سی دی بنده الان رسید و در حین نصب کردنش هستم
Printable View
سی دی بنده الان رسید و در حین نصب کردنش هستم
بازي به دستم رسيد و نصبش كردم.
كركش رو كجا بايد بريزم تا اجرا بشه؟
بچه ها یه جایی میشناسم سیمزو میده 400 (هر دیسکش) کلا هر بازی.
هر کی لینک خواست بگه
البته کاور و قاب نداره ها فقط dvd
من زدم نصب شه
پدرمو دراورد همش ارور داد
الانم گیر کرده
دو تا از آخرشو دیگه پر نمیکنه
تو سی دی اول
پس سی دی دوم رو کی نصب میکنیم؟
لومينا بلاخره سي دي رسيد راحت شدي
ميگم بهتر نيست من از بازي فروشي نزديك خونمون بگيرم چون اومده و اطميينانش بيشتره و منضورم اين نيست كه سايت سي دي هاش بده
نقل قول:
:26:بالاخره برا منم اومد:26:
\The Sims 3\Game\Bin اینجا باید کپی کنی
راستی Launcher داره یعنی 1000% پک های الحاقی میاد براش
قاپش خیلی خوب نیست اما از خیلی جاها بهتره قبلن قاپاش بهتر و خفن تر و ضد خش و ضربه تر بودن:27:
عکسارم یه چند ساعت دیگه برای اون دوستانی که گفتن میزارم
پس چرا مال من آخر آخر گیر میکنه و دیگه ادامه نمیده:41: کمـــــــــــــــکنقل قول:
اینم عکسش
نکته ی دیگه این که من هنوز سی دی دوم رو داخل دستگاه نذاشتم این تا ته پر شدهکد:http://files.myopera.com/eshghe_door/albums/439734/1untitled.jpg
پس کی قراره سی دی دوم رو بذارم؟
ما نیز گرفتیم اما ظاهرا نسخه دست کاری شده بود : دی !
خدا لعنتشون کنه ! الان برم تو بازی فکر کنم همه چادر سرشون باشه !
بازی سریال نامبر نداره ؟!
برا من که نه سریال داشت نه کرک !
ای گند بزنن این سفارشات اینترنتی رو !:weird:
4شنبه صبح از پی سی ورد سفارش دادم ، هنوز دستم نرسیده !
واقعا دیگه اعصابم خورد شد ! :37:
بابا این بازی ما کی میرسه ... فک کردم پی سی ورد از بقیه ی جاها بهتره ولی مثل اینکه ...
خوبه از همه جا هم گرون تر میفروشه !
امیدوارم آخرین بارم باشه سفارش اینترنتی میدم !:13:
نقل قول:
مثل این که همین طوره چون باید بازی یک کرک و یک کیگین در فایل کرک داشته باشه فکر می کنم یه سری چیزارو ازش زدن
یانگوم جون ناراحت نشو باید پک های الحاقی شم بعدن سفارش بدی:دی
سلام. آقا یه سوال! این بازی طوری هم هست که سانسور بشه ؟ منظورم اینه که اینی که تو بازار قابل خریده توسط ارشاد مثل یکسری از بازی ها مثلا red alert3 و.. سانسور شده ؟
فک نکنم ... چون این بازی کلا توسط ارشاد ممنوع شده ... اگه بخوان سانسور کنن باید خیلی چیزا رو از بازی حذف کنن( مثل دستشویی رفتن ، حمام رفتن ، بچه دار شدن و ... ) که اصلا نمیشه !نقل قول:
نه دیگه ، اونوقت مثل یه بچه ی خوب میشینم تا شهرمون از این پک ها پر بشه ، بعد از بیرون میگرم !نقل قول:
یانگوم جون ناراحت نشو باید پک های الحاقی شم بعدن سفارش بدی
'نقل قول:
پس چرا مال من آخر آخر گیر میکنه و دیگه ادامه نمیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کمـــــــــــــــک
اینم عکسش
کد:
http://files.myopera.com/eshghe_door/albums/439734/1untitled.jpg
نکته ی دیگه این که من هنوز سی دی دوم رو داخل دستگاه نذاشتم این تا ته پر شده
پس کی قراره سی دی دوم رو بذارم؟
ببین وقتی این ارور رو داد disk 2 رو بزار.
اگر باز هم کار نکرد اشکال داره disk شما...
ولی به احتمال 70 درصد از راهی که گفتم کار میکنه...
احمد جان این بازی خودش زمانی که به حمام و دستشویی میری رو سانسور میکنه.نقل قول:
سلام. آقا یه سوال! این بازی طوری هم هست که سانسور بشه ؟ منظورم اینه که اینی که تو بازار قابل خریده توسط ارشاد مثل یکسری از بازی ها مثلا red alert3 و.. سانسور شده ؟
در ضمن به قول Lee_Young_Ae2027 عزیز اگر هم بیان و kiss ها،woohoo و خیلی چیزا از این قبیل رو سانسور کنن که اصلا نمیشه بازی کرد.پس غیرقانونیش میکنن ولی هرجا بری داره.
يكي گفت كه قبلايا جذاب تر بود. هر كي بود من قبولش دارم. جذابيت سيمز 2 بيشتر از اين بود:31:
عكس هم گرفتم به زودي ميزارم.
يعني واقعا نسخه هاي sims2 بهتره :18::18:
پس چرا sims3 رو دادن تو بازار
چون میخوان بعدش احتمالا پک هاشم بدن بعدش دیگه بازی از The sims 2 هم بهتر میشه....نقل قول:
يعني واقعا نسخه هاي sims2 بهتره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس چرا sims3 رو دادن تو بازار
و فکر میکردن موفق میشه ولی بیشتر افراد به دلیل The sims2 و زیبایی و جذابیتش خریدن اینو...فکر نکنم دیگه خیلی بخرنش تا پک هاش بیاد.....
توي آبشنش يه جا هستميزان پير شدنشون 90 روزه ميشه 190 روزه هم ميشه 700 و خوردهاي هم ميشه.نقل قول:
و اينكه چرا مال من هي وسطش در مياد؟
و من هنوز نفهميدم كه آيا مال شما توي ساختمونها رو هم نشون ميده يا نه؟ فرستادمش سينم اون داشت فيلم ميديد من هم داشتم سقف ميديدم. بعد هم فرستادمش يه جايي قهوه بخوره ولي من هي هرس ميخوردم.سر كارش هم فقط سقف نشون ميده.
یعنی وسطش میپره بیرون از بازی؟خب بازی رو چی؟میبنده بازی رو یا بازی open میمونه؟ممکنه که اشکال از سیستمتون باشه.فقط جواب سوالمو بدید تا دقیق بگم.نقل قول:
توي آبشنش يه جا هست 90 روزه ميشه 190 روزه هم ميشه 700 و خوردهآي هم ميشه.
و اينكه چرا مال من هي وسطش در مياد؟
و من هنوز نفهميدم كه آيا مال شما توي ساختمونها رو هم نشون ميده يا نه؟ فرستادمش سينم اون داشت فيلم ميديد من هم داشتم سقف ميديدم. بعد هم فرستادمش يه جايي قهوه بخوره ولي من هي هرس ميخوردم.سر كارش هم فقط سقف نشون ميده.
بله.توی خونه خودتو نشون میده ولی وقتی سیستمت پایین باشه مشخصاتش وقتی سیمت از جایی برمیگرده خونه یه 10 ثانیه ای طول میکشه تا سقف برداشته شه و تو خونتو ببینی.
سر کار که بله.وقتی میره سر کار شما بیرون محیط کار میمونید در کل وقتی هر ساختمونی میره شما داخلشو نمیبینید حتی فروشگاه ها.
ولی منظورت از اینکه اون داره کاراشو انجام میده و تو سقف میبینی نمی فهمم؟یعنی تو خونه رو نمیبینی؟
قرار نیست برای این بازی پک ارائه بشه؟
چرا تو خونه رو ميبينم ولي بقيه جاها رو نه
در مورد در اومدن هم يكم بد گفتم
كلا سيستم هنگ ميكنه و همين جوري يه تصوير نشون ميده و من مجبور ميشم رياستارتش كنم (اون موقع در مياد:31:)
آهان.بقیه جاها منظورت خونه های دیگه و فروشگاه ها و شرکت هاست؟ اگه اینجوره و منظورت اینه که نمیشه دیدشون.نقل قول:
چرا تو خونه رو ميبينم ولي بقيه جاها رو نه
در مورد در اومدن هم يكم بد گفتم
كلا سيستم هنگ ميكنه و همين جوري يه تصوير نشون ميده و من مجبور ميشم رياستارتش كنم (اون موقع در مياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
درسته.احتمالا کارت گرافیک شما خیلی بالا نیست و در سطح متوسط هست فکر کنم.واسه منم این مشکل پیش میاد.البته وقتی اینحوری شد یه 5 مین صبر کن اگه درست نشد res بده.
سلامنقل قول:
امروز بازی به دستم رسید
اتفاقا به نظرم سیمز 3 خیلی پیشرفته تر و جذاب تر از 2 هست
+
اگر میخواید مقایسه ای انجام بدید بهتره فقط با نسخه ی شماره ی 2 تنها مقایسه کنید نه همراه پک هاش :46:
البته قلق این بازی کمی دیر دستتون میاد باید زیاد بازی کنید تا عادت کنید
من اين بازي رو گرفتم ولي موقع نصب كد يا سريال ميخواد كسي داره :11:
DXX7-4M2P-DQY5-TDQR-9RLDنقل قول:
خب بله.نقل قول:
سلام
امروز بازی به دستم رسید
اتفاقا به نظرم سیمز 3 خیلی پیشرفته تر و جذاب تر از 2 هست
+
اگر میخواید مقایسه ای انجام بدید بهتره فقط با نسخه ی شماره ی 2 تنها مقایسه کنید نه همراه پک هاش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته قلق این بازی کمی دیر دستتون میاد باید زیاد بازی کنید تا عادت کنید
در حقیقت خود The sims3 از The sims2 واقعا زیباتر هست و من گفتم قبلا هم که وقتی پک هاش بیاد واقعا بازی عالی میشه و از The sims2 بهتر میشه ولی الان ما همه The sims2 رو با کلیه پک هاش بازی کرده بودیم و از این هم همون انتظار رو داشتیم چون سازندگانش گفته بودن بعضی وقتا: میخوایم بازی بسازیم که نیازی به پک مانند نسخه های قبلی نداشته باشه ولی همچین چیزی غیرممکنه چون در هر صورت یه چیزی رو کم داره.
ولی من از چهره های این بازی خوشم نمیاد فقط!ا2 جالب تر بود ولی به قول شما هنوز ما با این بازی عادت نکردیم و توش خیلی چیزی بلد نیستیم همانند اوایل The sims2.
ولی من حرف شما رو تایید میکنم که این بازی خودش کاملا از 2 جالب تر،زیباتر و کاملتر هست و نباید the sims3 رو با 2 +پک هاش مقایسه کنیم باید زمانی این مقایسه رو انجام بدیم که واسه 3 هم یه سری پک اومده باشه....
ولی امیدوارم که هرچه زودتر سازندگان این بازی برای مشکلاتی مثل:
وقتی میخوای سوار ماشین شی و جایی بری،سیمت میره دم در خونه و دزدگیر رو میزنه،یه دفعه ماشین میاد جلوت: دی! نمیره از تو پارکینگ برداره
-ندیدن داخل فروشگاه ها و کلا مراکز عمومی...._که این یه مشکل نیست و فقط یک عیب برای بازی به حساب میاد که امیدوارم فکری براش بکنن)
-تغیر پیدا نکردن فصل ها
- و بسیاری از موارد دیگه که کسانی که بازی میکنن به اونا پی میبرن.
_+_
جالبه که من تو بازی یه سگ دیدم:31:البته فکر کنم چون سریع بود دوچرخه بوده!!!:41:
اتفاقا یکی از ویژگی های خوبش اینه که میشه مانور های زیادی توی چهره بدید و چهره های مختلفی درست کنیدنقل قول:
اما توی سیمز 2 من اکثر چهره هایی که میساختم شبیه هم میشدن
بنده که نگفتم امکاناتش کمه!واقعا امکانات ساختن sim به غیر از لباس هاش فوق العادس.نقل قول:
اتفاقا یکی از ویژگی های خوبش اینه که میشه مانور های زیادی توی چهره بدید و چهره های مختلفی درست کنید
اما توی سیمز 2 من اکثر چهره هایی که میساختم شبیه هم میشدن
ولی خب برای کسانی مثل من که دنباله چهره های از پیش ساختن این امر کمی سخته و چهره های از پیش ساختش تنوع Thesims2+pack هاشو نداره ولی بدون پک the sims2 در چهره ها هم از این کم میاورد....
ولی امکاناتش واقعا فوق العادس.....
ببینم . مثلا ماشینو باید با کلیدا هدایت کنید یا مثلا مثل خود سیم یه جایی کلیک میکنید خودش میره؟
بعد ترافیک ماشین و اینا نیست؟
خود سیمت میرونش!با سرعت نور : دینقل قول:
ببینم . مثلا ماشینو باید با کلیدا هدایت کنید یا مثلا مثل خود سیم یه جایی کلیک میکنید خودش میره؟
بعد ترافیک ماشین و اینا نیست؟
ترافیک که نه ولی هر یکی دو ساعت ، یک بار(ّبه وقت بازی) یه ماشین رد میشه!البته قابل ذکر هست که بیشتر سیم ها ماشین دارن.
مثلا رئیس بیمارستان شهر که یک زن هستش اون من یه بار دیدم که از یه فروشگاه اومد بیرون و با ماشین رفت خونشون و منم دنبالش کردم و(با ماشین نه-خودم(ّبا چشمام: دی)دنبالش کردم و رفتم باهاش مزدوج شدم: دی
من يك جايي خوندم كه فقط داخل ساختمان سر كا سيم رو نميتوني ببيني و تو فروشگا ها و بقيه جاها رو مبشه ديد
و اگر نشه تو فروشگاها رو نديد پس چه فايده اي داره
نچ نچ نچ کارو زندگی هم که نداری میفتی دنبال زن مردم...:دی
آقایون من دوتا عکس گرفتم آماده به آپلود اما یه سایت درستو حسابی پیدا نمی کنم که فورمتش با عکسای من بخوره...
[quote=gap;3804930]بنده که نگفتم امکاناتش کمه!واقعا امکانات ساختن sim به غیر از لباس هاش فوق العادس.
يعني واسه لباس امكاناتش كمه:18:
چون من عتشق لباس تو بازي هستم :41:
فک کنم این بهترین سایت برای آپلود عکس باشه :نقل قول:
آی دوستان مردم از بس این تاپیک رو رفرش کردم ... کاش این بازی زودتر به دستم میرسید ! :blush:کد:http://tinypic.com
یه سوال ارم
شخصیتهایی که با یه یوزر کاربری تو ویندوز میسازی
آیا از طریق یوزر دیگه ای هم در ویندوز قابل دسترسی هست
یا بازی برای هر یوزر جاگونه و بدون هیچ ارتباطی اجرا میشه؟
سعی کردم شبیه خودم بسازم بهتر از این نتونستم:D [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه امکاناتش کم نیست اتفاقا فقط مدل لباس ها کمهنقل قول:
ولی با این وجود شما میتونید رنگ لباس و حتی پارچه ی لباس رو هم تغییر بدید در بازی :46:
ميدونيد توي سيمز 2 مردم گاهي وقتا از جلو خونه رد ميشدن يا وقتي ميرفتي جايي باحات حرف ميزدن. فكر كنم به همين خاطره كه حال و هواي سيمز 2 رو نداره.
در ضمن menu بازي هم بد شده خيلي پراكنده شده تو سيمز 2 جمع و جور تر بود .
اميدوارم براي سيمز 3 هم موجوداتي مثل plantsim يا .... بسازن.:10::8:
تو عكس بازي كه گرافيكش فرق نكرده فكر نكم گرافيكش از سيمس 2 بهتر باشه
هست؟
اگر مگي جان گير ندن اين هم چند تا عكس كه خودم گرفتم :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول بازی چه بدبخت بیچاره ایم ! دلم سوخت واسش !
ما نیز رفتیم رو مخ یه خانوم با شخصیت ! مردمم که بیکار همه دورمون جمع شده بودن نگاه میکردن ! خجالتم نمیکشیدن !
فقط این مدل موهاش خیلی خیلی کم بود ! بسی دستمون تنگ بود برای ساختن کاراکتر مورد نظر !