟؟) نبرد استالینگراد بود؟؟ هر چی ولی اون دو مرحله از بازی شاهکار بودن توی این مرحله عظمت جنگ رو بازیکن درک میکنه حتی واسه خودم گریه هم کردم :دی
ولی باقی مراحلش معمولی بود
بازی فقط rESIDENT eVIL 5
mirror's edge ،dead space و batman: arkham asylum... مخصوصاً این بتمن خدایییییییش خیلی باحال بود. ایول به ولش وولی به وولش
فقط assassins creed+batman: arkham asyluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum
این Resident Evil 5 هم خیلی عالیه از هر نظر که بگی ولی هیف که نه ترس داشت نه دوباره ترس. و کلا از سری قبلی Resident Evil فاصله گرفته. اما حالا شده اکشن تمام عیار.
حتما بهتون پیشنهاد میکنم.
سلام
در کل بازی های capcom حرف نداره
هم Resident Evil 4,5
وهم Davil may cry 4
من که هر دو بازی ورژن 4 رو تموم کردم resident evil 4 هم از همه ترسناک تر بوده
بهترین بازی فقط pes09 و کریسیس
از نظر من -fifa09 - crysis - Resident Evil 5
من toruk رو خیلی دوست دارم air born با RESIDENt Evil 5 در رده های بعد قرار دارن . PES2008-09 هم که جای خود دارند.
از بازی های که باهاشون کف کردمmafia , gangester 2 ,gad father
بهترین بازی هایی که انجام دادم:
Crysis
Crysis war head
assasin creed
fall out 3
نمیشه یه بازی رو نام برد.
واقعا Max Payne ، Mafia ، Splinter Cell ، و الان BATMAN جزو بازیهای فراموش نشدنی هستند.
only GOD OF WAR
Crysis Warhead
Batman : Arkham Asylum
کماندوز 1 . 2 . 3
ای جی ای 1
مافیا
جی تی ای 1 . 2 . 3 . ویک سیتی . سان آندریاس . 4
سزار3
فرئون
زئوس
در حال حاضر هم Majesty2
با بازی هایی که خیلی حال کردم یکیش Call of duty 4 یکیشم GTAIV :D:D
مافیا دویله فارسی هیچوقت از یادم نمیره عجب بازی بود
فقط IGI2
IGI2
IGI2
civ 4
gta series
pes series
crysis
ميگما اگه من زياد بلد نباشم با تاپيك و اين جور چيزها كار كنم و اصلا نمي دونم اينا چيه ولي بخوام از نرم افزارهاي ارائه شده در اين سايت استفاده بكنم و بعدشم من كارمند باشم توي بوشهر و دسترسي به اينترنت برام خيلي سخت مقدور باشه بايد چي كار كنم؟
کال او دیتوی 2 4 5 کراسیس 1 2 فار کری 1 جی تی ای سن جی تی ای 4
Metal Gear Solid Snake
PES 6 به قبل!
GTA series
Hitman 47
gears of war 2
راستی بچه ها این Bioshock رو هم باید به کلکسیونه پستهام اضافه کنم.
چه گیمی!- چه گرافیکی!-عجب داستانی!-.........
راستی از همه مهمتر
GUITAR HERO
من خیلی بازیهای گرافیک بالا رو بازی کردم (نظیر کرایسیس -فارکری 2 -کال آف 5 و...)
ولی هیچکدومشون مثل WARCTARFT FROZEN TRON مپ Dota - allstars بهم حال نمیده و بنظر من Dota بهترینه
خیلی بازی ها کردم
اما یادش بخیر بازیPES6وStrongholdمنو حدود3 سال مشغول کرد
Parasite Eve-1-2 کنسول ps1
سلام:
بهترین بازی،
Gears of war 1&2
Call of duty 4
Assassins creed
Guitar hero(همش)
بازیهای جدید رو بخام بگم (چون بازیهای قدیمی خیلی زیادن و یادمم نمیاد همشون رو)
God of War
WarCraft 3
Mass Effect
Gears Of War
Assassins creed
Fallout 3
Bioshock
StarWars FU psp
....
cull of duty 4
gaers of war 1&2
batman arkham
tomb rader
dirt2
fifa 10
gears of war
assassins
farcry
ایران زمین آنلاین استراتژیک فارسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی آنلاین ، استراتژیک ، فارسی ایران زمین
king of the road
رو سیستم من بهترین بازی
call of duty II
spore
بهترين بازي من پارازيد ايو 1 بود ساله 1998 بود كه من اين بازي رو انجام دادم خيلي زيبا بود سبك بازي rpg بود و خيلي دموهاي زيبايي داشت كه به جرات مي تونم بگم مثله ps2 بود اين بازي براي ps1 ريليز شده بود اينم عكسه زيبا از قولش كه يه سگ تبديل ميشه به اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی هایی که من خیلی دوست دارم:
Batman Akham Aaylum
Gears Of War 1-2
resident evil 5
Call Of Duty 4-5
Tekken
Pes 2009-2010
Need For Speed Shift And Undercover
..........:21: