ثبت نام در هر کنکور سراسری بدون توجه به دیپلم انجام میشه.همونطور که ریاضیا میتونن تجربی بدن ما هم اینجوری که میگن میتونیم.حالا سوال من اینه که آیا اگه دانشگاه سراسری رشته ای تی قبول شم دانشگاه موردنظر قبول میکنه منو با دیپلم تجربی؟
ثبت نام در هر کنکور سراسری بدون توجه به دیپلم انجام میشه.همونطور که ریاضیا میتونن تجربی بدن ما هم اینجوری که میگن میتونیم.حالا سوال من اینه که آیا اگه دانشگاه سراسری رشته ای تی قبول شم دانشگاه موردنظر قبول میکنه منو با دیپلم تجربی؟
دانشگاه برای ثبت نام مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی رو می خوادنقل قول:
پیشاپیش ممنون از راهنمایی
بنده کاردانی پیوسته نرم افزار کامپیوتر گرفتم رفتم خدمت سربازی. میخواستم بدونم الان میتونم با تغییر رشته برم به کارشناسی آموزش زبان انگلیسی؟
البته من پیش دانشگاهی ندارم و رشتهام فنی بود ولی همون مدرک کاردانی خودش معادل پیش دانشگاهی هست دیگه؟
یعنی واقعا کسی نیست در این مورد اطلاعاتی داشته باشه!؟
سلام دوستان میخواستم بدونم شرایط قبولی تو رشته کامبیوتر در دانشگاد ازاد چیه ؟
من شیمی محض تهران شمال میخونم اگه بشه میخوام برم کامبیوتر دانشگاه ازاد تهران شمال یا غرب یا ......
ممنون میشم راهنمایی کنید علاقه شدید به کامبیوتر دارم
کدوم رشته کامپیوتر؟نقل قول:
علاقه شدید دارید به کامپیوتر؟ یعنی چه مواردیش؟
باید اطلاع داشته باشید که اکثر مباحث رشته های کامپیوتر، تقریبا اون چیزی نیستن که فکر میکنید.
من فکر میکردم رشته کامیپوتر سخت افزار مثلا در مورد سخت افزار کامپیوتر باشه، ولی چی شد؟
تو رشته کامپیوتر سخت افزار این چیزا رو یاد گرفتیم:
1) الکترونیک
2) ریاضی
3) جبر
4) برنامه نویسی فقط 1 تا دو ترم و برنامه نویسی اسمبلی
5) تحلیل الگوریتم ها و هوش مصنوعی
6) سیستم های عامل (مباحث بسیار اولیه و نه اینکه بیان بگن ویندوز فلان است!) و کامپایلر
7) طراحی میکروکنترلری
8) طراحی مدارات مجتمع در حد بسیار اولیه(الکترونیک دیجیتال و VLSI)
9) کمی شبکه و انتقال داده.
کلا چیزی که بش علاقه داشتم و ظاهر کامپیوتر بود، تو ترم اول تمام شد! :n02:
هدفم از گفتن موارد بالا این بود، که اگر میدونید واقعا درس های رشته رو دوست دارید و آشنایی اولیه رو دارید، تغییر رشته بدید. وگرنه ممکنه پشیمون بشید که تغییر رشته دادید.
چیزهایی مثل برنامه نویسی، آشنایی با سخت افزار، تعمیر سخت افزار ، انجام کارهای گرافیکی و ... رو میشه با دوره دیدن یا تماشا و آموزش ویدیویی و الکترونیکی یاد گرفت. :n26:
بله مدرک کاردانی معادل پیش دانشگاهیهنقل قول:
دوستان سلام :n01:
میگم میشه بعد این که کاردانی معماری رو تو دانشگا ازاد گرفتم تو همون دانشگاه کارشناسی نا پیوسته برق بخونمممم؟:n13::n13::n13:
کسی نیست جواب مارو بده؟نقل قول:
فکر نمی کنم برای تغییر رشته در در مقطع کاردانی محدودیتی وجود داشته باشه...نقل قول:
ولی برای اینکه مطمئن بشید این دفترچه رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، میبخواستم بپرسم اگه کسی مدرک کاردانی مکانیک داشته باشه و بخواد کاردانی به کارشناسی یه رشته ی دیگه
مثلاَ مترجمی زبان بخونه، امکانش هست؟! درسها رو میشه تطبیق داد یا کلاَ باید از اول شروع کنه؟
سلام
من دانشجوی کارشناسی پیوسته رشته مکانیک هستم ولی به این رشته علاقه ای ندارم و قصد تغییر رشته دارم! خودم میخوام مدیریت بازرگانی یا صنعتی بخونم. میخواستم بدونم تغییر رشته از مهندسی به مدیریت کار عاقلانه ای از لحاظ بازار کار هست یا نه؟ بعد کدوم مدیریت بهتره بازر کارش الان؟ صنعتی یا بازرگانی؟
سلام من تصمیم گرفتم از برق به صنایع تو دانشگاه خودمون تغییر رشته بدم.توی کارنامه انتخاب رشته سنجش هم رشته صنایع رو زدم و قبول هم شدم.مشکل دیگه ای نیست؟ شرایط دیگه ای که نداره؟
با سلام و خسته نباشید خدمت اعضای عزیز
آقا من ی سوال داشتم ک اگ کمکم کنین ی دنیا ممنونتونم
دانشجوی رشته آمارم من کلا از این رشتم بدم میاد اصنم انتخابش نکردم اگرم اینجا افتادم واسه ی اشتباه کوچولو دختر عموم بود که کد رشته برق رو با کم و زیاد کردن ی عدد تبدیل کرده ب این رشته اعصاب خورد کن برام.:n28: اول اینکه ترم 4 هستم این ترم و از دوستام شنیدم با مدرک کاردانی آمار میشه تو آزمون کاردانی ب کارشناسی صنایع شرکت کرد میخواستم ببینم حقیقت داره؟ میتونم با کاردانی آمار تو آزمون کاردانی ب کارشناسی صنایع شرکت کنم یا ن ؟ممنون میشم جواب بدین با تشکر
کاردانی پیوسته تربیت بدنی از دانشگاه آزاد دارم
میخوام واسه کارشناسی ناپیوسته زبان بخونم
باید چکار کنم دوستان ؟
دوسال زبان بخونم کارشناسیمو میگیرم ؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:دادا میشه راهنمایی کنینقل قول:
کاردانی پیوسته تربیت بدنی از دانشگاه آزاد دارم
میخوام واسه کارشناسی ناپیوسته زبان بخونم
باید چکار کنم دوستان ؟
دوسال زبان بخونم کارشناسیمو میگیرم ؟
نقل قول:
نه لازم نیست بخونی فقط آزمونش روباید بدی
دادا این لینک که دادی واسه دانشگاه سراسریهنقل قول:
من میخوام کارشناسی ناپیوستمو دانشگاه ازاد بخونم
کاردانی پیوسته تربیت بدنی از دانشگاه ازاد گرفتمنقل قول:
حالا میخوام واسه ادامه تحصیل یعنی کارشناسی ناپیوسته رشته ی زبان در دانشگاه ازاد بخونم
باید زبان رو دوباره از اول چهار سال بخونم ؟
اگه فقط دوسال بخونم با مثلا چندتا پیشنیاز لیسانشو میتونم بگیرم ؟
همون دو سال احتمالاً تموم بشه از اول که نه!نقل قول:
نقل قول:کاربر گرامی، این سایت مـجاز به ثبت نام دانشگاه آزاد اسلامی نـمی باشد:n28::n13:
لطفا جهت ثبت نام به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نمایید
این صفحه باز نمیشهنقل قول:
اگه واسه شما باز نمیشه لطفا خودت یه توضیح بده
++++
++++
راستی ایا دانشگاه ازاد مشهد واسه کارشناسی ناپیوسته تربیت بدنی دانشجو جذب میکنه ؟
فقط کلاسهای عملی توی گلبهار برگزار میشن ؟
سلام، من دانشجوی کاردانی فنی سراری رشته الکترونیک-الکترونیک عمومی هستم. در خدمات تعمیرات کامپیوتر هم کار میکنم فعلا، ولی مباحث تخصصی الکترونیک رو درک نمیکنم و برام خسته کننده و گنگه ریاضی هم خوب بلد نیستم. اما فوق العاده از زبان انگلیسی لذت میبرم طوریکه استاد زبان تخصصی و عمومی من تعجب میکردن وقتی بهشون میگفتم تا حالا کلاس زبان نرفتم، دلم میخواد رشته دیگه ای بخونم.
مثل زبان. البته میدونم زبان رو میشه همیشه یاد گرفت ولی خیلی دوسش دارم. و اینکه کشش این رشته الکترونیک رو ندارم با اینهمه مباحث ریاضی و مفهومی. چیکار کنم. دلم میخواست رشته الکترونیکو بخونم کنارش زبان انگلیسی رو هم به صورت روزمره بخونم. اما اصلا پایه ریاضی خوبی ندارم که الکترونیکو ادامه بدم. چیکار کنم. انصراف بدم؟ ترم سومم رو تموم کردم الان.
دوست من شرایط شما دقیقا عین شرایط من هستش ولی راه اشتباهی که من رفتم رو تو نرو. منم مثل شما پایه ریاضی خوبی ندارم و همیشه با دروسی که ریاضی درش نقش داشته باشه مشکل دارم رشتم هم نرم افزار کامپیوتر بود که درش از ریاضی عمومی و پیشرفته و آمار و احتمالات و کاربردی هست تا فیزیک و مطعلقات که البته ماهیت کلی رشته نرم افزار هم ریاضی هستش و اکثر دروس تخصصیمون کلی مسائل محاسباتی داشت. اشتباهی که من کردم همون اوایل ولش نکردم و کاردانی 4 ترمه رو 6 ترمه تموم کردم! با زور صلوات و قربون صدقه ریاضی ها رو با 10 قبول شدم وضع نمرات تخصصیم هم چندان تعریفی نداشت ولی برخلاف اینها تو دروس زبان فوق العاده قوی بودم حتی دوره مدرسه هم زبانم عالی بود. دوران کاردانی زبان عمومی شدم 20، زبان پیش و زبان تخصصی شدم 19. خلاصه به هزار زور و این در و اون در زدن مدرک کاردانیم رو گرفتم و رفتم خدمت سرباز. ولی مطمئنم که اگه همون اول زبان رو میخوندم الان ارشد زبان رو تموم کرده بودم ولی خب از مهر برای کارشناسی آموزش زبان تو آزاد ثبت نام کردم و میخوام یکم واسه علاقم وقت بذارم. با بازار کار و این حرفا هم اعتقادی ندارم چراکه معتقدم هر کس تو هر رشته ای صاحب نظر و متبحر باشه هیچ وقت زمین نمیمونه! بزور درسی رو نخون حتی اگه بازار کار خوبی داره؛ اصلا درس رو برای بازار کار نخون برای علاقه و عشقت بخون تا موفق بشی. تو رشته های مهندسی کسایی که راحت و با علاقه رفتن جلو و به هیچ استادی برای نمره دادن رو ننداختن که واقعا شدن مهندس و تو رشته تخصصیشون پول در میارن بقیه تو کارخونه و کارگاه ها با مدرک لیسانس و فوق لیسانس (که البته اگه بتونن ادامه بدن تا فوق!) یا کارگرن یا دنبال کارگری یا مغازه زدن و غیر تخصص تحصیلیشون مشغول به کارهای دیگه هستن!نقل قول:
سلام دوستان میخواستم یه مشاوره از شما بگیرم خواهش میکنم راهنمایی کنید من الان ارشد نرم افزار آزاد در شهر خودمون قبول شدم ولی اصلا از نرم افزار و این رشته خوشم نمیاد و استعدادشم ندارم فقط گول اسمشو خوردم و 4 سال بیخودی واسه لیسانس با هزار سختی تونستم تمومش کنم ولی حالا از اون ور زبانم خیلی خوب بوده از بچگی و همیشه نمرم بیست بوده و توی کنکور هم از بقیه درس ها خیلی بالاتر زدم و کلا علاقه هم خیلی دارم به زبان.
حالا به نظر شما الان ارشد آزاد رو برم یا سال دیگه واسه زبان شرکت کنم؟ منابع زبان چطوریه با توجه به پایه قوی که از زبان دارم از پسش بر میام؟ توی دولتی قبول شدنش سخته؟ و ظرفیتا به نسبت رشته های دیگه چقدره؟ و سوالی که از همه واسم مهمتره اینه که آینده شغلیش چطوره نسبت به نرم افزار
ممنون
بچه ها من میخواستم درباره تغییر رشته به علوم انسانی سوال کنم
با کاردانی حسابداری میشه در کنکور علوم انسانی شرکت کرد؟
روی کدوم درس های انسانی تمرکز و بخونم و بهترین کتاب های کمک اموزشی انسانی چیست
سپاس بیکران
سلام دوستان خواهش میکنم یه نفر منو راهنمایی کنه خیلی قاطی کردم :))))))
من لیسانس معماری دارم الان میخوام اپلی کنم برای فوق لیسانس عمران میخوام بدونم اصلا امکانش هست یا نه ؟ اگر هست باید چیکار کنم ؟؟ ممنونم واقعاا
این دانشگاه میگه باید این درس ها رو گذرونده باشی
- Numerical Methods and/or programming equivalent to 6 ECTS credits
- Building Mechanics, equivalent to 7,5 ECTS credits
- Structural Mechanics, equivalent to 7,5 ECTS credits
- Geology and Geotechnology, equivalent to 6 ECTS credits
- Building Materials, equivalent to 7,5 ECTS credits
- Building Physics (heat- and moisture transport), equivalent to 7,5 ECTS credit
- حالا میخواستم بدونم کسی اطلاع داره که این درسها تو کارشناسی معماری گذرونده میشه یا نه ؟؟؟ تو رو خدااا کمککککم کنید :n41::n41::n41::n41:
سلام
کسی که الان در حال تحصیل در رشته تجربی است (مقطع پیش دانشگاهی) و سال 95 کنکور می دهد، آیا می تواند در هنگام انتخاب رشته،
رشته مهندسی معماری دانشگاه آزاد را انتخاب کند ؟ (منظورم دانشگاه آزاد بدون کنکور نیست)
قبلا که کنکور دانشگاه آزاد جدا بود، هر کس می توانست هم در کنکور دانشگاه آزاد ریاضی شرکت، هم در کنکور دانشگاه آزاد تجربی.
(من خودم سال 84 با همین روش، مهندسی عمران خوندم با دیپلم تجربی)
سلام.من مدرک کاردانی مدیریت بازرگانی از دانشگاه پیام نور دارم. میخوام کارشناسی بیهوشی بگیرم.ایا واحدهای گذرانده شده در رشته مدیریت بدرد من میخورند یا باید از ابتدا شروع به خواندن رشته بیهوشی کنم؟
من الان یعنی برم انصراف بدم؟ ترم چهارم الان دیگه و فک نکنم حتی شیش ترمه تموم کنم. نمیدونم اگه انصراف بدم میتونم زبان بخونم؟نقل قول:
کسی که کاردانی تربیت بدنی خونده باشه
ایا میتونه واسه کاردانی به کارشناسی رشته ی دیگه ای مثل زبان انگلیسی بخونه ؟
باید چند واحد اضافی پاس کرد ؟
نسبت به کسی که از اول اون رشته رو بوده مثلا زبان بوده
كسي نيستنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان
میشه بعد از گرفتن کارشناسی مدیریت٬ بریم به ارشد مدیریت آموزشی؟
سلام به همه دوستان
من الان کارشناسی مکانیک میخونم ولی پشیمونم دوست داشتم آی تی بخونم ولی الان هم دیگه متاسفانه نمیتونم تغییر رشته بدم ، میخواستم بدونم مثلا تو ارشد میتونم آی تی بخونم ؟ یا باید یه لیسانس دیگه بگیرم؟!
سلام کلا قانون اینکه فرد فقط میتونه تو رشته خودش ارشد و دکترا بخونه برداشته شدهنقل قول:
شما میتونید ارشد ای تی یا هر رشته دیگه ای شرکت کنید
فقط اگر ارشد پذیرفته شدید 6 واحد حالا یا کمتر یا بیشتر از دروس لیسانس رشته ای تیو باید بگذرونید و بنا به قانونی که تو دفترچه نوشته بود موظف به پرداخت پول اون 6 واحد هستید
من تمایل دارم ادامه تحصیل بدم دیپلمم تجربی هست و پیش دانشگاهی هم تجربی
دوستان یه رشته ای به من معرفی کنید به جز رشته شیمی که این واحدهایی که با نمرات خوب پاس کردم قابل معادل سازی باشه
شیمی عمومی 1 و ازمایشگاه شیمی عمومی 1
شیمی عمومی 2 و آزمایشگاه شیمی عمومی 2
از رشته شیمی اخراج شدم به خاطر اینکه اکثر واحدهاش عملی و گروهی هست و من روحیه کار با گروه ندارم
یه رشته ای میخوام بخونم که آزمایشگاه به صورت گروهی نداشته باشه و واحدهایی که پاس کردم داخلش قابل معادل سازی و یا انطباق باشه
در ضمن یه رشته ای باشه که خودم بتونم با توجه به مهارتم کارآفرینی کنم چون به علت افزایش سنم که اون هم به خاطر گرفتن معافیت بود شانسی برای استخدام دولتی ندارم
در ضمن دو درس ریاضی عمومی 2 و زبان عمومی هم که با نمره ده پاس شدم با ورود به رشته جدید حذف بشن
سلام نگاه کنید برای اینکه خودتون زودتر به جواب برسید بهتر است به سایت زیر مراجعه کنید و اون دروسیو که دوست دارید ببینید سرفصل دروس هم احتمالا مشخص شده همچنین منابع دروسنقل قول:
از طرفی زبان عمومی بعید میدونم حذف بشه یه جورایی درس اجباری کلیه رشته ها باشه
راستی سایت زیر برای وزارت بهداشت است
کسی میدونه ؟نقل قول:
سلام اگر در دفترچه چنین رشته ای باشه مشکلی نیست میتوانید در این رشته تحصیل کنیدنقل قول: