مرسی علی جان که سوالمو جواب دادی تا هفته بعد قراره پول به دستم برسه اگه رسید که حتمآ میرم میگیرمش ممنونم از راهنمایی که کردی ایشاالله اگه گرفتمش بیشتر مزاحمت میشم:46:
Printable View
مرسی علی جان که سوالمو جواب دادی تا هفته بعد قراره پول به دستم برسه اگه رسید که حتمآ میرم میگیرمش ممنونم از راهنمایی که کردی ایشاالله اگه گرفتمش بیشتر مزاحمت میشم:46:
آیا این دستگاه 3 جی پی پخش میکنه؟
نه! مگه موبايله!
bache ha to kodoom post tarze estefade az emkanate dastgah mesle shomare gereftan o...in chiza ro neveshte ? hosele nadaram begardam:31:
بلاخره پلیر سامسونگ P2 با سایز حافظه 16 گیگ وارد بازار شد قیمت هم 365 هزار تومان علام شده !!!
آقا بچه ها بگید دیگه چه جوری به موبایل وصل می شه ؟چه جوری باش زنگ می زنن؟...یادم بدید لطفا
نقل قول:
حتما بگیرش عزیز.پشیمون نمیشی...راستی نگفتی چقدر میتونی هزینه کنی بابت MP3...؟؟؟
بابا جوابمو بدید دیگه آدمو پشیمون می کنید از سوال کردن
کاری نداره............اگه داریش فقط برو تو قسمت بلوتوث بهدش که راحته.........نقل قول:
نقل قول:این صفحه رو چک کردی ؟نقل قول:
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=207987&page=35
کلا یه سرچ بزن ..
امروز بلاخره بعد از مدت ها سایت Emodio بطور رسمی فعالیت خودشو اغاز کرد
همچنین نرم افزار Emodio هم نسخه اصلی و رسمیش در سایت قرار گرفته دانلود کنید و از امکانات بسیار بالا ان استفاده کنید .کد:www.Emodio.com
حجم برنامه حدود 58 مگ هست !
از سایر امکانات سایت میتوان به :
- دانلود و ساخت UCI و به اشتراک گذاری انها با دیگر کاربران
- دانلود TTS (صدای مبدل زن و مرد)
- دانلود اکولایزر های DNSe
- دانلود اخرین فایرم ور ها
- مشاهده اخرین اخبار مرتبط
- ثبت دستگاه
- باز کردن پسورد
و ...........
راستی برای استفاده از سرویس ها و امکانات این سایت فعلا فقط از Internet Explorer استفاده نمایید
البته با Firefox هم سازگاری داره ولی برای ثبت نام به مشکل میخورید
آیا مشکل فارسی p2 حل شده فایلهای متنی فارسی رو به درستی میخونه
ممنون
نه داداش........اگه درست شه کل فروم هوا میره اون موقه میفهمی
سلام ببخشید من این frameware جدیدو نصب کردم ولی نمی دونم یرا record کردن باید تو کدوم قسمت برم؟ میشه راهنمایی کنید؟
سلام جواب سوال خیلی ساده هست کافی به قسمت Prime Pack در منو رفته یکی از گزینه های Prime Pack رکورد (ضبط صدا) هست !نقل قول:
اگه هم نبود بگو که با چه ورژنی پلیر رو اپدیت کردی
واااااااااااااااااااااااا ی رکوردو بی خیال پلیرم قفل کرده نه خاموش می شه نه به کامپیوتر وصل می شه چه خاکی بریزم تو سرم من بدون mp4 میمیرم وواااااااااااااااااااااای
می دونید چی شد؟ من اومدم فایلا رو دوباره کپی کنم ببینم مشکل رکورد حل می شه یا نه ولی هر دفعه وصلش می کردم به کامپیوتر میدیدم فایلا خود به خود پاک شدن چند بار delete کردم دوباره کپی بعد دفعه آخر که زدم این طوری شد حالا چی کار کنم؟
تو باید به یه ورزن غیر از اینی که نصب هست برگردونی بعد ورزن جدید رو بریز............جدید ترین رو نریز منظورم 5.8نقل قول:
هست چون مشکل زیاد داره که من هم اسیرشم......تو به 5.5 تبدیل کن خوبه.............اگه به کام وصل نمیشه بزن به ضبط یا یه چیز دیگه ببید کابل سالمه
مشکل پلیر حل شد وقتی شارژش تموم شد خود به خود خاموش شد الان متوجه شدم که صدای رادیو رو میشه ضبط کرد ولی برای record کردن صدا هنوز مشکلش حل نشده ! می تر سم دوباره وصلش کنم به pc و نمی دونم این ورژن چنده چون سی دی اش رو از همون جا که خریدم گرفتم ننوشته ورژن چند از کجا بفهمم؟نقل قول:
این مورد خیلی ساده حل میشد کافی بود تا یه شی نوک تیز میکردی تو سوراخ کلید ریست پشت پلیر تا مشکلت حل میشدنقل قول:
این مشکل ممکنه از ویروسی بودن سیستمت باشه !!نقل قول:
البته از طریق پلیر یه بار فرمت کن بعد ورژن 4.13 رو بریز بعدشم اگه خواستی دوباره 5.8 رو نصب کن البته از لینک های معتبر برای دانلود استفاده کن
از پشت دستگاه ریست میکردی دیگه !!نقل قول:
ورژنی که به شما داده خیلی قدیمیه ، برای فهمیدن ورژن هم تو Setting !!!
آره ورژن قدیمی بود 3.15
از کجا اون یکیو دانلود کنم؟
اقا یه سوال اساسی از datacast چه جوری استفاده کنم؟
اااااااااا. p2 درست شد ورژن 5.8 رو دانلود کردم ریختم روش .ایول!
خیلی ممنون از کمک همه:31:
باید از برنامه Samsung Media Studio یا EmoDio استفاده کنی تا بتونی Datacast هارو دانلود کنی به P2 و بخونی یا اینکه ادرس RSS های دلخواهتو بدی تا اونا رو برات بگیره و بریزهنقل قول:
آقا من 1 سوال دارم
هدست بلوتوث رودستگاه من نمی شناسه چیکارکنم
اولا مطمعن شو هدست شارژه !نقل قول:
بعد هدست رو رو حالت Find قرار بده که اکثرا باید خاموش ش کنی بعد دکمه روشن کردن (ON/OFF) رو انقدر نگه داری تا چراغ هدست بصورت چشمک زن بشه بعد بلوتوث پلیر رو روشن کن و برو تو گزینه هدست و سرچ کن !!
اگه نشد بگو تا کامل تر جوابت رو بدم
مارک و مدل هدفونت رو هم بنویس
چراغ چشمک زن چطور خاموش میشه
نصب دیکشنری به این سادگی ها هم که مینویسید نیست لااقل هنوز کسی پاسخی نداده که موفق به نصب این دیکشنری شده پس لطفا شفاف و ساده مراحل نصب رو توضیح بدید . دیگه فکر کنم داشتن دیکشنری برای خیلی از ما عقده شد:41:. خواهشا یه راهنمایی خوب
مرسی از راهنمایی تون
مشکل هد ست حل شد باید ری استارت می کردمش:8:
خاموش نمیشهنقل قول:
نصب دیکشنری خیلی راحت هست و باید مثل نصب بازی عمل کنی ولی فقط مشکل فایرم ور هست که اونم باید فایرم ور های کره ای جدید رو که ساپورت میکنن از دیکشنری رو دانلود کنی !!نقل قول:
من در اولین زمان عرضه فایرم ور و دیکشنری برای سایر مناطق و بطور رسمی از سامسونگ ویدیوی اموزشی ش رو براتون میزارم
با عرض سلام و خسته نباشيد به همه اعضاي اين تاپيك اگر به سوال من جواب بدين ممنون ميشم من اخيرا p2 خريدم و ميخواستم روي اون تم نصب كنم تم ها رو دانلود كردم ولي نميدونم تو كدوم قسمت دستگاه بريزم از يه نفر سوال كردم گفته تم ها رو بايد با نرم افزار بريزي ميشه توضيح بدين اين نرم افزار چيه و چطور ميشه باهش كار كرد خيلي ممنونم
اول از همه تبریک می گم عضویتت رو...............باید cd که تو جعبش هست نصب کنی بعد باید فریم ور رو ارتقا بدی تا پوشه game بیاد و تو بخش گیم تو پوشه prg میریزی..........اگه این نبود بگو تا من ببینم...............بهت بگم..........چست شخصی بده...........چون من خیلی وقته دادمش به داداشم و کار نمی کنم و داداشمم نیستنقل قول:
سلام از توجه تون متشكرم فريم ور من 5.05 و اون پوشه اي كه گفتين توش بود( prg) تم ها رو توش ريختم ولي وقتي دستگاه رو روشن ميكنم و وارد پوشه game ميشم ميگه فايلي وجود نداره يه چيز ديگه فورمت تم چي بايد باشه اين ها uci هستند
اره داداش فرمتش uci هست.........تو باید بری تو قسمت setting\menu style\menu design تو اونجا می تونینقل قول:
تم هات رو انتخاب کنی..............
باز هم ممنون از توجهتون تو قسمتsetting\menu style\menu design رفتم ولي اثري از تم ها نيست البته به جز تم هاي خود دستگاه ايا تم ها احتياج به نرم افزار دارن يا نه ؟ تم ها رو نميشه با SMS وارد دستگاه كرد؟
شما برنامه EmoDio رو دانلود کن بعد هم میتونی تم هارو بریزی البته تم های جدید رو که رو دانلود سنتر سامسونگ هستش بعلاوه ی تمامی تم های دلخواه موجود در قسمت Sharing سایت EmoDio !نقل قول:
لینک دانلود برنامه در یکی ،دو صفحه قبل هست
همچنین میتونی مستقیم وارد سایت Emodio.com شی ! هم برنامه رو دانلود کنی هم تم های جدید رو
راستی ورژن دستگاهت هم اگه قدیمیه اپدیت کن به اخرین ورژن یعنی 5.8
من رفتم توش بعد وقتی می خوام هر کاری بکنم میگه باید عضو شی وقتی می خوام عضو شم جایی که باید id و email رو بنوسیم ..............وقتی رو کیبورد میزنم کاری انجام نمیده........چرا؟؟؟نقل قول:
دانلود کردن برنامه نیاز به Register نداره !!نقل قول:
شما هم اگه از IE استفاده کنی مشکلت حل میشه این سایت با فایرفاکس و سایر مرورگر ها سازگاری نداره با اینترنت اکسپلورر هم که رفتی باید رو اون قسمت کلیک کنی یه Pop-Up باز میشه ID رو اونجا وارد میکنی ،چک میکنه و بعد خودش اونو ثبت میکنه !!
لینک دانلود EmoDio هم در 1-2 صفحه قبل موجوده .
الان حدود دو هفته میشه که درمورد دیکشنری توضیحی ندادید اگه جواب نمیدید بگین خیال همه رو راحت کنید
علی جان چند بار توضیع دادند یه سر بزن.......به قبلنقل قول: