منظورت سایز عکسه؟نقل قول:
آیا میشه اندازه تصویرش را کوچکتر کرد؟
آره میشه
برو تو ستینگ(ستینگ عکاسی نه توی منو)
picture size
Printable View
منظورت سایز عکسه؟نقل قول:
آیا میشه اندازه تصویرش را کوچکتر کرد؟
آره میشه
برو تو ستینگ(ستینگ عکاسی نه توی منو)
picture size
دوستان من در یکی از انجمن های خارجی خوندم که سونی اریکسون تصمیم گرفته نرم افزار کا850 رو در آخر فصل
دوم یعنی نزدیکی های پاییز امسال آپدیت کنه و نرم افزاری شبیه گوشی C902 را که همراه face detection است
برای کا850 بزاره.
آیا کسانی که کا850 دارند از این موضوع خبر دارند؟
من فقط شنیدم که قرار هست پلت فرم A200 قابلیت ساپورت external GPS رو بگذاره.
دوستان کسی صدای گوشی رو هک کرده ؟چه جوری میشه کیفیت و بلندی توی اسپیکر در مقایسه با دبلیو810 هک شده
فکر نکنم بشه هکش کرد. تا الان که نشده
اگر هک بشه کیفیتش شدیداً نزول میکنه
شما این مطلب را کجا خوندید؟
اگه اینجور باشه که عالیه
صدای کا 850 که خوبه
هم کیفیتش هم بلندی اش
چرا هکش کنی ؟> من که ندیدم و نشنیدم کسی هک کرده باشه (البته
این سخن از
چند تا سونی اریکسون باز قدر گفته شد !)
راستش رو بخواهید من دوسیم کارته شدم در کنار یک گوشی که استفاده کاری و برای پیام دادن ازش استفاده میکنم یه گوشی موزیک فون هم میخوام.
که صدای بلند و با کیفیت داشته باشه توی هدفون هم عالی باشه که صددر صد باید از سونی اریکسون انتخاب کنم خودم دبلیو580 رو مدنظر دارم.اما یه کم هم پولم کمه که شاید تا یک ماهه دیگه تکمیل بشه.دبلیو580 رو هک کنیم چطور میشه؟کیفیت در حالت معمولی خیلی خوبه من صداش رو دست یکی از دخترای کلاسمون شنیدم واقعا با کیفیته و نویز نداره باس قابل قبولی هم داره میترسم هک بشه صداش مثل کا800 خیلی بد بشه.
از طرفی هم تو کف دبلیو780 هستم اونم باحاله دو تا اسپیکر استریو داره که باید خفن تر باشه اما فعلا که نیومده
اینجا جاش نیستا.ولی کاظظم اسپیکر w580 چقدریه؟از k800 بزرگتره؟
اندازه اسپیکرش رو نمیدونم اما صداش از کا800 بلندتر بود و یه جورایی اندازه ی 5700 شاید هم 10 درصد ضعیتفر اما باس خیلی خوبیداره و نویز مویز هم توی کارش نیست.
اما من از این گوشی به خاطر اسلاید بد و داشتن کیبورد بدتر و قیمت بالا و صفحه نمایش کوچک ناراضی هستم.فعلا به فکر اون گوشیهایی هستم که توی امضام هست تا اخر امتحان ترم هم قصد خرید ندارم یعنی اواسط تابستان میگیرم.
در ضمن ممد جان موبایل ریویو یه ریویو اساسی از جی900 گذاشته بخون ببینم چیزی سر در میاری
این جوری بشه که فوق العادست و اگه نویز دوربینش هم مثل c902 بشه واقعا عالی میشه عکس هایی که gsmarena از c902 انداخته بود واقعا کم نویز و عالی بودنقل قول:
راستیzhina لنز دوربین کا850 و سی902 مثل همه؟
در مورد لنز این دو گوشی گشتم اما مطلبی که به این موضوع اشاره کرده باشه رو نتونستم پیدا کنم. باز همنقل قول:
میگردم اگر به مطلبی برخورد کردم که مهم باشه اینجا مطرح میکنم.
دوستان من یک سوال تازه ای برام پیش اومده.
در یکی از انجمن ها خارجی خوندم که با آپدیت گوشی کا850 که فکر کنم آخرین فریمورش 31 باشه با لمس کردن
اون 3 دکمه لمسی که به جای OK و Back استفاده میشه تلفن حالت ویبره پیدا میکنه.
یعنی اگر یکی از دکمه های لمسی را بزنید تلفن میلرزه و اونوقت متوجه میشید که اون دکمه واقعا لمس شده.
البته اون کسی که گوشیش رو آپدیت کرده از سری quicksilver بوده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا سوال اینه که آیا گوشی های شما که از سری آبی و یا سبز میتونه باشه هم این حالت رو داره و یا فقط مربوط به
سری نقره ای هست؟
واییییی این رنگش منو کشته !!
با اینکه خبر و عکسش رو اولین بار خودم گذاشتم ولی هنوز تو کفشم !!!
کسی دیده تو ایران ؟؟؟
میدونید فرقش چیه ؟؟؟
سلام بچه ها میخوام بدونم فریم ویر جدید برای k850 اومده؟
اطلاعی دارین؟
باسلام.
من دیروز آهنگ مسیجم را عوض کردم ولی بیشتر 4ثانیه جوای نمیده کسی میتونه کمک کنه؟
سلام دوستان من میخوام K850 بگیرم دوستم دو روزه خریده ازش گرفتم یه ذره با دوربینش ور رفتم دوربین خوبی داره فقط یه اشکال داشت که میخوام ببینم همه K850 ها اینجوریه یا مال دوستم خراب در اومده اونم اینه که وقتی زوم کردم که عکس بگیرم تصویر شدیدا تار شد . اگه میشه راهنماییم کنید مرسی:20:
نه همه گوشی ها و دوربین ها موقع زوم کردن کیفیت تصویرشون میاد پایین و تار میشه در اصل اپتیکال زومه که موقع عکس انداختن کیفیت عکس پایین نمیارهنقل قول:
البته اینی که شما میگید خیلی تار شده احتمالآ مشکل از فوکوس کردنتون بوده !!!
پسر خوب این که نشد اشکال :13:نقل قول:
سلام واقعا خیلی لطف میکنید جواب میدید:31:
خوب لااقل این یکی رو جوواب بدین.امروز که خواستم آپدیت کنم میگفت آپ دیت جدید وجود نداره.
اخرین فریمورش را از کجا بفهمم
دوستان بلندی و کیفیت صدای کا850 نسبت به دبلیو850 یا 580 چطوره؟هدفونش چطوره؟
بلندی اش از ان 82 بیشتره محسوس
شاید از ان 95 هم 10% بیشتر باشه
کیفیتش هم خوبه
ببخشید من مقایسه با نوکیا فقط بلدم !!!
جدی صداش توی اسپیکر از ن82 بیشتره ؟؟؟
البته خودم هنوز صدای ن82 رو نشنیدم ولی ن95 و ن95 8گیگ رو صداشون رو شنیدم !!!
این جور که GSMArena گفته صداش از N95 8 هم بیشتره.ضمنا صدای C702 باز از اینهم بلندتره!
علی مطمئنی که صداش از N82 بیشتره. من صداشو شنیدم. معملا گوشیای نوکیا صداشون خرکیه!
فریمور گوشی من R1ca037 است موقع آپ دیت هم میگه آپدیت وجود نداره کسی نمیدونه مشکل چیه؟
میشه چند تا تم خوب برا k850 بدین ممنون میشم
میشه چند تا تم خوب برا k850 بدین ممنون میشم
خر کی= با کیفیت آره ؟:31:نقل قول:
بله مقایسه کردم
نهنقل قول:
خر کی= با کیفیت آره ؟
خرکی=بلند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو به این سایتنقل قول:
کد:www.mobile9.com
واقعا صداش از ان82 بلندتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟جون علی واقعا مقایسه کردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟اخه تو نوکیایی بودی یه زمانی.کیفیتش چطور بود؟
زیمکا جون علاوه بر اینکه صداش از ان82 بلندتره کیفیتش هم بهترهنقل قول:
صدای کا850 تقریبا هم اندازه دبل850 و البتهکمی بلندتر و کیفیتش هم با اینکه سری واکمن نیست ولی اقعا عالیه
من هنوزم نوکیایی هستمنقل قول:
ولی متعصب نبوده ونخواهم بود !! سعی کردم همیشه تو پست دادنم منصف باشم
غیر این بوده ؟؟
در مورد کیفیت بگم به نظرم ان 82 بهتره
چون صداش بصورت استریو هستش
هر چند که کا 850 هم میگن 2 تا اسپیکر داره ولی
فرق زیادی بامدل های تک اسپیکر نداره
مخصوصا تو آهنگ های با کیفیت واستریو این برتری بشتر به چشم میاد
در رابطه با کیفیت دقیق نمیدونم ولی صدای ان82 بعضی جاها خر خر میکنه
ولی تو هندزفری مطمئنم صدای کا850 هم بلندتره هم با کیفیت تره
همون واکمن 3 خودش کلی میارزه.
دوست عزیز میشه کیفیت و بلندی صدای کا850 رو در مقایسه با پی1 بگید؟ چون گفتید قبلا پی1 داشتید پرسیدمنقل قول:
وگرنه میدونم از کسی که هر دو گوشی رو نداشته و تست نکرده نباید پرسید.
ولی خب شما فرق میکنید و هر دو گوشی رو داشتید. یعنی فرق کیفیت و بلندی صدای کا850 در هدفون با پی1
خیلی زیاده؟
ممنون :11:
دوست عزیز منم قبلا فکر میکردم که کا850 وکمن پلیر نسخه 3 رو داره. اما وقتی که رویو ها رو دقیق تر خوندم متوجهنقل قول:
شدم که در رویو ها گفته شده که پلیر این گوشی شباهت زیادی به واکمن پلیر3 داره.
و گفته شده که پلیر این گوشی Media Player نام داره نه Walkman Player.