دوست من با شبيه ساز هم ميشه در كامپيوتر بازي كرد:46:نقل قول:
Printable View
دوست من با شبيه ساز هم ميشه در كامپيوتر بازي كرد:46:نقل قول:
فکر نکنم بشه درست حسابی بازی کرد:13:نقل قول:
جديدا يه سري تبديل كننده اومده كه دسته هاي بازي لي استيشن 1 و 2 ( منظورم همون سياه هاي اصلي هستن)نقل قول:
ميتونه به كامپيوتر وصل كنه و باهاش تمام امكانات و تكنيك هاي بازي رو انجام داد
با اين تبديل كننده ها به خوبي ميشه بازي رو انجام داد و لذت برد اما فكر كنم كمي قديمي شده:41:
منظورم کنترل بازی نبود که، منظورم اجرای بایزی بود.آخه شبیه ساز درست حسابی براش نیومده.نقل قول:
اويل 4 با زير نويس فارسي توي سوني 2 هستشنقل قول:
حسين جان كاملا راست ميگن اخه بيشتر شبيه ساز ها توي اجراي بازي خوب كار نميكنن:27:
البته دوبله فارسيشم رو كامپيتور اومده كه من همين هفته پيش گرفتم و رفتم تا آخرش. خيلي باحال بود.نقل قول:
اويل 4 با زير نويس فارسي توي سوني 2 هستش
خب دوست من بايد قانع باشي ديگهنقل قول:
شبيه ساز كه نمي تونه مثل PS2 بازي رو اجرا كنه:46:
اما اين شبيه سازها از قبل خيلي بهتر شدند مخصوصا پلاگين هاشون :46:
تو اين سايت اطلاعات جالبي در موردش وجود داره
کد:www.emulator-zone.com
سلام دوستان من بازی call of duty 4 رو نصب کردم کارت گرافیکمم 256 هست
ولی وقتی اجرا میکنم ارور میده
Video card or driver doesn't support UBYTE4N vertex data
چیکار کنم؟
هیچ راهی نداره بتونم بازی کنم ؟
انگار اشتباهی آمدی اینجا تاپیک Devil May Cry 4 :: است:5:نقل قول:
منطقه ای که میدونک دارد که 3 تا لوح چسبیده به رنگ های بنفش و سبز ونارنجی دقیقا همون جایی که نرو درمرحله6 بود ولی در این مرحله هر کاری میکنم همش به منطقه hiden pit میرم و نمیدونم بازی چگونه به انجام میرسه اتفاقا مثل مرحله 6 ابتدا مستقیم رفتم و بعدش سمت راست رفتم نتیجه نداد
دوستان حرفه ایی كمك كننند لطفا
مشکل اینجاست که کسی تاحالا تو P30world نسخه شماره 4 رو بازی نکرده:31: یا حداقل من ندیدم که اینجا اومده پست داده باشه:13:نقل قول:
کسی خبری از تاریخ دقیق انتشار این بازی نداره؟
تاريخش فكر كنم 15 خرداد باشه
دوست عزيز شما داري نسخه 4 رو بازي ميكني ؟!!نقل قول:
منطقه ای که میدونک دارد که 3 تا لوح چسبیده به رنگ های بنفش و سبز ونارنجی دقیقا همون جایی که نرو درمرحله6 بود ولی در این مرحله هر کاری میکنم همش به منطقه hiden pit میرم و نمیدونم بازی چگونه به انجام میرسه اتفاقا مثل مرحله 6 ابتدا مستقیم رفتم و بعدش سمت راست رفتم نتیجه نداد
دوستان حرفه ایی كمك كننند لطفا
تاپيك دويل مي كراي 3 هستش
SAM جان (اگه اسمتو بگی ممنون میشم) دوستمون جای درستی پست داده.منتظورش همون دویل می کرای 4 هست چون اسم نرو رو آورده. احتمالا داره با PS3 یا XBOX بازی میکنه.نقل قول:
درست 3 ماه ديگه تيليغاتش شروع ميشه اما نسخه اصلي 4 ماه ديگه صددرصد :46:نقل قول:
حسين جات اسمم محمد هستش
اقا من ديروز مجله كليك رو خريدم چيز هاي جالبي توي نوشته بود گفتم اينجا بزارم شما هم حالشو ببريد:
دويل مي كراي اينبار با شخصيتي جديد
مدت زيادي در انتظار كامل شدن قسمت چهارم دويل مي كراي بوديم هر چند وقت يك بار هم يك دموي داخل بازي از ان منتشر ميشد و بعد بار ها با مرور كردن ان متوجه شديم كه دويل مي كراي 4 همانند نسخه هاي قبلي يك اشكشن خوب و درست است اين پيشبيني ها خوشبختارنه درست از اب در امدند و دويل 4 همان چيزي است كه قرار بود باشد قهرمان داستان اين بار نرو است نرم از لحاظ نيپ و قيافه مبارزه ها و اصل نسب نسبت زيادي به دانته دارد اگر به خاطر حركت هاي جديد و چند ضرب هاي نا اشناي نرو نبود درطول بازي متوجه نمي شديد با كسي بجز دانته بازي ميكنيد مدتي طول ميكشد كه به چند ضرب ها و حركات جديد نرو اشنا شويد نرو از لحاظ مبارزه با سلاح حاي گرم و سرد از دانته كم نمي اورد داستان در سري دويل مي كراي با اينكه هيچ وقت خوب نيست اما انقدر هم بد نيست و ميتواند شما را به بازي كردن علاقه مند كند دو دويل 4 داستان بد تر از قبل شده و اگر امكان اتفاق افتادن يك صحنه اكشن در هر ميان پردا نباشد با رود كردن ان ها هيچ چيزي از دست نمي دهيد اما بدون داستان دويل مي كراي بازي كردن لذت مخصوص به خودش را دارد زيرا يك بازي اكشن است نه ماجرايي وقتي بازي را براي اولين بار اغاز ميكنيد چيزي كه توجهتان را جلب ميكند گرافيك بسيار بالاي ميان پرده ها و كارگرداني خوب انهاست دويل مي كراي 4 از نظر بصري يكي از زيبا ترين بازي هاي امسال است كه اين گرافيك به خوبي در همه لايه هاي بازي خودش را نشان ميدهد هر چند وقت يكبار نرو و دانته يك صحنه اكشن نفس گير خلق ميكنند كه خستگي را از تن شما در مياورند اما بهتر است بريم سراغ روند بازي دويل مي كراي 4 كه ان را از ديگر بازي هاي هم سبكش جدا ميكند وقتي براي اويل بار God Of War بازي كرديم به صحنه هايي بر ميخورديم كه تقليد از دويل مي كراي بودند در دويل 4 هم صحنه هايي ميبيند كه به تقليد از خداي جنگ است اين تقليد ها هم در خداي جنگ و هم در دويل 4 تنها در جهت بهتر شدن روند بازي بوده اند اما باز هم از لحاظ اكشن دويل مي كراي يك سر و گردن از ديگر بازي هاي اين سبك بالاتر قرار ميگيرد يكي از نقاط قوت بازي طراحي بسيار خوب دشمت هاست بازگشت دشمن هاي اشنايي از دويل مي كراي 1 براي كساني كه از اول با دويل 1 همراد بوده اند بسيار لذت بخش است مبارزه با هر دشمن راه و روش خاصي دارد مخصوصا اگر بخواهيد بازي را با درجه سختي تمام كنيد چند ضرب ها بسيار متنوع و لذت بخش اند به همين نسبت گرفتن امتياز هاي S و SS مشكل تر است براي پركردن خط چند ضرب و گرفتي امتياز بالاتر بايد بتوانيد كومبو هاي متنوعي را پشت سر هم انجام بدهيد در پايان هر مرحله با در نظر گرفتي تعداد چند ضرب ها استفاده از ايتم ها زمان و صدمه ديدن كم تر يك امتياز كلي براي ان مرحله دريافت ميكنيد هرچه امتياز بالاتر باشد جايزه ها كه شمال ارب هاي قرمز و پراود سول ها هستند بيشتر ميشود به جز پراود سول ها چيز هاي ديگري هم در گيم پلي دويل 4 اضافه شده است به عنوان مثال بايد به اضافه شدن يا نقشه كوچك در پايين صفحه اشاره كرد كه بعضي اوقات به كمك شما مي ايد طراحي مراحل طبق معمول عالي ست با اينكه نصف دوم بازي با دانته را بايد دوباره در همان مراحل قبلي تكرار كنيد اما تنوع لوكيشن ها انقدر بالا هست كه تكراري بودن مراحل اصلا به چشم نمي ايد گرافيك بسيار بالاي دويل 4 در بعضي مراحل حسابي خود نمايي ميكند البته قيمت استفاده از گرافيك بالا در اين همه مرحله متنوع زمان loading نسبتا زياد دويل 4 است كه تا حدي بازي كننده هاي كم صبر را ازار ميدهد و بعضي وقت ها سرعت و هيجان بازي را ميگيرد دويل مي كراي 4 يكي از بهترين بازي هاي اكشن امسال است هرچند كه هنوز خيلي چيز ها از شماره سوم كمتر دارد در صدر ليست اين خيلي چيز ها غول هاي بازي قرار دارند تعداد غول ها بسيار كمتر شده و پس از تمام كردن بازي ارزو ميكنيد اي كاش بيشتر بودند دويل مي كراي 4 را به همه كساني كه اهل بازي هاي اكشن هستند توصيه ميكنم
نوشته شده توسط S A M
منبع : مجله كليك
بر و بچ گيمر هاي حرفه اي و بازي خور ها مجله كليك مسابقه اي ترتيب داده كه به برترين نفرات جوايز ارزنده اي اهدا ميشه
براي اگاهي از مسابقه بياين توي اين لينك
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=208570
مرسي از مطلبت محمد جان.و همچنين از سيد طه رسولي .نقل قول:
اقا من ديروز مجله كليك رو خريدم چيز هاي جالبي توي نوشته بود گفتم اينجا بزارم شما هم حالشو ببريد
تبليغات:راستي توي صفحه دوم تبليغات مار و ديدي :5::31:
حسين جان صفحه دوم مجله كليك؟
آره محمد جان.(كيميا....:46:)نقل قول:
زياد صداشو در نيار الان بن ميكنن منو به خاطر تبليغات:31:
اینم مجله کلیک که فقط برای نگاه کردن به توضیحات در مورد devil گذاشتم پس نگین جاش اینجا نیست
کد:http://rapidshare.com/files/98636085/Click_181_1386-12-19.rar
لینک خرابه.:46:
درسته لینک خرابه .
از اینجا ببینید
http://www.jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100932768001"
دستت درد نکنه .
ببینم این همون نقدی هست که روزنامه ی جام جم خودش نوشته ؟
توی کدوم شماره چاپ شده ؟
اگر خوب دقت کنید می بینید بعد از 10 دقیقه لینک تصحیح شده استنقل قول:
الانم لینک درست است که یک فایل pdf ضمیمه کلیک است به طور کلی
من لینک جام جم رو دیدم. مقالش خوب بود.
دوستان اين سيد طي رسولي اينجا فعاليت نميكنه؟
منظورم تو P30world
نه فکر نکنم . چطور مگه ؟نقل قول:
دوستان اين سيد طي رسولي اينجا فعاليت نميكنه؟
منظورم تو P30world
خوب دوست عزیز شما یه اطلاعی میدادین که لینک تصحیح شده .نقل قول:
اگر خوب دقت کنید می بینید بعد از 10 دقیقه لینک تصحیح شده است
الانم لینک درست است که یک فایل pdf ضمیمه کلیک است به طور کلی
بازم دستتون درد نکنه .
دمت جيز پسر هاستينگ هم ميفروشي:10::31::27::21:نقل قول:
نقل قول:
جيگر من همينو صفحه قبل تايپ كرده بودم:10:
كاملا درسته ... مقاله جالبي بود:46:نقل قول:
دستت درد نكنه مقاله خوبي بود:11:نقل قول:
هیچی!نقل قول:
نه فکر نکنم . چطور مگه ؟
همینطوری خواستم بدونم.
دعوتش کنین بیاد اینجا یکم فعالیت کنه و اطلاعاتش رو به روز کنه.!!!
دوستان يه خبر جديد جديد
ورجيل در بازي حضور داره اما بصورت يه دموي كوتاه كه بيدار شدن ورجيل رو نشون ميده
باور كنيد وقتي ديدمش اشك از چشمام جاري شد
يه آهنگي زد كه نمي دونيد چه حسي داشتم
چه دويلي ميشه دويل مي كراي 5 با ورجيل
اون دمويي كه من ديدم هم اينطوريه :
شخصي روي يه ميز سنگي خوابيده
دوربين ميره روي چشماش زوم مي كنه
هنوز هم نمي دونيد اون كيه كه يه دفعه چشمشو باز مي كنه و ...
اون ورجيله با چشماني كه آتش ازش بيرون اومده
بلند ميشه و با مشتي هم ميز رو مي شكنه و تمام اون منطقه ترك مي خوره
خيلي دموي عجيبي بود
خلاصه ورجيل بالاخره خواهد آمد
دوست من از اینکه ورجیل برمیگرده که مطمئن بودم . از آخر Dmc 3 .
شما این دمو رو کجا دیدی ؟
ماجراش فوق العاده مفصلهنقل قول:
بديش اينه كه نمي دونم از كجا دانلود كردمش شانسي شانسي شد
خيلي دلم ميخواست واسه بقيه بذارم اما مال خودمم پاك شد :41:
چون سيستمم ويروسي شد بخاطر دانلود يه فيلم Fake
مهم اینه که توی Dmc4 نیست.
این خودش کلی ضد حاله.
ای وای بازم ویرجیل . از ترس نمیدونم جیکار کنم باور کنید تو dmc 3 هر وقت باهاش رو به رو میشدم یهو ترس ورم میداشت دلیلشو هم خودتون بهتر میدونید ولی در کل خوشحالم که شنیدم ویرجل دوباره برمیگرده.نقل قول:
خلاصه ورجيل بالاخره خواهد آمد
ولی من هرچی فکر میکنم 2 چیز با هم جور در نمیاد !
اینکه ورجیل و دانته بردار باشند !!!
دانته به این بامزگی و شوخ طبعی ، ورجیل به این خشنی و خشکی !
میگم خود اسپاردا چی بوده ؟!!
ندیدم عزیزنقل قول:
شرمنده.
واقعانقل قول:
چه حالي ميداد برسي به غول آخر بازي و اونجا ازش شكست بخوري
همون موقع كه ميخواد تورو بكشه يه دفعه Empror Of Swords masters بياد و دو تا برادر بزنن داغونش كنند
درست مثل آخر دويل مي كراي 3 اما حيف ...:41:
اون صحنه رو يادتون هست كه وقتي دانته با تفنگش به طرف ورجيل شليك مي كنه اونقدر سريعه كه تمام گلوله هارو با شمشيرش جمع مي كنه ...نقل قول:
واي چه سرعتي :8:
اوراكل جان نوع زندگي هم تاثير دارهنقل قول:
در اينكه برادر هستند شكي نيست و دليل اين تفاوتشون هم اهداف متفاوتشونه