دستت درد نکنه از راهنایت فقط چرا سرعت گوشی رو خیلی کند میکنه
Printable View
دستت درد نکنه از راهنایت فقط چرا سرعت گوشی رو خیلی کند میکنه
پس خدا رو شكر كار كرد.نقل قول:
سرعت گوشي رو جرا كم ميكنه ؟؟؟؟
نميدونم از سازندش بپرس:31:
دوست عزیز چون مقداری از فضای حافظه ی گوشی رو به کار می گیرهنقل قول:
كسي جواب ما رو نمي دهنقل قول:
نه خیر هنوز نیومد بهتره تبدیل کنی به این فرم ویر r1bd001
از محیط p990 چطور عکس بگیرم؟
سرعتم کمه نمی تونم همه ی این تاپیک رو بخونم
مرسی
اصلأ توي اين تاپيك نمي توني به جوابت برسي ، برو تو تاپيك p990.نقل قول:
فكر كنم نرم افزار داشته باشه.
من گوشی w700 دارم و فایل main و fs از w800 r1bd001 رو با کاستومایز w700 رو گوشیم ریختم ، گوشیم روشن می شه و مشکلی نداره و موقع وصل شدن به کامپیوتر w700 r1bd001 شناخته می شه ولی دوربین گوشی کار نمی کنه ، من درایور دوربین w700 رو که ورژنش 2.4 هستش ریختم رو گوشیم ولی وقتی دوربین رو باز می کنم پیغام می ده "wrong camera driver version(2.4).please update camera driver to 4.5 or later"
من وقتی این پیغام رو دیدم درایور رو با نت پد باز کردم و اعداد ورژن رو روی 5.2 گذاشتم ولی باز درست نشد و همون پیغام رو می ده ، لطفا راهنمایی کنید
با اين كه جاش اينجا نيست اما ...نقل قول:
من هم 3-4 ماه پيش همين بلا رو سر گوشي رفيقم اوردم
و هالا بعد از چند وقت يه درايور دوربين ديگه گير اوردم
بيا امتهان كن ببين كارتو راه ميندازه يا نه!!!
اگه كار كرد بهم خبر بده تا به رفيقمم بدمش:20:
کد:http://yarihaker.persiangig.com/other/camdriver0.zip
اقای توحید خان می شه یکبار دیگه اپلود کنید اخه من تازه فهمیدم یه همچین چیزی رو حالا اولش باید اینو بگیرم بعد برم سر یاد گرفتننقل قول:
اهان راستی یادم رفت بگم اقا توحید شما استاد مایی برای کا800 اصلا میشه همچین کاری رو کرد مشکل دار نمی شه که (اگرم بشه چارش یه فلش دیگه فوقش) اما می خوام بدونم کسی این کارو کرده؟؟؟!! بعد فایل های که برای کا750 خودت گذاشتی فرقی نمی کنه به کا800 می خوره یا مثل پتچ باید برای هر گوشی جدا باشه
دوست عزيز صفحه اول همين تايپك نوشته شده كه:نقل قول:
آموزش نحوه راه اندازی پچ elfpack بر روی گوشیهای:
W700-R1CA021
W800-R1DB001
W810-R4EA031
K750-R1CA021
Z550-R6CA009
موفق باشيد!:40:
من رو k800 خودم نصب کردم خیلی خوبه...نقل قول:
برای k750 بعضیاش به k800 میخوره
می شه یه عکس از داخل گوشیت بزاری اینجانقل قول:
من یه پیشنهاد می دم یک تاپیک الف پک برای کا800 راه بندازیم بلستر جان البته من هنوز امتحان نکردم چون گفتم به اقای توحید این الف پک رو برای کا800 یک بار دیگه اپلود کنه تا استفاده کنم و ببینم چه جوریه؟
من فايل lib ك810 r8ba024 رو ميخواستم
!!!
بفرمایید بهراد خان:نقل قول:
کد:http://perk11.info/svn/SE/Library/
خیلی ممنونم توحید جان
الحق که استاد مایی !!!
اين فايل lib يعني چي ؟؟؟نقل قول:
:10:
پچ هاي ElfPack_v10 و w700_r1ca021.li را نصب كردم گوشي رو كه روشن ميكنم صفحه سياه وسفيد مي شه وبايد باطري و در بيارم تا درست بشه. لطفا كمك كنيد . تا به حال هم هيچ پچي روي گوشيم نصب نكرده ام
پچ کتابخانه ای برای پچ الف !!نقل قول:
اشکال 100% از طرف خود شماست ، لطفا اول نحوه صحیح نصب پچ رو فرا گیرید بعدا این پچ هایی که نصب کردید رو حذف کنید ببینید درست میشه یا نه بعد جدید ترین فایل lib رو از همان جایی که آقا توحید در پست قبل گفتند دانلود کنید و طبق پست اول مو به مو مراحل رو انجام بدید :19:نقل قول:
شايد الفي كه به گوشيت نمي خوره وباعث هنگ گوشيت ميشه ريختي توي daemonsنقل قول:
يه بار مموري رو در بيار و بدونه مموري گوشيتو روشن كن ببينيم چي ميشه.
يعني چي ؟؟؟نقل قول:
:41:
نقل قول:
بازم درست نشد گوشي بالا نميآد.
طريقه پاك كردن پچ چه جوريه؟
lib پچی هست که رو گوشی میریزید تا الف در گوشی شما شناخته بشه !!!
یه سوال
الف بوک منیجر 2.5 چرا وقتی اجرا میشه دیگه نمیشه گوشی را خاموش کرد باید حتما باتری را در بیاری راه خاصی داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
داره ! دكمه on/off رو بزن تا الف فعال بشه بعد كليد back رو چند ثانيه نگه دار تا ازش خارج بشهنقل قول:
مثل نصب پچ . فقط وقتي سواله remove pactch رو پرسيد yes رو بزننقل قول:
طريقه پاك كردن پچ چه جوريه؟
بازم نشد چرا؟؟؟؟؟؟
دکمه پاور رو چند ثانیه نگه دار!!!نقل قول:
یه سوال
الف بوک منیجر 2.5 چرا وقتی اجرا میشه دیگه نمیشه گوشی را خاموش کرد باید حتما باتری را در بیاری راه خاصی داره یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام .کد:http://forums.se-nse.net/index.php?showtopic=27391
بچه ها من نتونستم بفهمم این چیه ، کسی می تونه بگه ؟
مرسی
نه بازم نمیشه چرا اینجوریه؟؟؟؟؟
دستت درد نکنه الان یادم اومد :31:نقل قول:
:10:
سلام.
ببخشيد ميشه يکم درباره elfpack توضيح بديد ،
ورژن پیشرفته همون پتچ که از داخل گوشی هم نصب می شه؟!!!نقل قول:
کسی نیست به این الف یه نگاهی بندازه ؟ :19:نقل قول:
دوستان من قبلا که دبلیو 810 داشتم یک پتچ بود برای اینکه موقعی که کسی زنگ می زنه فلش گوشی چشمک می زد خیلی توپ بود کسی اون پتچ رو برای کا800 و کا810 داره
با سلامنقل قول:
دوست عزيز اسم پچ 20s notification_calls_w700_r1ca021 ميباشد البته اين مال w700 هست اگر قسمت پجهاي كا800 و كا 810 يك سرچي بزني حتما" پيدايشان خواهي كرد .
كارآيي پچ موقع ميس كال هر 20 ثابيه يك فلاش ميزنه
موفق باشي :31:
ببین این کل پتچ هایی که از سایت اس ای تیونینگ گرفتم همچیت چیزی ندیدم خیلی از این پتچ ها رو هم نمی دونم چی کار می کنه کسی می تونه راه نمیاییم کنهنقل قول:
نقل قول:
کد:http://fswteam.persiangig.com/k810.zip
دوستان بحث در مورد پچ رو ببرید به کلوپ های پچ.ممنون
نقل قول:
چشم اقا توحید
یک سوال داشتم ازتون اقا توحید شنیدم شما تونستید نام کاربری تونو عوض کنید می شه منو هم راهنمایی کنید تا نام کاربریمو عوض کنم اخه می خوام مثل شما کاربر فعال بشم به همین دلیل این اسم ضایع است
دوست عزيز اصلا اين سوالت ربطي به اين تايپك نداشت ما كه نام كاربري اقا توحيد رو تغييري درش نديديم:41:نقل قول:
اگه تغيير هم كرده خود توحيد كه اين كارو نكرده:18:
تو اين انجمن خيلي ها ميخوان اسم كاربريشون رو عوض كنن كه بابك به همشون گفته كه اين
كار شدني نيست!!!طرح جديد سايته؟؟؟؟قبلا ميتونستي عوض كني و حالا نه:13:اينم بدون كاربر فعالي به اسم نيست كارت خوب باشه كاربر فعالت ميكنن:2:
موفق باشيد!:40:کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=119