پس بالاخره دماغ شو عمل کرد
Printable View
پس بالاخره دماغ شو عمل کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MP3 192
کد:http://www.dl-musicbaran.com/Single/1388/Mehr/26/Mohsen%20Yeganeh%20-%20Neshani.mp3
64 OGG
20 WMAکد:http://www.dl-musicbaran.com/Single/1388/Mehr/26/Mohsen%20Yeganeh%20-%20Neshani.ogg
لينك غير مستقيم ( Rapidshare )کد:http://www.dl-musicbaran.com/Single/1388/Mehr/26/Mohsen%20Yeganeh%20-%20Neshani.wma
آهنگ با كيفيت MP3 192
کد:http://rapidshare.com/files/294637842/Mohsen_Yeganeh_-_Neshani.mp3
بچه ها چه خبر از آلبوم جدید ؟! کی میاد ؟
اهنگ جدید محسن یگانه خیلی قشنگه میگن برای برنامه تلویزیون خونده
کدوم برنامس ؟ کی پخش میشه ؟
با این که خیلی دوسش دارم ولی عکساش خیلی زشته
آهنگ جديد و فوق العاده زيبای محسن يگانه به نام نشاني با 3 كيفيت
( اين آهنگ مربوط به تيتراژ برنامه " نشان بي نشانها " از شبكه دو سيما می باشد )
کد:http://www.ganja2dl.com/Ganja2Music/AliDarabi/Singles/7.88/Mohsen%20Yeganeh/Mohsen%20Yeganeh%20-%20Neshani%20192kbps.mp3
اين برنامه قراره از شنبه (۲۵/۷/۱۳۸۸) به مدت ۱۳ شب از ساعت ۱۹ در شبکه ی ۲ سیما پخش شود.نقل قول:
نقل قول:
داداش شهریار تهران نیست ارومیه است اگه نمیدونی بدون!!!!!!!!!
مگه اروميه هم شهريار داره؟!!نقل قول:
داداش شهریار تهران نیست ارومیه است اگه نمیدونی بدون!!!!!!!!!
این تیتراژ رو کسی با کیفیت اصلیش نداره؟؟
اینا که این سایت ها می گذارن صداش استریو نیست!
شما درست میگی
همچین با کیفیت نیست >>>>>>>>>>>>>>>>
اصلا صدای باس نداره !
حتی همون باس کم اهنگ های یگانه که من هم ازش خوشم میاد !
راستی خبری از آلبوم جدید نشد ؟؟؟؟؟؟؟
منتظرمممممممممممم
[HTML]http://www.4shared.com/file/142381441/ca71a8c4/NeshoOn_e_Bi_NeshoOnHaa.html[/HTML]نقل قول:
کسی اطلاع دقیقی از اینکه کی آلبوم جدید میاد خبر نداره ؟؟؟؟؟؟
خمارممممممممممممممممممممم ممم
محسن یگانه پس از مدتها باری دیگر در شهر کرج کنسرت بزرگی را برگزار خواهد کرد.
تاریخ این کنسرت ۱۴ و ۱۵ آبان ماه و مکان آن سالن بسیار زیبای شهید نژاد فلاح خواهد بود.
برگرفته از سايت جاست يگانه
بابا یکی نیست به این بگه جای این همه کنسرت ، آلبوم جدید رو بده بیرون مردیم از انتظار ...نقل قول:
گروه محسن یگانه در شب میلاد مسعود امام رضا (ع) که به دعوت انجمن موسیقی کرمان به ریاست شهرام ابوعامری و موسسه تحقیقات صنعتی کرمان به کرمان دعوت شده بود؛ پنجشنبه شب 7 آبان 1388 در سالن فجر بهروی صحنه رفت و شبی بهیاد ماندنی را رقم زد.در حالی که مجوزهای لازم برای این کنسرت کمی دیر صادر شد و تبلیغات زیادی انجام نشد اما استقبال چشمگیری از این کنسرت به عمل آمد .بعد از کنسرت موفقآمیز علیرضا عصار از سوی انجمن موسیقی؛ باید پرونده موفق دیگری را نیز برای این انجمن و اداره کل ارشاد کرمان در رابطه با کنسرتهای کرمان باز کرد.شاید بهخاطر تمام مسایل امنیتی و حفاظتی کمی نگرانیهایی وجود داشت اما با تلاش تمامی ارگانهای دولتی و خصوصی کرمان از جمله اداراه کل ارشاد استان؛ فرمانداری؛ نیروی انتظامی؛ اماکن و شهرداری و همه و همه؛ کنسرتی در سطح بالا و با رعایت تمامی مسایل و نظمهای موجود برگزار شد .کنسرت محسن یگانه که قرار بود ساعت 7:30 برگزار شود به دلیل ازدیام جمعیت در بیرون سالن با حدود 1ساعت و 15 دقیقه تاخیر برگزار شد. این تاخیر نیز به خاطر ساندچک (چککردن صدا) بود که با شور و هیجان مردم در بیرون سالن همراه بود.سپس بعد از تمامی هماهنگیها و چک کردن؛ اجازه ورود به تماشاگران داده شد .سالن مملو از جمعیت بود و تمامی حاضران در صندلیهای محل خود نشستند و تقریبا تمام صندلیهایی که برای تماشاگران پیشبینی شده بود، خالی نبود و صندلیها با تعداد نفرات کاملا هماهنگ بود .از نقطه ضعف این کنسرت باید به دیر برگزارشدن کنسرت اشاره کنیم که کمی مورد اعتراض مردم قرار گرفت که با توضیحات مسئولان؛ مردم نیز با برگزارکنندگان کنسرت همکاری لازم را انجام دادند .ضعف دیگر سیستم صدای سالن بود که زیاد مناسب نبود و نتوانست رضایت مردم را جلب کند هرچند با همهی این وجود تماشاگران شبی با یاد ماندنی را سپری کردند .بعضی موقعها نیز حرکات نه چندان جالب تعداد معدودی از افراد نیز به چشم میخورد که با تذکر سریع و مودبانه مسئولان رفع شد .محسن یگانه در برنامه خود از مردم پرشور کرمانی تشکر کرد و آنها را یکی از بافرهنگترین مردم ایران دانست و از هر طرف سالن خواست جیغ و هورای بلند برای هرچه پرشورتر بودن کنسرت بکشند. موقعیکه محسن یگانه اعلام کرد آخرین آهنگ را اجرا کرده است؛ مردم با دست و جیغهای فراوان خود از او خواستند برنامه را ادامه بدهد و محسن یگانه نیز یک آهنگ دیگر با شور بسیار برای هواداران بیشمار خود برگزار کرد.همچنین محسن یگانه در ادامه افزود: «از اداره کل ارشاد استان کرمان جناب آقای محبان و جناب آقای محمدی؛ ماموران زحمتکش و بینظیر نیروی انتظامی و پلیس خصوصی که اینقدر خوب نظم را کنترل کردند؛ از اماکن استان و تمامی ارگانها و ادارات استان کرمان صمیمانه تشکر میکنم و برگزارشدن مطلوب کنسرت را سهم مشترک با تلاش این عزیزان میدانم .همچنین از ریاست انجمن موسیقی کرمان آقای عامری و مدیریت موسسه تحقیقات آقای بیاناتی بسیار قدردانی کرد که توانستند با یک برنامهریزی منظم و منسجم با کمک مردم کنسرت قابل قبولی را با رضایت کامل تماشاگران برگزار نمایند.حضور پلیس خصوصی؛ ماموران نیروی انتظامی و حراست و مسئولان ارشاد و مسئولان برگزاری توانست نظم خوبی را در سالن برقرار کند و مردم و مسئولان همکاری بسیار خوبی را با همدیگر داشتند و کنسرت در ساعت 10:10 دقیقه به پایان رسید .تامل مردم و پلیس در بیرون از سالن نیز نکته بسیار جالبی بود که در کمترین زمان ممکن مردم فهیم کرمانی محل سالن را ترک کردند تا سالن برای روز بعد آماده شود.
اقا تاریخ دقیق البومشو کسی نمیدونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس چرا جلوي سالن هيچ تبليغي نيست ولي دفعه هاي قبل حتي كنسرتي كه لغو شد پر از تبليغ بود.نقل قول:
محسن یگانه پس از مدتها باری دیگر در شهر کرج کنسرت بزرگی را برگزار خواهد کرد.
تاریخ این کنسرت ۱۴ و ۱۵ آبان ماه و مکان آن سالن بسیار زیبای شهید نژاد فلاح خواهد بود.
برگرفته از سايت جاست يگانه
آقا من فقط می خوام محسن یگانه رو ببینم همین!
کی می یاد مشهد؟
و کجا می آد؟
دوستان
آلبوم جدید محسن کی میاد؟شنیدم اسمش تابوت هست!تو ترکیه داره ضبط میکنه؟
نقل قول:
به علت سفراقای احمدی نژاد به شهر کرج کنسرت بزرگ محسن یگانه که قرار بود روزهای ۱۴ و ۱۵ آبان ماه در این شهر برگزار شود و زحمات زیادی نیز برای برگزاری آن کشیده شده بود لغو گردید.
منم رفتم سالن و از يكي پرسيدم و گفت كنسرت لغو شده ولي دليلش رو نگفت. البته نميدونم واسه سفر ا.ن باشه يا نه چون تازه اومده بود كرج و اگر قرار بود دوباره بياد خبرش پخش شده بود.
کاش به زوری محسن یگانه با مجید خراطها با مهدی مقدم همه گی بیان مشهد همه رو ببینم!
آلبومش بیاد ببینیم این سری چیکار میکنه
ولی خودمونیم محسن یگانه تو کنسرتاش چقدر مزخرف میخونه
چند تا از این آهنگ های اجرا شده تو کنسرت هاش رو گوش کردم خیلی بیخودن (البته هنوز نرفتم)
شاید اینکه ضبط شده کیفیتش رو پایین اورده !نقل قول:
البته منم هنوز کنسرتاشو نرفتم .
انقدر کنسرت میده میخواد طرفداراش بیشتر شن بعد آلبوم بده ؟
طرفداراش همچین کمم نیستن.نقل قول:
انقدر کنسرت میده میخواد طرفداراش بیشتر شن بعد آلبوم بده ؟
منم حرفی در باره ی اینکه طرفدار هاش کمن نزدم !!!
خودم و خیلی از رفیقام منتظر آلبوم جدیدشیم !
در ضمن فقط طرفدار های کم بیشتر نمیشن !!!!!! زیاد هاش هم زیاد تر میشن (ایشا الله )
این محسن یگانه ملت رو علاف کرده ...
اون از کنسرتش که کنسل شد ...
اینم از آلبومش که چند ماهه قراره بیاد.
میترسم آخرشم مثل حمید عسکری کار کنه ... این همه ما رو علاف کرد آخرشم یه آلبوم کاملا تقلیدی و مزخرف داد بیرون.
البته من که اصلا طرفدار حمید عسکری نیستم.
ولی امیدوارم محسن یگانه با یه آلبوم خفنی بیاد.
راستی از اون وقتی که محسن یگانه در مورد بنیامین اون حرفارو زده بود من دیگه زیاد ازش خوشم نمیاد، کسی نمیدونه حقیقت داشت یا نه ... حق با کی بود آخر ؟ :31:
پشت سر بنيامين حرف زياده و خيليهاش هم واقعيت داره.از نحوه مجوز گرفتنش تا باقي ماجرا.نقل قول:
راستی از اون وقتی که محسن یگانه در مورد بنیامین اون حرفارو زده بود من دیگه زیاد ازش خوشم نمیاد، کسی نمیدونه حقیقت داشت یا نه ... حق با کی بود آخر ؟
من كه اصلا از آلبوم دومش خوشم نيومد.آلبوم اولش هم يك موج بود و زود از يادها رفت.موسيقي و آهنگ خوب بايد ماندگار باشه.
اتفاقا با آلبوم دومش واقعا ترکوند ... خیلی ها جدید طرفدارش شدن خیلی هم فروش کرد.نقل قول:
پشت سر بنيامين حرف زياده و خيليهاش هم واقعيت داره.از نحوه مجوز گرفتنش تا باقي ماجرا.
من كه اصلا از آلبوم دومش خوشم نيومد.آلبوم اولش هم يك موج بود و زود از يادها رفت.موسيقي و آهنگ خوب بايد ماندگار باشه.
منم آلبوم دومش رو به آلبوم اولش ترجیح میدم.
فکر کنم محسن حسودیش شد واسه همین یه سری حرف پشت سر بنیامین گفت :31:
نظر حميد عسكري در مورد دعواي محسن و بنيامين
اينطور نيست چون اول بنيامين شروع كردنقل قول:
حمید عسکری به جاییکه بیاد جواب دعوای بین بنیامین و محسن رو بده جواب بنیامین رو بده که گفت حمید عسکری از ملودی های من استفاده میکنه. من اول باور نکردم ولی بعد که دقت کردم دیدم حق با بنیامینه.
مخصوصا تو آلبوم کما 2 که دیگه تابلو تابلو از بنیامین تقلید کرده.
راستی این محسن یگانه کی میخواد آلبومش رو بده بیرون معلوم نیست ؟
بنیامین صداش قشنگه ولی خداییش ترانه آهنگهاش مزخرف و خنده داره. نمیدونم شعر آهنگاشو کی میگه ولی هر کی هست شاعر نیست چرند جفت و جور میکنه. محسن یگانه آهنگ میخونه شعرش توپهههههه...
ترانه سرای بنیامین فرید احمدی ...نقل قول:
بنیامین صداش قشنگه ولی خداییش ترانه آهنگهاش مزخرف و خنده داره. نمیدونم شعر آهنگاشو کی میگه ولی هر کی هست شاعر نیست چرند جفت و جور میکنه. محسن یگانه آهنگ میخونه شعرش توپهههههه...
میدونی کیه ؟
همونی که شعر بوته ی یاس شادمهر عقیلی رو گفت ...
یه شاعر فوق العاده توانا !!
ولی این سبک مخصوص بنیامینه که فرید احمدی واسش اینجوری شعر میگه، در ضمن این نظر شماس.
اگه به نظر شماها شعری مثل تو که بنیامین خونده خنده داره از نظر خیلی ها یه سبک کاملا جدیده که تا حالا هیچ خوننده ای اینجوری خلاقیت به خرج نداده و نمیتونه بده !!
چه خوننده ای میتونه بیاد شعر تو بنیامین رو مثل خودش بخونه ؟!!
حالا بگذریم بحث تاپیک منحرف نشه.
البومشم كه موند اسفند البته اگه خدا بذاره:27:
جدی میگی ؟؟؟؟نقل قول:
البومشم كه موند اسفند البته اگه خدا بذاره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه چرا اینقدر یه دفعه تاخیر خورد ؟!! :18:
شايد نظر شما باشه كه تركوند ولي مهم ماندگاري آلبوم هست كه آلبوم بنيامين با تراكهاي ثانيه ايش زود از بورس خارج شد و ميشه با جرأت گفت اكثر كساني كه اين آلبوم رو تهيه كردند به خاطر نام بنامين بوده و احيانا آلبوم قبليش.نقل قول:
در مورد نحوه مجوز گرفن بنيامين هم اصلا حرفي نميزنم.
من زياد تو جريان دعواي اين دوتا نيستم ولي تا اونجايي كه ميدونم بنيامين اول شروع كرد.
فكر كنم عدم موفقيت آلبوم دوم بنيامين باعث شد تا به بقيه خواننده ها گير بده تا حواس منتقدين رو پرت كنه و كسي از آلبومش ايراد نگيره.
من همین الان تو خیابون که میرم میبینم از تو ماشینا صدای آهنگای همین آلبوم جدید بنیامین میاد بعد تو میگی موندگار نبوده !!نقل قول:
شايد نظر شما باشه كه تركوند ولي مهم ماندگاري آلبوم هست كه آلبوم بنيامين با تراكهاي ثانيه ايش زود از بورس خارج شد و ميشه با جرأت گفت اكثر كساني كه اين آلبوم رو تهيه كردند به خاطر نام بنامين بوده و احيانا آلبوم قبليش.
در مورد نحوه مجوز گرفن بنيامين هم اصلا حرفي نميزنم.
من زياد تو جريان دعواي اين دوتا نيستم ولي تا اونجايي كه ميدونم بنيامين اول شروع كرد.
فكر كنم عدم موفقيت آلبوم دوم بنيامين باعث شد تا به بقيه خواننده ها گير بده تا حواس منتقدين رو پرت كنه و كسي از آلبومش ايراد نگيره.
خب وقتی تو هم میری آلبوم نفس های بی هدف محسن یگانه رو میخری به خاطر اینه که آلبوم قبلیش رو داشتی و موفق بوده.
اینجا اهمیت اولین کار خوننده رو نشون میده، چون اگه یکی اولین کارش رو قشنگ بسازه صد در صد کارهای دیگه ش فروش میره.
مثل همین حمید عسکری چون کار اولش قشنگ بود آلبوم دومش هم طرفداراش رفتن خریدن ولی دیدن خیلی ضعف داره !!
در مورد مجوز گرفتنش هم بخوایم قضاوت کنیم سبک بنیامین یه جوریه که اصلا به یه سبک غیر مجاز نمیخوره !
کدوم آهنگاش رو سراغ داری که از چهار چوب قانون خارج شده باشه ؟!!
تو میگی عدم موفقیت آلبوم بنیامین در صورتیکه تو سایت موزیک ما با 9488 رای جز بهترین آلبوم های سال شده !!!
من بهت پیشنهاد میدم که این نقد آلبوم بنیامین رو از وبلاگ azamusic بخونی :
بعد با این حال و بهترین موفقیت دوباره ی بنیامین یکی مثل محسن یگانه میاد تو مصاحبه ش میگه :کد:http://azamusic.persianblog.ir/tag/%D8%A8%D9%86%DB%8C%D8%A7%D9%85%DB%8C%D9%86_%D8%A8%D9%87%D8%A7%D8%AF%D8%B1%DB%8C
بنیامین به شعور مردم توهین کرد !!
خب این یعنی چی ؟
من اینجوری از حرفش برداشت میکنم که سبک بنیامین یه جوریه که به شعور مردم توهین کرده .. پس هر کس از این آلبوم خوشش بیاد چی ؟ از نظر محسن اون بیشعوره ؟!! :31: