سلام ...
کسی از برنامه uturrent استفاده کرده ؟
چه جوری میتونیم جوری تنظیم کنیم که دوتافایل همزمان دانلود نشن و پس از اتمام اولین فایل اتوماتیک به فایل بعدی برود ؟
در ضمن میشه جوری تنظیم کرد که مثلا فلان ساعت شروع به دانلود کند ؟
سلام ...
کسی از برنامه uturrent استفاده کرده ؟
چه جوری میتونیم جوری تنظیم کنیم که دوتافایل همزمان دانلود نشن و پس از اتمام اولین فایل اتوماتیک به فایل بعدی برود ؟
در ضمن میشه جوری تنظیم کرد که مثلا فلان ساعت شروع به دانلود کند ؟
نقل قول:
برو تو preferendec ، بعدش برو به قسمت Queueing .
عدد Maximum Number of Actives Download رو برابر 1 قرار بده .
بعد همه رو Start كن .
روبروي هر كدوم يه عدد هست كه اولويتشون هست نوشته .
از اولويت پائين شروع به دانلود ميكنه .
سوال دومي رو نميدونم ، ولي احتمالا بايد داشته باشته .
بگرد پيدا ميكني.
من یک مشکل عجیبی پیدا کردم.تا چند وقت پیش idm برام درست کار می کرد اما توی این چند روزه وقتی که یک queue درست می کنم و مثلا 12 فایل توی لیست هستند و تنظیم شده که در ان واحد 5 تا فایل دانلود بشه.تازگی ها این مشکل برام پیش اومده که با قطع شده اینترنت و دوباره کانکت شدنش هر بار یکی دو تا فایل دیگه به طور خودکار ریزوم نمیشن و ارور میدن و با دیسکانکت های بعدی دوباره یکی دو تا فایل دیگه اینطوری میشن و باید به صورت دستی اون ها رو ریزوم کنم.در ضمن من اون عبارت
number of retries for each file if download fail
رو روی عدد 100 گذاشتم اما هنوز مشکلم حل نشده.اگر کسی میدونه چارش چیه خواهشن کمکی بکنه چون کارم گیره.
با سلام
من یه مشکلی با ida 5.6.1.1133 دارم که اونم اینه که وقتی زبان برنامه رو فارسی میکنم به جز حرف ک تمام حرف های دیگه رو به صورت علامت سوال نشون میده..
ولی تو نسخه 5.2 که قبلا استفاده میکردم همچین مشکلی نبود.
کسی میدونه مشکل من چیه؟؟
ببخشید 2 تایی شد.:41:
کسی نیست جواب بده؟؟
سلام به همه دوستان. من برای دانلود فایلهایی که توی Adrvie آپلود کردم مشکل دارم، میخوام با فلش گت دانلودشون کنم اما نمیشه، وقتی روی فایلها کلیک میکنم اتوماتیک با دانلودر ویندوز دانلود میکنه،اگر هم لینکش رو ببرم تو فلش گت یه فایل چند کیلوبایتی دانلود میشه و تموم میشه! ممنون میشم راهنمایی کنید.
چه طوری میتونم فیلم یا موزیک را دانلود کنم
چون هرچی فیلم یا موزیک دانلود میکنم باز نمیشه؟
با سلام خدمت همه ی دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .دوستان من میخوام بدونم که چه جوری میشه با idm دانلود مستقیم و با قابلیت رزیوم ئاز چند تا گامپیوتر داشت،یعنی فرض کنید که من یه فایلی رو تو کامپیوتر خودم که لینک مستقیم داره 50% دانلود کردم حالا میخوام ادامش رو از یه کامپیوتر دیگه بگیرم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:19:کمممممممممممممممممممممم ممممممممممممممممممممممممم ممممممک:19:
اي بابا يعني هيشكي نبود به ما كمك كنه؟!
من يه راه پيشنهاد ميكنم ، اميدوارم جواب بده .نقل قول:
Idm فايلها رو به صورت تكه تكه اول ميگيره بعد به هم وصل ميكنه .
اول ببين اين آدرس كجاست ، بعدش برو از اونجا اين قسمتهاي تكه تكه فايل مورد نظر رو كپي كن تا يه بكاپ داشتهباشي .
حالا آدرس جديد رو بده . شروع دانلود رو بزن تا فايل رو پيدا كنه و مطمون شي و ايستش كن . حالا برو همونجايي كه كپي كردي ، پوشه فايل مورد نظر رو پيدا كن و پيست كن . بعد ادامه دانلود رو بزن .
ولي يه توصيه . ممكنه بعد از دانلود فايلت ناقص باشه . به اين موضوع دقت كن .
پضمنا اون بكاپي كه ميگيري رو تا آخرين لحظه نگه دار تا مطمئن شي فايل كامله .
اميدوارم جواب بده .
راستي به اسم فايلي كه دانلود ميكني هم دقت كن كه بايد يكي باشن .
ممنون دادا،ولي اين راه رو قبلا هم امتحان كرده بودم،idm فايل ها رو تكه تكه ميكنه و تو يه پوشه به اسم downldata ميزاره كه علاوه بر قسمت ها يه فايل txt هم تو اون پوشه كه اطلاعات دانلود از سرور توشه،وقتي اون پوشه كپي ميكنم و ميبرم تو يه كامپيوتر ديگه و از تنظيمات انتخابش ميكنم و ادامه ي دانلود رو ميزنم ارور ميده و ميگه سرور مورد نظر صحيح است ولي ديتاي صحيحي براي آن مقرر نشده و ... به خصوص كه فايلي هم كه دانلود ميكنمrar هم هست و ممكنه همه چي بر باد بره،لينك دانلود و اسم فايل هم يكيه،حالا موندم چيكار كنم. :-(
ترخدا يكي كمكم كنه.
اي بابا راه ديگه اي نبود!
سلام من از internet download accelerator براي دانلود استفاده ميكنم ولي خيلي از لينك هاي دانلود رو كه يه فايل zip يا rar است خودش به صورت html ذخيره ميكنه و نميزاره وارد سايت رپيدشير يا سايتهاي ديگه بشم ؟؟؟
لطفا راهنمايي كنيد ..
سلامنقل قول:
-------
اگر اکانت رپید داری
فقط برای یک بار وارد Setting اکانتت در Rapidshare بشو و تیک Direct Dwonload رو بزن و ذخیره کن.
حالا دیگه برای هیچ لینکی صفحه لود نمیشه. مستقیما دانلود شروع میشه و فایلی هم که IDA شروع به دانلودش میکنه درست خواهد بود.
در این حالت هم اگر دیدی صفحه ای با حجم کم جای فایل دانلود شده احتمالا فایل مورد نظر توسط رپید حذف یا بلاک شده و دیگه دانلودش ممکن نیست. صفحه ای هم که گرفتی همون ارور توش نوشته شده. صفحه ----- هم همینطور.
-------
اگر اکانت رپید نداری
دیگه IDA سودی نداره
اون لحظه یا کلا IDA رو غیر فعال کن یا حداقل نظارتش (Monitor) رو روی اون پسوند از بین ببر. دانلود رو هم با همون کادر دانلود IE انجام بده.
موقتا هم اگر کادر IDA رو کنسل کنی (ببندی) IE اون صفحه باز شده رو ادامه میده و می تونی دکمه مورد نظر در سایت Rapid رو بزنی.
-------
موفق باشید.
نرم افزارهاي ديگه هم همين طور هستن مثلا idm يا ساير نرم افزارها؟؟؟؟
سلام به همه دوستان
من برای دانلود فایل از DAP یا download accelerator plus استفاده می کنم
اما مدتی دچار یه مشکل عجیب شدم و اونم اینکه فایلها را تا 19 درصد دانلود می کنه به محض اینکه به 19 درصد رسید سرعت دانلود میشه صفر و تمام دیگه فایل رو نمی تونی دانلود کنی .
ممنون می شم اگه کمکم کنید و بگید چیکار باید بکنم
با سلام ...
من c# (سی شارپ) رو از سایت مایکروسافت دانلود کردم ولی فقط حجمش 2.58 مگا بود !!!
بعد که رو فایلی که دانلود کردم کلیک کردم تازه فایل ها رو که حجمش 149 مگا بایت بود دانلود کردم بعد کامپیوتر ریستارت شد و فایل ها رو کامپیوتر فقط نصب شد ...
سوال من اینه که این فایل هایی که دانلود کردم کجا رفته که یه کپی از فایل اجرایی بگیرم که بعدا" اگه برنامه پاک شد دوباره نصب کنم ...
الان فقط اون آدرسی که دادم برنامه روش فقط نصب شده ...
ممنون ...
بله. IDM هم دقیقا همچین رفتاری داره و تا آدرسی در نوار آدرس IE وارد بشه که انتهاش پسوند فایل رایج داره سریعا پنجره دانلود رو باز میکنه. که اگر دانلودتون مستقیم نباشه اون پنجره دانلود رو باید بست و با صفحه IE که لود خواهد شد منتظر آدرس واقعی فایل باشید. FlashGet هم که اصلا قبل از وارد کردن آدرس در IE یعنی به محض کپی و قرار گرفتن آدرس در Clipboard کادر دانلود رو باز میکنه. دیگه برنامه ها هم به همین ترتیب.نقل قول:
البته تمامی این رفتارها در تنظیمات هر کدوم از دانلود منیجرهای فوق قابل تغییره.
سلام.نقل قول:
هر فایلی؟ برنامه رو دوباره در همون آدرس نصب کنید. تنظیمات هم از قبل برداشته نشه.
سلام.نقل قول:
فایل های Setup آنلاین که فایل های اصلی رو هنگام نصب دانلود می کنند معمولا اطلاعات دریافتی رو در فلدر Temp درون User لاگین شده قرار میدن. اگر محتوای این فلدر رو هنوز پاک نکردید چک کنید و فلدرهای حجیم درونش رو بررسی کنید.
کدومیک از مدیریت دانلودها این قابلیت را دارن که ج.ری تنظیمشون کنیم که وقتی اتصال برقراه دانلود را انجام بدن؟تایم خاصی مد نظر نیست
نقل قول:
ممنون ...
آره . رفته تو Temp اما بازم وقتی هر چی تو پوشه تمپ بود ریختم تو سی دی موقع نصب می گفت این فایل exe نیست ...
نمی دونم دیگه کجا ها رفته ...
ببخشید یه سوال
من وقتی میخوام از رپید باز دانلود کنم وسط دانلود همه چی وای میسه
یا اینکه مثلا بعضی موقع کامپیوتر نیم ساعت روشن هست ( ای دی اس ال دارم ) اون ایکن 2 تا کامپیوتر یکیش روشن میمونه و یکیش خاموش و هیچ سایتی باز نمیشه و باید رستارت کنم
مشکل چیه ؟
سلام
من الان مادربوردم رو فرستادم گارانتی ممکنه وقتی مادربورد برگرده نیازی به نصب ویندوز نشه ... شاید هم بشه ! میخوامم لیست دانلود ها رو از تو idm در بیارم ...
ممنون میشم بگید چطوری از بین فایل ها لیست رو پیدا کنم !؟
سلامنقل قول:
منظورتون اينه كه بعد از عوض كردن ويندوز، ليست رو داشته باشين؟
Tasks --> Export --> To Text File
نه نه ... منظورم اینه که فرض کنید الان من ویندوزم رو ندارم چطور میتونم از بین فایل ها طوری بیارمشون ؟! میشه با وصل کردن به سیستمی دیگه اجراشون کرد و بک آپ گرفت ؟!
سلام
مشکلی با دانلود منیجر در ویستای 64 بیت دارم
موقع دانلود پیغام زیر ظاهر میشه
Permission denied.please check your firewall setting and ensure that IDM has permits to access the Internet
فایروال را هم خاموش کردم ولی درست نشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
يه فايل در حدود 400 مگ در حال دانلود با IDM داشتم كه يهويي ناپديد شد ولي فايلهاي اون در سيستم هست (در قسمت Application DAta )
آيا ميشه كاري كرد كه ادامه اون دانلود بشه
چون قابليت Resume داشت
مطمئن شوید که توسط فایروال ویندوز یا فایروالی که روی سیستم نصب کرده اید دانلود منیجر محدود نشده باشد ،نقل قول:
به تنظیمات پروکــسی هم ربطی نداره ولی شما آنها رو هم یک بار چک کنید ...
بله ، شما یک بار دیگه از ابتدا همان فایل رو دانلود کنید بعد سریعا دانلود رو متوقف کنید ، سپس محتوای پوشه دانلود قدیمی در پوشه اپ دیتا رو در پوشه دانلود جدید کپی کنید سپس دانلود جدید رو در idm مجددا ادامه دهید خواهید دید که از ادامه دانلود قدیمیتان دانلود خواهد شد !نقل قول:
نقل قول:
ممنون از پاسختون
ولي من در حدود 350 مگ اونو دانلود كرده بودم ولي الان در حدد 180 مگ اون رو نشون ميده در دانلود منيجر
ميشه كاري كرد ؟؟
دوستان نمي دانم چرا هر نرم افزاري را كه مي خواهم با IDM دانلود كنم همش ERROR زير را نمايش ميده و دانلود نميكنه...
کد:http://sara100.persiangig.com/error.png
دوست عزیز
اگه نرم افزارها را از سایت خاصی می گیرد احتمالا نرم افزار شما نمی تونه از ان سلیت دریافت کنه
یا فایر وال شما امکان برقراری را نمی ده
یا شما در تنظیمات نرم افزار پ ر و ک س ی وارد کرده اید که الان کار نمی دهد
موفق باشید
سلام من هر کاری میکنم نمیتونم تو ویستا دانلود کنم با IDM و Getbot و gigaget امتحان کردم نشد و سرور ارور میده ولی فایر فاکس جواب میده که سرعتش کمه .همه فایر وال ها رو هم خاموش کردم. مشکل از کجاست؟
سلام.دوستان ؛ با برنامه دانلود منيجر در حال دانلود فايلي بودم كه پيغام زير مياد و امكان ادامه وجود نداره.ممنون ميشم كه راهنمايي كنيد.کد:http://www.upload.iranpardis.com/images/3my4vrsvq4iekrx1uoc.jpg
سلام. من وقتی می خوام برم ویدئوهای این صفحه رو
[HTML]http://www.lynda.com/home/DisplayCourse.aspx?lpk2=768[/HTML]
دانلود کنم؛ ( به عنوان مثال این صفحه رو نوشتم کل سایت این جوریه) بعد از دانلود چند ویدئو بقیه لینک ها رو برام قرمز می کنه و اجازه دانلود رایگان نمیده. میگه باید عضو پولی سایت بشی. من حتی همه کش براوزر و کوکی ها رو پاک کردم و از اینترنت براوزر دیگری استفاده کردم اما هم چنان سایت لیندا منو می شناسه و اجازه دانلود رایگان بیشتر نمیده. ولی من مطمئنم که راهی هست که بقیه استفاده می کنن و بعد دانلود در جاهایی مثل بازار رضا می فروشن. اگه کسی بلده چی کار باید کرد لطفا بگه.
ميشه تاپيك " لپ تاپ" اين انجمن رو كامل دانلود كرد تا بشه آفلاين خوند؟ اگر ميشه چه جوري و با چه نرم افزاري؟
نقل قول:
این سایت احتمال زیاد ای پی شما رو میشناسه ! پس شما باید با پرو**کسی وارد شی
ببخشید من 200 تا لینک به IDM دادم ، حالا چطور میتونم از اونا بک آپ بگیرم ؟
خیلی سخته یکی یکی کپی بگیرم
براحتي پس از انتخاب به منوي tasks برو و export و to text fileنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وا
چقدر راحت بود و من نمیدونستم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم همین مشکل رو دارم ممنون میشم کمکم کنید..نقل قول:
كسي نميتونه به ما كمك كنه؟؟؟نقل قول: