انجمن متفرقه كي فعال ميشه ! ؟
راستي وقتي ميري تو تنضيمات اونجا كه نوشته هيچ اشتراكي نيست اون چيه ؟ !
Printable View
انجمن متفرقه كي فعال ميشه ! ؟
راستي وقتي ميري تو تنضيمات اونجا كه نوشته هيچ اشتراكي نيست اون چيه ؟ !
با تشکر از زحمات شما بنده تازه واردم و میخواستم یک وب سایت (وبلاگ) ایجاد کنم .
آقا چرا مدتيه تصوير امضام نمايش داده نميشه . خواستم يه تصوير ديگه جاش بزارم اما نشد . (از سايت pictiger.com )
لطفا" راهنمايي بفرماييد . با تشكر
سلام
من هنوز اینجا کمی سر درگمم قدیمی ها کمک کنن تا ما هم آشنا بشیم
من دیروز عضو شدم و میخوام توی قسمت ادبی فعال باشم
ممنون از مدیریت
آقا چرا مدتيه تصوير امضام نمايش داده نميشه . خواستم يه تصوير ديگه جاش بزارم اما نشد . (از سايت pictiger.com )
تصوير امضاء قبليم رو توي Tinypic لود كرده بودم . ببينيدعكس جديد رو به آدرس زير توي باكس مربوطه وارد ميكنم
كسي ميدنه اين پيغام خطا معنيش چيه :
Warning: getimagesize([ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]: failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in [path]/profile.php(2246) : eval()'d code on line 70کد:http://forum.p30world.com/
هر بار عكسي رو واسه امضاء ميزارم اين پيغام در بالاي صفحه به مايش در مياد .
كجاييد كسي اينجا نيست ؟
یک سوال : در این دوره آزمایشی باید منتظر تایید یک پست توسط مدیریت شد و بعد در تاپیک دیگر پست داد؟
من کمتر از 5 دقیقه هفت هشت پست در تاپیک های مختلف دادم ولی حالا فقط همان اولی وارد فروم شده است.
دستتون درد نکنه
نه مثل اینکه چند ساعت بعد بقیه هم اومدند.نقل قول:
سلام
چطوري ميشه در اين انجمن از حروف بزرگ انگليسي استفاده كرد؟
تقريبا انجمن برعكس عمل ميكنهنقل قول:
يعني اگه شما در يه پست هم حرف كوچيك داريد و هم بزرگ
فروم بزرگ ها رو كوچيك ميكنه و كوچيكها رو بزرگ
اما يه شرط مهم براي بزرگ نوشته شدن اينه كه بايد در پستتون از حروف كوچيك و بزرگ با هم استفاده كنيد تا حالت بالا پيش بياد
اميدوارم تونسته باشم مفهوم رو منتقل كنم
اول اينكه بايد بگم عجب تاپيك سردو بيروحي داره اينجا!!نقل قول:
واينكه بعد از سه روز يكي مثل شما پيدا شد و جواب سوال من رو داد.
متاسفانه قسمت سوالات و مشكلات كاربران هيچ مديري نداره تا به سوالات كاربران جواب بده و ادمين ها هم كه به اين قسمت توجهي ندارن (مثلا من سه روز پيش اين سوال ساده رو كردم و تازه الان شما جواب من رو داديد)
به هر حال چون اين قسمت دكمه تشكر نداره و به گفته ادمينهاي سايت پستهاي بيهوده و غير مفيد ، امكان تشكر نداره و شمارش پست هم انجام نميشه (وشايد به خاطرهمين هم به اين قسمت سر نميزنند و به سوالات و مشكلات كاربرها رسيدگي نميشه) ، من از شما دوست عزيز تشكر ميكنم كه به سوال من جواب داديد .
من مفهوم جواب شما رو گرفتم. ولي در هر صورت بدين شكل نميشه تماما از حروف بزرگ انگليسي استفاده كرد و اين كه شما ميگيد در پستم هم از حروف كوچك و هم از حروف بزرگ انگليسي استفاده كنم ، اين باعث ميشه كه متن زياد جالب وزيبا نباشه.
به هر حال اين هم يك مشكليست در اين انجمن و اميدوارم ادمينهاي سايت در جهت رفع ان برايند.
من در گروه شمالیها عضو شدم و یه گفتگو ایجاد کردم اشتباهی چه طور پاکش کنم؟
دوست عزیز پاک نمیتونی کنی ولی ویرایش میشـــه کرد :5:نقل قول:
پس میتونی بری گفتگو رو ویرایش کنی :46:
موفق باشید!:40:
دوستان و مدیران، ممکنه بگیند دوره آزمایشی عضویت دقیقا چند روز طول میکشه ؟ خیلی از کاربرا با 20 تا پست
تموم شده براشون ولی من پنجاه و خورده ای دارم و از دوشنبه هم تا حالا دارم فعالیت میکنم. فقط بحث پست مفید و
غیر مفید نکنید که به اون ربطی نداره. فکر میکنم اونها با اینکه کمتر پست دادند زودتر عضو شدند. میخوام بدونم جند روز طول میکشه. ممنون
ویرایش : بعد از دقیقا 5 روز دوره آزمایشیم تموم شد.
سلامنقل قول:
به هر حال چون اين قسمت دكمه تشكر نداره و به گفته ادمينهاي سايت پستهاي بيهوده و غير مفيد ، امكان تشكر نداره و شمارش پست هم انجام نميشه (وشايد به خاطرهمين هم به اين قسمت سر نميزنند و به سوالات و مشكلات كاربرها رسيدگي نميشه)
فقط عرض کنم که نبودن شمارش پست در این انجمن باعث میشه که بعد از یک سوال با کوهی از جواب های بی سر و ته مواجه نشید. ( فقط برای بالا رفتن تعداد پستها ) اینجا انجمنه و قرار هم نیست که مدیر و ادمین دوره بیوفتن به سوال ها جواب بدن. من میپرسم شما جواب میدی. شما میپرسی من جواب میدم.
سلامنقل قول:
دوست گرامي بنده هم نگفتم كه اينجا همه مديران وادمين ها كار و زندگيشون رو ول كنن و بچسبن به اين تاپيك!
منظور من اين بود كه اين قسمت از انجمن هم ميتونه يك مدير داشته باشه تا به سوالات و مشكلات كاربران پاسخ بده و كاربر سايت با انبوهي از سوالات مواجه نشه كه بي پاسخ بمونه . به هر حال اينجا شايد يكي از مهمترين قسمتهاي انجمن باشه و كاربرها هم وقتي عضو ميشن ، سوالات متعددي در ذهنشون هست.
اينكه ميگيد تعداد پستها زياد ميشه و براي همين هم شمارش پستها خاموش هست، اين باعث ميشه كه مثلا سوالي كه من پرسيدم رو بعد از 3 روز تازه يك نفر مياد جواب ميده. شايد خيلي از كاربرها باشن و جواب هاي بهتري هم داشته باشن ولي به دليل برخي از مسائل رغبت نميكنن حتي بيان اينجا نظر بدن!
مگه روزی چند تا سوال میشه که حالا مدیرا دوره بیفتن ؟نقل قول:
اینجا انجمنه و قرار هم نیست که مدیر و ادمین دوره بیوفتن به سوال ها جواب بدن
روزی بیشتر از 2 سوال که پرسیده نمیشه
سلام من تازه اومدم می خواستم بدونم کسی می تونه 1برنامه درمورد حل n معادله ی n مجهولی به من بده
خيلي بيشتر از 2 تا سوالهنقل قول:
اكثرا هم تكراري هستند
در تاپيكتون پاسختون داده شدنقل قول:
سلام
بعضي ها چكار ميكنن تو مشخصات پستشون چيزاي اضافي هست غير از پست.محل سكونت.تاريخ عضويت.
عزیزان یه سوالی ؟ چرا من میخوام برای امضا یا آواتارم عکس gif بزارم نمیتونم ؟ ولی بعضی ها عکس انیمیشن میزارن ؟؟
ممنون میشم زود جواب بدید
سلام.
چه جوری میشه یه لینک رو در یک کلمه قرار داد که بشه روش کلیک کرد و رفت به صفحه ی مورد نظر .....
میخوام یه لینک در امضام قرار بدم ، دیدم بعضیا کردم ، ولی نفهمیدم چه جوری !!!!
دوست عزیز اون بعضیا رو که دیدی یا همکار بودن یا مدیر انجمن .نقل قول:
واسه کاربرهای عادی و فعال این امکان وجود نداره . :13:
اولا میشــد بزاری تازگی اینجوری شده که دیگه عکس gif نمیتونی برا آوتار بزاری :41:نقل قول:
اونایی هم که گذاشتن از قبل بـــوده:40:
با زیاد نوشتن محل سکونت بیشتر از هشت حروف و بعدش اسمشون یا ماه تولدشون مینویسن که زیر محل سکونت قرار میگیره:11:نقل قول:
برا کاربرای عادی نمیشـــه :41:نقل قول:
HTML کد خاموش مي باشد
موفق باشید!:40:
سلام
اخطارها پاک نمیشن؟
چجور میشه کاربر فعال یا همکار انجمن شد . آخه من دیدم یکی با 140 تا پست کاربر فعال بود /
اگر پست مفیدی بدی کاربر فعال بخش مربوطه می کنن.نقل قول:
چجور میشه کاربر فعال یا همکار انجمن شد . آخه من دیدم یکی با 140 تا پست کاربر فعال بود /
اگر خیلی پست مفید بدی میشی همکار.
یکی جواب بده!نقل قول:
سلام
اخطارها پاک نمیشن؟
اخطار چیه دیگه
پاک میشننقل قول:
اخطارا تاریخ انقضا دارن و بعد از اون پاک میشن
برای همکار شدن علاوه بر این باید قدرت مدیریت و هدایت اون انجمن رو هم داشته باشه ...نقل قول:
گر پست مفیدی بدی کاربر فعال بخش مربوطه می کنن.
اگر خیلی پست مفید بدی میشی همکار.
فکرها و ایده های نو بده و خلاق باشه ...
چرا امضا ها فقط برا پست های جدید نشون داده میشند؟ من میخوام برا تموم پست های قبلی هم امضام باشه.
امید جان چون برای پست های قبلی که دادی این گزینه تیکش رو برداشتی :20:نقل قول:
این تیک رو فعال کن زیر موقع پست دادنت تا امضات نمایش داده بشـــه:11:
اختيارات اضافي
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نام كاربري رو چطور بايد عوض كنم مرسي
تو پست بعد جواب دادم.نقل قول:
باید یک یوزر جدید بزنی . اونو نمیشه عوض کرد.
درود
آقا من 6-7 پسته که دارم میدم ولی تعداد پست ها رو همون 345 خوابیده . من باید به کی بگم ؟
تو کجا پست دادی؟ دقت کن پست های بعضی تالار ها شمارش نمیشه .نقل قول:
آقا من 6-7 پسته که دارم میدم ولی تعداد پست ها رو همون 345 خوابیده . من باید به کی بگم ؟
من آخرین پست های تو را که دیدم تو این تاپیک پست دادی که شمارش نمیشه پستاش :
اس ام اس sms و موضوعات مرتبط با آن! [ شمارش پست ها : خاموش ]نقل قول:
پیام های زندگی برای بهتر بودن...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=296095
سلام من امروز عضو شدم و خوشحال میشم که خیلی بیشتر با این انجمن آشنا بشم سعی می کنم تمام مطالبتان را مطالعه کنم. ممنونم