با تشکر فراوان از همه دوستان هر دو مشکلم حل شد.
4 و 5 و 6 یک شکل دیگه هستند.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
با تشکر فراوان از همه دوستان هر دو مشکلم حل شد.
4 و 5 و 6 یک شکل دیگه هستند.نقل قول:
با سلام
مشكلي كه دارم اينه كه وقتي ميخوام انگليسي و فارسي يا فارسي رو همراه عدد تايپ كنم نميتونم در ادامه خط اونا رو تايپ كنم و اگر دكمه end يا home رو نزنم وقتي كه متن انگليسي يا عددي رو ميخوام تايپ كنم اون متن از اول خط شروع به تايپ ميشه و نميتونم متن رو در ادامه خط تايپ كنم
و حتماً بايد از كليد هايي كه گفتم استفده كنم لطفاً راهنماييم كنيد
سلامنقل قول:
مشكل عجيب و غريبيه. نبايد همچين مشكلي وجود داشته باشه. اگه براي تغيير زبان از Alt+Shift استفاده كنيد، نبايد به خط بعد بره!
سلام
آقا من Word 2007 Enterprise دارم
مشكله من اينه كه:
وقتي ميخوام توش فارسي و انگليسي رو باهم بنويسم ياتوش Paste كنم يا حتي توش فقط فارسي بنويسم
زيرش زيگزاگ ميندازه اونم به رنگ قرمز:18: يا برعكس مينويسه
مثلا من ميخوام بنويسم يا كپي كنم اينو:
1)روش كپي نسخه اوليه(آنكه نياز به سريال ندارد)
ميدونيد اينو چه جوري مينويسه؟
به عكسش نيگا كنيد تا عمق فاجعه پي ببريد::18: :41:
حالا چيكار كنم تا مشكلم حل بشه؟
نرم افزارهاي :1-پروين 2005 2-ميرعماد 1.3.0(كه "ي" رو"d" مينويسه)3-مريم 4.0.4 رو دارم
ولي بلد نيستم باهاشون كار كنم شايدهم تو مورد من جواب نميدن و من فك ميكنم كه بلد نيستم!!!
راستي من دارم يه تحقيق مينوسم نميدونم با چه فونت و سايزي بنويسم بهتر ميشه
اگه زودتر جواب بدين ممنون تر ميشم
سلامنقل قول:
بابا نترس ... چيزي نيست... اين يكي از امكانات ورد هستش كه البته توي فارسي به زحمت استفاده داره ...
وقتي زير كلماتي خط سبز ميكشه ... يعني كه اين كلمه با جمله از لحاظ گرامر مشكل داره ... حالا اين مشكله ميتونه فقط يه space يا فاصله قبل از كاما يا نقطه باشه.
وقتي زير كلماتي خط قرمز ميكشه يعني اين كه اين كلمه از لحاظ املائي مشكل داره ... كه خوب وقتي شما فارسي تايپ كني از نظر ورد نصف بيشتر كلمات غلط هستن...
برو به قسمت tools و بعد options و بعد spelling and grammer و اينجا تمام تيك ها رو حذف كن ... درست ميشه.
سلام دوست مننقل قول:
شايد فرمت پاراگرافتون رو بايد right to left انتخاب كنين. و اگه right to left هست ... شايد بايد left to right انتخاب كنين.. بستگي داره به اينكه شما بخواين در يك پاراگراف فارسي ... انگليسي تايپ كنين و يا در يك پاراگراف انگليسي ... فارسي تايپ كنين.
اميدوارم مشكل از همين باشه و نه چيز ديگه اي.
نقل قول:
====================================
مثل اين كه لابلاي پستها ... هيچ كس اين پست من رو نديده ... اشكالي نداره ... احتمالا حالا كه ديدين ... لطفا اگه ميتونين كمك كنين. خيلي واجبه.
درود
اندازه های فریم متن کتابها در قطع های متفاوت چیست ؟ منظورم اندازه ای است که متن از اولین خط تا شماره صفحه در پایین فضا اشغال کرده است، نه قطع کاغذ قبل از برش یا بعد از برش . اگر اشتباه نکنم قطع رقعی 17 طول و 10 سانتیمتر عرض دارد یعنی این فضایی است که در کتابهای قطع رقعی متن در صفحات جا گرفته است و آیا این اندازه ها ثابت و استاندار است؟ لطفا این اندازه ها را برای سایر قطع های کتابها بنویسید. و آیا از این طریق می توان فهمید که چقدر باید به حاشیه ها در برنامه Word یا Adobe InDesign فاصله داد. باز به عنوان مثال در همین قطع رقعی که سایز کاغذ A5 است و اندازه ها 21 طول و 14 عرض صفحات کتاب می باشد با توجه به اندازه 17 طول متن (از اولین خط تا شماره صفحه) و 10عرض متن در یک صفحه باید 2 سانتیمتر از هر طرف حاشیه داشته باشیم.ش
با سپاس فراوان
بدرود
عجب مشکلی من اینو از یک خدای ورد پرسیدم گفت تا حالا هرگز با همچین چیزی روبرو نشده . باید دقیقتر توضیح بدی مثلا بگی تنظیمات وردت چطوریه. یا مثلا فارسی سازت چیه. ضمنا من نمی فهمم که میگی باید دکمه Home یا End رو بزنی مثلا وقتی دکمه home رو میزنی چطور میشه. اگر بتونی یک عکس از صفحه وردت بگذاری خیلی بهتر میشه کمکت کرد.نقل قول:
خيلي ممنوننقل قول:
ولي شما فقط به يك سوال من جواب دادين
اگه ميشه اون يكي ها رو هم بگين
به عكس نيگا كنين ميفهمين
تب Auto Correct از منوی tools/AutoCorrect options رو هم نگاه کن احتمالا همونجا هست که باید یا پاکش کنی یا غیر فعال.نقل قول:
سلام ... اميدوارم كمكي بكند...نقل قول:
اين اندازه ها استاندارد ايران است ... كه البته تا آنجا كه من ميدانم خارج از ايران هم همين طور است.
نام قطع: رحلي
طول و عرض كتاب== يا به اصطلاح فني: طول و عرض برش: 5/28 در 21
طول و عرض متن: 5/24 در 17
حاشيه مناسب بر اساس كاغذ 4A : چپ و راست: 2 سانت و بالا و پايين 2 سانت
===== البته عرض متن، 18 سانت هم مناسب است كه البته حاشيه هاي راست و چپ 5/1 ميشوند.
نام قطع: وزيري
طول و عرض كتاب== يا به اصطلاح فني: طول و عرض برش: 5/23 در 5/16
طول و عرض متن: 20 در 12
حاشيه مناسب بر اساس كاغذ 4A : چپ و راست: 5/4 سانت و بالا و پايين 85/4 سانت
===== البته طول متن را ميتوان 5/19 هم در نظر گرفت
نام قطع: رقعي
طول و عرض كتاب== يا به اصطلاح فني: طول و عرض برش: 5/21 در 5/14
طول و عرض متن: 5/17 در 10
حاشيه مناسب بر اساس كاغذ 4A : چپ و راست: 5/5 سانت و بالا و پايين 1/6 سانت
البته قطعهاي ديگري هم هستند
مثلا "رحلي بزرك" كه طول و عرض برش آن 24 در 34 است
و يا جيبي كه در دو قطع بزرگ و كوچك عرضه ميشود:
جيبي بزرگ: 5/11 در 5/16 و يا جيبي كوچك: 5/10 در 5/14 است
و يا پالتويي كه در دو قطع بزرگ و كوچك عرضه ميشود:
پالتويي بزرگ: 11 در 5/23 و يا پالتويي كوچك: 5/9 در 5/21 است
و قطع خشتي: 5/21 در 5/21
البته قطع خشتي چون مربع است ... در هر سايز و اندازه اي ممكن است وجود داشته باشد.
سلام دوست مننقل قول:
درسته من عكس رو نگاه نكردم... مشكل شما با اين روش حل ميشود:
فرمت پاراگرافتون رو بايد right to left انتخاب كنين.
اميدوارم مشكلتون حل شه.
ممنون دوست عزيز امانقل قول:
در اين قسمت هم حتي يك تيك وجود نداره ... همه رو خيلي وقت پيش پاك كرده بودم.
نقل قول:
با سلام
من مثلاً ميخوام يه متني كه هم توش فارسي داره و هم توش انگليسي رو تايپ كنم
مرحله به مرحله عكسها رو گذاشتم
اين عكس وقتسي هست كه فقط فارسي تايپ كردم
حالا تو عكس زير من زبان صفحه كليد رو انگليسي كردم و بدون هيچ كار اضافه اي متني انگليسي رو تايپ كردم اما همون طور كه ميبينيد متن انگليسي به ابتداي خط اومده و نه در ادامه متن فارسي
در عكس زير وقتي زبان صفحه كليد رو عوض كردم كليد home را نيز زدم تا بتونم متن رو در ادامه خط بيارم
در عكس زير هم خط من به انتها رسيد ولي وقتي enter رو زدم متن من به دو خط تبديل شد و در يك خط نمود
عكس زير هم وقتي هست كه من براي رفع مشكلم اومدم پس از اتمام خط اول كليد end رو زدم و بعد كليد enter
تا متنم تو يك خط بمونه
اميد وارم مشكلم رو فهميده باشيد
باید right to left رو بجای agline right بزنید
سلام
من هر کاری میکنم نمیتونم اعداد رو به صورت مستقیم به فارسی تایپ کنم
برای تایپ فارسی از طریق add symbol همیشه ادد میکنم
راهی هست که بتونم به صورت مستقیم و با زدن دکمه اعداد ، اعداد به صورت فارسی تایپ بشه؟
ممنون
دوست عزيز ... من از همون اول مشكل رو فهميده بودم... جوابتون رو هم دادم اما ...نقل قول:
در هر صورت دوباره ميگم...
روي پاراگرافتون رايت كليك كنين و بعد pharagraph رو انتخاب كنين.. alignment رو justified انتخاب كنين...
در پستتون كه دربالا گذاشتين ... aliginment به جاي اينكه justified باشه ... right است.
در ضمن direction رو right to left يعني راست به چپ كنيد.
دوست عزيز ... شما بايد به مسير زير برويد:نقل قول:
در 2003
tools>options>complext scripts
و در اين قسمت ، numeral رو system انتخاب كنين... البته اگه context هم بذارين .. درسته
2007 رو نميدونم.
البته خودت خیلی واردی ولی این چند تا عکس مربوط به تنظیمات auto correct هست یک نگاهی بنداز. شاید مشکل از این باشه که بعضی گزینه ها باید تیک بخوره .. اگر نشد فکر کنم باید از نو نصب کنی.نقل قول:
البته راه موقت هم داره اینکه وقتی مثلا شما زدی 1و2 بعد ورد تبدیلش کرد به 1،2 با زدن undo یا همون ctrl+z برش گردونی به حالت اولیش.
کد:http://i14.tinypic.com/6b8zwn8.jpg
http://i10.tinypic.com/6c7gnwo.jpg
http://i11.tinypic.com/4keit55.jpg
http://i8.tinypic.com/4q41m9x.jpg
http://i10.tinypic.com/6gbyw7q.jpg
سلام و ممنوننقل قول:
قبلا تمام این گزینه ها رو یک دور چک کردم ... اما باشه ... دوباره این کار رو میکنم.
در ضمن متوجه راه حل موقت نشدم... undo که میزنم کامل حذف میشه نمیشه برگردوند به حال اولیش.
البته خودم یه راه حل موقتی دارم... یه فاصله میدم البته با ctrl+shift+space و بعد اندازه قلم اون فاصله رو مثلا 2 پونت میکنم... چه کار میشه کرد دیگه وقتی هیج جور راه نمیده باید کلک رشتی (لطفا به کسی بر نخوره . من خودم رشتیم) بهش زد....
عجب .. پس بعید می دونم کار ورد باشه. آخه معمولا وقتی ورد توی فرمت متنت دستکاری میکنه با یک undo بر می گرده به حالت اولش مثلا bullets یا numbering که خود ورد توی متن اعمال می کنه با undo برمیگرده و ....نقل قول:
نمی دونم واقعا؛از منوی help گزینه detect and repair هم بزنی بد نیست
با سلام به دوست عزيزنقل قول:
از اين كه از همون اول به جواب شما توجه نكردم عذر ميخوام
علتش هم اين بود كه قبلاً من احتياجي نداشتم كه با تغيير تنظيمات بتونم درست تايپ كنم
و وقتي word رو نصب ميكردم ميتونستم تايپ صحيحي داشته باشم اما وقتي از يك سي دي ديگه word رو نصب كزدم و اين مشكل رو ديدم گفتم شايد از ناقص نصب شدن باشه و شما بتونيين با راه حلي ساده تر اين مشكل رو حل كنيد
باز هم از شما تشكر ميكنم
دوست عزيز ... اين اصلا مشكلي نيست ...نقل قول:
براي حل اين مشكل براي هميشه بايد به اين مسير برين:
tools>options>complext script
و بعد اونجا document view رو right to left كنيد.
ممنون باشه يه سري هم به اونجا ميزنم :)نقل قول:
ممنوننقل قول:
تست کنم ببینم جواب میده
خیلی خیلی ممنون
درود
سوال اول :
آیا امکان Sort نمودن مطالب خارج از جدول امکان پذیر است اگر می شود؟ چگونه باید عمل کرد یعنی اینکه دیگر ما در اینجا معیاری به نام ستون نداریم. اگر هم نمی شود، که هیچ در جدول کار می کنم. و خطوط جدول را پاک می کنم.
سوال دوم :
درج علائمی مثل ساکن، الف بالای تشدید و از این قبیل که در ورد وجود ندارد چگونه است. من از نرم افزار قلمدان استفاده کردم ولی الف بالای تشدید را ندیدم. اگر نرم افزار بهتری برای این کار می شناسید توضیح دهید.
با سپاس فراوان
بدرود
نقل قول:
سلام
سوال اولتون... توي 2003، كه ميشه ... توي منوي table يه گزينه هست : sort...
توي optionها pharagraph هم داره ...
سوال دومتون: متاسفانه نميدونم
سلام دوستان
از اينکه وارد اين تاپيک شدم خيلي خوشحالم
من در نرم افزار word 2007 با يک مشکل عجيب روبرو شده ام با اينکه من تقريبا يک کاربر نيمه حرفه اي اين نرم افزار هستم ولي نتونستم اين مشکل را حل کنم
در نسخه 2003 اين نرم افزار من به راحتي مي تونستم سربرگ و پابرگ ايجاد کنم البته در اين ورژن هم ميتونم ولي مشکل اينجاست که هر کاري مي کنم نمي تونم شماره صفحات را در ورد 2007 درج کنم يعني بعد از کليک روي پابرگ و يا سربرگ گزينه هاي مربوط به اون غير فعال است در حاليکه براي درج تاريخ مشکلي ندارم در 2003 اين کار به راحتي امکان پذير بود هلپ ويندوز هم کمک زيادي به من کرده است واقعا اگر اين مشکل را دوستان حل کنند خيلي ممنون خواهم شد براي درک بهتر اين عکس را ببنيد
سلام
نمي دونم اين راه حل جواب بده يا نه، اما از خود خانم والايي ياد گرفتم كه:
مي تونيد اعداد پاورقي رو حذف كرده، سپس با فعال كردن View> Header & footer و سپس (در حالتي كه زبان فارسي فعال است و يك فونت فارسي هم انتخاب كرده ايد) با كليك روي گزينه "Page Number" در نوار ابزار Header & Footer به پاورقي شماره صفحه ها را اضافه كنيد. اينطوري فارسي خواهند شد (البته الآن وقت امتحان كردن ندارم، چون Word 2003 رو توي ويندوز ديگه دارم و بايد سيستم رو ريستارت كنم تا بياد).
ma ke nafahmidim
سلامنقل قول:
ببخشيد من پست 616 رو در جواب شما ننوشته بودم. در جواب پست ديگري بود كه الآن پيداش نمي كنم.
در جواب شما بايد بگم كه علت اين نقص رو در بعضي نسخه هاي ورد 2007 نمي دونم (مال خود من اين مشكل رو نداره و تمام اون قسمت ها فعال هستند). اما اگه شما اون رو نداريد مي تونيد ابتدا با دوبار كليك روي پاورقي، نماي Header & Footer رو فعال كنيد. سپس گزينه:
Insert> Quick Parts> Field> Page> 1,2,3,> OK
را بزنيد تا شماره صفحه به پاورقيتون اضافه بشه.
سلام
چطوری میشه تو ورد عدد ها هم فارسی نوشته شه؟؟
من هر کار کردم انگلیسی نوشته شد.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــنقل قول:
با اجازه از اساتید محترم این تاپیک و javad2625 جان
در جواب دوست عزیزم این را بگم که شما ورژن ورد را نگفتید چون کمی با هم فرق دارند به هر حال باید تنظیمات کوچکی را انجام بدید
کلا برای انجام این کار توی آفیس 2007 باید روی آیکن مخصوص آفیس در قسمت سمت چپ بالای ورد (درست بالاترین نقطه کنار دگمه home) کلیک کنی بعد بی زحمت در قسمت پایین آن روی Word Optiond کلیک کنید حالا اگه خسته شدید می تونید کمی استراحت کنید می ریم سراغ ادامه کارمون ...
بعد در صفحه ظاهر شده روی برگه Advanced کلیک کنید در همین قسمت دنبال قسمت Context Show documentبگردید در همین قسمت و کمی پایین تر عبارت Numeral را پیدا کنید درست جلوی آن فلش رو به پایین را بزنید و عبارت Context را اتنخاب کنید ok کنید حالا می بینید که این مشکل حل شده است
در 2003 هم می تونید از قسمت تنظیمات ورد همین عبارت را اصلاح کنید مشکلی بود بگید توضیح بدم
javad2625 جان ممنون مشکلم حل شدنقل قول:
در جواب شما بايد بگم كه علت اين نقص رو در بعضي نسخه هاي ورد 2007 نمي دونم (مال خود من اين مشكل رو نداره و تمام اون قسمت ها فعال هستند). اما اگه شما اون رو نداريد مي تونيد ابتدا با دوبار كليك روي پاورقي، نماي Header & Footer رو فعال كنيد. سپس گزينه:
Insert> Quick Parts> Field> Page> 1,2,3,> OK
را بزنيد تا شماره صفحه به پاورقيتون اضافه بشه.
پس من باید آفیسم را عوض کنم میشه از روی سیدی آفیس این را فهمید یا نام شرکت ارائه دهنده آن ؟
چون می ترسم باز هم یک سیدی بگیرم و باز هم همین مشکل را داشته باشه
یا علی
با توجه به اهمیت ایجاد ماکرو در برنامه های آفیس این آموزش ساده را برای شما اینجا قرار دادم. امیدوارم مفید واقع بشه.
در این قسمت قصد دارم شما را با دستورات زیر آشنا کنم:
* AutoExec
* AutoNew
* AutoOpen
* AutoClose
* AutoExit
توجه شود که دستورات فوق نام ماکروهایی است که ایجاد می شوند.
* AutoExec
ماکرویی است که دستورات قرار گرفته در بازه خود را در زمان اجرای برنامه های آفیس نمایش می دهد.
برای نمونه می خواهیم در زمان باز شدن برنامه Word پیام "خوش آمدید" ظاهر شود.
جهت ایجاد ماکروی فوق مراجل زیر را دنبال کنید :
1ـ از منوی Tools>Macro>Macros را کلیک کنید. (جهت دسترسی آسان می توانید از کلید ترکیبی Alt+F8 استفاده کنید.)
2ـ در پنجره ظاهر شده در کادر Macro name نام ماکرو را تایپ کنید. (با توجه به مثال فوق باید عبارت AutoExec تایپ شود.)
3ـ جهت رفتن به محیط اسکریپت نویسی بر روی دکمه Create کلیک کنید.
4ـ اکنون در محیط VB قرار دارید و کدهایی مشابه روال زیر مشاهده می کنید.
Sub AutoExec()
'
' AutoExec Macro
' Macro created 2007/06/28 by ERF@N
'
در این محل دستورات ماکرو باید نوشته شود
End Sub
سطر اول با Sub شروع شده و به همراه نام ماکرو هست.
در سطرهایی که با علامت (‘) شروع شده توضیحاتی رو نسبت به ماکرو درج کرده است.
در در انتها عبارت End Sub وجود داره که پایان ماکرو هست.
در بین این دو محدوده باید دستورات ماکرو قرار داده شود.
با توجه به مثال می خواهیم پس از باز شدن برنامه Word عبارت "خوش آمدید" ظاهر شود.
برای اینکار کد مربوطه بصورت زیر باید نوشته شود:
Sub AutoExec()
'
' AutoExec Macro
' Macro created 2007/06/28 by ERF@N
'
Msgbox “خوش آمدید”
End Sub
5- تغییرات را ذخیره و از محیط Word خارج شده و برنامه را دوباره اجرا کنید خواهید دید که پیام "خوش آمدید"ظاهر می شود.
این مثال نمونه بسیار کوچکی از ماکروهای محیط آفیس بود دقت کنید که برای کارهای ساده ای که ما در محیط ورد انجام می دهیم به کمترین کدی نیاز خواهد بود بدون اینکه کدی را تایپ کنید می توانید از مثال زیر استفاده کنید.
ـ قصد داریم در این مثال پس از باز شدن برنامه Word تغییرات زیر اعمال شود:
* یک سند جدید ایجاد شود.
* جهت کاغذ بصورت افقی تنظیم شود.
* یک کادر دور صفحه قرار بگیرد.
* رنگ زمینه کار زرد باشد.
جواب سوال)
1ـ ابتدا باید یک ماکرو ایجاد کنیم که تغییرات فوق را برایمان به کد تبدیل کند. برای این کار مسیر Tools>Macro>Record New Macro را دنبال کنید.
2ـ در پنجره Record Macro یک نام به دلخواه در کادر Macro name تایپ کنید (مثلا : Sample)
3ـ اکنون بر روی دکمه Ok کلیک کنید. همانطور که مشاهده می کنید برنامه در حال ضبط ماکرو است.
4ـ مراحل سوال را به ترتیب انجام دهید.
* یک سند جدید ایجاد کنید.
* جهت کاغذ را افقی تنظیم کنید.
* یک کادر به دلخواه دور صفحه قرار دهید.
* رنگ زمینه کار را زرد کنید.
5ـ بر روی دکمه Stop ماکرو جهت خاتمه دادن کلیک کنید.
6ـ از منوی Tools>Macro>Macros را کلیک کنید. (جهت دسترسی آسان می توانید از کلید ترکیبی Alt+F8 استفاده کنید.) سپس در پنجره باز شده نام ماکروی ایجاد شده را انتخاب (Sample) کنید.
7ـ بر روی دکمه Edit کلیک کنید.
8ـ همانطور که مشاهده می کنید در محیط VB قرار گرفته و کدهای ماکرو جهت انجام تغییرات آماده است.
9ـ کدهای فوق را کپی و به محیط Sub AutoExec() انتقال دهید.
10ـ تغییرات را ذخیره و از محیط Word خارج شده و برنامه را دوباره اجرا کنید خواهید دید که تغییرات بدون هیچ دخالتی ظاهر می شوند.
نکته : در صورتی که بخواهید ماکروی فوق در زمان اجرای برنامه ظاهر نشود می توانید :
1ـ در زمان اجرای برنامه کلید Shift را فشار دهید.
2ـ از فرمان winword /m استفاده کنید.
از سایر ماکروها نیز می توانید بصورت زیر استفاده کنید.
* AutoNew : در زمان ایجاد یک سند جدید اجرا خواهد شد.
* AutoOpen : در زمان فراخوانی یک سند جدید اجرا خواهد شد.
* AutoClose : در زمان بستن یک سند اجرا خواهد شد.
* AutoExit : در زمان خروج از نرم افزار ورد اجرا خواهد شد.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترجمه : عرفان
نقل قول:
سلام
اقا دستت درد نکنه
ولی من ورد 2003 دارم و این کار ها که گفتید من اصلا نتونستم پیدا کنم.
لظفا ساده تر هم توضیح بدید
ممنونم
همین کارها را کردی که پسر خوبی شدی!!!!!!!!!نقل قول:
برای حل مشکل توی ورد 2003 این مسیر را طی کن
Tools>options>Complex Scripts
خوب حالا باید درقسمت General همین برگه ، Numeral را اگه خوب نگاه کنی می تونی پیدا کنی خوب عبارت جلوی آنرا به حالت Context تغییر بده
امیدوارم مشکلتون حل بشه
یا علی
سلامنقل قول:
بايد روي سي دي، حداقل يكي از اين دو عبارت نوشته باشه:
Microsoft Office 2007 Professional
Microsoft Office 2007 Enterprise
(هر دو يكي هستند).
يا حق
آقا دستت درد نكنهنقل قول:
فقط اي كاش، گزارنده اين تاپيك، يه فهرست هم براش درست مي كرد كه مطالب مفيد اون توي پيچ و خم صفحات گم نشه!
اگه كسي از دوستان بخواد براي رفع اين مشكل، يه تاپيك جديد درست كنه و حاضر باشه كه فهرست رو دائماً آپديت كنه، ما هم حاضريم فعاليتمون رو از اينجا به اونجا منتقل كنيم.