سلام
با تشکر از دوستان
- آخرین قیمت 8800gt که امروز از بازار پایتخت گرفتم.
bgf oc 335
xpertvision 310
Printable View
سلام
با تشکر از دوستان
bgf oc 335
xpertvision 310
سلام
با تشکر از دوستان
bgf oc 335
xpertvision 310
evega 320
gainward 288
- بابت پست ها عذر میخوام. فکر کنم اشکال از خط اینترنتم بود. ولی نتونستم پاکشون کنم.
- راستی یکی از فروشنده ها تو بازار پایتخت گفت gainward اسباب بازی! منم گفتم اتفاقا چون اسباب - بازیه میخوام بخرم دیگه!!
سلام
- به نظر شما مادربورد p5k خوبه؟
- با قیمت 150 تا 170 چه مادربوردی بگیرم به نظر شما؟
من چند تا صفحه آخر این تاپیک خوندم و به این نتیجه رسیدم که کارت گرافیک gainward 8800GT بخرم ! :20:
چون میخوام کلا یه سیستم جدید بگیرم ! خواستم لطف کنید بفرمایید چه mainboard & ram و ... باید بگیرم که با این کارت مچ باشه و با اجرای بازیها خصوصا crysis مشکلی نداشته باشم !
مثلا کدوم یکی از مدل های مینبورد asus مناسب تره و ...
8800gt gainward هیچ مشکلی نداره . قیمتشم عالیه توصیه میشه
.........
کسانی که میخوان سیستم بخرن تو این قسمت تایپیک بزنن.
کد:http://www.forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=41
یک تاپیک در بخش اطلاع رسانی و مشورت قیمت بزنید...نقل قول:
چون میخوام کلا یه سیستم جدید بگیرم ! خواستم لطف کنید بفرمایید چه mainboard & ram و ... باید بگیرم که با این کارت مچ باشه و با اجرای بازیها خصوصا crysis مشکلی نداشته باشم !
مثلا کدوم یکی از مدل های مینبورد asus مناسب تره و ...
من هم موافق کاملا موافق هستم .نقل قول:
8800gt gainward هیچ مشکلی نداره . قیمتشم عالیه توصیه میشه
چرا کسی در مورد gigabyteحرفی نمیزنه مدل GIGABYTE GV-NX88T512HP با مشخصات زیر:
Chipset Manufacturer: NVIDIA
Core clock: 700MHz
DirectX: DirectX 10
DVI: 2
Model #: GV-NX88T512HP
Item #: N82E16814125081
توی سایت neweggکه یکی از سایتهای معتبر فروش سخت افزار هست از برند inno3d که شما خیلی تعریفش می کنید هیچ چیزی ندارهکد:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125081
خب شاید تموم کرده!دلیل نمیشه برند خوبی نباشه...تو سری 8 این برند عالی عمل کرده ... و اکثر سایتهای ارایه دهنده benchmark و بررسی کننده همین 8800GT این برند رو مورد بررسی و تحلیل قرار داند و امتیازهای بالایی گرفته!گیگا هم خوب از نظر شکل شمایل برند مرجع هست و مشخصاتشم که خودت نوشتی؟!
خوب به نظرم گيگا با اين قيمت نمي صرفه....نقل قول:
چرا کسی در مورد gigabyteحرفی نمیزنه مدل GIGABYTE GV-NX88T512HP با مشخصات زیر:
Chipset Manufacturer: NVIDIA
Core clock: 700MHz
DirectX: DirectX 10
DVI: 2
Model #: GV-NX88T512HP
Item #: N82E16814125081
کد:
توی سایت neweggکه یکی از سایتهای معتبر فروش سخت افزار هست از برند inno3d که شما خیلی تعریفش می کنید هیچ چیزی ندارهکد:http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125081
خوب شما توي سايت GURU3D.COM بريد يك چيزاي نوشته و چندتا بنچ مارك ازش گرفته كه خوب جواب داده و با كارت هاي گرون قيمت قابل رقابت هسته......پس نصبت به قيمتش خيلي مي صرفه ..... OK .....و البته اوور خور خوبي هم هسته......
کد:http://guru3d.com/article/Videocards/470/
چون تو guru3d ازش تعریف کردن یعنی خوبه؟نقل قول:
inno3d یک برند چینی درجه دو هست.
اگر هرچیزی گرون باشه بده؟
و هر چیزی ارزون باشه عالی هست؟
یک نگاه به سایت های review دنیا بندازی متوجه میشی که همچین آش دهان سوزی نیست وگرنه تا الان کلی ازش تعریف کرده بودند.
تمام کارت های گرافیک تو دینا براساس نظر نماینده آن شرکت قیمت رو تعیین می کنند.
مثلا کارت ASUS 8800GT تو آمریکا 290 دلار هست ولی همین کارت تو اروپا 290 یورو !!!
یعنی هر منطقه قیمت خودش رو داره.
کی همچین حرفی گفته؟ Inno3d و به طور کلی 8800GT به نسبت Price/Performance در حد خوبی هستن. چه ربطی داره به چینی بودن؟
به کیفیت ربط داره.نقل قول:
این جواب برای کسانی هست که بی دلیل از این برند طرفداری می کنند.
بازم می گم این جواب کلی هست و فقط بخشی از آن مد نظر نیست.
لطفا از برند خاصی طرفداری نکنید ...
برای چینی بودن هم باید بگم که این دلیل خوبی برای بد بودن یک جنس نیست ...
چین به دلیل داشتن نیروی کار ارزان جای خوبی برای شرکت های بزرگ هست که با کمترین هزینه بیشترین سود رو ببرند ...
برند Inno3d یکی از برترین برندهای موجود هست که توی کشور ما هم خوشبختانه با قیمت خوبی عرضه میشه ...
از نظر اورکلاک هم حرفی برای گفتن داره ...
من ازش طرف داري ميكنم.....نقل قول:
چون تو guru3d ازش تعریف کردن یعنی خوبه؟
inno3d یک برند چینی درجه دو هست.
اگر هرچیزی گرون باشه بده؟
و هر چیزی ارزون باشه عالی هست؟
یک نگاه به سایت های review دنیا بندازی متوجه میشی که همچین آش دهان سوزی نیست وگرنه تا الان کلی ازش تعریف کرده بودند.
تمام کارت های گرافیک تو دینا براساس نظر نماینده آن شرکت قیمت رو تعیین می کنند.
مثلا کارت ASUS 8800GT تو آمریکا 290 دلار هست ولی همین کارت تو اروپا 290 یورو !!!
یعنی هر منطقه قیمت خودش رو داره.
نه عزيز اين جوري هم كه ميگي من بيدليل كه نمي گم خوبه .....چون توي hwbot.org كه يك سايت جهاني اووركلاك هسته ... و از چندين نفر پرسيدم اينو مي گم وگر نه به من چه ديگرون مي خوان بخرند يا نه.......فقط خواستم كمك كنم......البته اين كارت فكر نكنم از شركت هاي درجه 2باشه.....گيرم هم كه باشه ولي كارتهاي سري 8 اين شركت خوب هستنــــــــد.......:46:
موافق هستم.......نقل قول:
کی همچین حرفی گفته؟ Inno3d و به طور کلی 8800GT به نسبت Price/Performance در حد خوبی هستن. چه ربطی داره به چینی بودن؟
من كاري به برندش ندارم مي گم كه اين سري 8 اين شركت خوب از كار در اومده....وسري هاي ديگش هم كاري ندارم.........نقل قول:
به کیفیت ربط داره.
این جواب برای کسانی هست که بی دلیل از این برند طرفداری می کنند.
بازم می گم این جواب کلی هست و فقط بخشی از آن مد نظر نیست.
:11::40:نقل قول:
لطفا از برند خاصی طرفداری نکنید ...
برای چینی بودن هم باید بگم که این دلیل خوبی برای بد بودن یک جنس نیست ...
چین به دلیل داشتن نیروی کار ارزان جای خوبی برای شرکت های بزرگ هست که با کمترین هزینه بیشترین سود رو ببرند ...
برند Inno3d یکی از برترین برندهای موجود هست که توی کشور ما هم خوشبختانه با قیمت خوبی عرضه میشه ...
از نظر اورکلاک هم حرفی برای گفتن داره ...
چینی بودن که مشکلی نداره این درجه 2 بودن هست که مشکل داره.
لطفا با مدرک 5 تا سایت که این کارت رو review کردن بزارین.
بیدلیل نگید خوبه خوبه ؟
چند نفر از شما خودش تست کرده؟
من تست کردم و برای همین هم می گم خوب نیست اصلا خوب اور نمیشه به سختی به 710MHz می رسه core !!!!
در ضمن این کارت با یکسال گارانتی و درجه دو بودن معلومه که قیمتش از همه ارزون تر هست.
خوب گفتن که هیچ ارزانی بیدلیل و هیچ گرانی بی حکمت نیست.
خوب شما اصلا میدونید این قطعات چطور وارد میشه ؟ از کجا میدونید درجه دو ؟ مگه لباسه ؟ ممکنه از نظر برد (PCB) با هم فرق داشته باشن که این نشونه درجه دو بودن نیست ...نقل قول:
نداره این درجه 2 بودن هست
اگر واقعا با ریویو قانع میشدید تا حالا شده بودید .نقل قول:
لطفا با مدرک 5 تا سایت که این کارت رو review کردن بزارین.
اگر قرار باشه همه چیز رو تست کنیم سایت های سخت افزار برای چی هستن ؟نقل قول:
چند نفر از شما خودش تست کرده؟
ناتوانی در اور توی یک مورد دلیل بر بد بودن برد نمیشه ...نقل قول:
من تست کردم و برای همین هم می گم خوب نیست اصلا خوب اور نمیشه به سختی به 710MHz می رسه core !!!!
شما اول اثبات کنید بعد بگید درجه دو ... بیشتر از یکسال گارانتی داشتن دلیل بر خوب بودن نیست ...نقل قول:
در ضمن این کارت با یکسال گارانتی و درجه دو بودن معلومه که قیمتش از همه ارزون تر هست.
اینو برای دو چیز در شرایط مساوی گفتند ...نقل قول:
خوب گفتن که هیچ ارزانی بیدلیل و هیچ گرانی بی حکمت نیست.
ارزانی دلیل بر بد بودن یا گرانی دلیل بر خوب بودن نیست ...
بجای سفسته کردن جواب من رو بدید؟نقل قول:
هر محصولی که در یک کارخانه تولید بشه از نظر کیفیت درجه بندی میشه.
اینکه شما این مسئله رو نمی دونی خودش دلیل بر بی اطلاعی هست.
این کارت inno3d زیاد review نداره که بخواید بزارید.....
من با دلیل حرف می زنم هفته پیش 3 تا کارت 8800GT داشتم و همشون رو تست کردم.
کارت inno3d تا 710 کارت EVGA تا 738 کارت xfx هم تا 730 کلاک شد.
پس یک فرقی تو کیفیت هست....
شما اگر از کیفت یک محصول مطئمن نباشی میای 3 سال گارانتی بدی؟
اگر قرار بود برد رو خود nvidia بزنه چیپ رو هم nvidia بزنه خود یکدفعه بسته بندی می کرد خودش می فروخت مثل intel?
Inno3D با اورکلاکش معروفه و من هم فقی اینو میگم بحث رو هم ادامه نمیدم ...
Inno3D بایوس فوق العاده ای رو داره که با دستکاری میشه خیلی اورش کرد ...
یک بار ناتوانی در اور دلیل بر بد بودن نیست ...
ببینم!!!! اصلا کدوم کارت گرافیکی بیشتر از 1 سال گارانتی داره؟ بعدش هم فکر کنم Review سایت guru3d بود (لینکش تو صفحات اوال هست) که کارت Inno3d از همه بیشتر اوور شده بود و من و ویرجیل جون هم خیلی سرش بحث کردیم. الکی نیست که!!برو صفحات قبل رو بخون آقا.
من هم گفتم و میگم این برند از نظر من تایید شده است و بر اورکلاک بالای آن اطمینان دارم...نقل قول:
ببینم!!!! اصلا کدوم کارت گرافیکی بیشتر از 1 سال گارانتی داره؟ بعدش هم فکر کنم Review سایت guru3d بود (لینکش تو صفحات اوال هست) که کارت Inno3d از همه بیشتر اوور شده بود و من و ویرجیل جون هم خیلی سرش بحث کردیم. الکی نیست که!!برو صفحات قبل رو بخون آقا.
Nvidia مگه ابلهه هست که بجای خرج کردن در زمینه تولید کارتهای جدید بیاد سهام شو پایین بیاره خودش کارت بزنه؟قضیه سی پی یو فرق میکنه...اگه اینتل اسرار مواد تشکیل دهنده سی پی یوش رو بده دست هر شرکتی فکر کن چه چیزایی میسازن...نقل قول:
اگر قرار بود برد رو خود nvidia بزنه چیپ رو هم nvidia بزنه خود یکدفعه بسته بندی می کرد خودش می فروخت مثل intel?
دوست عزیز مدرک شما چیست که این برند درجه 2 هست؟نقل قول:
بجای سفسته کردن جواب من رو بدید؟
هر محصولی که در یک کارخانه تولید بشه از نظر کیفیت درجه بندی میشه.
اینکه شما این مسئله رو نمی دونی خودش دلیل بر بی اطلاعی هست.
شما که اصلا تو باغ نیستی؟نقل قول:
فقط تو دنیا همین یک سایت رو می شناسید؟
خوب شما که تو باغی و 10000 تا سایت میشناسی بگو ما هم بدونیم. کمت که نمیاد آقای باغبون!!!
من متوجه نمی شم بحث درباره چیه... لطفا هر کسی که چیزی میگه مدرک معتبر و مستند هم برای گفته هاش داشته باشه وگرنه اینکه بگیم چی خوبه و چی بده ارزش نداره...
سلامنقل قول:
کارت bfg مادام العمر گارانتی داره آخرین قیمت هم 335 تومن از پایتخت.
سلام
اینا بنچ مارک inno3d هست. نسخه oc رو گذاشتم که مربوط به بحث هم باشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منابع:
فقط مربوط به صفحه اول google با کلید واژه: "inno 3D 8800Gt review"
سلام
- کسی میدونه که گارانتی 8800gt شامل آورکلاک کردن نرم افزاری هم میشه یا نه؟ اگه آورکلاک کنیم مشکل برای کارت درست بشه گارانتی یا خدمات شامل حالش میشه؟
- کارت bfg نسخه های oc نشده رو میدونم که گارانتی شامل oc کردن هم میشده ولی نسخه oc شده رو نمیدونم. بقیه کارت ها رو هم که نمیدونم.
با تشکر
EVGA هم گارانتی مادامالعمره فکر کنم ولی اونم تا چند سالی هست که مثلا کارت دیگه استفاده نمیشه .. برای رم که اینطوره .نقل قول:
کارت bfg مادام العمر گارانتی داره آخرین قیمت هم 335 تومن از پایتخت.
آقا من یه سوال بد دارم. من رو نکشین که برم تو تاپیک خودش. چون به 8800 مربوط میشه و این آقای Beny_Nvidia هم به چند تا سوال اینجوری جواب دادن میپرسم.
خب اینجوری که معلومه این کارت 8800GT با خیلی از چیپها و مادربوردها ناسازگاره. این سیستم من:
Giga K8n Sli Nforce 4 Sli Chipset
Amd Athlon 64 3000+ 939 Pin
Ram: 1 gig (2*512
geforce 6600 LE Pixel View
احتمال زیاد رمم رو بکنم 2 گیگ.راستی DDR 1 هم هست. خب حالا من در قریب به خرید یه Inno3d 8800GT هستم. فعلا نه اما تا 1 سال دیگه ممکنه سیستم رو کامل و البته به جز کارت گراف عوض کنم.
خب حالا بگین اولا با این سیتم به مشکل میخوره یا نه. ثانیا همش رو با هم ارتقا بدم بهتره ( دقت کنید که جیب ما پاکتر از ریش شماست!!!:41:) یا حالا فعلا با همین ارتقای کارت به حساب Crysis و اینا برسیم تا بعد؟
بازم ببخشید که بد جاست. ممنون.
سیستم شما خیلی ضعیفه... G92 کلا نیاز به CPU قوی داره تا خوب کار کنه با این سیستم و G92 انتظار حتی High رو برای CRYSIS در رزولوشن 1024x768 نداشته باشید...نقل قول:
خب باشه امیدی ندارم. اما اون قضیه ای که میگن مشکل داره و اصلا سیستم بالا نمیاد چی؟
راستی ببینم این چه Gpu قوی و کار درستی هست که نیاز به Cpu قوی داره؟
ناسازگاری خاصی با nForce 4 SLI وجود نداره و سیستم باید حداقل بالا بیاد. کلا ندیدم کسی درباره این مشکل چیزی گفته باشه... چیپست های VIA ناسازگاری وحشتناکی با G92 دارند.نقل قول:
اینکه یک GPU نیاز به CPU قوی داشته باشه رابطه خاصی وجود نداره ولی فعلا G92 رو میشه یکی از دو GPU اول NVIDIA دونست.
پست رو در جای اشتباه گذاشتم معذرت میخوام ...نقل قول:
چون به 8800 مربوط میشه و این آقای Beny_Nvidia هم به چند تا سوال اینجوری جواب دادن میپرسم.
سلام
آخرین قیمت 8800gt از بازار ایران
sparkle 310
bfg oc 330
gainward 280
تشکر evja هست؟نقل قول:
سلام
آخرین قیمت 8800gt از بازار ایران
sparkle 310
bfg oc 330
gainward 280
در ضمن اگه لطف کنی گارانتی هر کدوم از کارتهارو هم بذاری خوب میشه.
Sparkle فک کنم با گارانتی فاره باشه
Gain Ward پیشنهاد میشه
سلام دوستان
من امروز کارت 8800gt مدل gainward خریدم به قیمت 285
خوشبختانه رو سیستم من مچ شد و مشکلی نداشتم
فقط می خواستم بدونم که با جه برنامه ای میشه ریز مشخصات کارت رو در آورد
و آخرین نسخه درایور این کارت را میخواستم از دوستان
در ضمن وقتی اول سیستم را روشن می کنم 2 ثانیه اول فن کارت با سرعت بالایی میچرخه بعدش به صورت عادی در می آید (این نرمال هست؟؟؟؟)
در ضمن حرارت روی سینک کارت بسیار بالاست برای این کار باید چه کرد ؟؟؟
ممنونم
GPU-Z :نقل قول:
فقط می خواستم بدونم که با جه برنامه ای میشه ریز مشخصات کارت رو در آورد
کد:http://www.techpowerup.com/downloads/896/TechPowerUp_GPU-Z_v0.1.5.html
نقل قول:
و آخرین نسخه درایور این کارت را میخواستم از دوستان
کد:http://www.nvidia.com/object/winvista_x86_169.28.html
بله عادیه...نقل قول:
در ضمن وقتی اول سیستم را روشن می کنم 2 ثانیه اول فن کارت با سرعت بالایی میچرخه بعدش به صورت عادی در می آید (این نرمال هست؟؟؟؟)
کلا 8800GT حرارت بالایی داره. در تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بیشترین دمای کارت خودتون رو بسنجید.نقل قول:
در ضمن حرارت روی سینک کارت بسیار بالاست برای این کار باید چه کرد ؟؟؟
دوستان دمای8800gt رو بازی های سنگین تا چند میرسه بعدش اگه نخوای اوور کنی فن خودش کافیه؟؟
کارت من در بازی crysis اینقدی داغ میشه که وقتی یه بار به سینک دست زدم در حد سوختن داغ بود :18:نقل قول:
خیلی حرارت بالایی داره:13: