سلام، من میخواستم روی ویندوز 7 ، 64 بیتی visual studio 2008 را نصب کنم که تا وسط نصب جلو رفت و خطا داد.
در فایل زیر یه عکس و فایل text خطا را گذاشتم ، کمکم کنید تا بتونم نصب کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
سلام، من میخواستم روی ویندوز 7 ، 64 بیتی visual studio 2008 را نصب کنم که تا وسط نصب جلو رفت و خطا داد.
در فایل زیر یه عکس و فایل text خطا را گذاشتم ، کمکم کنید تا بتونم نصب کنم
سلام دوست عزیز
من باید تا 5 روز دیگه یک پروژه تحویل بدم که دفترچه تلفن هستش
همه قسمتهاشو نوشتم فقط یه الگوریتم میخوام که بتونه اسامی داخل دفترچه رو بر اساس نام یا نام خانوادگی مرتب کنه (یعنی آرایه ای از کارکتر)
زبان برنامه نویس من هم c++ هستش
ممنون
با سلام نرم افزار آموزش سی شارپ که توی فروشگاه سایت هست برای آموزش مناسب هست یا نه چون قصد دارم اونا بخرم ممنون.
یه سوال درباره ی سی شارپ
لطفا فقط برنامه نویس های حرفه ای ج بدن
من داخل یه برنامه بازرگانی 2تا فرم دارم.
می خوام بین 2تا فرم ارتبااط آنی برقرار کنم
یعنی وقتی هی 2 فرم رو باز دارم بتونم با یکی دیگری رو کنترل کنم.
وقتی داخل یکی اطلاعات وارد میشه 2ومیشم آپدیت بشه
اگه جواب گرفتم شیرینی راهنمایی تون فراموش نمیشه
پس با دقت ج بدین
سلام یه پروژه دارم که تا 4 شنبه باید تحویل بدم نمی دونم این سوالو کجا بپرسم اگه امکانش هست همین جا جوابمو بدید.
من می خوام تو برنامه توربو پاسکال برنامه ای بنویسم که نمره 10 تا دانشجو رو بگیره و سومین نمره کلاس رو چاپ کنه یعنی نمره سوم تو محدوده خاصی نباشه هر نمره ای بود فقط اگه سومین بود چاپ بشه.
تا یه حدی با آراریه آشنائی دارم فقط نمیدونم چطور برای برنامه معلوم کنم سومین نمره کدومه.
بنام خدا.
سلام.
سلام دوست خوبم.این کار شما قبلاً سوالاتش در سایت مطرح شده.همچین حرفه ای هم نیست.کار خیلی رایج و قدیمی هست.نقل قول:
شما باید از عملیات بایندینگ استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
---------
التماس دعا:11:.
سلام
این برنامه ماشین حساب اگه بخوایم دکمه مساوی رو بذاریم کد چی باید داخلش بذاری تا وقتی فشارش میدیم مساوی نتیجه رو بهمون بده ؟
بنام خدا.
سلام.نقل قول:
اگه از دو کادر متن استفاده میکنید متن رو باید تبدیل به عدد کند و در متغیری ذخیره کنید سپس جمع یا تفریق انجام بدید.
مثلا c=a+b
اگر از یک کادر متن استفاده میکنید باید مقدار اولیه رو در حافظه (در متغیری) ذخیره کنید سپس مقدار قبلی رو با مقدار جدید جمع یا تفریق یا ... کنید.
التماس دعا:11:.
سلام میشه یه فایل پی دی اف آموزشی visual studio قسمت Windows App رو برام پیدا کنی ؟؟؟ شرمنده دیگه تو فروم نگشتم !!
سلام ما یک تابع داریم به اسم تابع ساخت یوزرنیم.CUN
یک تابع دیگه به نام ساخت پسوردCPWنقل قول:
Private Function [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] () As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dim expression As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = ""
Dim num As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = 1
Do
expression = (expression & [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , "0.0000", [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ), 3))
num = CByte((num + 1))
Loop While (num <= 3)
Return [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (expression, "000000000000", [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ("0"c, "5"c)
End Function
و در نهایت تابعی به اسم ExtractPsswordCountor که در اینجا بهش می گیم EPCنقل قول:
Private Function [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ByVal UserName As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dim num2 As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = 0
Dim str3 As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = ""
Dim start As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = 0
UserName = UserName. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (" ", "")
UserName = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (UserName)
UserName = UserName. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (New [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] () { "0"c })
start = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (UserName, 1, 1))
str3 = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (UserName, 2, 1)
UserName = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (UserName, start)
num2 = CByte( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (UserName))
Dim list As New [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Of [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Dim num4 As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = num2
Dim i As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = 1
Do While (i <= num4)
start = CByte((start + 1))
Dim item As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (CLng((start Xor [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (UserName, i, 1))))), 1)
If (item = "0") Then
item = str3
End If
list. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (item)
i = CByte((i + 1))
Loop
Return [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (list. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , ""). [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (" ", ""))
End Function
خوب اول برنامه با استفاده از CNU یک کد تولید می کنه Code1نقل قول:
Private Function [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ByVal Password As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , ByRef Countor As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dim str2 As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = ""
Try
Dim str3 As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Password, 2, 2)
Password = ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Password, 1, 1) & [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Password, 4))
Dim str4 As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Password, 1, CInt( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (CDbl(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (CDbl((CDbl( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Password)) / 2))) - 1)))))
Countor = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Password, CInt( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (CDbl((CDbl( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Password)) / 2))))), 2))
Countor = CInt( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (CDbl((CDbl(Countor) * [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (str3)))))
Dim str5 As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Password, CInt( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (CDbl(( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (CDbl((CDbl( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Password)) / 2))) + 2)))))
str2 = (str4 & str5)
Catch exception1 As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (exception1)
Dim exception As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = exception1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
End Try
Return str2
End Function
بعد کد تولید شده رو داخل EPC می زاره و کد جدیدی به دست میاد Code2
در نهایت با استفاده از Code1 در تابع CPW کد نهایی آماده می شه Code3
حالا اگر Code3 با Code2 برابر بود برنامه اجرا خواهد شد.
حالا ما برای تولید کد باید این روند رو برعکس طی کنیمنقل قول:
Public Function [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (ByVal UserName As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] , ByVal Password As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dim countor As [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = 0
Password = Me. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (Password, countor)
If (Me. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (UserName) = Password) Then
Return countor
End If
Return 0
End Function
یعنی اول با استفاده از یوزرنیمی که برنامه بهمون داده Code1 و قراردادن اون داخل CPW یک کد بدست بیاریمCode3
بعد با معکوس کردن الگوریتم تابع EPC کاری کنید که با دادن Code3 به ما کد Code2 رو بده.
این Code2 در واقع همون کدی هست که باید در برنامه به جای سریال وارد کنیم.
حالا سوال اینه معکوس الگوریتم تابع EPC چی میشه؟
بنام خدا.
سلام.
دوست عزیز شما ابتدا باید تابع ها رو از هم جدا کنید(الان همه تو در تو هستند).
و به صورت خط به خط بنویسید و مرتب بشن و از حالت گیج کنندگی در بیان.
سپس فقط کافیه کدهارو برعکس کنید.
یعنی از پایین به بالا بنویسید.
البته با این کدهایی که من میبینم به نظر میاد پسورد یه طرفست و شما نمیتونید عملیات معکوس انجام بدید.
موفق باشید.
خب این تابع EPC رو شما می تونید معکوسش رو بنویسید ؟نقل قول:
سلام
با توجه به اینکه آخرین مطلبی که در رابطه با برنامه نویسی توی تاپیکت گذاشتی مربوط به سال 2008 بوده به خاطر همین بعید میدونم که به سؤالم جواب بدی
ولی اگه بتونی یه پروژه ساده (نرم افزار ثبت اطلاعات فردی) رو برام تهیه کنی یا مراحل تهیه اونو بهم آموزش بدی ممنونت میشم (در حد بوندس لیگا)
اگه تا یک هفته از ماه از گذشتن تاریخ این پیغام اونو دیدی بهم میل بزن
خیلی جالبه
در رابطه با تاریخ حضورت من اشتباه کردم -> معذرت
صفحه اول رو خوندم بعد به آخرین مطلبت نگاه کردم دیدم زده 2008 فک کردم تمومه
غافل ازین که این تاپیک 50 تا صفحه داره
میدونی کی متوجه اشتباهم شدم
وختی که سؤالم رو ارسال کردم -> دیدم به ته لیست اضافه شد
دوباره که برگشتم بالای صفحه رو نگاه کنم دیدم ای دل غافل مطالب همه بروزه......
خودم خندم گرفت
بنام خدا.
سلام.
دوست گرامی تابع شما معکوس نمیشود چون اعداد را گرد کرده است یعنی اعداد اعشاری را با Round به اعداد طبیعی تبدیل کرده و یه سری داده ها از بین رفته اند.نقل قول:
اینجور کدگذاری ها یک طرفه هستند.:10:
دوست عزیز ما اینجا فقط به سوالات پاسخ میدهیم لطفاً سوال بپرسید.با تشکر:11:.نقل قول:
میگم یه نمونه سورس کد ندارین که توش از فایل های INI استفاده شده باشه
مثلا مسیر یه برنامه رو تو فایل INI بدم و بخوام برنامه بره از خط فلان مسیر برنامه رو بخونه
میشه همچین کاری کرد ؟
سلام
من یه مقدار کمی با برنامه نویسی آشنایی دارم! اونم بیشتر با C# اصلا نمیدونم چرا C++ یه جوریه انگار!! :13:
من میخواستم دوباره شروع کنم برنامه نویسی رو به صورت جدی اگه خدا بخواد!! :42:
دوست دارم بازی درست کنم!
و ام سوالم!: برنامه ای مخصوص بازی سازی هست که از زبان برنامه نویسی C# استفاده کنه!؟
مثلا برنامه Game maker که برای ساخت بازی هست اونطور که نوشته بود انگار از C++ پشتیبانی میکنه! که اونم میگم بلد نیستم تاحالا هیچ برنامه ای با C++ ننوشتم! :41:
اینم 2نمونه از کارهامه که تو این وبلاگ گذاشتم:
از پروژه های آموزشگاهی بود که میرفتم! روی اونی که حجمش بیشتره خیلی کار کردم البته همچین خیلی جالب نیست ولی اون یکیه که ساده تره به نظر خودم بهتره ولی راحت تر بود!
حالا مییخوام با یه برنامه مثلا مثل همون Game maker که زبان برنامه نویسیش C# باشه کار کنم! اگه یه همچین برنامه ای هست معرفی کنید ممنون میشم! :20:
بله عزیز موتور یونیتی هم از سی شارپ و هم از جاوا استفاده میکنه
موتور خیلی خوبیم هست
اینجا میتونی اطلاعاتی در موردش به دست بیاری:46:
خیلی ممنون! امشب دانلودش میکنم!نقل قول:
کارکردن باهاش چطوره!؟ برای منی که مبتدی هستم میتونم باهاش کار کنم!؟
به نظر برنامه خیلی خوب و حرفه ای میاد! :20:
با عرض معذرت از دوستان
میدونم اینجا جاش نیست
شما اگه به لینکی که دادم بهتون مراجعه کنید و سوالاتتون رو بپرسید جواب درست و دقیق از دوستان دریافت میکنید:46:
مدت کمیه با انجین کار میکنم نمیتونم درست راهنماییتون کنم:20:
در حال حاضر سرم شلوغ هست به لینک زیر مراجعه کن اگر نتوانستی با فایل ini کار بکنی همینجا بنویسید تا برایتان توضیح بدهم البته چند روز ایندهنقل قول:
یکی درباره C++.net توضیح میده؟فرقش با C++ معمولی چیه؟و کجا میشه نوشتش؟منظورم اینه چه کامپایلری؟بعد باهاش باید تو محیط Visual که دکمه و ... آماده داره بنویسیم یا تو محیط Console هم میشه نوشت؟
کلا برنامه های معروف و خوب رو کاملا در محیط Consol مینویسن یا تو محیط Visual که دکمه و ... آماده داره؟
بنام خدا.
سلام.
منظورتون برنامه نویسی و خوندن خط های فایل هست؟نقل قول:
با اینکار میتونید خط هارو بخونید و در یک آرایه بریزید هر وقت خواستید هم میتونید تغییرش بدید:
کد:File.ReadAllBytes("C:\a.txt");
به اینجا سر بزنید(البته برای بازی سازی حرفه ای هست نه گیم میکر:31:):نقل قول:
فرقش اینه که C++.Net از کامپوننت های دات نت استفاده میکنه و برای اجرا نیاز به نصب دات نت هست.نقل قول:
هم کنسول داره هم محیط فرمی.
به نظر خودتون مثلاً فتوشاپ رو توی محیط کنسول نوشتند؟
موفق باشید:10:.
سلام دوستان من برنامه نویسی رو تازه شروع کردم.visual studio2010 رو نصب کردم ولی c++ نداره.چه کار باید کنم؟ آیا تو خود نرم افزار قسمتی هست که بانصب اون بشه c++ رو به برنامه اضافه کرد یا باید چیزی دانلود کنم؟؟
بنام خدا.
سلام.
وقتی New Project انجام میدید.توی بخش Other Language سی پلاس پلاس موجود هست.نقل قول:
سلام دوستان تشکر از این تایپیک خوبتون.من در مورد کلاس هایی که تو c# به کار میره یکی راهنماییم کنه.مخصوصا کلاس رندوم.ممنون از لطفتون
مهدی
بنام خدا.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
در مورد کلاس رندوم به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سر بزنید.
موفق و پیروز باشید در پناه حق.
سلام یه سؤال داشتم خدمت استید محترم:کد کامل برنامه نویسی فرمول زیر در زبان ویژوال استدیو چی میشه:
1+x^2/2+x^3/3+...+x^n/n
(از راست به چپ،یعنی 1 بعلاوه ... اول خونده میشه)
با سلام خدمت دوستان
من قصد یادگیری زبان سی شارپ رو دارم.البته میخوام به صورت حرفه ای روش وقت بزارم.برای شروعم از کتاب آقای هاشمیان دارم استفاده میکنم.
میخواستم منو در زمینه اینکه برای شروع سی شارپ باید چیکار کنم و اینکه آیا قبل از یادگیریش باید با سی پلاس کمی آشنا باشم یا لازم نیست راهنماییم کنید.
هم چنین اساتید نظرشونو در ارتباط با اینکه بهتره از چه کتاب و منبعی برای شروع کار استفاده کنم بدن.البته نمیخوام کتاب یا منبع سطح پایینی معرفی کنیدا.میخوام کتاب طوری باشه یا منبع معرفی شده از سوی شما طوری باشه که منو از سطح مبتدی تا سطح حرفه ای بالا ببره.
در ارتباط با حل تمرینم میخواستم ازتون کمک بخوام که بایستی از چه منبعی استفاده کنم.
ممنون از لطفتون:40:
من دو تا سوال در مورد سی شارپ دارم یکی اینکه برای محدود کردن متغیر های ورودی کلاسم در کانستراکتور چه کار باید بکنم، برای مثال نمیخوام یکی از متغیر هام بیشتر از 1000 باشه و کاربری که داره از این کلاس استفاده میکنه رو محدود کنم.
سوال دومم هم در باره اکس ان ای هست که اگه میشه اینجا بپرسم بگم.
خیلی ممنون اگر جواب بدید.
خب دوستان من عجله دارم اگه اینجا زود جواب نمیگیرم بگین که کجا بپرسم خیلی مهمه. خواهش میکنم
میتوانید به صورت زیر عمل کنیدنقل قول:
حالت های دیگه ای هم داره با توجه به نیازتان باید تغییر حالت دهید
[PHP]
public class mySampleClass
{
private int Sample;
public mySampleClass(int sample)
{
if (sample >= 1000)
Sample = 0;
else
Sample = sample;
}
public int _sample
{
get
{
return Sample;
}
}
}[/PHP]
در مورد ایکس ان ای اطلاعات دقیقی ندارم
خیلی ممنون ولی من فقط نمیخوام تصحیحش کنم میخوام فقط محدود بشه و یه جوری به کاربر برسونه که این که داره مینویسه اشتباهه.نقل قول:
در مورد ایکس ان ای من کجا میتونم سوالاتمو بپرسم؟ اگه میشه راهنمایی کنید.
ممنون
سلام دوست عزيزنقل قول:
در جواب سوالتون عرض كنم كه چيزيكه مد نظر شماست ربطي به كانستراكتور ها نداره
وقتي نخواهيم يك متغير يك عددي را بگيره اگر اون عدد مستقيما از كاربر دريافت ميشه بايد اين محدوديت رو در هنگام دريافت اطلاعت قرار بديم نه ثبتش. اگرم اون متغير غير مستقيم عدد ميگيره ما حق محدود كردن رو نداريم ( هر چند كه توانش رو داريم )
كانستراكتورها براي اينن كه ما نحوه مقدار دهي فيلد ها و پراپرتي ها رو تنظيم كنيم نه اينكه مححدوديت ورود داده بذاريم
مثلا شما تعيين ميكني پراپرتي رنگ ماشين يا سفيده يا سياه. در اين حالت اينطور نيست كه ما رنگ ديگه اي رو ببريم براي ثبت بعد بگيم خطاست بلكه موقع دريافت رنگ فقط امكان ارسال يكي از اين دو رنگ رو مشخص ميكنيم.
ضمنا جوابي كه دوست عزيز بالا دادن غلطه چون اصولا ايشون امكان set را قرار ندادن و فقط get رو گذاشتن. در اين حالت اصلا امكان مقدار دهي وجود نداره كه ما بخواهيم اونو محدود كنيم يا نه
در مجموع بايد بگم سوالتون كمي گنگه. اگر دقيق مشخص كنيد چي ميخواهيد بهتر ميشه راهنمايي كرد. ولي اگر فرض كنيم شما ميخواهيد از داخل يه تكست باكس يه عدد از كاربر بگيريد و نميخواهيد اين عدد بيشتر از 1000 باشه كافيه تو ايونت تكست چنجش اين شرط رو بذاريد كه اگر عدد بزرگتر از 1000 وارد كرد پيغام خطا بده. روش ديگشم اينه كه تكست باكستون رو جوري تنظيم كنيد كه فقط 3 كاراكتر بگيره اينطوري ديگه هيچ رقمه نميتونه بالاتر از 999 را وارد كنه
سلام
خسته نباشید من تازه برنامه نویسی با c#رو شروع کردم و اصلا سر در نمیارم زیاد فعلا خیلی خیلی مقدماتی بلدم
خواستم بگم میشه بهم بگید چطور میشه یه ماشین حساب خیلی ساده با c#نوشت یکی از چهار عمل اصلی رو هم انجام بده کافیه فقط میخوام چهارچوب دستم بیاد و یاد بگیرم:41:
ممنون میشم :11:
سلام دوست عزیز این رسم یادگیری نیست خودت دست به کد شو بخدا اینقد راحت یاد میگیری که نگو فقط نترس اگر استعداد و علاقه لازمو داشته باشی خیلی زود یادمیگیری اینکه اینجا کد رو به شما بدن هیچ کمکی بهتون نمیکنهنقل قول:
سلام اگه میخواید چار چوب دستتون بیاد این همه منبع تو اینترنت هست سرچ کنید اولین برنامه رو یاد بگیرید بعد برنامه بعدی خودتون فکر کنید و حل کنیدنقل قول:
فقط میخوام چهارچوب دستم بیاد و یاد بگیرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثلا از این سایت کمک بگیرید برای دانلود
:laughing::31:نقل قول:
امکان داره صحیحش رو بنویسید ؟
بابا خودم مثلا ده روش نوشتمش همش ارور میده:41:نخواستمم حاضری بگیر باشم فقط خواستم راهنمایی کنیدنقل قول:
در هر حال ممنون از همتون:11:
شما استاد بنده اي ولي همونطور كه عرض كردم سوال مبنائا غلطه. يعني اصلا كار كانستراكتور ها اين نيستش. البته متاسفانه افراديكه اينطوري سوال ميكنن معمولا سوالاتشون جدي نيست و يا مجددا براي ديدن پاسخ ها بر نميگردند يا اينكه توضيح كاملي اضافه نميكنند تا بشه پاسخ صحيحي ارائه كردنقل قول: