کسی نمیدونه چه گونه من L1 را تبدیل به Space کنم واقعا کارم گیره
Printable View
کسی نمیدونه چه گونه من L1 را تبدیل به Space کنم واقعا کارم گیره
با winrar بازکن.اگه نداری دانلودش کننقل قول:
تمامه حرفام چرند بود چون ماله خودمم دوباره دیشب خراب شد:10:نقل قول:
فکر نکنم از کرک باشه احتمالا ماله یک چیز دیگس!
امین جان شما که مدیری یک دستی به این تاپیک بکش.سم فیشر عمرا بیاد اینورا شما لطف کن ارسالای اضافی رو یا بکن تو یک ارسال یا اصلا حذف کن.الان اومدم 5 صفحه رو خوندم دیدم توش 3 تا ارسال بدرد بخور هم نیست.
البته بعضیا سوال میکنن و جواب نمیگیرن برا همین هی تکرا میکنن:46:بابا اگه بلد باشیم جواب میدیم
نمیشه.من هر کاری کردم نشد.به همون q عادت میکنی:19:نقل قول:
ببخشید منظورتون از مشکل سیو چیه؟
راستی فکر کنم این شمارش اصلا خرید نداره
اینجا کسی نیست که بازییو از مشهد گرفته باشه اخه مردم هر جا میرم میگن این اصلش نیست صبر کن چیکار کنم
بچه ها بازیش خیلی قشنگ هستش
راستی امین جان مال شما هم پس خراب شد؟؟
حالا تکلیف چیه
من که 6 تا دی وی دی مختلف کرفتم چی؟
کلی ضرر کردم که
منظور از مشکل سیو
اینه که وقتی تو ادیت یه بازیکن با عکس واقعی درست میکنی و اسمشو عوض میکنی و بعد سیو میکنی
وقتی از کل بازی میایی بیرون دوباره که بری تو بازی بری تو ادیت و لود کنی اسمی که عوض کردی هستش ولی عکس واقعیی رو که ادیت کرده بودی از بین رفته و فقط یه چهره ی تمام سیاه نمایش داده میشه
ولی من رفتم تو قسمت سیوها دیدم که نمام او چهرهها اونجا ذخیره شده ولی نمیدونم چرا اونارو لود نمیکنه
منم بالاخره بازی کردم ولی اره راستی چرا نمیشه چره با عکس ساخت پاک میشه
رستی کسی جواب سوال مارو نمیدونه
اینم اضافه کن:نقل قول:
تمام جوایزت تو گالری سیو نمیشه.حتی گاهی اوقات تنظیماتت تو ستینگ هم پاک میشه!فقط سیوهاتون تو کاپها میمونه درست!
شایدم از سیستمم هست.همون جریان گرافیک!گرافیکت چیه؟تو لیسته کونامی بود یا نه؟
8500 نبود چون.یعنی خیلی از گرافیکا نبودن شاید همونا فقط این مشکل رو دارن.(لیست گرافیکایی که بازیو ساپورت میکنن تو همین تاپیک هست لطفا سرچ کن و باز نگو میشه لیستو بزاری:46:)
علی07 سوالت چی بود؟خوب من از مشهد خریدم اوضامو نمیبنی؟باز 5 دقیقه دیگه بیا همونو تکرار کن.تازه اگه سواله دیگه هم کرده باشی بدون یا کسی که بلده هنوز ندیده یا اصلا کسی بلد نیست.صبر کن دیگه
از کجا میشه بگی ما که خیلی دنبالشیم
مجلات مختلف به اين بازي نمره هايي مثل 9.2 و 92% دادن اونوقت شما ميگيد كونامي مياد از فيفا كه نمره ي پايينتري گرفته تقليد مي كنه واقعا خنده داره
در ضمن مي خواستم بدونم بازي رو اين سيستم در حالت نرمال اجرا ميشه اخه ميخوام سيستمو ارتقا بدم:
گرافيك : 256mb-geforce 7100
ram 1gb
cpu 2.4
من كم كم دارم مشكوك ميشم اخه كنترل ها مال xbox مي باشد و سبك بازي هم با دمو كه فقط براي pc منتشر شده بود فرق داره فكر كنم نسخه ي اصلي pc نباشه چون بعيده توي مدت كوتاه كل سبك باز رو تغيير بدن
منم دارم همينو ميگم ميشه لينكه اون مجلات رو بدي.نقل قول:
ممنون
دوستان،برادران،همبازیان و...
مشکلتون به لطف یکی از بچه ها که هنوز مشکل میل فعالسازی داره و نمیتونه بیاد اینجا حل شد
برای حل مشکل فورا یک جوی استیک بخرین و وصلش کنین.بازی درست شد رفت پی کارش.منم برا همین بازیم هی درست میشد هی خراب!
این مشکل برای خیلیا تو نسخه اصلی هم هست !نمیدونم برا کیا ،شاید برای همه هست.اونایی که بازیشون سالم بود هم برن دستشونو قطع کنن و امتحان کنن حتما.
بازم از این دوستمون ممنون که فعلا تو جمع ما نیستن(یوزرش همون هست:46:)
دسته وصل شه و بهد بره رو کنترلر 1.به راحتی بازی درست میشه:10:
===========
واقعا خنده داره که بگیم کونامی کارش درسته.این مشکل بزرگترین مشکل ممکن برای یک بازی هست.برای کسایی که میگن این موتور مشکل نداره!
در ضمن نمره ای که گیم اسپات میده ملاک هست بیشتر.فعلا نمره نداده اما نمرات مردمی 8.7 هست که خوبه:46:
فقط گرافیک بازی عالی شده بقیش آشغاله من ساکر6بیشتر از این قبول دارم حالم از این بازی به هم خورد.
یه چیزو یادم رفت بازی Directx10پشتیبانی نمیکنه
من هامون هستم و با همكاري amin_asterix تونستيم بفهميم مشكل چيه و الان هم با راهنمايي amin_asterix تونستم مشكلمو حل كنم و بيام تو جمعتوننقل قول:
من از همون پست اول همراه شما بودم ولي نميتونستم پست بدم
در ضمن همون طور كه امين استريكس گفت بايد يه گيم پد وصل كنين و اون رو در حالتfirst controller قرار دهيد تا مشكل حل شود (اينو تو فروم gamingaccess نوشته بود)
دوستانی که مشکل سیو دارند درست توضیح بدهند که در چه جاهایی مشکل دارند!!!!!!!
یک خبر بد برای شما دوست عزیز وتقریبا برایه همه بازی assassins creed برای pc کنسل شدنقل قول:
لابد بازي شما مشكل داشته چون من نه با كيبورد نه با دسته با هيچكدوم مشكل سيو ندارم.
victor man چه ربطي به اين تاپيك داره اصلا؟؟؟
بعدش منبعت كجاس؟
اولا که جاش اینجا نیست دوما من این خبرو در تاپیک بازی های نسل آینده گذاشتم یه نگاه بندازنقل قول:
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=81809&page=125
تو نسخه قبلي اين قدر راحت نميشد گل زد اما تو اين نسخه خيلي راحت ميشه نفوذ كرد و گل زد
يه خورده دروازه بانها هم ضعيف هستن راحت گل ميخورن
الان من نيم فصل مسترليگ هستم ميانگين تو هر بازي 3-4 تا گل ميزنم
يه خورده بازي از نظر قيافه شبيه فيفا شده:2::2::2:
شما نبايد همين طوري بگين غير از گرافيك بقيش اشغاله چون معلوم ميشه نسبت به بازي شناخت زيادي ندارين در ضمن اگه حالتون به هم ميخوره مجبور كه نيستين بازي كنيدنقل قول:
دوستاني كه فكر ميكنند بازي اسونه حتما مانيتورشون رو رو 60 هرتز بزارن تا بازي به حالت استاندارد خودش برسه(تو pes 6 كه 60 بود)
ربطی به کیبورد و دسته نداره.شما اگه جوی استیک نداشته باشی یا داشته باشی و رو controler2 قرار بدی به مشکل بر میخوری:46:(البته مطمئن نیستم برای همه باشه)نقل قول:
اما چیزی که می خواستم بگم.اگه شما دسته ندارین اصلا بازی براتون لود نمیشه اوتوماتیک:46:(از همون اول میشه فهمید.چون هر بار ازت میپرسه که تو چه سطحی می خوای بازی کنی).اگرم لود بشه تصاویری که ساختین و چیزایی که تو گالری گرفتین لود نمیشه:10:
اگر دسته رو controler 1 بزارین بازی درست میشه:46:
اگر روی controler 2یا بقیه بزارین بازم همون مشکل پیش میاد
نکته:اگر یک دسته دارین نمیتونین 2 نفری بازی کنین!چون رو دسته 2 قرار نمیشه داد!اگر هم بزارین رو 2 تیمای کلاسیک و چهره ها رو باید بیخیال شین و 2 نفره رو بچسبین:46:
پس سریعا یک دسته که بهتره 2 تایی باشه بخرین تا بازیتون درست شه:46:
لطفا راستش بگین pes2008 اون چیزی بود که انتظاذش داشتین؟
راستی یادم رفت بگم
وقتی تمارض می کنی داور صد در صد کارت می ده . دیشب وقتی داشتم با پسر عموم بازی می کردم
تا قبل از اینکه کارت بده پسر عموم باورش نمی شد که تمارض کردم
نه اصلا فكر نميكردم Konamiاينطوري بازي خراب كنهنقل قول:
دوست عزيز اگه ميدونستم اين قدر آشغال شده پولم حروم نميكردم.در ضمن وقتي ديدم بازي اين طوري شده بازي از رو هاردم پاك كردم.نقل قول:
نوشته شده توسط hamoonmotaghedi_bm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salam . man 7600gt va 1gb ram daram . geraphic ro ke 800*600 va high mizaram top ke jolo darvaze mirese tasvir milarze . rahnemayi konid. mamnon
نقل قول:
نوشته شده توسط hamoonmotaghedi_bm [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي جوري بايد اين كار رو كرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
controllpanel\display\setting\advance\monitorنقل قول:
من انتظار داشتم بازي با حفظ ساختار قبلي گرافيكش رو تا حد زيادي بالا ببره و گيم پليش رو حفظ كنهنقل قول:
اما بعد از گرفتن بازي ديدم گرافيك بهتر شده و هوش مصنوعي بازي فوق العاده بالا رفته
واقعا موقع بازي حس يه مربي رو پيدا ميكنم.تغيير تاكتيك ها فوق العاده اند.
اما حركت بازيكنها ديگه ظرافت بازي رو نداره و به قول يكي از دوستان بازيكنها شبيه اردك ميدوند.
ولي من در مجموع راضيم
منم اولش فكر كردم اشغاله اما با يه كم تحمل نظرم برگشتنقل قول:
شما هم دو ساعت از وقتتو بذار ضرر نميكني
ببخشيد تازه فهميدم بايد جواب پست ها رو با هم بدم شرمنده
راستي يه اپشن فايل اومده: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم براي ps3 هست هم pc
امكاناتشم نوشته كه ميشه به 4 لباس از ليگ انگليس ودرست شدن تمام اسامي اشاره كرد. البته خودم هنوز امتحانش نكردم.
من از موقعی که بازی گرفتم با کیبورد بازی می کردم و وقتی صورت بازیکنارو درست می کردم بعد میومدم بیرون بعد که میومدم تو بازی صورت بازیکنه سیاه می شد تا اینکه یکه از دوستان گفته بود که اگر با دسته بازی کنی حل میشه و منم این کارو کردم بد دوباره صورت بازیکنارو درست کردم و بعد امدم بیرون و وقتی رفتم داخل بازی جالب اینجاست که دیگه ازم نپورسید که بازی در چه سطحی باشه و یه چیزه جالب تر رفتم تو edit و بدونه اینکه بازی لود کنم تمام سیو هام:10: بود!!!!!!!!!
کارت عالیه پسر مشکل سویو مال من هم حل شد فقط کافیه یک دسته دسته دوم بخرین و روی کنترل یک بذارین ...عالیه نه:31:نقل قول:
مال من که یک دسته 1500 تومنی هست که من واس کراش کامپیوتر دوسال پیش خریدم...:31:
دارم میرم بخرم امیدوارم واقعا خود pes2008 باشه
lkاز شرکت سرزمین خریدم بی عیب و نقص بود
فقط زمین بازی ها مثل هم هستش
تماشاچی ها در گرافیک پاییین مئلوم نیستش
و خیلی هم زشت میدوند
راستی تمارض چه طوری می کنند و چه طوری پیرن بازیکن حریف را میکشند؟ب ا دسته
منم بازیرو گرفتم. هیج مشکلی از نظز سیوو اینا نداشت ولی........
ناامیدم کرد...
از نظر ظاهر کپی فیفا شده.اون استیله همیشگی Pes رو نداره!
من توي اين سايت ديدم لينكم اونجا هست :نقل قول:
کد:www.forum.proevolutionsiccer.ir/showthread.php?tid=137
سلام
آقا انقد بی انصافی نکنید!
اینقدا هم که میگید بد نیست
عادت میکنیم!!!!!!!!!!!!!!
من امروز رفتم نمايندگي وست گيم و پرسيدم كه بازي اورجينال اومده طرف هم سي دي اورجينال بازي نسخه ي پي سي رو نشونم داد و گفت از شنبه وارد ايران شده وما همه ي سي دي ها رو از روي اورجينال مي زنيم پس بازي اي كه الان داريد بازي ميكنيد نسخه ي پي سي است نه xbox (قابل توجه خودم ويكي از دوستان)
حالا مگه چیش بد تر از pes6که شما ها اینقدر دارین در مورد ش بد میگین
همه ي اين حرفا به خاطر تغيير سبك بازي و عادت نكردن به اين سبكه مطمعنم دو ماه بازي كنيد محاله ازش دل بكنيد ولي قبول دارم با اون چيزي كه قبل از پخش بازي گفته ميشد خيلي تفاوت داره اما بازم يه سر و گردن از فيفا بالاترهنقل قول:
نقل قول:
من خودم از طرفدار های Konami هستم (football 99) و این بازیرو تا وقتی که سری بعدش بیاد بازی میکنم چون طرفدارشم:10:
ولی خودمو نمیتونم گول بزنم.......:41:
اما اگه صد درجه بدتر از فیفا باشه به خودم اجازه ی بازی با فیفا رو نمیدم.
pes2009حتما بهتره ولی خوب اینم هرچی باشه از fifa07&fifa08که بهتره نه