سلام از تاپیک خوبتون ممنون ولی میشه دقیق تر توضیح بدین مثلا بگید چه تنظیماتی باید انجام بشه
Printable View
سلام از تاپیک خوبتون ممنون ولی میشه دقیق تر توضیح بدین مثلا بگید چه تنظیماتی باید انجام بشه
سلام
من یه سوال داشتم شاید خیلی ساده باشه و لی خیلی ضروری خواهشا هر کی میدونه راهنمایی کنه
من یه کافی نت دارم که سیستم ها به صورت home group هست که همگی به hub sowitch متصل شدند حتی مودم adsl هم به hub وصل کردم
خوب تا اینجا همه چی خوبه و درست کار میکنه اینتر نت هم بین اونها share هست .
خوب من حالا می خوام به یکی از سیستم ها یک کارت --- نصب کنم و اینترنت ماهواره ای رو راه اندازی کنم این کار رو هم انجام دادم همه تنظیمات رو روی یک کامپیوتر انجام دادم که سند رو از شبکه adsl انجام میده و دریافت رو از ماهواره .
حالا می خواهم کاری کنم که تمام کامپیوتر ها به همین شکل اینتر نت داشته باشند یعنی سند از adsl باشه که تو شبکه share هست و دریافت از ماهواره که روی یکی از کامپیوتر ها --- وجود داره ( در ضمن برای اتصال به سرور ماهواره نیز از یک v**p** مخصوص open sky استفاده می کنم )
آیا به این صورت امکان پذیر هست یا نیاز به دستگاه یا هر چیزی که دارد لطفا کامل راهنمایی کنید .
فقط کامل باشه اگه لینک آموزش هم داشته باشید به انگلیسی هم مهم نیست.
با تشکر
هر مودمي يه سري تنظيماتي داره. شما با مراجعه به راهنماي مودم به راحتي ميتونيد مودمتون رو تنظيم كنيد و ازش استفاده كنيد.نقل قول:
براي اتصال به ADSL دو روش وجود داره و به نوعي هر دو يكسان هستند.
يكي اينكه كانكشن اتصال و درون مودم قرار بديد و به ويندوز و يا سيستم عاملها هيچ ربطي پيدا نميكنه و شايد بشه گفت بهترين روش هست براي كساني كه اينترنت نامحدود دارند.
روش دوم اينه كه شما از يه كانكشن در سيستم عامل استفاده كنيد و به اينترنت وصل شويد. براي كساني كه از اينترنت محدود استفاده ميكنند اين بهترين روش محسوب ميشه.
شما كافيه كه اون PN/\ رو به صورت اشتراكي استفاده كنيد.نقل قول:
روي كانكشن مربوطه راست كليك كرده و گزينه Properties رو انتخاب كنيد.
در سربرگ Sharing تيك اولي رو بزنيد.
به اين ترتيب هر موقع كه از طريق كانكشنتون به اينترنت وصل شديد بقيه هم از اين اشتراك اينترنتشون رو دريافت ميكنند.
شاد باشيد:40:
مرسی از جوابتون من اینجوری متوجه شدم که باید مودم رو از hub جدا کنم و تنها به کامپیوتر دارای --- وصل کنم و بعد از اتصال به اینترنت و اینترنت ماهواره ای کانکشن v**p** رو بجای کانکشن اینترنت شیر کنم تا بقیه کامپیوتر های تو شبکه به اینترنت از طریق v**p** وصل بشن درسته ؟؟نقل قول:
ميشه گفت به همين صورته و نبايستي مشكلي پيش بياد.نقل قول:
خودم چنين موردي رو تست نكردم و از لحاظ تئوري به همين صورت هست.
فقط مسئلهاي كه ميمونه «ارسال» هست كه چطور بين همه به صورت مشترك استفاده بشه!!!
نقل قول:
آقا یه سوال:
من یه مودم بی سیم خریدم و الان به دو شکل استفاده میکنم:
کابل شبکه رو وصل مینکم به کامپیوتر و باهاش میرم اینترنت
به صورت بی سیم با لپتاب میرم تو اینترنت
ولی میخوام هر دو کار رو با هم انجام بدم بلد نیستم چکار کنم
منظورم اینه که میخوام لپ تاپ و pc همزمان با هم به اینترنت متصل باشن
یکی توضیح میده؟!
نقل قول:
شما مودمتو Auto Connect بذاری مشکلت باید حل بشه.
تنظیمات مودم رو باید به حالت NAT تغییر بده.
سلامنقل قول:
مدل و نوع مودمتون رو بيان كنيد؟
براي حل مشكلتون شما بايستي كانكشنتون رو درون مودم قرار بديد.
منظورم اينه كه به صورت PPPOE مودمتون رو تنظيم كنيد. به اين صورت تمامي وسايلتون به راحتي به اينترنت دسترسي دارند و مشكلي نداريد.
من خودم الان در دفتر كارم از همين روش استفاده ميكنم و مشكلي تا حالا هم نداشتهام.
شاد باشيد
مودممtd-w8950nd
از tp link هست
میشه یکم دقیق تر بگید باید چکار کنم
خیلی سربسته گفتید!
یکی یه توضیح مختصر بده ممنون میشم
:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1::11::11::11::11::11:
ببينيد دوست عزيز شما بايستي كانكشنتون رو درون مودمتون قرار بديد.نقل قول:
در تنظيمات درون مودم كه از طريق وارد كردن 192.168.1.1 و دادن نام كاربري و كلمه عبور admin انجام ميشه به راحتي ميتونيد اين تنظيمات رو انجام بديد.
در هر مودمي يك قسمتي به نام Quick Setup وجود داره و شما با پيش رفتن در اون مراحل به راحتي ميتونيد مودمتون رو تنظيم كنيد.
در جايي كه ميخواهيد نوع كانكشن رو انتخاب كنيد حتماً گزينه PPPOE رو انتخاب كنيد.
شبكه وايرلس هم به صورت اتوماتيك فكر كنم Open باشه و ازتون نام و كلمه عبور نميخواد.
سلام.
من میخوام اینترنت رو به وسیله ی وایرلس لپ تابم بگیرم و بعدش با کابل لن از لپ تاپ بدمش به یه دستگاه دیگه آیا میشه این کارو انجام داد ؟؟؟اگه میشه بگید از چه روشی باید استفاده کنم؟؟؟
بله ميشه چنين كاري رو انجام داد.نقل قول:
شما در Network Connection روي كانكشن وايرلس كليك راست كرده و گزينه Properties رو انتخاب كنيد.
از سربرگ Sharing گزينه Allow Other network Users to ... رو تيك دارش كنيد.
در صورت درخواست گزينه Yes را انتخاب كنيد.
حالا به وسيله كابل كراس سيستم يا وسيله ديگه رو وصل كنيد و رنج IP سيستم يا ويله مورد نظر رو به صورت زير وارد نماييد:
IP: 192.168.0.2
Subnet Mask: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.0.1
خوب منم تمام این کارا رو انجام دادم و PPPOE رو زدمنقل قول:
ببينيد دوست عزيز شما بايستي كانكشنتون رو درون مودمتون قرار بديد.
در تنظيمات درون مودم كه از طريق وارد كردن 192.168.1.1 و دادن نام كاربري و كلمه عبور admin انجام ميشه به راحتي ميتونيد اين تنظيمات رو انجام بديد.
در هر مودمي يك قسمتي به نام Quick Setup وجود داره و شما با پيش رفتن در اون مراحل به راحتي ميتونيد مودمتون رو تنظيم كنيد.
در جايي كه ميخواهيد نوع كانكشن رو انتخاب كنيد حتماً گزينه PPPOE رو انتخاب كنيد.
شبكه وايرلس هم به صورت اتوماتيك فكر كنم Open باشه و ازتون نام و كلمه عبور نميخواد.
شاد باشيد
ولی هم زمان نمیتونم با دو تا کامپیوتر به اینترنت وصل بشم
یعنی اول با یکی کانکت میشم ولی دومی رو میخوام کانکت شم وصل نمشه
جای کامپیوترا رو هم در نوبت کانکت شدن عوض کردم باز به همین صورته
---------- Post added at 11:03 AM ---------- Previous post was at 11:00 AM ----------
نقل قول:
نوشته شده توسط P.30.MAN
سلام.
من میخوام اینترنت رو به وسیله ی وایرلس لپ تابم بگیرم و بعدش با کابل لن از لپ تاپ بدمش به یه دستگاه دیگه آیا میشه این کارو انجام داد ؟؟؟اگه میشه بگید از چه روشی باید استفاده کنم؟؟؟
من میخوام درست برعکس اینکار رو انجام بدم چکار باید کنم؟نقل قول:
بله ميشه چنين كاري رو انجام داد.
شما در Network Connection روي كانكشن وايرلس كليك راست كرده و گزينه Properties رو انتخاب كنيد.
از سربرگ Sharing گزينه Allow Other network Users to ... رو تيك دارش كنيد.
در صورت درخواست گزينه Yes را انتخاب كنيد.
حالا به وسيله كابل كراس سيستم يا وسيله ديگه رو وصل كنيد و رنج IP سيستم يا ويله مورد نظر رو به صورت زير وارد نماييد:
IP: 192.168.0.2
Subnet Mask: 255.255.255.0
Gateway: 192.168.0.1
شاد باشيد
یعنی:
من میخوام اینترنت رو به وسیله ی کابل لن بگیرم و با وایرلس مودم بدمش به لپتاپم
(استفده همزمان چند کامپیوتر از یک اینترنت مثل کافینتا)
دوستان تو شرکت برا اینکه اینترنت رو بین همکارا Share کنم ویندوز 2003 نصب کردم و از NAT استفاده میکنم
ولی یه مشکلی دارم
اونم اینکه هر کس که IPایش رو اتومات میزاره دقیقا میره و تو رنج IPای که من واسه NAT دادم قرار میگیره
آیا راهی هست که وقتی IP اتومات تنظیم میشه تو اون رنج قرار نگیره؟
اگه واضح نیست بهتر توضیح میدم:
تنظیمات رنج IP واسه NAT به این صورته:
192.168.10.129
255.255.255.224
ببینید حالا من میخوام سیستمی به اینترنت دسترسی داشته باشه که به صورت دستی تو این رنج IP میگیره
ولی اگه اتومات هم بزاریم متاسفانه ip تو این رنج قرار میگیره و به اینترنت دسترسی پیدا می کنه
بغیر از محدود کردن IP آیا راهه دیگه ای هست؟
من که نمیتونم تضمین کنم همه سیستم هایی که دستی IP دادم همیشه روشن باشه تا یکی که اتومات میاد تو این رنج قرار نگیره
دوستان خواهشن کمک کنید..
شما بايستي در ويندوز 2003 از قابليت DHCP استفاده نماييد.نقل قول:
به لينك زير مراجعه كنيد:
کد:http://www.persianadmins.com/v2/articles/microsoft/windows-server-2003/138-dhcp2.html
شاد باشيد :40:
سلام من یه اشتراک adsl دارم که روی کامپیوتر استفاده می کنم حالا 2 تا لب تاب دیگه هم تو خونه هست که می خوام همزمان اونا رو بصورت وایرلس اینترنت بدم رو pc یه کارت وایرلس linksys wmp600n دارم حالا باید چیکار کنم . با تشکر
شما بايستي اينترنتي كه روي PC داريد رو به اشتراك دربياوريد.نقل قول:
شما بايستي PC خودتون رو به كمك كارت شبكه وايرلس به AP (اكسس پوينت) تبديل كنيد.
حالا كانكشني كه به اينترنت وصل هست رو به اشتراك دربياوريد.
براي به اشتراك درآوردن روي كانكشن اينترنت كليك راست كرده و آخرين گزينه Properties رو انتخاب كنيد.
به سربرگ Sharing رفته و تيك اول رو بزنيد.
در صورتي كه شما چند كارت شبكه مختلف داشته باشيد نياز هست كه يكي از كارتهاي شبكه رو انتخاب كنيد.
در اين قسمت كارت شبكه وايرلس رو انتخاب كنيد.
تمامي كارها به صورت خودكار انجام ميشود.
براي تبديل PC به AP نياز به نرم افزار كارت شبكه وايرلس داريد.
در اون قسمت ميتونيد تنظيمات مربوط به اين كار از قبيل SSID و Security Key و ... رو انجام بديد.
مرسی از توضیحاتت دوست عزیز
ممنون دوست عزیز مشکلم حل شد ولی حالا 2 سوال دارمنقل قول:
1- این کارت من وایرلس سری n doual band هست ولی چرا همیشه با استانداارد g ارتباط برقرار می کنه آیا تنظیمات خاصی داره؟
2- منظورتون از نیاز به نرم افزار کارت شبکه چیه؟
این نرم افزاری که تو خود جعبه کارت بود به نام Linksys Wireless Manager که اصلا بدرد نمی خوره
خواهش ميكنم :46::20:نقل قول:
راستيتش رو بخواي در مورد اين استانداردها چيز زيادي نميدونم ولي از مورد مطمئن هستم كه دستگاهها بايستي اين موارد رو پشتيباني كنند.
همون نرم افزاري كه درون CD درايور كارت شبكه هست. نرم افزاري كه براي كنترل و بقيه كارهاي وايرلس انجام وظيفه ميكنه.
شايد نرم افزار مربوط به كارت شبكه شما اين طوري باشه. من از چند نرم افزار مختلف استفاده كردم واقعاً عالي بوده و به خوبي كارم رو انجام دادم.
همه دستگاه ها سری n رو ساپورت میکنننقل قول:
میشه اسم اون نرم افزار ها رو بگین
سلام
من دوتا سیستم دارم هر دوشم XPنصبه با کابل کراس هم شیر هستند
حالا من می خوام با گوشی کانکت بشم و اینترنشو شیر کنم
گوشی رو با یو اس بی که سیستم اول وصل می کنم کانکت می شه ولی سیتم دوم هیچ خبری نیست
قبلا یادمه داداشم یه کار هایی می کرد و درست می شد ولی الان اون نیست اگه ممکنه کمک کنید
شما بايستي اينترنتتون رو به اشتراك بگذاريد تا بتونيد از سيستم ديگه هم استفاده نماييد.نقل قول:
براي اين كار هم بايستي روي كانكشن اينترنت كليك راست كرده و گزينه Properties رو انتخاب نماييد.
در سربرگ Sharing تيك اول رو بزنيد.
با سلام
من یک مودم روتر دارم که با کابل شبکه به adsl متصل میشه ،یک کارت وایرلس حالا می خوام اینترنت را از طریق وایرلس شیر کنم چیکار باید کنم
lan تو شیر کن رویه کارت شبکه وایرلس
چطوری باید این کارو کرد ؟نقل قول:
با سلام و خسته نباشید
من در ویندوز ایکس پی چند تا یوزر دارم که میخوام بعضی از این یوزر ها بتونن از adsl استفاده کنن و بعضی یوزر ها نتونن استفاده کنند.
چی کار باید بکنم؟
چطوری وصل میشی به اینترنت ؟ با کابل شبکه مودم رو وصل کردی یا USB ؟نقل قول:
با کابل شبکه.
خب خوبه. اون کاربرایی که میخوای به اینترنت وصل نشن ، برو و کارت شبکشون رو Disable کن واسشون. همین.نقل قول:
البته یه شرط داره. این که اونا Standard User باشن نه Admin ! اون وقت دیگه نمیتونن کارت شبکه رو Enable کنن چون دسترسی ادمین نیاز داره.
موفق باشی.
درسته اگه کارت شبکه بود یه لینوکس یا ویندوز سرور نصب می کردم و...
ولی مشکل اینجاست که من از network monitor استفاده میکنم یه جور شبیه به thin client است که تازه اومده و فقط از طریق یه مانیتور به یک کامپیوتر وصل میشه. و از سیستم عامل اون کامپیوتر مرکزی استفاده میکنه.
با سلام و درود
بنده یک مودم adsl دارم که یک پورت usb و یک پورت Lan دارد بوسیله usb به اینترنت وصل هستم و lan را می خواهم به شبکه وصل کنم ویندوزم سرور 2003 هست و اینترنت را می خواهم شیر کنم لطفا دوستان راهنماییم کنند که چطوری اینترنت را شیر کنم.
با تشکر
سلام من یه سوال داشتم نمی دونم جاش اینجاست یا نه ولی بی ربط هم نیست
من یه کارت tbs6920دارم ومیخوام اینترنت ماهواره ای بگیرم آیا من می تونم اینترنت رو با یک روتر وایرلس شیر کنم تا بتونم از اینترنت در لپتاپم استفاده کنم.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر.
سلام.نقل قول:
مودم رو روی حالت PPPoE ست کن و وصلش کن به سوییچ. سپس IP مودم رو برای سیستمهایی که میخوای به اینترنت دسترسی داشته باشن رو به عنوان Default Gateway براشون ست کن.
من از network monitor استفاده میکنم یه جور شبیه به thin client است که تازه اومده و فقط از طریق یه مانیتور به یک کامپیوتر وصل میشه. و از سیستم عامل اون کامپیوتر مرکزی استفاده میکنه. چطوری یوزرها دسترسی به اینترنت نداشته باشند؟
سلام
خسته نباشید
مودم adsl من دارای یک پورت usbو یک پورت شبکه هست و کیسم نیز فقط دارای یک پورت شبکه
1-امکان دارد من با پورت usb مودم را به کیسم متصل کنم و از پورت مودم مستقیما به یک کامپیوتر دیگر انترنتم را شیر کنم؟لطفا اگر جواب مثبت است توضیح کوتاهی مرحمت نمایید
2-اگر با این توضیحات از پشت کیس و ازپورت شبکه کابل کراس را به کامپیوتر دوم وصل کنم ایا میتوان اینترنت را شیر کرد با توجه به اینکه مودم توسط usb به کامپیوتر اول متصل است؟
ممنون از راهنماییتون
لطف اگر امکانش هست پاسخ دهید
كافيه شما كانكشنتون رو درون مودم تنظيم نماييد.نقل قول:
و با اين عمل ديگه نيازي به كانكشن نداريد.
درون مودم در قسمت تنظيمات جايي هست كه ميتونيد مودمتون رو به صورت PPPOE تظيم كنيد.
مدل مودمتون چيه؟
ممنون از پاسخ شما
متاسفانه مودم توسط شرکت پیشگامان دستکاری شده وفقط اسم پیشگامان روش -- شده
اما منظورتون این هست که در تنظیمات مودم یوزر وپسورد اکانت را ست کنم؟
یا فقط تنظیمات را روی ppoe قرار دهم؟
منظور هر دوش هست.نقل قول:
PPPoE رو انتخاب کن و در ادامه یوزر پس رو ست کن رو مودم.
سلام دوستان
ما تو شركتمون يك شبكه دومين داريم كه سرور ويندوز سرور 2008 هست و كليه كلاينتها ويندوز ايكس پي سرويس پك 2.
روي سرور سرويس dhcp داريم كه از رنج 192.168.1.0 اي پي ميده.
حالا روي يكي از كلاينتها هم يه مودم ADSL گذاشتيم كه وصله به اينترنت از طريق پورت USB مودم.
حالا اگه من بخوام اين اينترنت رو شير كنم روي بعضي كلاينتها بدون عوض كردن رنج اي پي چكار بايد بكنم؟
سلام.نقل قول:
چرا مودم رو نمیزنی به سوییچ ؟
تو DHCP هم Default Gateway هم اضافه کن که به کلاینتا بده.