این یک بار داره(به خاطر شما)
نقل قول:
بهرام جون قربونه دستت
تاپیک واسه همین چیزاست دیگه
ورنه واسه چی عضو شدیم
فقط دوسه تا نکنه
یکی اینکه بی زحمت اون واژه "نداره" رو از رو پستهای بعدیت بردار
دوم اینکه اگه ممکنه لطفا پستاتو دوسطر دوسطر رنگشونو متفاوت کن که من جدا بعد از خوندن پستات چشمام وور میره
:31:
هر امرتون رو یک چشمم (پس لطفا اوامرتون رو مثل الان دوتا دوتا بفرمائید چون دو تا چشم بیشتر ندارم . مگر عینک بزنم!!! )
راستش میخوام کمتر پرحرفی کنم اما هر جمله رو که کم میکنم یه جوری میشم دوباره دو برابرش میکنم!
بگذریم دوستان کسی کرک airliner pilot رو داره!!؟؟:40:
چند نفری فرموده بودن که دوره آموزش پرواز دیدن اما راستش .. انگار قابل نمیدونن ما رو هم ساپورت کنن.
راستی یه نگاهی به این بندازین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط just flight!!! ما بقی کمپانی ها بماند.
کاشکی یه اشتراک 2mg نا محدود برای یک سال داشتم تا هرچه دلم میخاست دانلود میکردم.
یه سری real scenery و real texture پیدا کردم که گرچه دانلود نکردم اما از اسمش معلومه چیه . و نکته اشک آورش اینه که فقط مال اسکاتلند 6 گیگ بود :2::37:
تا یادم نرفته اینم لینک دانلو Ultimate Night Enviroment ...البته تورنت. تا الان که آپ نداشته خوشبختانه بنا براین میتونید دانلود کنید بدون ترس از اینکه حجمتون بابت آپلود حروم بشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو پرواز شب متوجه زیر پاهاتون (بعد از نصب ) باشید.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
موارد اضافه برای x به معنای واقعی کلمه ناسزاست (هیچی پیدا نمیشه حتی پرنده هم کمه!)
من به addon ها خیلی علاقه دارم شاید بیشتر از خود fs ... حجم addon هائی که رو 2004 نصب کردم(فقط به درد بخور ها که نصب کردم) تقریبا 15 برابر خود برنامه هست! که واسه هر یک مگش خون جگر نوش جان کردم.
تصورش لذت بخشه که fs wather وضعیت هوا رو پوشش بره مخصوصا اگر online باشه . پرنده یکی از پک های حرفه ای باشه aes براتون تکنسین ها رو قبل از پرواز شبیه سازی کنه ! شاهد ورود و خروج مسافرها باشید ! پوش بک به جای اون ماشین خشک و بی روح fs یه ماشین خوشکل باشه موقع تاکسی هم follow me مسیر تاکسی رو بهتون نشون بده (این یکی استثنا فقط x داره!) خصوصا اگر از یکی از فرودگاه های تجاری که برای فروش چند ده دلاری طراحی شدن پرواز کنید و الd آخر . در واقع اینهاست که شکل بازی به برنامه میده و بازی خور هارو جلب میکنه. اونوقت کنارش خواسته یا نا خواسته طرف میفهمه توربولانس یعنی چی . و اونوقته که وقتی بعد از نیم قرن یه دوستی یادش میوفته و بهت سر بیزنه و میبینه داری fs کار میکنی به جای اینکه مسخره کنه و همه و همیشه بگه هوای مارم داشته باش به مام بلیط نیم بها بده و میذاری تا ترکیه ما تو کابین بشینیم یا نه میگه...: (من cd شو ازت کش رفتم نصب کردم . روم نشد بهت بگم چون اینقدر بهت گیر داده بودیم ترسیدم دستم بندازی حالا میشه بگی باید چیکار کنم ؟ من حتی نتونستم بلندش کنم !!!! جلو خانوم آبروم رفت :31:)
در آخر اون عنوان نداره اگر اذیتتون نمیکنه اجازه بدبد باشه چراکه فقط یه کلمه نیست گذشته حال و آینده منه و همینطور یه بحث فلصفی فوق العاده گستردست. در واقع شناسنامه منه!
پاینده باشید