نمیدونم برند رم رو نشنیدمنقل قول:
بله درست گفتند مشکل تعمیر رم کمبود قطعاتش است
Printable View
نمیدونم برند رم رو نشنیدمنقل قول:
بله درست گفتند مشکل تعمیر رم کمبود قطعاتش است
من یک فلش Transcend 8GB داشتم سوخت گارانتی داشت بردم بهم یکی نو دادند
ولی این جدیده خیلی سرعتش کنده ، و سرعتش از MB/s 4 بیشتر نمیشه !!!!! تازه اولش که روی 3 و خورده ای هست !!!!
فلش قبلیم و مال بقیه اطرافیانم راحت تا 7 مگ میرسه سرعتشون
حالا میخواستم بپرسم راهی داره بشه سرعتش رو زیاد کرد ؟؟؟؟؟ که مثل قبلی تا 7 مگ برسه ؟؟
فرمتش هم کردم تاثیری نکرد
ممنون
با سلام خدمت همه ی دوستان
یه سوال فنی داشتم نمیدونم اینجا درسته بپرسم یا نه
پیشاپشی عذر میخوام
من 1 ماه لپ تاپ خردم مدل acer v3-571g
وقتی دارم با لپتاپ کار میکنم و وارد task manager میشم ( ویندوزم 8 هستش ) در قسمت processes و قیمت هارد , گاهی اوقات فضای اشغال شده هارد میاد روی 100 درصد یا 99 درصد و بعد میاد پایین و عادی میشه
این حالت بعضی وقتا هم طولانی میشه
این عادیه ؟ دلیلش چیه ؟
خیلی ممنون
hd tune هم نصب کردم و در قسمت health همه چی اوکی بود !
راستی کنار قسمت دی وی دی رایتر بالای لپ تاپ هم بیشتر وقتا یه صدای خش خش میاد انگار که یه چیزی مث فن داره میچزخه و ... مربوط به خود دی وی دی رایتر و اسپیکر نیست اصلا ! صداش از یه قطعه ای میاد !
دقت کردم وقتی داخل نت باشم هم صدا زیاد میشه !
این میتونه هارد باشه ؟ مشکل از هارده ؟
یه جایی بردم لپ تاپو نشون دادم گفت هارد لپ تاپت اصن وسط دستگاهه نه اون گوشه !
1 ماهه خریدمش اصن :n03:
سلام .
من یه فلش ترنسند 4 گیگ دارم . دادم یکی زده کامپیوترش . الان دیگه وقتی میزنم کامپیوتر هیچی نمیاد . انگا هیچی وصل نشده.
میشه درستش کرد؟
فلش رو وصل کردید یک عکس از disk managmnet بدیننقل قول:
یه هارد 500 گیگ هم وصله.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله فلش دیتکت نشده روی یک سیستم دیگه و ویندوز دیگه تست کنید نشناخت مشکل سخت افزاری دارد یا فریم ویر فلش ایراد پیدا کرده که باید آپدیت بشه یا مشکل سخت افزاری دارد
این اپدیت فریم ور فلش به چه صورت انجام میشه؟
باید برید سایت فلشتون نرم افزار مخصوصشو دانلود کنید از سایتش و اینکارو بکنید مثلا برای فلش های ترنسد نرم افزار online recovery استنقل قول:
دوستان راهی نیست فلش رو بطور کامل بسوزه اخه الان میاد بالا ولی نه فرمت میشه نه کاری دیگه اینطوری هم فکرنکنم گارانتی قبول کنهمن یه جایی خوندم ولی الان هرچی میگردم پیدا نمیکنم
یه فلش فیلیپس هست آک طرف برده زده ----- و روش هم ضبط کرده حالا محتویات داخل پخش میشه راحت هم شناسایی میشه حجم فلش که 8 هست رو هم نشون میده
اما
متاسفانه نه چیزی پاک میشه و نه ریخته میشه و نه فرمت کلا یه چیزی داره از از فلش محافظت میکنه چون در همه حال خطایwrite protectحالا اگه سخت افزار به مشکل خورده نمیدونم در ضمن با چند سیستم هم تست کردم
خیلی از راه ها رو امتحان کردم مثل diskpart در cmd رو یا ترفندهای ریجستری و حتی چندتا نرم افزار هیچکدوم نمیتونن فرمتش کنند
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام من هم همین مورد رو دارم ولی الان یه هفته سوال کردم ومنتظر هستم خبری نیست اگه شما به نتیجه ایی رسیدید اطلاع دهیدنقل قول:
یا حداقل دوستان راهی نیست که بشه کلا فلش بسوزه چون اینطوری گارنتی قبول نمیکنه
سلام. من یک مموری میکرو اس دی 8 گیگ دارم که کامل فریز شده. یعنی تا آخر که فرمت میشه باز تمام فایل ها هستند. البته تمام فایل ها را باز میکنه و فایلها درستند. ولی اگر فایلی حذف کنم یا اضافه کنم وقتی مموری خارج میکنم و دوباره به کامپیوتر میزنم فایل های حذف شده برمیگردند و فایل های اضافه شده هم حذف شده اند. حتی low format هم کردم ولی فایده ای نداشت. در شن readonly هم نیست
با سلام خدمت اساتید محترم . بنده چند ماه پیش یک هارد هیتاچی داشتم که چند بار ویندوز عوض کردم و هیچ مشکلی نداشت تا اینکه دچار بد سکتور شدیدی هم نرم افزاری و هم سخت افزاری شد نرم افزاری رو ذرست کردم ولی سخت افزاری بحدی زیاد بود که هارد رو از کار انداخت و هنگام بوت باید حتما کلید F1 رو میزدی تا بالا بیاد چند بار با نرم افزار LOW LEVEL FORMAT فرمت کردم درست نشد که نشد ناگفته نماند که یکبارهم ویندوز لینوکس روش نصب کرده بودم بعد از نصب این ویندوز و عوض کردنش به ویندوز 7 هربار که بر روی آیکون MY COMPUOTER کلیک راست میکنم و پروپرتیز میزنم ارور END EXPELORER میاد و پنجره سریع بسته میشه مجبور شدم هارد جدید سی گیت بخرم بعد از پارتیشن بندی و نصب ویندوز و فعال سازی وقتی بر روی پروپرتیز در MY COMPUTER جهت مشاهده فعال سازی کلیک کردم دوباره همان مشکل قبلی وجود داشت متوجه شدم که بعد از نصب لینوکس یک مشکلی در رم به وجود میاد چون برروی این هارد نیز یکبار لینوکس نصب کرده بودم این هارد رو نیز چند بار LOW LEVEL FORMAT فرمت کردم ولی ایراد رفع نشد الان صد در صد مطمنم که در رم هایم که از نوع DDR3 هستند فایلهایی از لینوکس باقی مانده که با فرمت هارد نیز از بین نمیره . آیا نرم افزاری برای فرمت کردن رم وجود دارد یا باید بیخیال رم ها بشم و دو رم دیگه بخرم
تو رم اطلاعاتی باقی نمیمونه چون با خاموش شدن سیستم و تخلیه برق اطلاعات حافظه رم پاک میشود شما اگه از سلامت هارد مطمئن هستید با یک رم و پاور دیگه سیستم رو چک کنید و بایوس مین رو هم آپدیت کنیدنقل قول:
سلام بچه ها من یه فلش 8 verbatim دارم وقتی وصلش میکنم میگه فرمتش کن وقتی مینزم فرمت بشه این پیام رو میده
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یک عکس از disk managment بدید وقتی فلش به سیستم متصل استنقل قول:
نمیشه همین طور پیام میده که فرمت کن فلش رو اگه ولش کنی یهو میبینی تو یک دقیقه ۱۰-۱۲تا پیام برای فرمتش دارینقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
خوب نمشناستش همین طور پیام میده فرمتش کن بقیه درایو ها و فلش ها هست اونا به چه دردی میخوره که بزارم عکسشو
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
از وقتی محل سیو و دانلود فایلهارو تغییر دادم مشکلی برام پیش اومده؟
وقتی فایلی رو دانلود میکنم در درایو d ذخیره میشه اما درایو c هم اشغال میکنه!
جالب اینکه زمانی هم که فایلهارو از درایو d حذف میکنم درایو c همچنان اشغاله و خالی نمیشه!
انگار که c,d هر دو یک درایو شدن!
سلام
تو یه جابجایی رم میکرو اس دی موبایل و باز کردن اون با رم ریدر متوجه شدم که رم توی موبایل کار نمیکنه بعدشم که دوباره گذاشتم توی رم ریدر با بهم ریختگی فونت های نام پوشه ها متوجه شدم و فقط بعضی از فایل های قابل کپی یا مشاهده هستش ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی در به وجود اومدن این اتفاق و راه حل داره در اختیارم بذاره ...
از همه مهمتر دیکه نمیشه sms های روی رم تو موبایل قابل مشاهده نیست که بعضی از اطلاعاتش خیلی برام مهمه متاسفانه
ضمنا توی همه ی پوشه ها فایل هایی با نام های مشابه USBC8ت] وجود داره همن طور در عکس می بینید ...
با تشکر
با سلام
من یه رم 16 گیگ دارم دیروز با دوربین فیلمبرداری کردم و پر پر شد حالا وقتی میزنم به سیستم تا کپی بگیرم حجم رم رو پر نشون میده ولی داخلش فقط چندتا پوشه هست و دیگه هیچی دوستان اگه می تونن کمکم کنن ممنون
show hidden هم میکنید چیزی دیده نمیشه ؟نقل قول:
اسکن ویروس کردید ؟
بله دیده نمیشهنقل قول:
من اول که خواستم عکسها رو انتقال بدم تو رم بودن بعد از رم کات کردم و ریختم به سیستم در حین انتقال عکسها خود بخود ارتباط رم از سیستم قطع شد و اینجوری شد رم پره حچمش ولی دید نمیشه ؟؟؟!!!!
با نرم افزار card recovery ببینید میتونید اطلاعات رو ریکاوری کنید یا نهنقل قول:
آقای ناظر در مورد با مشکل بنده اطلاعاتی ندارید ؟
اینکه چرا این اتفاق می افته و اینکه ایا تجربه همچین اتفاقی داشتین شما یا دیگر دوستان ؟
ممنون با این نزم افزار اطلاعاتم برگشت ولی یه بدی داره تمام فیلمها رو تیکه تیکه 10 تا 30 ثانیه ای جدا جدا کرده!!!!!!نقل قول:
با سلام
دوستان عزیز من فلش ماشینم از این بند انگشتی ها هست
الان دو روزه که فلشخور ماشینم که سرخود هست (پفابریک پراید جدیدا) نمیخوندش
جالبه به لپ تاپم که میزنمش ورودی های usb 2 هم اونو نمیخونه و هی اجکت میکنتش اما ورودی های usb 3 لپ تاپم راحت بازش میکنه
بنظرتون مشکل چیه از فلشه ؟
فلش ممکنه ویرویس باشه ؟ البته فرمتش کردم ولی مشکل ادامه داره همچنان و سیستممم ویروسی نیست اصلا
فلش خون ماشین مشکل داره ؟ پس چرا روی لپ تاپ هم بازی درمیاره ؟
یک بار فلش رو با نرم افزار مخصوص خودش هم فرمت کنید ببینید چی میشهنقل قول:
یک دور هم فرمت سطح پایین بکنید
نرم افزار خودش ؟ نرم افزاری نداشت خریدمش یه فلش بند انگشتی هست دیگه 8 گیگه نرم افزاری نداره روشنقل قول:
تو سایتش هم چیزی نیست ؟نقل قول:
سلام
یه فلش دارم با اطلاعات مهم وقتی به کامپیوتر .صل میکنم اصلا بازش نمیکنه و میگه باید فرمت بشه!
اطلاعاتش رو هم لازم دارم!
دوستان چند روز پيش سيستمم خود به خود ريستارت شد و وقتي بالا اومد هارد اكسترنالمو نشناخت
به يه سيستم ديگه زدم ، شناخت يعني هم تو device manager و هم تو disk management مياره و چراغشم روشن ميشه و ازش صدا هم مياد
ولي تا ميخوام به فايلام دسترسي پيدا كنم و فولدرارو باز كنم ، اتصال قطع ميشه
مشكل از چيه؟
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
احتمالا فایل سیستم raw شده با نرم افزار find and mount یک اسکن کنید یک برچسب موقت بهش بدید اطلاغات رو بکشید بیرزون و فرمتش کنید راه های دیگه هم دارید مثلا با نرم افزار های مختلف ریکاوری کنید بعد فرمت کنید ولی روش اول بهترهنقل قول:
احتمال بعدی ویروس است
عکس از تب health نرم افزار hd tune هارد بزاریدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه روی یک سیستم دیگه هم موقع ارسال اطلاعات هارد میپره میتونه از کابل دیتا هارد بیشتر باشه خود هارد که سالمهنقل قول:
دوست عزيز از كجا ميتونم كابلو تهيه كنم ؟نقل قول:
جدا ميفروشنش ؟
نقل قول:
نمایندگی ها و گارانتی ها دارند ولی بهتره قبلش به گارانتی نشون بدید
سلام
وقت به خیر و خسته نباشید خدمت کلیه مدیران و اعضا
دو تا سیستم دارم که هر دو یک مشکل رو داشتن.یکیش لب تابه و دیگری پی سی معمولی.
حتی نمیتونستم از سیستم ریستور استفاده کنم تا مشکلشون حل بشه
به ناچار اطلاعات لب تابم رو روی فلش مموری ام 8 گیگ سیسیکون پاور انداختم و کل هارد لب تاب رو فرمت و از اول پارتیشن بندی کردم
مشکل لب تاب حل شد اما متاسفانه وقتی فلش رو به لب تاب میزنم تنها چند تا از فایل هام رو نشون میده
جالب اینه که کل فلش پره و جای خالی ای نیست
هیچ فایلی هم مخفی نیست
و جالب تر این که وقتی فلش رو روی پی سی که کماکان مشکل روش هست میندازم کل فایل هام سر جاشونه اما به صورت شورتکات shortcut نمایش داده میشن
آیا راهی برای حل مشکلم هست؟
منتظر کمک دوستان هستم