گزینه راست و چپ کلیک تو pdf من کار نمیکنه ؟؟رو فایلی که دانلود کردم اینجوریه چطور بازش کنم و کپی کنم؟؟؟
گزینه راست و چپ کلیک تو pdf من کار نمیکنه ؟؟رو فایلی که دانلود کردم اینجوریه چطور بازش کنم و کپی کنم؟؟؟
سلام
من با برنامه هاي زيادي براي تبديل pdf فارسي به word استفاده كردم ولي پس از تبديل فونتها بهم ريخته و....
آيا كسي ميتونه راهنماي كنه بايد چه كار كرد
آخرين برنامه اي كه با آن كار كردم برنامه Nitro Pro 9 كه اگر كسي بتونه كمك كنه باش فارسي تايپ كنم ديگه مشكلي نيست
چون تو اين برنامه وقتي فارسي تايپ ميكني حروف را بزرگ و برعكس مينيويسه
لطفا كمك كنيد متشكرم
it was sent as an email attachment and was not correctly decoded خطا در pdf چیست ؟
باسلام ،من میخوام با برنامه ی pdf editor_Setup فایل های pdf با حجم کم رو ویرایش کنم ولی فقط یکی از فایل ها رو باز می کنه چیکار کنم مشکلم حل بشه؟با تشکر
سلام و عرض ادب!
دو پرسش :
1. ویندوز رو تازه عوض کردم تو ویندوز قبلی صفحات رویی Pdf ها وقتی View Large Icon بود بدون باز کردن پی دی اف دیده می شدند اما حالا نه ویندوزهام از نظر ورژن و... تغییری نکرده تو تمام آپشنای مختلف ویندوز و ادوب چک کردم گزینه ای در این باره ندیدم خدا خیرتون بده بفرمایید چه کنیم صفحات روی جلد پی دی اف ها دیده بشن؟
2. اگه چندتا پی دی اف مثلا مال یه کتاب باشن اما به صورت جدا جدا چه کنیم همه تو یه فایل دیده بشن؟
قربون محبتتون:n12:
یه فایل PDF دارم که میخوام با Adobe Reader 10 بازش کنم با ارور زیر مواجه میشم.
راه دیگه ای هم ندارم که دوباره این فایل رو تهیه کنم. میشه راهنمایی کنین که چجوری درستش کنم؟
ارور اینه:
There was an error opening this document. The file in damaged & could not be repaired.[/QUOTE]
ه فایل PDF دارم که میخوام با Adobe Reader 10 بازش کنم با ارور زیر مواجه میشم.
راه دیگه ای هم ندارم که دوباره این فایل رو تهیه کنم. میشه راهنمایی کنین که چجوری درستش کنم؟
ارور اینه:
There was an error opening this document. The file in damaged & could not be repaired.[/QUOTE
سلام برای اینکه یک فایل پی دی اف به هیچ عنوان قابل ویرایش نباشه و امکان سلکت کردن متن و تصویر داخلش نباشه مثلا با نیترو پی دی اف کدوم قسمتش باید رفت؟
سلام برای اینکه یک فایل پی دی اف به هیچ عنوان قابل ویرایش نباشه و امکان سلکت کردن متن و تصویر داخلش نباشه مثلا با نیترو پی دی اف کدوم قسمتش باید رفت؟
سلام من هنگام کپی کردن متنی از برنامه PDF با این مشکل روبرو می شوم و به جای کپی کردن متن اعداد و اشکال ناخوانا کپی می گردد چکار کنم There was an error while copying to the clipboard. An internal error ocurred
برای حذف تبلیغات پاورقی از فایل pdf مثل آدرس بعضی سایتها که توی تمام صفحات هست با چه نرم افزاری میشه انجام داد
fOXIT PHANTOM PDF BUSINESS رو امتحان کردم اما باید صفحه به صفحه اینکاررو انجام بدی.یه کتاب چند صد صفحه ا هست که باید بخشهایی رو پرینت بگیرم.
کسی از دوستان اینکار رو انجام داده؟
سلام من وقتی با foxit phantom هایلایت میکنم فقط کلمات رو هایلات میکنه کسی راهی بلد نیست که همه جمله هایلایت بشه
منون سیوان
سلامنقل قول:
اگر منظورتان نرم افزار زیر است ؛ با کلیک بر آنچه در عکس مشخص است بدون محدودیت در جمله و کلمه و به صورت آزاد امکان highlight وجود دارد. (کاملا تراز) شما از چه ورژنی استفاده می کنید ؟
کد:http://www.p30world.com/8030/foxit-phantompdf-business-pdf/
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نرم افزار زیر هم می توانید استفاده نمایید. (هنگام کرک ؛ آنتی ویروس را غیرفعال نمایید)(یا از 30 روز رایگان آن بدون کرک استفاده کنید)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.p30world.com/13687/%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-pdf-annotator-%d9%86%d8%b1%d9%85-%d8%a7%d9%81%d8%b2%d8%a7%d8%b1-%db%8c%d8%a7%d8%af%d8%af%d8%a7%d8%b4%d8%aa-%d9%86%d9%88%db%8c%d8%b3%db%8c/
هنگام نصب ادوب 11 با پیغام خطایی با این مضمون روبه رو میشم :
Spooler Printer
یا یه همچین چیزی
دو گزینه retry و cancel داره که retry هیچ کمکی نمیکنه. سرانجام با زدن cancel نصب لغو میشه. دلیلش چیه؟
سلامنقل قول:
در run (کلید ویندوز در کیبورد + R) بنویسید services.msc و ok را بزنید.
در پنجره باز شده دو بار بر Print spooler کلیک کنید و startup تایپ را بر Automatic قرار دهید و apply را بزنید و سپس start را
بزنید و ok را بزنید.
درست شد اما به دلیل نداشتن سریال گزینه ی Terial رو نصب کردم. کرک داره(amtlib.dll) اما با ریختنش دیگه برنامه انجام نمیشه. تو پوشه کرک یه فایلی هم به نام Disable Activation.bat داره که با کیلیک روی اون یه صفحه کامند پرامپت باز میشه که توش نوشته:
Disable Activation
Access Denied
Press Any Key to Continue
چه کنم؟
شما شماره سریال یا کد فعالسازیش رو داری؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
در هنگام پرینت گرفتن از صفحه ی pdf در نرم افزار ادوب پرو سایز کاغذ به صورت پیش فرض letter انتخاب میشه به چه صورت می توان این پیش فرض را تغییر داد؟
ممنون میشم جواب بدهید
چگونه میشه به فایلهای pdf با همون برنامه adobe reader شماره صفحه افزود؟
برنامه من نگارش 11 یا XI است
اینترنت را قطع کنید. نرم افزار را ببندید.نقل قول:
با کیلیک روی اون یه صفحه کامند پرامپت باز میشه که توش نوشته:
Disable Activation
Access Denied
Press Any Key to Continue
حالا در ویندوزهای 7و8و8.1و 10 باید بر Disable Activation راست کلیک نمایید و run as administrator را انتخاب کنید و پس از انتخاب yes در پنجره user account control اینتر را بزنید.
حالا فایل amtlib.dll را کپی کنید و در پوشه C:\Program Files\Adobe\Acrobat 11.0\Acrobat ؛ paste نمایید و پیام copy & replace را تایید کنید.
منظورتان adobe acrobat است ؟نقل قول:
چگونه میشه به فایلهای pdf با همون برنامه adobe reader شماره صفحه افزود؟
برنامه من نگارش 11 یا XI است
از منوی edit ؛ edit image & text را انتخاب نمایید. حالا در پنل اضافه شده در سمت راست برنامه بر page کلیک کنید و در زیر مجموعه آن
edit page Design را انتخاب کنید و سپس Header & footer و Add header & footer و در پنجره باز شده insert page number را انتخاب کنید.
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG][IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
سلامنقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
در هنگام پرینت گرفتن از صفحه ی pdf در نرم افزار ادوب پرو سایز کاغذ به صورت پیش فرض letter انتخاب میشه به چه صورت می توان این پیش فرض را تغییر داد؟
ممنون میشم جواب بدهید
به آدرس Control Panel\Hardware and Sound\Devices and Printers در control panel بروید و Printer مورد نظر خود (چه مجازی و چه حقیقی )را
انتخاب و با راست کلیک و انتخاب Printing preferences ؛ Page size را تنظیم نمایید.
سلام با برنامه word2010 هم میشه فایل word رو به pdf تبدیل کرد کافیه از منوی فایل گزینه creat pdf رو لنتخاب کنی
سلام چطور می شه نوشته های متنی رو در word به صورت آیینه در اورد؟
درود
توی سیستم یک فایل pdf دارم که خود ویندوز ظاهرا فرمت فایل رو نمیشناسه ولی خودم میدونم که پی دی اف هستش. حالا میخام با خود پی دی اف ریدر موجود در ویندوز 8.1 اونو بازش کنم. چجوری این کارو انجام بدم؟
سلام دوستان
بعد از اينكه يه پست جديد درباره سوالم دادم، اينجا رو پيدا كردم، قسم ميخورم :n07: كه دنبال اين تاپيك گشتم ولي پيداش نكردم
در هر حال
سوالم اينه كه من يه فايل پي دي اف دارم كه ميخوام بفرستمش براي چاپ
عكسها همگي با فوتوشاپ gray شدن
و فقط بعضي از كلمات رنگي هستند و در دو رنگ
اما فايل پي دي اف 4 رنگ شده، چطوري ميشه convert كرد به دو رنگ
ميتونم به تك رنگ تبديلش كنم، اما نميدونم پروفايل دو رنگ چيه
ممنون
سلام
2 فایل PDF داریم،چطور بکنمیش یکی؟
سلام
از نرم افزار زیر استفاده نمایید.
سلام
با نرم افزارهای زیادی میشه این کارو کرد
Adobe Acrobat,Nitro pdf,A pdf Merge و ...
میشه بفرمائید با adobe acrobat چطور میشه؟نقل قول:
نقل قول:
Adobe acrobat XI رو باید داشته باشید و بعد select File > Create > Combine Files into a Single PDF و بعد فایل موردنظر رو که می خواید ادغام بشه رو انتخاب می کنید.
من میخواهم یک فایل word که سایز صفحهاش 8 در 29.7 هست را pdf کنم
مشکل این است که وقتی pdf میشه یک حاشیه سفید زیاد چپ و راستش وجود داره در صورتی که من میخواهم حاشیه سفید اطراف کاغذ همان یک سانت باشه!
این فایل کم حجم word و pdf
دوستان بنده یک فایل pdf فارسی دارم که میخوام به word تبدیلش کنم . تا جایی که میدونم ظاهرا امکان پذیر نبوده .
ولی سوالی که دارم ایا روشی هست که به هر طریقی بتونم این فایل رو به word تبدیل کنم ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز بهترین روش درحال حاضر پیشنهاد میکنم آفیس 2013 رو نصب کنید. اجرا کنید ببینید چطوره.
موفق باشید:n12:
نقل قول:
با نسخه Readiris Corporate 14.2 Build 3611 Middle Eastern که زبان فارسی رو هم ساپورت می کنه می شه به ورد فارسی تبدیل کرد.در کل با نرم افزاری که از تکنولوژی OCR پشتیبانی میکنه,میشه این کار رو انجام داد.
سلام دوستان
من فايلي pdf كه كتاب درسي دانلود كردم ولي متاستفانه ادوب ريدر من كه ورژن 11 است اونو باز نميكنه وپيغام خطا there was an error opening this document . the fil is damsged and could not be repaired رو ميده در صورتي كه براي باز كردن pdf هاي ديگه مشكلي نداره وبه راحتي باز شون ميكنه . راهنماييم ميكنيد مشكل از كجاست ازورژن هاي ديگه هم استفاده كردم جواب نداد. يه دنيا ممنون ميشم راهنمايم كنيد.
نقل قول:شما یه فایل PDF دیگه رو با هر دو برنامه باز کن اگر مشکلی نداشت احتمالا مشکل از فایلی هستش که میخوای بار کنی ...
از نرم افزار Foxit Software که جایگزین خوبی برای Adobe Acrobat استفاده کن در ضمن اگر فایل pdf رو دانلود کردی شاید ناقص دانلود شده باشه ...
سلام
دوستان یه فایل PDF رو با 3 تا نرم افزار (( Adobe Reader و Foxit Reader و PDF to Word Converter )) باز کردم ولی فقط عکسهاش باز میشه همه حروف فارسی رو بهم ریخته بصورت دایره و مربع نشون میده
تنظیمات Region and Language هم همش روی فارسیه
این فایل PDF هم کپی شده روی فلش بود. به سیستم هم منتقلش کردم ولی بازم نشد. بنظرتون مشکل کجاست؟؟
با سلام من یه فایل پی دی اف دارم میخوام یه سری تغییرات توش بدم
یه نرم افزار به اسمmaster pdf editorدانلود کردم ولی وقتی میخوام تغییرات رو روش انجام بدم اسم این نرم افزار توی صفحات پی دی اف حک میشه و کلا به هم میریزه و یه سری از نوشته هاش حذف میشه
از اساتید خواهش میکنم اگه روش کار با این نرم افزار رو بلدن یا اینکه یه روش ساده تر رو بلدن
کمک کنن لطفا
ممنون
فوق العاده و رایگان :نقل قول:
pdfill.com/pdf_tools_free.html
سلام
nitro pdf امتحان کنید
سلام
با space میشه رفت در صفحه بعد با adobe
برگشت چی؟
سلام
با دکمه های جهت نمای بالا و چپ میره صفحه قبل!
با دکمه های جهت نمای پایین، راست، دکمه Enter میره صفحه بعد!