خوب این ها هم نظراتیه و قابل احترامنقل قول:
اما میانگین نظرات و feedback های جهانی از عمق قدرتمند این بازی که اون در حد یکی از بهترین های سال بالا میبره حکایت داره
راجع به صدا اون کار هایی که دوستان گفتن رو انجام دادید ؟
Printable View
خوب این ها هم نظراتیه و قابل احترامنقل قول:
اما میانگین نظرات و feedback های جهانی از عمق قدرتمند این بازی که اون در حد یکی از بهترین های سال بالا میبره حکایت داره
راجع به صدا اون کار هایی که دوستان گفتن رو انجام دادید ؟
راستش من وقت نداشتم هر 49 صفحه رو بخونم. البته بعد از زدن این پست می رم یه ذره می گردم ببینم چی گیرم میاد. ولی راستش اصلا خبر ندارم چه راهکار های پیشنهاد شده.
اخه اروری که می ده می گه یه فایل مشخص رو پیدا نمی کنه.( شایدم می گهخ یه چیزیو ساپورت نمی کنه. دقیق یادم نیست.) برای همین فکر نمی کردم کار خاصی بشه کرد جز این که فایلی چیزی دانلود کنم.
در مورد نظرات، من که تعریف کردم از بازی که.
در مورد نظرات منفی ، من فقط پست های اولیه ی همین تاپیک بعد از ریلیز شدنش رو خونده بودم که خیلی ها به نظر نا امید می اومدن. و همین طور تا بازی رو شروع کردم پسر عمم که کنارم بود گفت دیگه این خیلی تخیلیه.
وگرنه نظراتم منبع معتبری نداشت.
اگه خوبه که چه بهتر.
من که تا همین جاشم کلی حال کردم.
به نظر من که حتی مراحل خسته کننده ای هم نداشت ! اوایل بازی کمی خسته کننده بود اما بعدش خوب شد .
error میده ؟نقل قول:
مشکل صدا این بازی هم مثل همه اونهایی بود که نیاز به disable کردن unimodem ز device manager داشت
دقیقا چه ارروری میده ؟
بله این کارو توی صفحات قبل الان پیدا کردم. ولی من اصلا چنین چیزی رو پیدا نکردم که بخوام دیسیبل کنم.نقل قول:
به نظر میاد ندارم از اینا.
اروری که میده به دایرکت مربوط می شه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما اخرین Version مربوط به dx رو نصب کردید ؟
این طور که این error میگه مشکل از Dx هست احتمالا و همچنین کارت صدای شما
من خودم اولین باره error با این محتوی میبینم
من 1 بار بازی رو نصب کردم 1 بار تا وسطا رفتم مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم.نقل قول:
بعد که دوباره بازی رو نصب کردم 1 ارور تو مایه های همین میداد. دقیق یادم نیست چی بود. بعدش هم میرفتم توی بازی صدا نداشتم.
من دایرکت ایکس داخل dvd بازی رو نصب کردم درست شد.
احتمال زیاد مشکل از دایرکت ایکس هست.
مال خود dvd رو نصب کن.
اگه نبود از دایرکت ایکس بازی های جدید دیگه هم استفاده کن.
نگو آخرین ورژن دایرکت ایکس رو دارم. نصب کن.
دوستان روی vista 64bit service pack1 نصب میشه؟
بله. من خودم روی این ویندوز بازی کردم.نقل قول:
این ویندوز برای من تا حالا با هیچ بازیی مشکل نداشته.
خیلی ممنون.
اتفاقا می خواستم بگم جدید ترین dx رو دارم. اخه بازی های جدید می ریزم و هی هم خودشون برام dx های جدید می ریزن.
حالا مال خود بازی رو هم می ریزم ببینم چی می شه.
ویستا 64 سرویس پک سه رو من هم امتحان کردم و اجرا می شه.
فقط به نظر شخصی خودم روی اکس پی بهتر بود.
dx 10 هم اصلا با 9 هش هیچ تفاوتی نداشت توی این بازی.
هیچ وقت همچین فکری نکن که آخری دایرکت ایکس رو داری.نقل قول:
همیشه دایرکت ایکس داخل دی وی دی رو نصب کن
مگه اومد؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
ویستا 64 سرویس پک سه
خاک به سرم :دي
از دنیا عقبم.
نه بابا سوتی بود. ویستا تا دو بیشتر سرویس پک نداده.رامینت هم که یک رو پرسیده بود. منم منظورم همون یک بود.نقل قول:
ویستا 64 سرویس پک سه
اقا ایول. مشکل همون دایرکت ایکس بود.
ریختم صداش اومد.
رفتم تمام سیوامو پاک کردم دوباره دارم از اول بازی می کنم.
که یه چیزی هم از داستانش بفهمیم.
واقعا از دوستانی که سریعا جواب میدن ممنونم اینجا کاربرهای خوب و حرفه ای زیاد داره
دوستان من چند سوال داشتم:
اولا میخوام از همین سایت بازی رو بخرم مشکلی نداره یعنی کامل و بدون دردسر نصب میشه؟
درثانی بازی رو نسبت به assassin cread چطور مقایسه میکنید از لحاظ گرافیک و همچنین از لحاظ هیجان...
بازی سوم شخص بهتری نسبت به این بازی در طی 6 ماه اخیر اومده که ارزش داشته باشه اون رو بخرم یا همین بازی عالیه؟
ممنون
سلام. کلأ بازی از نظر محتوا و محیط بازی خیلی با ASSASIN فرق داره و کلأ اکشن تره!! گرافیکش هم خیلی خوبه و زیاد هم سنگین نیست. بازی خیلی خوبیه!نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
تصویر کاراکتر اصلی بازی الکس یه و اون کلاهش آدمو یه کمی یاد assassins creed میندازه ولی این بازی کلا با assassins creed فرق داره.چه از لحاظ زمان چه از لحاظ دشمنان.چه از لحاظ سیسم مبارزه و ...
گرفیک و صداگذاری بازی و همین طور انیمیشن های بازی اصلا جالب نیست و در برابر assassins creed حرفی برای گفتن نداره ولی گیم پلی بازی به شدت درگیرانس و دوست داشتنی.قدرت های آلکس هم خیلی متنوعه.در اصل گیم پلی از assassins creed در گیرانه تره ولی سیستم مبارزات assassins creed رو من تا حدودی ترجیه میدم(نظر شخصی).این بازی بازیه خوبیه ولی نه از همه لحاظ بهترین بخشش هم گیم پلی بسیار درگیرانه و جو نسباتا خاص بازیه.
بازی سوم شخص بهتر هم در همین سبک
x-men origins wolverine
بوده که بازیه فوق العاده قشنگیه
موفق باشید:46:
با تشکر مجدد از دوستان عزیز اونهایی که هم این بازی هم fallout 3 هم dead space رو بازی کردن کدوم رو ترجیح میدن؟
من زیاد فرصت بازی ندارم میخوام فقط یکی رو امتحان کنم؟ کدوم یکی به نظرتون جالبتره؟ (میدونم سبکشون با هم فرق داره و مقایسه اشتباهی است ولی ممنون میشم راهنماییم کنید)
به نظر من dead space خیلی بهتره البته بازی dead space از بازی های هراس آوره و سبکشthird person shooter-horror هست .اینم باید در نظر بگیرید:46:نقل قول:
DEAD SPACE وحشتناکه!! :دی احتمال سکته حین انجام بازی وجود داره!!:دینقل قول:
دوست من بهتر بود اینجا نپرسید. چون جاش اینجا نیست.نقل قول:
لطفا اینجا مطرح کنید:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=143738&page=237
مجید جان حق با شماست معذرت میخوام
حالا کسی می دونه که تموم کردن این بازی چه قدر طول می کشه؟
اگه بخوای سریع تموم کنی زیاد طول نمیکشه.نقل قول:
مثلا ماموریت های فرعی رو نری و . . .
فکر کنم توی 1 روز تموم بشه. شاید هم زودتر.
البته نه اینکه 24 ساعت بازی کنی.:دي
مجید جان من حساب کردم تو 20 ساعت میشه تموم کرد.البته شماها حرفه ای هستین زود تر تموم میکنین.:40:نقل قول:
آقایون ÷روفایل سیو این بازی کجا هست ؟
ممنون
اینجارو نگا کن.:نقل قول:
C:\Users\---\Documents\Activision
C/USER/ . . . / Documents/Prototypeنقل قول:
ویرایش:
ببخشید هم زمان شد.
ولی مال من اسم پوشه protorype هست.
فرقی نداره.
مال من هم Prototypeــه!!نقل قول:
تو یه مرحله گیر کردم!!
همون جایی که میره پیش یه دکتر سیاه پوست عینکی!!
بعد اول باید بری یه تانک به دزدی و بری به جا دیگه!!
خیلی سخته!! وقتی تانک میدزدم میرم اونجا نمیشه هیچکاری کرد!! 2سوته میزننم:41:
استفاده از اسلحه به خصوص راکت انداز رو پیشنهاد می کنم و خوشبختانه در همون محل همه رقم اسلحه پیدا میشه.نقل قول:
بابا هو.س جون راكت كيلو چنده؟من خودمو مثل سربازا كردم راحت يه تانك بالا كسيدم.همين راه خيلي آسون تره.حالا شايدم من مخفي كاري و از اين جور چيزا دوست دارم اينجوري بازي بهم حال ميده!
آقا ما این بازی رو تموم کردیم.....بازی بدی نبود ...........ولی خوبیش به این بود که بعد از پایان بازی می رفتی تو شهر و با قدرتهات می تونستی ملتو لت و پار کنی ...خیلی حال داد ....ولی وقتی بازی رو از اول خواستم شروع کنم هیچ کدوم از قدرتهام به بازی جدید منتقل نشد ...کسی می دونه چرا.....کلا اینجوریه یا نه میشه قدرتهارو انتقال داد .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
از آقایون کسی لطف میکنه profile رو برای من اینجا بزاره ؟
من ویندوز 7 رو ریختم البته قبلش ÷روفایل خودم رو جایی ک÷ی کردم اما الان که گشتم نیست !
ممنون میشم ......
البته نوع سوال رو حالا نگاه می کنم می بینم که مبهمه. مشخص نیست صحبت سر نحوه دزدیدن تانک هست یا دفاع کردن از آزمایشگاه!نقل قول:
ویرایش شد.
خیر. قدرتها قابل انتقال به بازی جدید نیستن. چون مراحل طوری طراحی شده بود که باید برای اجرای یک مرحله قدرت خاصی باز میشد.نقل قول:
شما الکی به New Game بزن!!نقل قول:
سلام
از آقایون کسی لطف میکنه profile رو برای من اینجا بزاره ؟
من ویندوز 7 رو ریختم البته قبلش ÷روفایل خودم رو جایی ک÷ی کردم اما الان که گشتم نیست !
ممنون میشم ......
خودش یه فولدر میسازه!!
بعد بیا بیرون از بازی فولدر هست!!
سیو هاتو بریز!!
یه مشکل!!
من اونجایی هستم که باید با LEADER HUNTER جنگید!!
قلقی یا نکته ای نداره برای شکستش؟؟
من تنها چیزی که فهمیدم بعد از هر 4تا ضربه استراحت میکنه اون موقع باید غــــــافــــلـــگـــیـــ رش کرد!!
آره؟
با تعاریف و انتقاد و بحث هایی که از این بازی دیدیم بهتر دیدیم بازی رو نگیرم خوبه!(مگه نه)!
از نظر من حتما بگیر.بازیه خیلی خوبیه.نقل قول:
اقا خیلی باحاله گرافیکش هم که حرف نداره
در ضمن ممنون از اطلاعاتتون
اگه بحث سر خریدن بازیه برو Call Of Juarez رو بگیر از این خیلی قشنگ ترهنقل قول:
یکی جواب منو بده لطفا!!نقل قول:
من اونجایی هستم که باید با LEADER HUNTER جنگید!!
قلقی یا نکته ای نداره برای شکستش؟؟
من تنها چیزی که فهمیدم بعد از هر 4تا ضربه استراحت میکنه اون موقع باید غــــــافــــلـــگـــیـــ رش کرد!!
آره؟
آره ، بعد از اون 4 ضربه ، با دست شمشیری پشت سر هم بزنش تا بمیره! :دینقل قول:
زدن اینها که کاری نداره فقط اسلحه ها مخصوصا شمشیرت رو آپگرید کن راحت می تونی بزنیش....نقل قول:
البته من بعضی از مواقع از امکانات استفاده میکردم :31:(مثل هلیکوپتر که اساسی خوراکشه)