برای جایگزینی اول فایل اصلی ویندوز رو با پاور آرشیو باز کن بعد add file رو از منوی پاور آرشیو انتخاب کن بعد یه سوال مکنه میگه آیا میخای فایل پاک بشه ؟ تو بگو آره . بعد یه صفحه باز میشه که باید فایلی رو که خودت درست کردی رو انتخاب کنینقل قول:
Printable View
برای جایگزینی اول فایل اصلی ویندوز رو با پاور آرشیو باز کن بعد add file رو از منوی پاور آرشیو انتخاب کن بعد یه سوال مکنه میگه آیا میخای فایل پاک بشه ؟ تو بگو آره . بعد یه صفحه باز میشه که باید فایلی رو که خودت درست کردی رو انتخاب کنینقل قول:
بله درست است چون من امتحان کردم تا تار .نقل قول:
:27:
دوستان خوب به عکسها نگاه کنید لطفا"... همه چی رو گفتم ... :13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول از همه بگو چرا رو نوار پاور آرشیو به جاینقل قول:نوشتهکد:LOGONUI.EX_
وقتی میگم فایل اصلی رو با پاور آرشیو باز کن یعنی اینکد:LOGONUI.rar
چرا پسوند فایل ها رو دستکاری می کنی.کد:LOGONUI.EX_
فایل اصلی رو میگیری بعد با winrar یا همین پاور آرشیو extract میکنی بعد فایلی رو که اکسترکت کردی رو با res باز میکنی حالا تغیرات رو انجام میدی بعدشم ذخیره میکنی و حالا دوباره فایل اصلی رو با پاور آرشیو باز میکنی و ادامشو تو پست قبلی گفتم.
یه مرد پیدا نمیشه کد سایلنت کردن Jetaudio رو بگه ؟
فقط اول خودتون امتحان کنید بعد بگین تا سرکار نریم.
برای باز کردن فایلها با winrar یا هر نرم افزار دیگه باید این راه رو بری نه پسوند فایل رو عوض کنی.
روی فایل دابل کلیک میکنی یه پنجره باز میشه به اسم windows که دوتا گزینه داره و شما گزینه دوم رو انتخاب میکنی بعدشم ok میدی حالا یه پنجره باز میشه به اسم open with که تو این پنجره نرم افزاری که میخای فایل رو باهاش باز کنی انتخاب مبکنی.
اینم آموزشش.امیدوارم به کارت بیادنقل قول:
[HTML]http://tatarbonfire.persiangig.com/document/changer.rar[/HTML]
یه چیز هایی پیدا کردم.ببینم چی میشه.نسخه ای که می خواهی نصب کنی چنده؟نقل قول:
:40:تاتار جونم و حسین آقا ، بابت راهنمایی کاملتون بسیار ممنونم. نمی دونم چطوری ازتون تشکر کنم. تاتار جان اموزش Pdf شما حرف نداشت. دمتون گرم. من روش سوم رو امتحان کردم خیلی خوب و جالب بود. اشکال من اینجا بود که فایل ویرایش شده رو به صورت RAR باز میکردم توی عکسهای بالا و یا صفحه قبل کاملا" مشخصه. اتفاقا" حسین آقا هم گفتند که فایلشو چرا تغییر دادی!
خیلی خوشحال شدم که کارم انجام شد. باز هم تشکر دوستان گــلــم ... :11:
خب این مشکل منم حل شد . حالا فقط تغییر صفحه بــوت (Boot) ویندوز رو باید آموزششو ادامه بدم. در این زمینه هم اگه سوالی بود میام و میپرسم .
مـــوفــق بــاشــیــد دوستان عــزیــزم...:40:
سلامنقل قول:
میگم با SFX Maker امتحان کردی ؟
با سلام خدمت همگي براي باز كردن فايلهاي اينطوري ex_ از برنامه قدرتمند 7-zip ميتونيد استفاده كنيداز كسائي كه بحث رو دنيال ميكنن تقاضا دارم كليه صفحات تاپيك رو دقيق بخونن بعد اگه مشكلي بود در ميان بذارنتاتار عزيز اگه ميتوني يه دعوت نامه Persian gig برام e-mail كن آدرسشم اينه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خيلي ممنون ميشم اگه بفرستي
سلام مجدد به همه دوستان عزیزم در این سایت واقعا" پر بازدید.
برای تغییر بوت ویندوز همونطور که دوست عزیزمون در صفحه های اول آموزش گفت باید این دو فایل رو دستکاری کنیم: _NTOSKRNL.EX و_NTKRNLMP.EX با برنامه Restorator 2007 . اما چطوری کدوم یک از فایلها رو باید تغییر بدهیم؟!
:10:تاتار و حسین عزیز ، متخصصین این مقاله اموزشی لطفا" پاسخ گو باشند... تشکر میکنم... اینم عکسش در زیر لطفا" کمک لازم رو کنید...
دوست عزیز سلام . اگه میخوای من واست دعوت نامه بفرستم . فرقی هم نمیکنه هر جور دوست داری . واست فرستادم.برو دریافت کن امیدوارم مورد قبول قرار بگیره. خدانگهدار.:11:نقل قول:
سلام مجدد به همه دوستان عزیزم در این سایت واقعا" پر بازدید.
برای تغییر بوت ویندوز همونطور که دوست عزیزمون در صفحه های اول آموزش گفت باید این دو فایل رو دستکاری کنیم: _NTOSKRNL.EX و_NTKRNLMP.EX با برنامه Restorator 2007 . اما چطوری کدوم یک از فایلها رو باید تغییر بدهیم؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تاتار و حسین عزیز ، متخصصین این مقاله اموزشی لطفا" پاسخ گو باشند... تشکر میکنم... اینم عکسش در زیر لطفا" کمک لازم رو کنید...
دعوتنامه با موفقیت ارسال شد.نقل قول:
چون من دعوت نامه از دیگران گرفته بودم خود سایت یک دونه به من داد که برات ارسال کردم.موفق باشید
خلاصه ای از اموزشهایی که تا به اینجا در این تاپیک گفته شده رو من به صورت فایل PDF در آوردم امیدوارم به خوبی استفاده کنید... آدرس رنگی لینک را کپی و در مرورگر وارد نمایید سپس شروع به دانلود کردن کنید. در صفحه باز شده بر روی Download now کلیک کنید تا فایل دانلود شود.
تـــوجــه : :40:
از دوستان عزیز و حرفه ای تقاضا دارم ، دوستان تازه واردی که شروع کارشون با این آموزش هاست لطفا" آدرس این صفحه رو لینک کنند تا آنها هم بتوانند اموزش کامل رو داشته باشند... با تشکر از شما...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ----> آموزش تغییر صفحه آبی رنگ ویندوز هنگام نصب 37 دقیقه ای
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ----> آموزش تغییر بوت ویندوز به روشی آسان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] -----> آمــوزش تغییر لوگاین ویندوز XP به صورت کامل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ---->آموزش نرم افزار Nlite برای سفارشی کردن ویندوز دلخواه خود ( مقدماتی )*
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ----->اینم آموزش پیشرفته و کامل نرم افزار Nlite برای ساخت ویندوز سفارشی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ----->آموزش کار با برنامه Addon maker
مــــــــوفـــق باشـــیــد ... :40:
حالا خوبه گفتم اول خودتون امتحان کنید بعد بگید !!!!!!!!!!!!نقل قول:
ما دیگه کلاسها یمان شروع شده و ....شاید کم بیام.خودتون دیگه یه پا مخ هستید و به ما نیاز ندارید.
تا حالا دیدید تاپیک چقدر مشاهده کننده داشته.اوووو.....
سلام دوستان
من فایل boot استخراج کردم ولی نمیخوام تو cd رایتش کنم
میخوام بریزمش تو flash memory تا از طریق اون ویندوزم نصب کنم
حالا چطوری میتونم flash memory بوتیبلش کنم؟
برای اینکار فلش مموریت باید بوت ایبل باشه اگه باشه که دیگه کاری نداره از ویندوزی که ساختی یه ایمیج بگیر بعد بریز تو فلشنقل قول:
این آموزش عوض کردن بوت ویندوز یه خورده ایراد داره من هر کاری می کنم نمی شه
خوب دوست عزیز منم مشکلم همینه دیگه:18:نقل قول:
نمیدونم که flash memory چجوری bootable XP بکنم تا باهاش ویندوز نصب کنم:45:
من از نرم افزارهایی مثل FlashBoot wizardوBoot disk 2 bootstick استفاده کردم ولی bootable نشد:24:
کسی نمیدونه که چجوری میتونم flash bootable بکنم؟:10:
بعید میدون بشه این کارو کرد خودم یه مدت تو نخش بودم ولی نتونستم.نقل قول:
باید بری یه بوت ایبلشو بخری
سلامنقل قول:
ما هم كلاسامون شروع شد منم شايد كمتر بيام حسين عزيز و عليرضا حالا شما تاپيك رو در دست بگيريد
دوست عزیز مثل اینکه تو این مدتی که من بیخیال شده بودم یه برنامه اومده که فلش رو بوت ایبل میکنه البته من خودم هنوز امتحان نکردم چون فلشم دست دوسته فردا امتحان میکنم خبرشو میدم حالا اگه شما زودتر امتحان کردید خبرشو بدیدنقل قول:
اینم آدرس نرم افزار FlashBoot
کد:http://rapidshare.com/files/69808402...ed-rG.rar.html
آدرس نرمفزار را درست کن.
یه مدت که دنبالش بودم از بعضی ها شنیدم که این کار به دست مادربورد هست و اون باید بوت فلش را پشتیبانی (ساپورت) کنه.
وقتی می خواهی یک سیدی را یا هر چیز دیگری را بوت کنی مادربورد خودش میگه که کدوم را می خواهی بوت کنی و بعد..
دوست عزیز گفتم که من با این نرم افزار هم کار کردم ولی موفق نشدمنقل قول:
اینم بگم که اگه یه شرکت میتونه فلش بوتیبل درست کنه و بفروشه
ما هم میتونیم. مگه ما چیمون از اونا کمتره!!!!!:27:
دوست عزیز منم مثل شما فکر میکردم ولی بعداز اینکه امتحان کردم فهمیدم کهنقل قول:
وقتی flash به کامپیوتر وصل کنی گزینه boot شدن از طریق usb خودش به سیستم اضافه میشه.
نقل قول:کد:http://rapidshare.com/files/69808402/Prime-Expert.FlashBoot.v1.4.0.157WinALL.Regged-rG.rar.html
اگه اینارو ندونم که دور از جون باید برم ....نقل قول:
حق با شماست ما حتما با همکاری هم موفق میشیمنقل قول:
میشه بگی اسم فلشت چیه ؟
علی جان من تونستم فلشمو به قسمت بوت ببرم اما هنوز نتونستم از روی ویندوز xp بوتش کنم لینک نرم افزار رو میزارم شما هم یه امتحانی بکنید ببینید چی میشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.bootdisk.com/plan40/hpflash1.zip
برای اینکه فلشتونو بوت ایبل کنید گزینه create a dos رو فعال کنید و در جای خالی فایل زیر رو قرار بدید
کد:http://www.fdos.org/bootdisks/autogen/kernel.zip
یه فلش معمولی 8G Transcendنقل قول:
من فلش رو بوت کردم و تستش هم کردم ..
شما کافیه با این برنامه ای مه دوستان معرفی کردن یعنیFlashboot یه بار usbflash رو فرمت کنید و بعد فایلهای ویندوز رو بریزید توش ....
به همین سادگی من با windows PE تست کردن 100% جواب میده
دوستان من به یه مشکل عجیب برخورد کردم
تا جایی که من میدونم کامپیوتر از کمبود جای خالی در هارد ارور میگرفت
اما الان از زیادیش ارور گرفته
ببینید
به خاطر فرمت fat هست که انتخاب کردی این فرمت برای ظرفیت های 1 یا 2 گیگابایتی هست اگه فرمت fat32 رو انتخاب کنید مشکل حل میشه اما دیگه فایلی که برای بوت ایبل گذاشته بودم کار نمیکنه یه امتحان بکننقل قول:
یه برنامه دیگه پیدا کردم که فلش رو بوت ایبل میکنه اما برای لینوکس هست اسمش unetbootin هست میتونی یه امتحانی بکنی
سلام به دوستان عزیزم در این سایت. میبینم که حسابی بازدید کننده داشتیم. متشکرم ازتون.
راستی یه بوت ویندوز خودم طراحی کردم ببینید خوبه یا نه؟ البته خیلی عجله داشتم فقط میخواستم ببینم درست از آب در میاد یا نه. بالاخره درست بود. حالا خودتون ببینید :
اینم عکسش در زیر : (راستی دوست دارم نظرتونو بدونم . پس حتما" نظر در مورد این موضوع یادتون نره. مرسی.)*
زیباست.ولی دیگه لازم نیست اسم مسخره ماکروسافت را زیرش بنویسی.مگه ایران خودمون چشه.
دوست عزیز علی آقا این روش رو هم امتحان کنید به احتمال زیاد جواب میده.
این فایل رو دانلود کنید
اول از همه به یک فلاپی سالم نیاز داریم تا باهاش یه startup disk درست کنیم برای انجام این کار فلاپی رو داخل فلاپی درایو میزاریم سپس روی درایو فلاپی راست کلیک میکنیم و format رو انتخاب میکنیم در صفحه باز شده در قسمت file system فرمت رو روی fat تنظیم میکنیم سپس گزینه Create an MS-DOS startup disk رو فعال میکنیم و بعد روی start کلیک میکنیم تا عملیات تموم بشه.کد:http://www.bootdisk.com/plan40/mkbt20.zip
بعد از انجام اینکار نوبت فرمت کردن فلش میباشد فقط توجه داشته باشید که فرمت فلش باید fat یا fat16 باشه. حالا خط فرمان داس یا همون cmd رو باز میکنیم و مسیر دایزکتوری رو به پوشه mkbt20 که پس از دانلود extract کردید تغیر میدیم. به طور مثال:
کد:Cd C:\Documents and Settings\hossein\My Documents\Downloads\Compressed\mkbt20
سپس عبارت زیر را در خط فرمان تایپ کنید
a در این خط نام داریو فلاپی میباشد.کد:mkbt -c a: bootsect.bin
بعد از اجرای این خط و پایان آن در خط بعدی این عبارت را بنویسید
z در این خط نام درایو فلش می باشد.کد:mkbt -x bootsect.bin Z:
بعد از انجام اینکار ایمیج گرفته شده از ویندوز رو به درایو فلش extract کنید
علی آقا میشه بگی چه جوری از flashboot استفاده کردی؟