از Nero Vision استفاده کن!نقل قول:
Printable View
از Nero Vision استفاده کن!نقل قول:
سلام دوستان
من یه دی وی دی فیلم دارم میخوام ازش کپی بگیرم ولی موقع کپی همون اولش میگه دیسک خام مورد نظر به اندازه کافی جا نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اول فکر کردم مشکل از دیسک خامه
با سه نوع دیسک تست کردم
etec
Tgate
Black Princo
که همگی DVD-R هستن.(در حالی که این نوع دیسک رو پشتیبانی میکنه و سورس اصلی هم DVD _R)
ولی باز هم مشکل پابرجا بود.
گفتم شاید مشکل از برنامه باشه با نرو 9 و Alcohol 120% هم تست کردم باز هم مشکل حل نشد.
در آخر گفتم شاید مشکل از رایتر باشه هم با رایتر پی سی تست کردم( Liteon) و هم با دو تا داپلی با رایتر سوزوکی.
تو داپلی کیتور ارور Target Overflow میزد.
حالا بنظرتون مشکل چیه؟
یکی از دوستان گفت مشکل با یه دیسک خام دیگه حل میشه.(فقط بعضی دیسک ها کار میکنن)
ایمیج هم گرفتم و بعد خواستم رایت کنم باز هم ارور میداد.فقط ارور اینکه مقصد فضای کافی نداره
دیسک فیلمه.
تنظیمات overburn تو نرو 9 کجاست؟
مرسی.:10:
سلامنقل قول:
فکر کنم با زدن کلید F5 تنظیماتش بیاد(البته فکر کنم ، دقیق یادم نیست خلاصه یا F4 یا F5)
موفق باشید :40:
سلام
نه این دکمه ها کار نکردن.
یه کلید بود CTRL + F5 که فقط مشخص میکرد ساپورت میکنه یا نه این overburn رو.
الان این نرو 9 کلا ظاهرش فرق کرده و اصلا مشخص نیست چی به چیه.
هنوز هم چشم به یاری دوختیم : دی
احتمالا چارش هزار تومن باشه كه يك DVD9 بگيريد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نه مشکل این نیست
آخه همین رو چجوری تو دیسک 4.7 جا دادن؟
اینرو کسی برام فرستاد که خودش هم از یکی دیگه گرفته بود و رایت کرد بهم داد
حالا هر دیسکی تست میکنم رایت نمیشه.
بعد حجمش از یک دی وی دی فقط 1 مگ بیشتره!
بهترين نرم افزار براي ساخت منوي دي وي دي چيه-مثلا اين دي وي دي هايي كه 10تا فيلم دارن و از منو فيلم ها رو انتخاب ميشه كرد.
آيا براي تميز كردن لنز dvd writer چيز و يا راهكار خاصي هست ؟
يادمه براي بعضي دستگاه ها يك ديسك مانندي به همراه يك مايعي كه نميدونم الكل بود يا نه وجود داشت.
كسي تجربه اي داره ؟!
nero vision یا خود نرو برنامه ی خوبی هستنقل قول:
بايد جدا نصب بشه يا روي خود نرو هست؟؟نروم ورژن 6نقل قول:
دوستان این دیویدی های سریال جومونگ که فایلاش پسوند POB دارند چه فرمتی هستند و با چه نرم افزاری رایت شده ان ؟چون DVD پلیر هم اونارو می خونه
رو 7 8 9 هست 6 رو نمیدونم!نقل قول:
دوستان میخواستم بپرسم سی دی های آهنگهای صوتی که تو بازار هست که توسط کمپانی های پخش آهنگ عرضه شده با چه فرمتی هست و با چه برنامهای رایت شده که تو پلیر ماشین میخونه البته من با فرمت mp3 امتحان کردم erorr میده اما فقط سی دیهای اورجینال رو که توسط کمپانی عرضه شده رو قبول و پخش میکنه
اگه کمکم کنید ممنون میشم :11:
اینارو Audio CD میزنن فکر کنم فرمتشم cdr بود!نقل قول:
با نرو میتونی در این حالت رایت کنی!
سلام
من یک سی دی دارم که حجمش را 440 مگ زده
ولی همچین که وارد درایو سی دی می شه حجم را 32 گیگ نشون می ده !
این باعث می شه نتونم ازش ایمیج بگیرم
راه حل چیه>؟
اگه از nero استفاده میکنی نسخه ش رو عوض کن یا با یه برنامه رایت دیگه امتحان بکن.نقل قول:
نه از نرو استفاده نمی کنم .
چند تا برنامه مختلف را امتحان کردم
همگی می خوان 32 گیگ را ایمیج بگیرن نه 400 مگ را
فوائد image گرفتن از سی دی چیه ..اگه فیلم نباشه ..بازم نیازه ایمیج بگیریم؟بهترین نرم افزار ایمیج گرفتن چیه؟
ایمیج گرفتن برای این خوبه که اگه سی دی بازی داشته باشی و مال خودت نباشه میتونی با ایمیج گرفتن ازش تو کامپیوترت داشته باشی :31:نقل قول:
برای بازی یا نرم افزار خوبه ایمیج گرفتن.
بیشتر نرم افزار های رایت هم ایمیج میگیرن با nero هم میتونی.
دوستان من يه مشكلي تو رايت كردن دارم.
وقتي 5-4 تا فيلم با فرمت هاي avi و mkv رو روي يه دي وي دي رايت ميكنم، بعدش كه دوباره دي وي دي رو توي DVDRom ميذارم و ميخوام كپيش كنم توي كامپيوتر هميشه يكي دوتا از فيلم ها رو كپي نميكنه و ارور ميده.
به نظر شما مشكل از كجاست؟؟
من با Nero رايت ميكنم و موقع رايت هم هيچ پيغام خطايي نميده و كاملا صحيح رايت ميشه.
نقل قول:
DVD ای که رایت کردید رو بزارید تو درایو و بعد برید برنامه Nero CD-DVD Speed رو اجرا کنید
قسمت Disc Quality تنظیم سرعت رو روی اون سرعتی بزارید که رایت کردید و بعد ببینید که Quality Score چند شده و کلا گزارش اون رو ذخیره کنید و اینجا قرار بدید
در ضمن نوع DVD مصرفی شما چیه؟
Quality Score هم 77 شد.
از دي وي دي هاي Princo استفاده مي كنم.
پیشنهاد میکنم اینجا رو یک مطالعه بکنی
کد:http://forum.persiantools.com/t86876.html
رایت فایل iso در فلش ؟؟؟
می خوام Hiren's.BootCD.9.8.iso را مثله سی دی روی فلش اجرا کنم طوری که حالت بوت سیسیتم را داشته با شه ؟؟؟
اینجا رو خوندم و کاملا متوجه شدم.نقل قول:
ولی اون فیلم هایی که رایت کردم و حالا خوندخ نمیشه رو چیکار کنم؟؟ یعنی همشون پرید؟
هیچ راهی نیست که بتونم اونارو برگردونم؟
سلام ........
چطوری میتونم یه فایل آی-اس-او 8 گیگی رو روی دوتا dvd رایت کنم ؟! ضمنا فایل مورد نظر یه بازی هستش ... یعنی میخوام یه جوری رایت بشه که وسط نصب اووون یکی رو بخواد ...
ممنون ......
با عرض سلام و تشکر
من همین موضوع را در این تاپیک جستجو کردم ولی متاسفانه صفحه خطا باز می شد. چون تعداد تاپیک ها خیلی زیاد است و در حال حاضر زمانی نیز برای خواندن تمامی متن های دوستان را ندارم به همین خاطر سوال را مطرح می کنم. اگر جوابش در تاپیکی وجود دارد که لطف بفرمایید آدرس آن را بدهید وگرنه اگر از دوستان کسی من را راهنمایی بفرماید بی نهایت ممنون خواهم شد.
وقتی نام پوشه ای یا فایلی که روی هارد قرار دارد فارسی است و می خواهم این پوشه یا این فایل را روی سی دی رایت کنم، به جای کلمات فارسی کاراکترهای عجیب و غریب قرار می دهد. یعنی توقع دارد که نام فایل ها و پوشه ها انگلیسی باشد ولی من می خواهم نام آنها همان گونه فارسی بماند. حالا باید چه کنم؟ آیا تنظیم خاصی باید روی رایتر انجام دهم یا نه؟
نسخه رایتری که من استفاده می کنم Nero Burning Rom 5 است.
با تشکر
سلام عرض می کنمنقل قول:
اولاً ممنونم از اینکه خیلی به سوال من توجه شد!!
ثانیاً من یک راهی برای حل این موضوع پیدا کردم و اون هم استفاده از رایتر خود ویندوز ایکس پی است.
فرض کنید که من یک سی دی رایتر روی کیس سیستم خودم دارم ولی نمی خواهم از جناب نرم افزار رایت کننده استفاده کنم. خود ویندوز این قابلیت رو برایم ایجاد می کند که:
اول: سی دی را درون سی دی رایتر قرار دهید.
دوم: فایل هایی را که می خواهید رایت کنید را کپی و پیست کنید روی سی دی. در این حالت می بینید که یک علامت فلش رو به پایین روی فایل ها یا پوشه های شما نقش بسته. اگر هم خواستید می توانید آنها را پاک کنید.
سوم: برای نهایی شدن رایت، به My Computer بروید و روی آیکون درایو سی دی رایتر راست کلیک کنید و گزینه write this file to cd را انتخاب کنید. فایل ها و پوشه های انتخابی روی سی دی رایت می شوند.
حالا اگر این سی دی را روی هر سیستمی که زبان فارسی را روی سیستم عاملش داشته باشد باز کنید، همه چیز مثل فایل های روی سیستم خودتان قابل رویت است.
ولی همچنان این مشکل برای من در مورد نرم افزارهای رایت باقی مانده است.
سلام من می خوام با نرو یه دی وی دی نرم افزار رایت کنم ولی نمی دونم چرا 30 دقیقه طول می کشه تازه روی 16X هم می زارم:2:
سلام
چطور میتونم روی یه cd که قبلا رایت کردم دوباره رایت کنم؟(منظورم به اون اضافه کنم(با نرو))
اگه میشه یه نفر جواب بدهنقل قول:
برای من هم اینجوری شده
سلام
من وقتی با nero vision یه video dvd رایت می کنم cpu میره به 100% و سرعت فن هم خیلی بیشتر میشه
این در آینده مشکل به وجود میاره؟
کول پد هم دارم
cpu:2.2 core duo
نقل قول:
چون برای پردازش نیاز به سخت افزار قوی ای داره بخاطر همون میره بالا
نخیر مشکل خاصی بوجود نمیاره چون دائم نیست و فقط برای مدت زمانی که این نرم افزار در حال اجرا هست این حالت پیش میاد
در صورتی که در رایت قبلی گزینه Multi Session Disc رو زده باشی میتونی ادامه همون دیسک رایت کنی در غیر اینصورت چون ته سی دی بسته شده امکان پذیر نیستنقل قول:
ورژن نرو خودتون رو عوض کنید مشکل حل میشهنقل قول:
سلام دی وی دی رایتر من تازگیا دی وی دی های خام رو نمیشناسه؟ و من نمی تونم دی وی دی رایت کنم ولی با سی دی مشکلی نداره.
موقع پرسیدن این جور سوال ها، باید مدل dvd writer و این که چند وقته که دارید ازش استفاده میکنید رو هم بگید !نقل قول:
سلام
رایتر لپتاپم مدتی dvd رو میسوزونه
یعنی موقعی که دیتا میزنم تو 1 % ممیمونه و بعد ارور میده
مشکل از رایتر هست یا نرو؟
با سلام
دوستان دی وی دی رایتر من یک سالی میشه کهیه مشکل بیدا کرده.اما بهش اهمیت ندادم چون فقط هر از چند گاهی این مشکلو میده.من وقتی کامپیوترو روشن می کنم خودبه خود دی وی دی رایتر میاد بیرون.یا وقتی دکمه اش رو میزنم میاد بیرونو خودبهخود میره تو.البته اینم بگم که این کارا رو دیگه کم انجام میده چون زیاد ازش استفاده نمی کنم.میشه یه راهنمایی کنید؟