[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر چند با انگلیسی یکم مشکل دارم ولی مفید بود خیلی ممنون
سلام.
من یک لپ تاپ vostro 1510 گرفتم که سیستم عامل پایه ای نداره...
می خواهم از بوت ویندوزxp رو نصب کنم که میگه cannot Continu...
چکار کنم؟؟؟
سلام دوستان من یه لپ تاپ Toshiba Satelite a100-250 دارم دوستان در جریان باید باشن که این خیلی قدیمی
ولی هاردش SATA
هاردش چند وقت پیش سوخت و امروز که هارد جدید خریدم وقتی میاد بالا 2 تا گزینه بهم میده و بوت نمیشه با Cd OR DVD ویندوزام
1: Lunch Startup Repair (Recommend
2: Start Windows Normally
وقتی 1 رو انتخاب میکنم کار میکنه و میگه
Startup Repair Cannot Repair This Computer Automatically
Sending More information can help microsoft create solution
و وقتی 2 رو میزنم سفحه آبی میاد و ارور میده و ریستارت میشه
مشکل جیه؟
و آیا با ساخت و نصب اینجوری که شما میگید مشکلم حل میشه یا نه؟
راستی دوستان اینجا یه سیدی ویندوز واسه دانلود هست که نوشته مخصوص لپتاپ اینو دانلود کنم نصب کنم درست میشه؟
مجکرم و معذرت که زیاد حرفیدم
amir-shakh عزیز
پست شما حاوی لینک بود و پاک شد ... این دیسک هم به همین روش ساخته شده !
من میخوام روی vostro 1510 اکس پی نصب کنم ولی نمیتونم.لطفا به دااااادم برسید
سلام
من لپ تاپم dell inspiron 1525 هست واز گزینه اول یعنی این
استفاده کردم و xp رو نصبیدم ولی بعد از نصب دوبارهataرو sata ahci تغییر دادم ویندوز بالا نیومد .نقل قول:
- بعضی از لپ تاپ ها و همچنین دسکتاپ ها نیازی به این روش ندارند مانند DELL 1520 n series زیرا می توان حالت SATA AHCI را به ATA MODE تغییر داد و بدون نیاز به ساختن دیسک هارد را شناسایی ویندوز را نصب کرد، پس این مقاله برای آندسته از خوانندگان هست که هنگام نصب XP با این مشکل مواجه میشوند چون مشاهده شده که بایوس این سیستم ها میتواند در وحله اول از یک پورت IDE کمکی برای شناسایی هارد استفاده کندو نیاز به Intel textmode drivers برای حل این مشکل نیست. پس قبل از استفاده از این آموزش نصب ویندوز XP را تست کنید.
اگه رو حالت ata باشه چه فرقی میکنه مشکلی پیش نمیاد ؟
خوب مشکل همینه دیگه ... وقتی برش می گردونی دوباره XP نمی تونه به مستر بوت رکوردها دسترسی پیدا کنه ... باید توی حالت ata کار کنید
خیر مشکلی نیست ... توی ویندوز تقریبا مشکل ای نیست
اگر این پیغام بر روی کامپیوتر های خانگی اتفاق افتاد چکار کنم؟ shadboy
سلام.من یه dell مدل vistro 1500 دارم .که سی دی ویندوزش رو گم کردم.الان می خواستم ویندوزش رو تعمیر کنم با سی دی لپ تاپ بابام این کار رو کردم!که dell xps . حالا سیستمم موقع بالا اومدن کد فعالسازی می خواد و هیچ جور هم بالا نمیاد.فقط عکس دسکتاپم میاد.یعنی با سیستمم نمی تونم به اینترنت هم وصل شم که کد رو بگیرم.میشه از microsoft با دادن product key کد activation رو هم گرفت.تورو خدا هر کی هرچی به ذهنش می رسه برام میل بزنه زود.ضمنا safe mode هم نمی تونم بیام بالا چون مونیتورم چن روز پیش سوخته و الان با ال سی دی تلویزیونم بالا میام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اون حالتsafe modeجواب نمیده!کممممممممممک
سلام به همگی
من یه DELL studio 1537 دارم که البته ناقابله
میخواستم در کنار ویستا از xp هم استفاده کنم که تا این لحظه موفق نشدم
این پست رو هم چند مرتبه خواندم
راجع به تشخیص چیپست نفهمیدم
لطفا کمک !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
از شرکتی که خریدم پرسیدم گفت بفرست ساتا وریید رو نصب کنیم روش که منم به علت دوری مسافت شرمندشون شدم
ببخشیدا بنده یه مقدار که نه خیلی مبتدی تشریف دارم
تو سایت دل نوشته بود can not install windows xp in dell studio 1537
جدی گفته؟
از یه بنده خدایی پرسیدم گفت ویندوزی بگیر که ساتا و رید رو پشتیبانی کنه
که فک نکنم باشه البته تو اینترنت دیدم شک کردم
خواستم از مطالب شیوای شما هم بهره مند بشم
راستی در setup لپ تاپ در قسمت ساتا مد میشه IDE , ACHI رو انتخاب کرد که در حالت IDE ایکس پی نصب میشه ویستا رو که نصب میکنم xp دیگه نیست
فک کنم قضیه داشته باشه درسته؟
اینجا به غیر خودم کسی نیست
میشه بفرمایین در این باره چه خاکی بر سر کنم؟
Intel Matrix Storage Manager :
". [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (6914KB)
8.8.0.10093/13/2009 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Supports SATA RAID 5/10 on specific desktop platforms, SATA RAID 0/1, AHCI, and matrix RAID on specific desktop and mobile platforms [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (txt) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (htm) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
OS:Windows Server* 2003, Windows Server* 2003 Enterprise x64 Edition, Windows Server* 2003 Standard Edition, Windows Server* 2003 Standard x64 Edition, Windows Server* 2008, Windows Vista*, Windows Vista* 32, Windows Vista* 64, Windows* XP Home Edition, Windows* XP Media Center Edition, Windows* XP Professional, Windows* XP Professional x64 Edition
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Download File(s): [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6914KB, [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 22977KB"
اینو دانلود کردم که قبلا تو سی دی ویستا بودش نفهمیدم پیش نیاز 2 بعد از nlite چیه
خب من در nlite تو قسمتی که فایل *.ini میخواد گیر کردم یعنی چیزایی که دانلود کردم در این باره نبود
من از کجا بفهمم چیپستم چیه؟؟
چند جا دیدم درایور صدای dell 1537 پیدا نمیشه البته لاتین
حقیقته؟
آخرین نسخه xp که 2008 ادعا کرده ساتا و رید رو میتونه شناسایی کنه هنوز پیدا نکردم
کسی از دوستان هست امتحان کرده باشه؟
ممنون از شما و همگی
مطالب خیلی جالب و گستردس و جای تشکر داره
من برای صرفه جویی در زمان پشت سر هم پیغام دادم
اینا سوالاته چند روزه
:40::13::10:
دوستان كسي مي دونه چيپست لب تاپ من چيه ؟
Dell vostro 1310
متشكر ميشم .
شرمنده فوري هست .نقل قول:
دوستان كسي مي دونه چيپست لب تاپ من چيه ؟
dell vostro 1310
متشكر ميشم .
اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه .
هنوز منتظريم .
دروود
من تمام مراحلی رو گفته شده انجام دادم ولی موقع نصب ویندوز باز هم یه صفحه آبی میاد که error زیر رو می ده.
A problem has been detected and windows has been shut down to prevent demage to your computer.
if this is the first time you’ve seen this stop error screen, restart your computer. remove any newly installed hard drives or hard drive controlers. check your hard drive to make sure it is properly configured and terminated.
run CHKDSK /F to chech for hard drive corruption, and then restart your computer.
Technical information:
*** STOP: 0×0000007B (0xF78D2524,0XC0000034,0X00000000,0X00000000)
لپتاپ من مدل VGN-cs230j هست و درایور مربوطه رو هم از سایت سونی گرفتم.
نمی دونم مشکلش چیه؟ لطفا کمک کنید. با تشکر
با عرض سلام و وقت بخیر
من امروز یه لپ تاپ دل مدل 1545 گرفتم. از اونجایی که ویندوز اوریجینال رو نفرستادن(!!!!!)، و قبلاً داس روی اون نصب بود حالا هر کاری می کنیم نمی تونیم ویندوز اکس پی یا ویستا نصب کنیم و درایور یا...نمی شناسه!
دوستم گفت که باید ویندوز مخصوصلپ تاپ sata 2 نصب بشه و شرکت هم همینو گفته که چون جدیده اینجوریه!
حالا من چه کنم بچه ها؟
مرسی
نقل قول:
چه پيغامي مي ده ؟
هاردت رو مي شناسه يا نه ؟
اگه جريان سر هاردت هست كه پست اول رو از ابتدا بخون Register User عزيز كاملا توضيح دادن .
اگه مشكل ديگه اي هست توضيح بيشتري بفرماييد .
دوستان میشه بفرمائید چیپست دستگاه من چیه؟ هرچی گشتم پیداش نکردم!
مدل sony vgn-fw230j/b
ممنون
فکر کنم intel ICH8M باشه
دوتا سوال
اول اینکه وقتی میخوام سی دی Nlite رو درست کنم حتما باید این کار روی لپ تاپ انجام بگیره یا میشه روی PC خودم هم اینکارو بکنم ؟
دوم اینکه اونجایی که باید چیپستهای کنترلر اینتل رو اضافه کنم چه طوری باید اینکارو بکنم تو همین مرحله که عکسشو زیر میزارم ؟ یعنی الآن من Intel® Matrix Storage Manager رو دانلود کردم آیا باید روی لپ تاپ نصبش کنم و بعد از اینکه نصبش کردم چطوری و از کجا به این لیست اضافه کنم ؟
حالا اگه یکی لپتاپش اصلا ویندوز نداشته باشه چکار باید بکنه ؟
مهم اون دیسکی هست که روی هارد کپی میشه + درایورهای اضاف شونده ... همین ... محلش اهمیت نداره !نقل قول:
دوتا سوال
اول اینکه وقتی میخوام سی دی Nlite رو درست کنم حتما باید این کار روی لپ تاپ انجام بگیره یا میشه روی PC خودم هم اینکارو بکنم ؟
نقل قول:
دوم اینکه اونجایی که باید چیپستهای کنترلر اینتل رو اضافه کنم چه طوری باید اینکارو بکنم تو همین مرحله که عکسشو زیر میزارم ؟ یعنی الآن من Intel® Matrix Storage Manager رو دانلود کردم آیا باید روی لپ تاپ نصبش کنم و بعد از اینکه نصبش کردم چطوری و از کجا به این لیست اضافه کنم ؟
اگر اون فایل بعد نصب یا extract شدن درون یکی از درایو های فایل های inf مورد نیاز شما را نداشته باشد ، باید توی سایت اینتل دنبال f6floppy و درایور های اون فایل زیپ باشید ... مهم محتوای اون فایل هست که در آموزش لینکش هست ... مراحل هم واضحهنقل قول:
اگر ویندوز ندارید موقتا در مدت کوتاهی ویستا نصب کنید و عملیات را انجام دهید و بعد آماده سازی ، پارتیشن مورد نظر را فرمت و XP نصب کنید
موفق باشید
درود REGISTERED USER عزیر
بنده لپ تاپ سونی مدل VGN-FW140E رو دارم و اینکه نمیدونم چه درایوری باید به سی دی اضافه کنم اگه میشه لطفا لینک درایوری که مخصوص این مدل هستش رو بزارید واسه دانلود
اینم از توضیحات این مدل که من سر در نیارودم
ممنون میشم کمکم کنیدکد:http://esupport.sony.com/US/perl/model-home.pl?mdl=VGNFW140E
با تشکر
ایوب
سلام ... خیر متاسفانه امکان این موضوع نیست و قبلا به کررات توضیح داده شده برای دریافت درایورها از سایت اینتل یا سازنده خودتان باید اقدام کنید
موفق کنید
درود
دوست عزیز ببخشد بازم سوال میکنم مجبورم چون حتما ویندوز ایکس پی رو میخوام و جایی هم که سکونت دارم کسی نمیتونه واسم نصب کنه در غیر اینصورت مزاحم وقت شما نمیشدم در هر حال امیدوارم کمکم کنید
شما اینو دادید و گفتید به سی دی اضافه کنید
ftp://driver.jmicron.com.tw/jmb36x/Win2k_xp_Vista
ولی من اینو گرفتم فایل زیادی داره نمیدونم کدوم رو اضافه کنم و اینکه
- ترجیحا بایوس سیستم شما آپدیت باشد.
من لپ تاپمو سه ماه پیش خریدم آیا نیاز به آپدیت داره یا نه ؟ اگر داره من نمیدونم چطور
شما جزو کدام دسته SATA و یا RAID هست.
من نمیدونم جزو کدوم از این دو تا هستش اگه میشه توضیح بدید
به پوشه ای بروید که درایورها را در آنجا unzip کرده اید. درایور هایی که با فرمت *.inf هستند را پیدا و انتخاب کنید. اگه میشه در مورد این هم یه کم توضیح بدید
با تشکر
ایوب
درود بر دوستان گرامی.
کمک می خواهم خیلی زیاد.
آقا من همه کار برای نصب xp روی لپ تاپم کردم. لپ تاپ من سونی vgn-cs290 رفتم سایتش درایور هارد برای ویندوز xp را هم گرفتم و با nlite وارد ویندوز xp سرویس پک 2 کردم و سی دی تازه را ساختم. سی دی گذاشتم بوت هم شد اما همین که خواست نصب شروع شه (صفحه آبی) یک ارور مسخره داد که اعصابمو خرد کرد. ارور اینه:
a problem has been detected & windows has been shut down to prevent damage to your computer. ...
run chkdsk/f to check for hard drive corruption, & then restart your computer.
ممنون میشم راهنماییم کنید چون ویندوز xp هر چه فوری تر نیاز دارم.
اشکال از کجاست؟ من که هم ویندوز داشتم هم درایور xp هارد و هم nlite ، چرا نصب نمی شه؟
برای این مدل لپ تاپ که گفتم چه کنم که ویندوز روش نصب شه؟ اخه از سایت خودش گرفتم درایوهارو چرا کار نمی کنه؟
با سپاس
نقل قول:
با سلام
من هم همین مشکل رو دارم پس از بوت شدن از cd ویندوزxp و بارگذاری فایل های اولیه این خطا را میدهد:
a problem has been detected & windows has been shut down to prevent damage to your computer...
لپ تاپ من hp pavilon 1199 هست.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
درود بر شما من هم همین مشکل رو دارم . لطفا راهنمایی کنید .نقل قول:
مدل cs230g هست . میشه بگید مدل چیپست این مدل کدومه ؟ من باید از موارد الف و ب و ج آموزش شما کدوم رو استفاده کنم ؟
ممنون .
سلام
تو رو خدا کمک کنید! من تاز لب تاپ دل خریدم مدل 1510 بعد چون ویندوز اکس پی رو نمی شناخت با سی دی بوتیبل زدم ویندوز ویستای اوریجینال رو پاک کردم و الان هم نمی تونم هیچ کاری رو انجام بدم
لطفا کمکم کنید:19::19: