دوستان سلام ، لپ تاپ من Asus و مدل آن Z53JR و سیستم عامل آن Windows Vista Home Premium می باشد . چگونه می توانم Recovery Drive را که روی Hard Disk موجود است باز کنم و چگونه می توانم از محتویات آن استفاده کنم .
دوستان سلام ، لپ تاپ من Asus و مدل آن Z53JR و سیستم عامل آن Windows Vista Home Premium می باشد . چگونه می توانم Recovery Drive را که روی Hard Disk موجود است باز کنم و چگونه می توانم از محتویات آن استفاده کنم .
باا سلام من با این آموزش مشکل پیدا کردم چون وقتی فضا را از درایو C جدا کردم به رنگ سبز در نیامد بلکه سیاه رنگ unallocated در اومد راهی داره حداقل به حالت اول برگردم یعنی درایو c را مثل اولش کنم با تشکر فراوان
اگر بخواهید به خود محتویات پارتیشن مخفی ریکاوری دست بیابید ، باید یک نرم افزار مثل paragon hdd manager (ترجیحا بوتیبل )را پیدا کنید و :نقل قول:
1- یا پارتیشن را Unhide کنید تا درون ویندوز هم نمایش داده بشه
2- پارتیشن را explore کنید و محتویات درونش را ببنید
کلا نرم افزارهای پارتیشن بندی این امکان رو به شما می دهند تا پارتیشن Partition 1: RECOVERY را باز کنید
فکر نکنم بجز چند تا ایمیج فایلهای فشرده چیز بدرد بخوری توش باشه :13:
با سلام خدمت شما عزيزان
من يك لب تاب دل 610 لتيتوت دارم كه مشكلي براش پيش آمده بود و وايرلس را نمي شناخت بردم پايتخت و يك مغازه آنجا هارد 80 من را از رو لب تاب باز كرد و با رابط يواس بي كه برا هارد اكسرنال است به پي سي مغازه وصل كرد و دقيقا 5 تا 6 دقيقه توسط برنامه اي فكر كنم ديدم نوشته بود(( گوست )) وزمينه برنامه سفيد بود هارد من را فرمت كرد و برنامه ريخت وقتي هارد را به نوتبوك وصل كرد ديدم لب تاب من دقيقا شد هماني كه روز اول خريدم شد در ضمن بگم لبتاب من سيدي ريكاور نداره و فقط سي دي درايور داره و يك سي دي ويندوز اورژينال داره آيا كسي ميدونه چطور من ميتوانم اين كار را برا خودم انجام دهم و از دست اين همه نصب ويندوز و درايور راحت شوم لطفا كامل توضيح دهيد
با سلام
هنگامي كه مي خواهم صفحه اي از سايت را Save كنم ارور مي دهد؟و اگر هم Save مي شود در كامپيوتر ديگر تصاوير نمايش داده نمي شوند؟
در هنگام پرينت گرفتن هم تصاوير چاپ نمي شوند؟
لطفا راهنمايي كنيد.
با تشكر فراوان.
برنامه ghost کار باهاش خیلی راحته ، مختصر یه توضیحی میدمنقل قول:
با سلام خدمت شما عزيزان
من يك لب تاب دل 610 لتيتوت دارم كه مشكلي براش پيش آمده بود و وايرلس را نمي شناخت بردم پايتخت و يك مغازه آنجا هارد 80 من را از رو لب تاب باز كرد و با رابط يواس بي كه برا هارد اكسرنال است به پي سي مغازه وصل كرد و دقيقا 5 تا 6 دقيقه توسط برنامه اي فكر كنم ديدم نوشته بود(( گوست )) وزمينه برنامه سفيد بود هارد من را فرمت كرد و برنامه ريخت وقتي هارد را به نوتبوك وصل كرد ديدم لب تاب من دقيقا شد هماني كه روز اول خريدم شد در ضمن بگم لبتاب من سيدي ريكاور نداره و فقط سي دي درايور داره و يك سي دي ويندوز اورژينال داره آيا كسي ميدونه چطور من ميتوانم اين كار را برا خودم انجام دهم و از دست اين همه نصب ويندوز و درايور راحت شوم لطفا كامل توضيح دهيد
1- یکبار فرمت کنید و یک ویندوز به همراه درایورها ، برنامه های مورد نیاز خود در پارتیشن C نصب کنید و تنظیمات دلخواه را انجام دهید
2- سی دی نرم افزاری norton ghost v.14 bootable را از بازار بخرید
3- نرم افزار ghost ورژن 14 را روی ویندوز نصب کنید و بعد کرک ، ریست کنید
4- وارد نرم افزار بشوید و گزینه backup my files را بزنید و یک point جدید بسازید ، طبق مراحل پارتیشن C را انتخاب کنید (مبدا) ، نام فایل را تعیین کنید و همچنین محل ذخیره در یک پارتیشن دیگر
4- دکمه backup point now را بزنید تا کار انجام بشه
5- برای بازگردانی ، باید از ورژن بوتیبل نرم افزار استفاده کنید یعنی سی دی نسخه بوتیبل را بزارید توی درایو و بوت کنید موقع استارت سیستم
6- در منوها ، گزینه recover my files را انتخاب کنید. فایل خودتان در اون پارتیشن را نتخاب و مقصد را پارتیشن C بزنید و بایستید تا پارتیشن فرمت و ریکاوری بشه
به همین سادگی
با سلام من توی ویندوز ویستا این کار رو کردم ولی وقتی بخشی از پارتیشن رو آزاد کردم بجای اینکه گزینه سبز رنگ فری بیاد گرینه سیاه رنگ اول unallocted اومد راهی برای اصلاح وجود داره اگه نداره چه کار کنم که به حالت اول برگردونم باتشکر
unallocted یعنی اختصاص داده نشده و یک فضای خامه ، میشه اون را پارتیشن جدید و فرمت کرد و یا به پارتیشن ای که از آن جدا کردید ، چسباند ... بهتر است از محصولات paragon یا Acronis disk manager استفاده کنید :46:نقل قول:
من موقع partition بندی کردن می خواستم درایو c رو به چند پارتیشن تبدیل کنم ولی یک سری فایل سر 200 gig اجازه جدا کردن فایل
بیشتر از اون مقدار رو هم نمیده با defrage هم درست نشد ایا راه دیگری کسی می دونه )xps m1530(
با سلام
چند تا مشکل و سوال دارم لطفا کمک کنید :
1. طی3 سالی که لپ تابم (Sony vaio = VGN-AX580G) رو خریدیم چندین بار درایو C رو توسط 2 دی وی دی ریکاوریش ، ریکاوری کردم و هیچ مشکلی برایم پیش نیامده بود .
تا اینکه چند هفته پیش وقتی که داشتم درایو C رو ریکاوری می کردم شارژ باطری لپ تاب تموم شد و خاموش شد . بعد اینکه روشنش کردم و دوباره عمل ریکاوری رو انجام دادم بهم پیغام Complete drive restor رو داد که می بایست 2 تا درایوشو ریکاوری می کردم ؛ و چون درایو C مخصوص ویندوز(win xp) و درایو D مخصوص اطلاعاتم بود باید یه جوری اطلاعاتم رو از رو هارد بر میداشتم گزینه Complete drive restor رو کنسلش کردم و 2 تا هاردشو (که هر کودوم 80G هست) در اوردم و اطلاعاتمو رو یه سیستم دیگه ریختم و هر دو هارد رو فرمت کردم ؛ و دوباره عمل ریکاوری رو انجام دادم البته ریکاوری کمپلت رو تست کردم که تو نصفه راه ارور داد و سیستم ریست شد . و دیگه لپ تابم ریکاوری نشد . نه درایو C نه هر دو درایو ریکاوری نشد .
ولی لازم به توضیحه که بگم هر ویندوزی که بخوام میتونم روش نصب کنم چه ایکس پی چه ویستا و همچنین دی وی دی های ریکاوریش هم هیچ مشکلی ندارن
حالا از مدیران محترم سایت و دوستان عزیز می خوام که کمکم کنید تا بتونم دوباره دستگاهمو ریکاوری کنم
2 . به تازگی وقتی که به سایت اصلیش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مراجعه کردم دیدم که برای لپ تابم ویندوز ویستا رو با درایورهاش گذاشتن (ویندوز خودش ایکس پی مدیا سنتر هستش) ولی متاسفانه نرم افزارهای مختلفی که رو سیستمم بود هیچ کدومشون تو سایته نیست ؛ مشکلی که دارم اینه که چطور می تونم ویندوز ویستا رو با نرم افزارایه تو سیستم داشته باشم . آیا میشه بعد از اینکه سیستم رو ریکاوری کردم ویندوز ویستا رو روش آپگریت کنم که هم ویستا رو داشته باشم و هم نرم افزارهای رو سیستمو .
نقل قول:
یکی نیست به درد من برسه
نقل قول:
اقای register لطفا جواب بدید
سلام من دو تا بازی رو بک اپ گرفتم وقتی چی میگن ریکاوری میکنم هر دو فایلهاشون میاد ولی فقط یکیشون اجرا میشه واون یکی انگار نصب نیست موضو چیه؟
سلام من در حال اپ دیت ویستا بودم ارتباط قطع شد بعد از ریستارت کردن لپ تاپم بوت نشد دیویدی بکاپ را فعال می کنم با neroبکاپ گرفتم چکار کنم وقتی f11میزنمerror0x400110020000100aمیدهد لطفا مرا راهنمایی کنید
در ضمن مدل دستگاه من hp6720sمی باشد لطفا کمکم کنید
لب تاب های hp معمولا یه پارتیشن ریکاوری دارن که با اون بدون استفاده از dvd های ریکاوری هم میشه به راحتی ریکاوری کرد ولی میشه دقیق تر بگین که چه اتفاقی میفته.نقل قول:
با سلام
چند تا مشکل و سوال دارم لطفا کمک کنید :
1. طی3 سالی که لپ تابم (Sony vaio = VGN-AX580G) رو خریدیم چندین بار درایو C رو توسط 2 دی وی دی ریکاوریش ، ریکاوری کردم و هیچ مشکلی برایم پیش نیامده بود .
تا اینکه چند هفته پیش وقتی که داشتم درایو C رو ریکاوری می کردم شارژ باطری لپ تاب تموم شد و خاموش شد . بعد اینکه روشنش کردم و دوباره عمل ریکاوری رو انجام دادم بهم پیغام Complete drive restor رو داد که می بایست 2 تا درایوشو ریکاوری می کردم ؛ و چون درایو C مخصوص ویندوز(win xp) و درایو D مخصوص اطلاعاتم بود باید یه جوری اطلاعاتم رو از رو هارد بر میداشتم گزینه Complete drive restor رو کنسلش کردم و 2 تا هاردشو (که هر کودوم 80G هست) در اوردم و اطلاعاتمو رو یه سیستم دیگه ریختم و هر دو هارد رو فرمت کردم ؛ و دوباره عمل ریکاوری رو انجام دادم البته ریکاوری کمپلت رو تست کردم که تو نصفه راه ارور داد و سیستم ریست شد . و دیگه لپ تابم ریکاوری نشد . نه درایو C نه هر دو درایو ریکاوری نشد .
ولی لازم به توضیحه که بگم هر ویندوزی که بخوام میتونم روش نصب کنم چه ایکس پی چه ویستا و همچنین دی وی دی های ریکاوریش هم هیچ مشکلی ندارن
حالا از مدیران محترم سایت و دوستان عزیز می خوام که کمکم کنید تا بتونم دوباره دستگاهمو ریکاوری کنم
2 . به تازگی وقتی که به سایت اصلیش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) مراجعه کردم دیدم که برای لپ تابم ویندوز ویستا رو با درایورهاش گذاشتن (ویندوز خودش ایکس پی مدیا سنتر هستش) ولی متاسفانه نرم افزارهای مختلفی که رو سیستمم بود هیچ کدومشون تو سایته نیست ؛ مشکلی که دارم اینه که چطور می تونم ویندوز ویستا رو با نرم افزارایه تو سیستم داشته باشم . آیا میشه بعد از اینکه سیستم رو ریکاوری کردم ویندوز ویستا رو روش آپگریت کنم که هم ویستا رو داشته باشم و هم نرم افزارهای رو سیستمو .
سلام
من یه کاری کردم که الان که این مطالب رو خوندم تازه فهمیدم چی کار کردم....
ویندوز لپ تاب 1525 رو که 2 روز بود گرفته بودم به علت بالا نیامدن مجبور شدم با دی وی دی ویستای خودش دوباره نصب کنم.
حالا ایا من ویندوز اورجینال رو پاک کردم و اینی که ریختم مثل اول نیست؟
فکر کنم ریکاوری رو هم فرمت کردم.
الان چی کار باید بکنم تا بفهمم؟
این مسئله برای چندمین بار که مطرح میشه!!!نقل قول:
دوستان باید بدونن ویندوز با اکتیو کدی که پشت لب تاب هست اصل میشه و هیچ ربطی به dvd های ویندوز نداره.
ولی در مورد پاک شدن ریکاوری باید بگم که شما درایور هاتون رو پاک کردین ولی دوباره میتونین از سایتش دانلود کنید.
مگه لب تاب شما dell نیست ؟
اگه dell باشه همه ی درایور هاشو روش میدن و اصلا نیازی به ریکاوری نداره که!
من یکبار f11کردم درست شدگفتم حالا که بکاپ دارم انرا نصب کنم بعد از نصب ریست کردم که پیغام نداشتن بوت داد سپس f11زدم که errorقبلی که گفتم امد و همه چی خراب شد لطفا کمکم کنید
دوست عزیز لطفا یکم تو نوشتن دقت کن...نقل قول:
ببین اگه dvd ها ریکاوریت کار نمیکنن تقریبا میشه گفت عادیه چون بعضی وقت ها ممکنه dvd های ریکاوری خراب شن.
ولی اگه میخواستی از روی هاردت ریکاوری کنی و بعد هرور داد باید بگم که یا پارتیشن ریکاوریت خراب شده ( خیلی بعید به نظر میرسه) یا مراحل کارت اشتباهه.
وقتی سیستم را روشن می کنم پیغام bootmgr is missing می اید من 3 درایو بیشتر ندارم c,e,f که f همان ریکاوری من بود که وقتی f11را می زنم همان errorرا می دهد وقتی dvd بکاپ را قرار می دهم و restore را انتخاب می کنم بعد از انتخاب backup name -select target می اید که در ان علاوه بر نشان دادن کل حجم هارد وحجم c که قبلا 101 گیگا بوده حجم 83.88 گیگا را نشان می دهد وe را دارم و بجای f که قبلا 8.79 گیگا بوده 3 تا با حجم 8.79 گیگا با نام های hp-recovery(sda1), sda2,sda3 دارم که برای ادامه کار حتما باید یکی از انها را انتخاب کنم سپس هر 2 dvd را می خواند و بعد از ریسف کردن دوباره errorبالا می ایدو اگرf11 را بزنم همان error چند رقمی می اید چکار کنم
ایراد از boot manager شما هست اگه میتونی یه ویندوز رو لب تابت نصب کن(البته مراقب باش تا لب تابت فرمت نشه) بعد دوباره ریکاوری کن(با dvd یا از رو هارد فرقی نمیکنه)
موفق باشید.
سلام windows نصب شد اما متاسفانه موقع نصب درایو f که همان ریکاوری من بودexpend شدو به درایوc اضافه شدالبته ریکاوری موجود در درایوf من نیز در درایو c موجود می باشد حالا چکار کنم
حالا یه بار دیگه از کلید f11 استفاده کن ببین کار میکنه یا نه؟
اگه بازم erorr داد با استفاده از dvd های ریکاوری تو محیط خود ویندوز ریکاوری کن.
دیگه امید وارم مشکلت حل بشه.
من f11 ندارم درایو ریکاوری هم ندارم قبلا گفتم چی شده و چطوری در windows dvd ریکاوری را فعال کنم
ویندوز را که نصب می کنم بعد از مدت کمی ریستارت می شود وپیغام bootmgr is compressed می اید در ضمن پیغام اول برای f11 را دیگر ندارم عید بر شما عزیزان زحمت کش مبارک
من متوجه نشدم .نقل قول:
شما f11 نداری مگه میشه؟
عید شما هم مبارک.:20:
سلام دوست عزیز
قبلا که سیستم را روشن می کردم ابتدا پیغام f11 می امد بعد سیستم بالا می امد ام حالا سیستم بالااگر هم با بوت بیاید و یا error هم بدهد f11 دیده نمی شود در ضمن مشکلات قبلی مثل نداشتن درایو f و همچنین بعد از نصب ویندوز فوری پیغام log off می اید و سیستم فوری خاموش می شود و اگر روشن کنم پیغام bootmgr is compressed را می دهد لطفا کمکم کنید
سلام
مشکلات قبلی تا حدودی حل شد ویندوز ویستا را نصب کردم درایو ریکاوری ام که درایو f بود نیز درست شد
dvd ریکاوری من که توسط nero گرفته شده بود را در ویندوز توسط nero اجرا کردم فکر کنم در درایو f ذخیره شد اما همانطوری که قبلا گفتم ابتدا که سیستم را روشن می کنم f11 ندارم که با زدن ان سیستم را ریکاوری کنم حالا چکار کنم لطفا کمکم کنید
سلام
یعنی کسی کمی وقت نداره من را راهنمایی کنه؟ من روی این سایت و دوستانش خیلی حساب می کنم اما پس چی شد؟ اگر سوالات من خوب نیست بگویید خوشحال می شوم؟
سلام
منSONY VGN-NR270N/S دارم بارم از دوبی اوردن متاسفانه نه dvd راه انداز دارم نه Windows Vista® Business.
راه اندازاشو از سایت پیدا کردم،واسه Windows Vista® Business چی کار کونم.هر ویندوزی که همون Windows Vista® Business باشه میتونم به صورت اورجینال نصب کونم.
لطفا در مورد این مدل لپ تاپ نظرات خودتونو بدین که چه طوریه
شمابا dvd ریکاوری سیستمت رو boot کن بعدشروع به ریکاوری کردن کن در اینصورت هیچ نیازی به کلید f11 هم نداری .نقل قول:
شمامیتونی با یه dvd ویندوز ویستا و اکتیو کد پشت لب تابت یه ویندوزاصل نصب کنی و با دانلود کردن درایور هات از سایت sony درایور هات رو هم نصب کنی .نقل قول:
لب تاب خوبی هم گرفتی خدا خیرت بده.
سلام
این کار را کردم هنگام اجرا set target می اید که یک دفعه c را انتخاب کردم ویندوزی که نصب کردم دیگر بوت نشد یکبار هم درایو f را انتخاب کردم که احتیاج به کلیدf11 دارد من با nero8 بکاپ گرفتم با حجم 6.36 گیگا بایت اگر امکان دارد مراحل کار را توضیح دهید شاید اشتباه می کنم با تشکر
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه نوت بوک شما ویندوز اورجینال داره پس نیازی به ریختن ویندوز دیگه ای ندارید
حتما دی وی دی های ریکاوری رو تهیه کنید
نوت بو ک های سونی سی دی همراه خود ندارند
برای ریکاوری هم می تونید از دکمه f10 استفاده کنید
یا علی
دوست عزیز شما حتماً باید یک بار ریکاوری کامل کنید تا درایو c به حالت کارخانه برگردهنقل قول:
اون موقع ریکاوری از طریق f11 در صورت عدم خرابی پارتیشن ریکاوری فعال میشه
یا علی
اگه مراحل کار رو می خواهید بهتره پست اول همین تاپیک رو بخونید فک کنم مفید باشه.نقل قول:
راستی مدل لب تاب شما چی بود؟
سلام
hp6720s راستی اگر الان ویندوزم بوت نشود باز هم می توان ریکاوری کرد؟با تشکر فراوان
راستی در تاپیک اول همه اش در رابطه با del می باشد برای hp چکار کنم
البته که میشه .
فرق زیادی ندارن مراحل کار مثله هم هستن.
اگر درایو c فورمت شود با ز ریکاوری امکان دارد چون قبلا گفته بودید که موقع نصب ویندوز c فورمت نشودو در صورت امکان شماره صفحه اموزش ریکاوری را مشخص کنیدنقل قول: