[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان يك دنيا ممنونم به خدا خيلي گلي عزيز.
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان يك دنيا ممنونم به خدا خيلي گلي عزيز.
ای بابا این سرور ایرانی که باز قطع شده
اين كد كه دادي كار نكرد.چون مال كانتر بود
كسي كد كنسول COD4 رو نداره كه Assist هاش فعال بشه.بابا يكي كمك كنه.مرد باشيد.
سلام بچه ها!
عزیز انگار اشتباه گرفتی !نقل قول:
شما دوتاییتون اول بازی برین مثلا ترور.بعد هم چیت زیر را در کنسول وارد کنید
bot_add_ct
با این چیت فقط بک نفر به حریف اضافه میشه اگه بخواهید بیشتر بشه چند بار این چیت رو بزنید
اون واسه بازی کانتر هستش نه Cod 4
اینم لینک دانلود بات ها فقط نمیدونم چرا وقتی بات ها رو 5 نفر بیشتر میکنم fps خیلی کم میشه!
واسه اضافه کردن بات کافیه تو کنسول بزنید :کد:http://callofduty.--------------/file/PeZBOT;93592x#Download
Set Svr_pezbot 1\
البته به جای یک تعداد بات ها رو باید بنویسید
این بات ها هر مود از بازی رو خواستید بازی میکنند
فکر نکنم تقلب باشه اگه تقلب میکردن کیک میشدن.نقل قول:
اقا ما رفتیم تو همین سرور ایرانی(81.91.155.27) این ایرانی ها چه کار میکنن pb فعال بود اما باز تقلب میکردن
دوستان باید توجه کنید که در cod4 از پشت دیوار مردن و یک دفعه بدون هیچ دلیلی هد شات شدن معمولی میباشد!
================================================== =============
فعلا بای سوال دیگه ای داشتید من در خدمتم
به به اینجام که شده چیت بازار بابا ول کنید این چیت رو زشته
والا یه مد هست که این کار رو برات میکنه یعنی هر چند تا بخوای برات میسازه متاسفانه اسمش یادم نیستنقل قول:
ببخشيد يك سوال ديگه من و دوستم.باهم شبكه هستيم واين بازي رو انجام ميديم.ولي از بس هم ديگه رو كشتيم خسته شديم.ببينم نميشه ما دوتا يار باشيم.وكامپيوتر دشمن.ببينيد يك باري اين جوري شده بود ولي نميدونم چطوري من و دوستم بوديم با 6 تا يار كامپيوتر.بود.اگر ميشه راهنمايم كنيد.ممنونم.
چی ؟؟؟؟؟؟ چیت گفتی؟ :ینقل قول:
والا یه مد هست که این کار رو برات میکنه یعنی هر چند تا بخوای برات میسازه متاسفانه اسمش یادم نیست
اون که چیت نیست من گذاشتم همین مود هستش که تو اینجا گفتی!
لطفا قبل از جواب پست ها بخونید
ببخشيد ولي كيلوگر جان اين لينكي كه شما گزاشتي كار نميكنه.ميشه يك لينك دانلود مستقيم بديد.ممنون مشم از شما.اگر اين كار رو بكني.
خيلي ممنونم از راهنماي همه شما مخصوصا اقا گيلوگر كه اسم شريفش رو بلد نيستم.يك سرچي زدم و يك منبع رديف پيدا كردم.در ضمن تو اين منبع بوت بدون مشكل هست كه ديگه FPS رو پاين نمياره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم منبع.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .--------------
???????????????????
آدرس نیوفتاده اگه ممکنه حروف رو با فاصله بنویسید در ضمن اسم من سهند هستش ممنون
ببخشيد سهند جان.اين هم لينك درست.
در ضمن حتمان فايل TXT رو كه همراه برنامه هست بخوانيد.من تا به حال بازي به قشنگي COD4 نديدم انلاين زيباي
بازي هاي مثل BF2 و Canter و WARROCK هيچ كدوم گرافيك ندارن.
بينم شما mod اصلحه هاي جديد رو داريد.من نميخواهم پچ 1.7 رو بگيرم.ولي به يك سري اصلحه جديد نياز دارم.
ببخشيد من يك سري MOD اصلحه گرفتم ريختم تو پوشه Mine بعد حالا چطوري بايد فعالشون كنم.
من که وقتی mod جدیدی بیاد وقتی به سرور وصل میشم خودش اتوماتیک دانلود میشه
سلام دوستان !
Sima_6600 جان من هم همون ورژن اخرشو گذاشتم در ضمن از برو بچ فایل فرونت هم سوال کردم گفتن واسه این مشکل باید حتما پچ 1.7 رو داشته باشی .
واسه فعال کردن مود ها یا باید در properties قسمت Multi اینو بنویسی :
set Fs_game"MoD NamE" ---- just in properties+
فقط در properties بنویسید و به جای MoD name اسم مود رو باید بزارید و یا باید از منوی بازی قسمت Mods رو انتخاب کرده و بر روی مود مورد نظرتان کلیک کنید تا لود شود در ضمن این مود ها فقط زمانی که سرور خود شما هستید کار میکنند .
سلام دوستان من پچ 1.6 و 1.7 ديشب گرفتم و وقتي ميخواستم برم تو سرور ايراني ها يا از CDKEY ايراد ميگيره
يا اين ارور رو ميده كه عكس رو گزاشتم.
در ضمن IDمن در xfire هم اينه sima6600 اگر خواستيد ADD گنيد.
نقل قول:
این ارور باعث میشه که اطلاعات قبلیت از بین بره ولی در کل نباید مشکل دیگه ای بوجود بیاره
وقتی این ارور رخ میده که با برنامه های مختلف وارد بازی بشی مثلا قبلا بدون برنامه وارد میشدی یا باgarena و حالا با xfire وارد میشی ولی از بعد از اون اگه دیگه همیشه با xfire بری تو بازی این ارور نمیاد:10:
لول اپ رو با رمز رفتی واسه همین یه پروفایل جدید بساز
[quote=sima_6600;3399730]سلام دوستان من پچ 1.6 و 1.7 ديشب گرفتم و وقتي ميخواستم برم تو سرور ايراني ها يا از CDKEY ايراد ميگيره
يا اين ارور رو ميده كه عكس رو گزاشتم.
به نظر من شما بازی رو دوباره نصب کن وپچ های 1.6 و 1.7روش بریز بعد هم xfire و...
[quote=Mohsen-CFC;3430102]بعد از اینکه این ارور داده شد باید وارد بازی بشه و فقط باعث میشه profile شما ریست بشهنقل قول:
سلام
من از مد PeZBOT استفاده می کنم. این level میره بالا ولی سیو نمیشه و تفنگی هم باز نمیکنه.
lol
اینا فقط بات هستن نه ابزار لول اپ
بچه ها من هر روز تو سرور پرشیا کلان هستم id x-fire من = Waffenss1945
من هم هميشه شب ها هستم تا ساعت 1 البته.بيشتر در سرور Persian و DF Public هستم.LOLO هستم.Only Sniper
lolo?? یا lili ?
lolo عزيز من lolo.
اقا من خوردم به یک مشکل وقتی وارد سرورهای(ایرانی فقط) میشم بعد 2-3 دیقه پینگم میره بالای چند هزار یا اینترنت کامل قطع میشه ولی تا میام بیرون درست میشه کسی تا حالا این مشکل رو داره
با پارس انلاین
نه مشكل از اينترنت ايرانه حل میشه تا یه هفته
بله مال من هم همين طوره ولي اصلا وارد نميشود.Ping همش روي 2900 به بالا هست.در ضمن تو سرور ايراني مشكل زياده.ولي تو سرور هاي خارجي من با پينگ پايني بازي ميكنم.
استفاده از این روش زمانی به درد میخوره که به دلایلی بخواهین ویندوز رو عوض کنین. متاسفانه با عوض شدن ویندوز میشه گفت که تمام زحمات برای بدست آوردن رنک و لول و چلنج ها از بین میره. ولی با استفاده از این روش میتونین در واقع Save آنلاین رو بردارین و بعدا هر وقت دوست داشتین دوباره نصب کنین و ادامه بدین.
* کارهایی که قبل از حذف شدن CoD4 باید انجام دهید :
1. از پوشه Profiles که در مسیر زیر موجود است یک بک آپ بگیرید :
C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players
2. مسیر زیر را دنبال کنید :
start-->Run-->regedit-->HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Activision-->Call of Duty 4
در قسمت سمت راست پنجره روي گزينه codkey راست کليک کرده و modify بزنید. از سريال خود کپی برداشته و نگه دارید.
* کارهایی که بعد از نصب کردن مجدد CoD4 باید انجام دهید :
1. پوشه Profiles قبلاً از آن بک آپ گرفته بودید را در مسیر زیر Past کنید :
C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 - Modern Warfare\players
2. مسیر زیر را دنبال کنید :
start-->Run-->regedit-->HKEY_LOCAL_MACHINE-->SOFTWARE-->Activision-->Call of Duty 4
در قسمت سمت راست پنجره روي گزينه codkey کليک راست کرده و modify بزنید. سريال خود را که قبلاً از آن کپی برداشته بودید را در اینجا Past کنید.
man patch ro nasb kardam bad in moshkel ro dad
this application has faild to start because d3dx9_34.dll was not found.re installing the application may fix this
میتونی این d3dx9_34.dll از گوگل جستو جو کنی و به محل نصب بازی یا System 32 بریزی.مشکلت حل میشه
مشکل حل شد.الان میخوام برم به سرور ها پانک باستر ارور میده اپدیت هم کردم مشکل از چی هست.ایا کاره دیگه ای هم باید بکنم.؟؟نقل قول:
نه داداش مال من هم ارور میده میگه پکت ها ارسال نمیشه.بعد کیک میشم.در ضمن اقایون خواهش میکنم cheat نزنید.
یک سری برنامه هست که اسم نمیبرم.چون ممکنه همه بگیرن.سر pb کلا میزاره.ولی خواش میکنم ازش استفاده نکنید
کسی جواب مشکل بالایی ما رو نفهمید.یکی کمک کنه.نقل قول:
شاید اون سرورهایی که امتحان میکنی از بد شانسی خراب هستند سرور های دیگه امتحان کن ببین بازم همین مشکل رو داری؟ مثلا سرور های ترکیه معمولا بدون ایراد هستند امتحان کردی؟نقل قول:
من اون سرورهایی که امتحان کردم همشون سرورهای ایران هستن .ماله ترکیه رو هم امتحان کردم باز هم با این مشکل روبرو میشم.نقل قول:
شاید یه جایی رو دستکاری کردی یادت رفتهنقل قول:
عکس بگیر از مشکلت تا بگم چطوری حلش کنی!
خودم حلش کردم مرسی.:40:نقل قول:
خیلی وقت هم دارم بازی میکنم.
یکی دوتا سرور خوب بگید.
اکثر بچه های ایرانی بعد از جمع شدن سرور تهران به سرور ما میان
سرور Persia :
با اینکه کمی تبلیغاتی شد ولی ای پی سرور چون یه دونه نیست خوذشتون میتتونید از اینجا برید ایپی رو تو پست دوم ببینیدکد:persia-Clan.blogfa.com
واسه وصل شدن هم کافیه دکمه ی ~ رو زه و بنویسید
/connect *.*.*.*:*****
خوب مثل این که سرور ایرانی پوکیدن.و فعلا باید بریم ترکیه بازی کنیم.