ایول بابا . من دورو برتم :)
-2 | 24
Tommy
Printable View
ایول بابا . من دورو برتم :)
-2 | 24
Tommy
بچه هایی که آن شدن ؛ مختصات ؛ یوزر ؟
این از بچه های ماست ؛ کارش هم درسته .
استراتژی حملش بالاست .کد:http://s4.travian.com/spieler.php?uid=1517
سلام
saeid.taut
16|-2
من gregar ام
مختصاتم افتاده 26.43
من چون عضو جدیدم نمیشد پیغام خصوصی بدم . بالاخره نزدیک افتادم
منsecret
Map(18|-12)
سلام.
من جا موندم. چیکار کنم؟
هنوز فعال نکردم!!!!
مشکل نداره . الان فعال کن .
تا امشب هیچ کس جا نمیمونه . ریسورس همه تموم میشه و همه منتظر میشن تا فردا . نگران نباش . الان شروع کن
راستی ؛ بچه هایی که زیاد تسلت ندارن روی انگلیسی ؛ اگه احیانا نامه ای رو نتونستن بخونن اینجا بزارن بچه ها کمکشون کنند .
لعنتی............................من دیر اومدم......ساعت 10 یادم افتاد که امروز شروع میشه
منم (aragorn(8-20
من مختصات لو نمیدم :31: فقط ما حدود 4-5 نفر خیلی نزدیک هم افتادیم به شما ها هم نزدیکم
+
ناتارهای شمال شرق قوی ترن !
روز اوله ؛ چیزی رو از دست ندادی . یوزرت crack ئه ؟نقل قول:
لعنتی............................من دیر اومدم......ساعت 10 یادم افتاد که امروز شروع میشه
خیلی سکرت رفتار میکنی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من مختصات لو نمیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فقط ما حدود 4-5 نفر خیلی نزدیک هم افتادیم به شما ها هم نزدیکم
دوستان کسی کنار من نیست؟
(20-|8)
واااااااای کنار کلی خارجی محاسره شدم
نزدیکترین بهم Secret هست، بعدشم فکر کنم Crack :31:
Map: 16|-16
محمد ؛ Takcoder هم از رفقاست . نزدیکته .
-19 | 16
ای بابا داشتم رنک 1 میشدم :(
بد شانسی آوردم . شدم رنک 48 !
حالا اشکالی نداره من به جان رنک 1 میشم!نقل قول:
محمد ؛ Takcoder هم از رفقاست . نزدیکته .
-19 | 16
ای بابا داشتم رنک 1 میشدم :(
بد شانسی آوردم . شدم رنک 48 !
کسی کنارم نیست؟
من یکم به محمد نزدیکم!
به secret هم همینطور
h_r_v مختصات crack را دادی
مال تو (22|-7) درسته
شدیم 8 نفر
ولی دوستان خدائیش ایرانیا هوای هم ر وداشته باشیم اگه میخایم واقعا پیروز و سر افراز بشیم و هم دیگه ر وهم غارت نکنیم.....
منم افتادم : 21-|2 خوبه به هم نزدیکیم !
tehran
یه سوا اگه من 2 تا اکانت داشته باشم بایکی برم سرور 9 یکی 4 ممکنه بن بشم ؟!
ويرايش شد
تكراري بود
اتحاد SID در شرق سرور1
سلام
حتما بخوانيد
نامه نخست وزير اتحاد بزرگ نكسوز.ت به اعضاي اتحادش
.........................................
اطلاعيه مهم:
با سلام
خواهشمند است اين نامه را به دقت بخوانيد
براي مديريت بهتر و همچنين نزديك بودن تمام اعضا به هم تصميم گرفتم تا موقعيت اتحاد رو به مكان بهتري تغيير بدم
در اتحاد جديد شما هر ماه تصوير جديدي مثل تصوير شماره 1 خواهيدداشت كه به شما موقعيت دوستان شما رو در اتحاد نشون ميده و همچنين از روي نقشه ميتونيد جمعيت و فاصله دهكده ها رو ببينيد
تصويراول (مربوط به اتحاد)
علاوه بر اين طرح ارتش حمايتي اتحاد كه توسط من طرح ريزي شد رو هم سريعا و به شكل بسيار عملي و با مديريت خودم به اجرا ميگذاريم احتمالش زياده كه حتي دو تا وزير جنگ استخدام بكنيمکد:http://tinyurl.com/mzyznf
در اين اتحاد جديد كه موقعيت اون و شرايط اون رو در تصوير شماره 2 ميبينيد رهبر من هستم و اين بار با مديريت خودم (همونطور كه اتحاد فعلي رو يك ماهه از رتبه 120 به رتبه 230 رسوندم)سطح اتحاد و همچنين قدرت نفوذ اتحاد رو در منطقه خودمون(همون منطقه اي كه در تصوير مشخص كردم)تا حد بسيار زيادي بالا ميبريم
تصوير دوم (مربوط به اتحاد)
اگه با طرح ارتش حمايتي اتحاد آشنا نيستيد من در انتهاي اين نامه مفادش رو شرح دادم بريد و حتما بخونيدکد:http://tinyurl.com/n5gaay
در اتحاد جديد همكاري اعضا شرط اول پيروزي هست كه اين همكاري بيشتر در فعاليت در فروم و همچنين عضويت در طرح حمايتي اتحاد بيشتر لازم هست.كليه دهكده هاي جديدي كه ميخوان به اتحاد جديد بيان بايستي شرايط اتخاذ شده اتحاد براي عضويت رو داشته باشند اين شرايط در تصاوير هم بيان شدن
لازم به ذكر است كه:
اتحاد تصميم دارد از اتحاد هاي تواناي اطراف خود كه در نقشه موقعيت مناسبي نسبت به اعضاي اتحاد دارند دعوت كند تا با هم يكي شوند.مسلما اين راهكار خيلي بهتر از متحد شدن دو اتحاد جواب خواهد داد چرا كه هميشه يك اتحاد قدرتمند بهتر از دو يا چند اتحاد دوست و متحد عمل ميكنند . اين كار رو من تا الان به عنوان نخست وزير انجام دادم و از اين به بعد هم با جديت بيشتري انجام ميدم
استراتژي اتحاد جديد براي متحد شدن با ساير اتحاد ها در انتها بيان شده
لطفا حتما تصاوير رو ببينيد و هر چه سريعتر به اتحاد
جديد بپيونديد.از قبل براي شما دعوتنامه فرستاده شده
با تشكر
sid
همه چيمو از دست دادم.......تو خيالت راهته از كله سحر شروع كردي به بازينقل قول:
من فكر ميكردم........يعني بچه ها بهم گفتن سرور از شنبه شروع ميشه........ميدونم دسيسه كردين منو وردارين:47:
نفر اول حدود 26 تاست ولي من 19 تا:9:
يوزرم همون آراگورنه و اسم دهكدم ŘóЋąή
:31::31:خوب شد........با هم همكاري ميكنيم:10:نقل قول:
نه برادر اگه توي يه سرور 2 تا اكانت داشته باشي بن ميكنننقل قول:
راستي....بچه ها طرحم رو بگم؟ البته واسه الان نيست واسه وقتيه كه جمعيتمون به حدود 100 رسيد
بگم يا نه
نه اصلا!نقل قول:
یه سوا اگه من 2 تا اکانت داشته باشم بایکی برم سرور 9 یکی 4 ممکنه بن بشم ؟!
مجازه
تو پیغام خصوصی بگو!نقل قول:
طرحم رو بگم؟ البته واسه الان نيست واسه وقتيه كه جمعيتمون به حدود 100 رسيد
بگم يا نه
طرحت لو بره خیلی بده!
راستی یوزر من هم تو بازی H_R_V هست!
دوستان کلن مورگان ت واین سروره اونا قدرتمند تریت تراوین بازای جهانند تو سرور 1 این بازی جز و 5 تیم برتر بودند بازی سختیه فقط تنها راه پیروزیمو ن اتحاده اون کلن خیلی واردند البته خدا ر وشکر سمت شمال نقشه هستند و فعلا کاری ندارند اونا 50 *50 دور وبر خودشونر وبدون هیچ رحمی میگیرند
الان چندین نفر از بچه های ایرانی رنک 1-20 رو دارن . . . منم 14 فعلا . امیدوارم ایرانی ها رنک های بالارو همچنان حفظ کنند .
نقل قول:
لطف کنید استراتژی ر وبرای منم پیام خصوصی کنید
salam khedmate baxe bahale p30 download, makhsusan travian baza
in server 4 ke rah oftade hameye husha ro borde :)) khastam begam hala ke iraniyaye ziyadi az awal tu in server budan, nazarim ka3 dg servere begire dastesh, midunam kamtar az unam ke bekham adaye rahbara ro dar biyaram, vali khodayi heyfe, nazarin ka30 va3 iraniya shakh beshe.
man chand ta iraniye bahal peyda kardam ke payeye ettehadan, in link ham ke mizaram, yeki az iraniyaye shakhe in servere jadide...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
travian bazaye aziz, va3 terekkundane server 4 be in link sar bezanid ;)
faghat irano irani
تعداد ایرانی ها خوب زیاد شده
چه اتحادی بشه؟؟؟؟؟
راستی شما play no tasks رو زدید یا نه . فکر کنم اشتباه من این بود که این
گزینه رو زدم و حلا عقب موندم
حرف اتحاد رو فعلا پيش نكشين............بذارين قدرت نظامي بره بالا .........بعد در اون مورد هم صحبت ميكنيم
اگه به اين طرح ايمان داشته باشيم باور كنين پيروز اصلي ماييم(البته من ايمان دارم.....چون قدرتش رو ديدم....كه با چه سرعتي افرادو قوي ميكنه)ولي در درجه اول بايد همكاري داشته باشيم و كارامون بي كلك باشه
اين طرح توسط خودم ساخته شده و تو سرور فنلاند هم اجراش كرديم ولي چون دير به ذهنم رسيد ديگه نشد ادامش بديم(دليلشو گفتم كه افراد تاپ 10 ريختن سرمون)
حالا افرادي كه توي جنوب شرقي سرور 4.com هستن همينجا يه پست بذارن تا من طرح رو براشون بفرستم
هرچه سريع تر اين طرح رو اجرا كنيم بهتره....هنوز اولاي سروره مطئن باشين اين نقشه عمليه......:10:
به اميد روزي كه بگين ""كرك..........هورا:31:........كرك...... ....هورا:31:""
طرح رو برام بفرست اگه میشه!!نقل قول:
حرف اتحاد رو فعلا پيش نكشين............بذارين قدرت نظامي بره بالا .........بعد در اون مورد هم صحبت ميكنيم
اگه به اين طرح ايمان داشته باشيم باور كنين پيروز اصلي ماييم(البته من ايمان دارم.....چون قدرتش رو ديدم....كه با چه سرعتي افرادو قوي ميكنه)ولي در درجه اول بايد همكاري داشته باشيم و كارامون بي كلك باشه
اين طرح توسط خودم ساخته شده و تو سرور فنلاند هم اجراش كرديم ولي چون دير به ذهنم رسيد ديگه نشد ادامش بديم(دليلشو گفتم كه افراد تاپ 10 ريختن سرمون)
حالا افرادي كه توي جنوب شرقي سرور 4.com هستن همينجا يه پست بذارن تا من طرح رو براشون بفرستم
هرچه سريع تر اين طرح رو اجرا كنيم بهتره....هنوز اولاي سروره مطئن باشين اين نقشه عمليه...... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به اميد روزي كه بگين ""كرك..........هورا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ........كرك...... ....هورا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ""
بی زحمت طرح رو برای منم بفرست :)
منم که منتظر هر نوع پیشنهادی هستم
البته نه هر نوع پیشنهادی!!!!!!!!
نقل قول:
طرح ر وبرا منم بفرست لطفا
لطف کنید برای منم بفرستید...
سکرت جاننقل قول:
مختصات های
-11|19
-11|20
نازنین و مهسا هستن که از بچه های خودمونن . نزدیکتن
سلام...
ما که ثبت نام کردیم تو این ولی اصلا حوصله از نو بازی کردن رو ندارم...مخصوصا اینکه دیر شروع کردم...حدودا امروز عصر...
سوال:
من اقامتگاهم رو به سطح 10 رسوندم
ميخواستم ببينم با يك مهاجر ميتونم به ترتيب چند تا سرزمين درست كنم؟يا هر مهاجر براي ساخت يك سرزمين مصرف ميشه؟
اگه 3 تاداشته باشم ميشه سه تا سرزمين ساخت؟؟
lolنقل قول:
سوال:
من اقامتگاهم رو به سطح 10 رسوندم
ميخواستم ببينم با يك مهاجر ميتونم به ترتيب چند تا سرزمين درست كنم؟يا هر مهاجر براي ساخت يك سرزمين مصرف ميشه؟
اگه 3 تاداشته باشم ميشه سه تا سرزمين ساخت؟؟
هر 3 تا مهاجر ؛ یک دهکده ! چه خبرته :d
كرك جان براي من هم اين طرح رو بفرست.:10: