سلام مجدد.
از توجه تون واقا ممنون.اگه میشه یک سایت هم بهم معرفی کنید که عکسهای خوبی از نمای داخلی و خارجی مگان و مدلهایی که معرفی کردید داشته باشه.
brad pitt سرشار جان تشکر مخصوص!:11::11::11:
سلام مجدد.
از توجه تون واقا ممنون.اگه میشه یک سایت هم بهم معرفی کنید که عکسهای خوبی از نمای داخلی و خارجی مگان و مدلهایی که معرفی کردید داشته باشه.
brad pitt سرشار جان تشکر مخصوص!:11::11::11:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سایت رسمی رنو پارس در ایران .
اگه به قيافه ماشين خيلي اهميت ميدي و حاظري پول اضافي بابتش بدي طوري نيست پرشيا بخر اصلا" من ميگم پارس بخر بهتره هم از نظر قيافهنقل قول:
من نمیدونم قد شما چند سانته ولی من که 198 هستم وقتی سوار پژو 405 میشم هنوز کلی با سقف فاصله داره و در مورد جاداریم باید بگم امکان نداره عرض تندر بیشتر از پژو باشه در ضمن پژو بعد از این همه سال از طراحیش هنوز حرفهای زیادی برای گفتن داره شما بعد از چند سال حال تندر و بپرسیننقل قول:
البته دوستان من یه نکته بپرونم که شاید در نظر نگرفتید:
شیب صندلی ها رو هم در نظر بگیرید برای وقتی که میگید سر میخوره یا نه.
میشه چند تا از انتظاراتی که از خودرویی که میخوایی بخری داری، رو بگی+ تعداد و نوع استفاده.نقل قول:
اونجوری بهتر میشه راهنمایی کرد.
یه کم هم نرم تره و یه امکاناتی اضافهتر داره. البته امکاناتش به سمند نمیرسه، ولی خداییش خوشگله. راحت تر هم قیافه ورمیدارهنقل قول:
-------------------------------------
در مورد سوال اصلی تاپیک:
ببین دوست عزیز، کیفیت 206 نسبت به روا واقعا بالاتره. واسه همینم حتی اگه چند سال هم کارکرده باشه هنوزم از روا سالمتر و سرتره.
405 هم همونطور. مثلا شما با 9 تمن میتونی یه 405 ، 82 یا 81 تمیز بگیری. سگش هم به روا میارزه و از هر لحاظ به روا برتری داره. چه 206 چه 405.
رنو مگان گرونتر از این حرفاست و توی این قیمت الان فقط پژو پارس ELX هست. که البته قبلا 18 بود ولی الان 22-24 هست.نقل قول:
اگه هم جنتو توی همین قیمت باشه که خیلی خوبه و بهتره
امیر جان سوناتا قبل از سهمیه بندی 42 تومن بود. به نظرم الانم زیاد تغزییر نکرده. مزدا 3 هم متاسفانه گرونتره از رنج قیمت پیشنهادینقل قول:
با مزدا 323 هم تا حدودی موافقم.نقل قول:
--------------------------
وقتی روی نقل قول کلیک کردم یه ماشین واسه پیشنهاد اومد توی ذهنم، اما نمیدونم چرا یادم رفت. اگه یادم اومد دوباره میذارم.
آقا روا خلاص! :19::19::19:
پرشیا کمکای عقبش مسقل ونرمتره یکمی امکانات بیشتر
ولی 405 به قیمتش بیشتر میارزه
:31:آره چرا نمیشه بگم ؟؟؟:20:نقل قول:
خوب ماشینی که میخوام بخرم و به قول اون دوستمون پول عشقمو بدم باید این مشخصات رو داشته باشه !!!
تا جایی که ممکنه زیبا باشه و بشه با اسپرت کردن (( پایین آوردن شاسی و پهن کردن تایرها )) زیباترش هم کرد !!
سرعت حداکثر 160 هم برام کافیه !!! مهم اینه که این ماشین بر خلاف پراید و پیکان نرم حرکت بکنه و تمامی پستی بلندی های کوچیک سطح جاده رو احساس نکنم !!!
از آنجایی که این ماشین قراره تو اتوبانهای تهران (( همت - بابایی - حکیم - شیخ فضل الله و .....)) اکثر حرکت خودشو انجام بده و بقیه حرکتش هم برمیگرده به جاده چالوس و بقیه راهای مازندران لذا دوست ندارم با هرکاری به موتورش فشار بیاد و سالی 13 ماه گوشه تعمیرگاه باشه !!:31:
البته لازم به یادآوری هست که بنده اصلا و ابدا قصد ندارم با ماشین حرکات عجیب غریب انجام بدم و دستی بکشم و از این دیوونه بازی ها دربیارم !!!:46:
شاید یکی از دلایلی که دلم نمیخواد سمند بخرم همین زیبا نبودن سمند باشه که البته ممکنه تو کارایی از بقیه ماشینها بالاتر باشه !!
نوع استفاده همون اتوبانهای تهران و جاده چالوس هست و بقیه مسافرتها با هواپیما انجام میشه و راحتی چه موقع نشستن در ماشین و چه موقع رانندگی برام خیلی اهمیت داره و اصلا دوست ندارم با یه ماشین خشک رانندگی کنم !! همینطور زیبایی ماشین برام خیلی اهمیت داره و از بین ماشینهایی که دوستان معرفی کرده اند به نظرم پرشیا واقعا زیباست !!!:40:
ممنونم:11:
اگه زيبايي ميخواي و سرعت و شتاب هم برات خيلي مهم نيست همون پرشيا رو بگير
به نظر من يه پرشيا سفيد بگير و بخوابونش و رينگ بنداز محشر ميشه
دوست عزيز تا اونجا كه من ميدونم پرشيا 17800000 تومنه :20:نقل قول:
دوست عزيز منم منظورم صفر نبود
سلام دوستان.
ميخواستم اگر كسي از دوستان از قيمت هاي فعلي ريو، فولكس گل، و هيونداي ورنا اطلاع داره، من رو راهنمايي كنه.
ممنون.:40:
قیمت هیوندا ورنا با موتور 1500 16500 هستش
نکنه میخای ماشین بخری ؟
با 14 تومن پارس صفر که نمیتونی بگیری.
سمند هم که میگی خوشت از قیافش نمیاد.
خوب دیگه با این وضع بنزین چیزی نمیمونه جز دست دوم.
یادش به خیر پارس 14 تومن بود
پژو 405 slx بگیر . محصول جدید ایران خودرو:20:
.زیاد تنوع انتخاب نداری.
به نظر من یا سمند lx یا 405
حالت خوبه ....نقل قول:
هر جا می ری میزنی ایول بابا ....
ممنون امير جان!
والا دروغ چرا! يه پرايد فكسني دارم، ميخوام يه مقدار روش بزارم تبديل به احسنش كنم، منتها 206 نميخوام! ميخوام ببينم بين اينا كدوم يكي قيمتش به نسبت امكاناتش مناسبتره.
بازم ممنون.
آره درسته !!!:46:نقل قول:
ولی تو پستهای قبلی هم گفتم که ممکنه بودجه ماهم افزایش پیدا کنه !!:20:
در ضمن اصراری بر خرید نقدی خودرو نیست !!
الان ملت ماکسیما رو قسطی میخرند !! چرا ما یه ماشین ارزونتر رو قسطی نخریم ؟؟:31:
خوب می خوای قسطی بگیری ....نقل قول:
toyota corolla بگیر :31:
خوب e2 است فرقی بین جاداریشون نیستنقل قول:
نقل قول:باسلام
ماشاالله قد خوبی دارید ولی چه طوری میشینید تو 405 عجیب است
بی شوخی میگم من خودم 186 قد دارم
قدم متوسط رو به بالاست ولی وقتی تو عقب 405 میشینم کلم اذیت میشه یعنی به سقف میرسه
پدرم 190 ولیتو 405 رانندگی به سختی میکنه به خصوص در مسیر های طولانی گردنش درد میگیره ولی توی تندر سر پدرم راحت است
حالا جدا از سر و کلمون میرسی به عرض 405 و تندر که شاید به نظر عجیب باشه ولی واقعی است چون به دلیل قد بلند تندر ماشینی کم عرض به نظر میاید
.................................................. ......................
405طول 4408
عرض 1694
ارتفاع 1410
.................................................. ....................سمندطول 4410
عرض 1720
ارتفاع 1460
.................................................. ...................تندرطول 4247
عرض 1740
ارتفاع 1534
این رو همه می دونن که عرض تندر از سمند و 405 بیشتره
.................................................. ....................
حالا جدا از همه من شتاب و سرعت و ایمنی تندر رو خیلی برتر میدونم.
میدونم از نظر موتور و اطاق و... هیچ فرقی ندارن.نقل قول:
فقط همین تجهیزاتش فرق داره با شکل ظاهریش ...
اگه e2 هست,چرا جلو ÷نجرش مشکیه !!
چرا رینگاش اینجوریه !!
با سلام خدمت اقا امیرتندر وداچیا فرقی هم باهم از نظر جاداری ندارند
من نمیدونم حالا چرا اینجوریه شاید داچیاست ولی ما گفتیم تندر
شوخی میکنی امیر جون ؟؟؟؟:31:نقل قول:
با ما هم آره ؟؟؟؟:46:
این ماشینی که گفتی بعید میدونم زیر 30 میلیون قیمتش باشه !!!!:13:
قیمت مدل 2007 فکر نمیکنم 25 بیشتر باشه !!:46:
ولی حالا جدا از شوخی بهترین انتخاب فکر می کنم همون سمند ساله ...
واقا تجهیزات توپی داره.
راستی من تو مجله ماشین یه مدل سمند lx دیدم قیمتش هم 20 بود!!!! که هم سانروف برقی داشت و هم کیفیت رنگش بالا بود و هم dvd و مانیتور و ... داشت...
البته نوشته بود اون مدل رو برای نمایشگاه فکر می کنم المان زده بودن ...
نمی دونم حالا تو خود ایران هم همچین option هایی داره که بشه انتخاب کرد . اگه اونجوری باشه یه سانروف هم روش سفارش می دی و دیگه حال ...
خوب اگه میتونی قسظی بیاری تا 30 تومن:نقل قول:
رنو مگان 2000
مزدا3
دوست عزیز عدد هایی که نوشتید مال بیرون ماشینه به عنوان مثال همه میدونن که پژو 405 جادار تر از سمنده ولی طبق اعداد شما عدد های سمند بیشتره ولی خداییش من نمیدونم شما چرا با ارتفاع پژو مشکل دارین شاید مال شما کوتاه ترهنقل قول:
نقل قول:
با سلام
تندر از نظر طولی بله معلوم است نسبت به سمند کمتره :20: ولی عرض لاستیک و فاصله دوچرخ (عرض) تندر 2 سانت بزرگتر بود :5:
خوب ولی در لوگان به دلیل فشرده شدن فضای موتور حجم اتاق بالاست :5:همانطور که دیدید که جای پای سرنشینان در جلو و عقب از سمند بیشتر بود :5:ولی کاش فضا و جای پای سرنشینان405 رو تو عکس نشون میداد:46:
ماجراي جالب خريد ماشين از ايران خودرو
يكي از بينندگان «تابناك» درباره خريد و تحويل خودرو از ايرانخودرو آورده است: در تاريخ 11/5/86 براي خريد خودرو پارس دوگانهسوز از شرکت ايران خودرو ثبتنام كردم كه زمان تحويل آن دي ماه 1386 اعلام شده بود، اما دي ماه تمام شد و خبري از خودرو نشد.
در تاريخ 4/11/86 شرکت اعلام کرد که ميتوانيد براي تسريع كار، درخواست خود را به خودرو ديگري تبديل کنيد تا بيست روزه تحويل كار شود. اين کار را کردم تا خودرو جديد (پژو 405) را 24 بهمن تحويل بگيرم، اما باز هم 24 بهمن و کل بهمن گذشت و خبري از خودرو نشد.
پس از پيگيري و اعتراض و جر و بحث، سرانجام در غروب 13/12/86 چشم ما به جمال 405 روشن شد، اما بدون بيمه نامه، بدون پلاک، بدون جعبه ابزار، بدون سند و شناسنامه و مهمتر از همه بدون کارت سوخت بدون کارت راهنمايي. تصور بفرماييد که تنها دو هفته مانده به تعطيلات نوروزي، ماشيني که بايد در پانزدهم دي ماه به شما تحويل ميشد، به شما تحويل داده ميشود؛ آن هم نه خود ماشين اوليه درخواستي که التبه هيچ مدرکي که اجازه رانندگي با آن را به شما بدهد، هم با آن نيست!
هر روز از روزهاي دو هفته مانده به تعطيلات براي دريافت يکي از اين مدارک در راه رفت و آمد به نمايندگي گذشت؛ يک روز براي پلاک، يک روز براي بيمهنامه و يک روز براي شناسنامه، اما اين تنها بخش کوچک داستان است.
پيش از تعطيلات نه از کارت راهنمايي ماشين خبري شد و نه از کارت سوخت و نه از جعبه ابزار و نه از تدبير... . نمايندگي شرکت اعلام کرد که اين دو کارت، مستقيم به آدرس خريدار فرستاده ميشود. آيا بنا بر مقررات ميتوان خودرو بدون کارت راهنمايي را در جادهها استفاده کرد؟ پاسخ خير است. آيا بدون بنزين خودرويي قابل استفاده است؟ نه.
باز هم بيشتر بنويسم؟ بالاخره کار راهنمايي را در هفدهم فروردين گرفتم، اما کارت سوخت را هنوز دريافت نکردهام. خود ميتوانيد چک کنيد؛ شماره آن 96-133ج49 است.
و اما ديگر آن كه وزارت نفت قرار بود از 25/12/86 بنزين آزاد عرضه کند، اما نکرد و به اين ترتيب، موکول شد به 28 و آنگاه به 29. بعد هم اعلام ميشود که فروش بنزين آزاد کم بوده است. آيا تا 29 اسفند، بسياري از مردم به مسافرت رفتهاند يا نرفتهاند؟
آيا پس از هفدهم فروردين، هنوز هم مسافر نوروزي هست؟ آيا نميشد همان 25 اسفند بنزين عرضه ميشد و من هيأت علمي به دنبال کوپن بنزين در دخمهها و پسکوچهها نباشم؟
نظرات كاربران:
▪ با سلام
»ایران خودرو همیشه از این کارها می کند مثلا بنده یک آردی در اسفند ثبت نام کردم و قرار بود اول خرداد بدهند رفت آخر شهریور دادند حالا بگو چقدر ضرر کردم : 500 هزار تومان▪ اینجانب در آبانماه یک دستگاه خودرو ثبت نام کردم که قرار شد بهمن تحویل بگیرم بهمن آمد اما خبری نشد نیمه اول اسفند نیز گذشت باز خبری نشد با تلفن ارتباطات ایران خودرو و بخش کارشناسان تماس گرفتم آنها اعلام کردند که این تاخیر معمولی است بیخود تلاش نکنید تا اردیبهشت خبری از ماشین نیست .
»به خودم خندیم و گفتم اگر واقعا ایران خودرو بخواهد در خارج نیز این کار را انجام دهد چه اتفاقی خواهد افتاد آیا مشتریان را در بلاتکلیفی نگه داشتن در راستای تسخیر بازارهای جهانی خودرو از سوی ایران خودرو است بعید می دانم ایران خودرو گوش شنوایی داشته باشد.
»آقای عزیز محبت ایران خودرو شامل شما تنها نشده اینجانب در تاریخ 16/12/85 خودروی 206 تیپ3 تحویل فوری 40 روزه در یکی از نمایندگیهای ایران خودرو در اهواز ثبت نام کردم با شرایط چهار قسط و تحویل 31/1/86 اما بعد یکماه از موعد تحویل مجبور به تبدیل خودرو به تیپ2 معمولی شدم و باز هم پس از یکماه و نیم تاخیر بالاخره در تاریخ 29/3/86 موفق به زیارت خودرو تبدیلی اجباری شدم البته با کارت بیمه 9 ماهه(دلیلش را هنوز نمیدانم) و مسائل دیگر از جمله اینکه مجبور شدم برای گرفتن مابالتفاوت قیمت خودرو ثبت نامی و تحویلی چند بار نامه نگاری با ایران خودرو تهران موفق به گرفتن دو چک البته بعد از چند ماه شدم و اما نکته جالب اینکه طبق محاسبه حسابداری خود نمایندگی اهواز مبلغ 280000تومان دیگر میباید ÷رداخت میکردند که هنوز خبری نشده است شاید روزی گذرم به تهران افتاد و پیگیری کردم ولی تجربه ارزنده ای برایم شد که از این به بعد تا آخر عمرم عطای ایران خودرو را به لقایش ببخشم چون انسانهای ثبت نامی را تا مرز دیوانگی پیش میبرد.
»ظاهرا" مشکل فوق مشکل تمامی ماست.اینجانب در بهمن ماه سال 85 برای خرید خودرو تندر 90 ثبت نام نمودم(درشرکت سایپا)قرار بود حداکثر طی ده ماه خودرو تحویل شود.پس از کلی کش و قوس وقرعه کشی (البته با سیاست تاخیری ده ماهه و حفظ مشتری؟)اکنون بعد از 15 ماه سخن از تحویل در شهریور ماه سال 87 است.آخر ترا به خدا در کجای دنیا با مشتری چنین رفتار می کنند. تلاش اینجانب برای دریافت خودرو جایگزین نیز بی نتیجه بود.آیا گوش شنوایی هست. لطفا یکی پاسخگو باشد..
»مي دانيد رييس كمپاني بنز درخواست كرده تا رييس ايران خودرو بشود چون اول پول مي گيرند بعد اگر دلشان خواست بعد از كلي التماس و تاخير با چند برابر قيمت خودرو ديگري اگر شد تحويلتان مي دهند .
»بنده مرداد 86 سمند ال ايكس دو گانه سوز ثبت نام كرده ام براي تحويل دي اما خبري از آن نشد شكايت پيش وزير صنايع بردم اما خبري نشد ...▪ تورو خدا اين مطالب تكراري و مزخرف رو ننويسيد. من خودم صدتا از اين اتفاقها در ماه برام ميفته.
»اين چيزا ديگه عادي شده. اگه ماشين رو سروقت ميدادند بايد تعجب ميكرديم.
»لطفا مطالب مهم تر رو بنويسيد.
» برو خدا رو شکر کن که ماشینت آتش نگرفته. ماشین من سمند ال ایکس پس از شرکت در طرح فراخوان آتش گرفت و هر چی کردیم به جایی نرسیدیم.
»ای کاش برای اینان هم رقیبی بود...
به نقل از تابناك:
کد:http://tabnak.ir/pages/?cid=8731
واقعا اسم تاپیک برازنده ی این مطلبتونه .چقدر عجیبه.
هيچ تعجبي نداره اينها همه طبيعيه!
ما يه ماشين مدل54 داشتيم كه رفتيم تحويل داديم و جاش يه پرايد تقاضا كرديم 15 روز بعد كه رفتيم ماشين را تحويل بگيريم اون كارمند سايپا گفت ماشين را خوب چك كنيد و ببريد كه ما ديگه پس نميگيريم اينو كه گفت من و داييم رفتيم دور و بر ماشين و من بدنه ماشين و داييم از داخل ماشين را چك ميكرد من متوجه چند تا مورد شدم كه مثلا" درب باك ماشين يه طرفش بيرون زده بود و درب صندوق عقب و درب جلو راننده همين وضع را داشت وقتي به بابام گفتم همونجا ماشين را به يه نفر فروخت و پولهاش را آورديم خونه!!! فقط كافي بود ماشين را مي آورديم خونه وقتي ميخواستيم بفروشيمش بايد هزار بار قسم ميخورديم كه اين ماشين از اول كه تحويل گرفتيم همينجور بود تازه كسي باور نميكرد كه!!
شاید الان بگید اینکم با این وضع بنزین حالش خوشه ولی لطفا" کمک کنید .من دنبال یه مدل 72 یا پایینتر هستم و بیشتر به خاطر طراحی قسمت جلوی اون .یکی باشه که از نظر فنی هم خوب نباشه مشکلی نیست چون قصد دارم موتورش رو عوض کنم .
در ضمن گشتم هیچ چیزی در این مورد ایجا پیدا نکردم واسه همین تاپیک زدم
این هم یکی که ظاهرا نماینده بوده و جواب داده
با سلام
احتراما من خودم كارشناس ايران خودرو هستم. دليل عدم تحويل به موقع خودرو بسياري مسائل ريز است كه به آنها اشاره نمي كنم اما ذكر چند نكته لازم است:
1- همه خودروها با تاخير تحويل نمي شوند و بعضي انواع آنها بدليل كسري قطعات يا مشكلات خاص با تاخير تحويل مي شوند.
2- در متن قرارداد ايران خودرو خود را ملزم كرده كه به ازاي هر روز ديركرد سود پول را به عنوان خسارت از مبلغ كل دريافتي خودرو كم كند كه مشتري مي تواند اين را مطالبه نمايد.
3- كارت خودرو ربطي به ايران خودرو ندارد و توسط راهنمايي رانندگي صادر و به آدرس مشتري پست مي گردد كه اين موضوع براي همه مشتريان به همين گونه است.
4- رانندگي بدون كارت خودرو در صورتيكه كارت سبز يا همان سند خودرو در دست راننده باشد از طرف راهنمايي رانندگي هيچ ايرادي ندارد كما اينكه بنده نيز تا به حال 2 ماشين خريده ام و همين سيكل را طي كردم.
5- صدور و ارسال كارت سوخت بر عهده شركت نفت است كه پس از صدور به آدرس مشتري پست مي شود كه البته براي خودروهاي اينجانب بين 1 تا 5/1 طول كشيد تا به دستم برسد ولي اين موضوع هم ربطي به ايران خودرو ندارد.
لازم بذكر است از اين دوست عزيز كه خود را استاد دانشگاه معرفي كرده اند و چنين انتظاراتي از يك خودروساز بزرگ دارند تعجب مي كنم.
قرار نيست شركت خودروساز پاسخگوي كارت خودرو و كارت سوخت هم باشد.
سلام. ما یه زانتیا 1800 مدل 82 داریم. میخام بفروشمش فکر میکنم با توجه به زدگی های بدنه 20 میلیون بخرنش.
شما چه مدلی تو این رنج قیمت یهنی بین 20 تا 25 پیشنهاد میکنید ؟
ترجیهن اتوماتیک ؟
آوانته خوبه ؟
سلام بچه ها مي تونيد كمكم كنيد؟
بين تويوتا ورنا ، مگان ، آوانته و كرولا كدوم يكي رو انتخاب كنم؟از چند نفر پرسيدم مي خوام نظر شما رو هم بدونم در ضمن اكثر بچه ها گفتن كه روي مزدا بيشتر فكر كن به جز مزدا3 كه خوشم مياد از 2تاي ديگه به خاطر قيافه زياد خوشم نمي ايد ولي از نظر كاركرد اطلاعي ندارم كه بدونم چه جوري هستش و خوب هست يا نه؟
ممنون ميشم كه كمكم كنيد در ضمن اگه قيمت جديد اين ماشين ها رو دارين بديد بد نيست
بازم ازتون ممنونم:10:
ورنا و آوانته که اصلا در حد بقیه نیستن تو این قیمت مزدا 3 و مگان و کرولا از همه بهترننقل قول:
مزدا 3 اسپرت ترین ماشین تو این گروهه و هم سواری اسپرتی داره و هم ظاهر و کابین اسپرت داره و در مجموع کیفیت سواریش از مگان و کرولا بهتره
مگان هم کیفیت سواری خوبی داره و کابین لوکس و امکانات خوبی داره و در ضمن ایمن ترین ماشین گروه هم هست و از همه خدمات پس از فروش هم از مزدا و کرولا بهتره ضمن اینکه از اون ها هم ارزون تره
کرولا هم ماشین کم خرج و کم اسطحلاکی هستش و کلا بیشتر مناسب افراد میانسال میخوره و سواری راحتی داره و مثل مگان و مزدا نیست
در مجموع به نظر من مزدا3 و مگان انتخاب خوبی میتونه باشه و انتخاب بین این 2تا سلیقه ای هست
راستی gen2 هم میتونی به لیستت اضافه کنی
ممنونم دوست عزيز الان سايت مگان رفتم واقعآ طراحي و امكانات فوق العاده ايي داره قيمت جديد اين كاشين رو نداري؟هم اتومات و هم دنده ايي راستي قراره كه سايپا مگان بزنه نظر خودم اينه كه كيفيت ماشين مياد پايين درسته؟اگه قرار بشه بخرم ايرانيشو نخرم بهتره نه؟