بهترین شایعه به نظر من برای leyth است.
چونکه خودمم باورش کردم....
Printable View
بهترین شایعه به نظر من برای leyth است.
چونکه خودمم باورش کردم....
حیف شد!نقل قول:
کاش نمی گفتم... :27::27:
اگر نقل قول نمی کردید اون پست رو ادیت می کردم...:27::27:
http://www.japannewsreview.comنقل قول:
منبع یک مشکل داره. و اون هم اینه که انگلیسیه!
یک سایت مرجع و معروف به زبان ژاپنی معرفی کنید میشه نور علی نور...
چرا همون موقع ها که اعلام کردم توی همون آدرسی که معرفی کردید گذاشتم:
فقط لو ندید...:8: :46:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=81809&page=361
نقل قول:
شایعه باید قابل باور باشه. وگرنه نمی گیره. تازه هرچی گنده تر باور پذیر تر!!
نکته: تمام شخصیت ها واقعی هستند. اسامی همه درست اند. شرکت هم وجود داره و تخصصش هم در زمینه ی رؤیاست!
حتی قسمتی از نقل قول ها هم واقعی هستند! از منابع خبری در آوردم که کمک بیشتری به شایعه میکنه. (اون قسمتهای علمی و ...)
در ضمن آخرش نوشتم:
""گفتنیست ناكاماتسو این مخترع نابغه که تا به حال 6000 اختراع ثبت نموده است، چندی پیش طرح ساخت مداد سخنگو و خودکار خواننده را ریخته بود که هر دو با شکست مواجه شدند.""
این یه ندا بود برای خنده دار شدن این شایعه. :46:
فقط اگر در جایی گذاشتید، لینکش رو به من هم بدید تا در شادی هم سهیم باشیم!!! :31::31:
از تمامی دوستان هم به خاطر توجهشون ممنون و متشکر :11::11:
برا همین گفتم اگه چینی باشه خیلی خوبه ولی منبعش رو ژاپنی کنی بهترهنقل قول:
منبع یک مشکل داره. و اون هم اینه که انگلیسیه!کد:http://www.japannewsreview.com
یک سایت مرجع و معروف به زبان ژاپنی معرفی کنید میشه نور علی نور...
چرا همون موقع ها که اعلام کردم توی همون آدرسی که معرفی کردید گذاشتم:
کد:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=81809&page=361
فقط لو ندید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم این بود که تاپیک جداگانه تو خبرهای it بزنی...
اینم خیلی بامزست...نقل قول:
""گفتنیست ناكاماتسو این مخترع نابغه که تا به حال 6000 اختراع ثبت نموده است، چندی پیش طرح ساخت مداد سخنگو و خودکار خواننده را ریخته بود که هر دو با شکست مواجه شدند.""
میگم اگه خواستی این خبر رو براش یه تاپیک جداگانه بزنی بگو تا پستامونو ویرایش کنیم...
فکر نکنم لازم باشه تو خبر های it بزنم...
حال و حوصله اخطار ندارم.
نظر شما چیه؟
چون اونجا محل خبره نه شایعه!
بچه ها و مدیران هم فکر میکنن من شایعه سازم و دورغ گو. مشکللات زیادی پیش میاد...
ولی اگر اینجا باشه، خوب اسم تاپیک گویای همه چی هست.
در ضمن اگه یه همچین تاپیکی بسازم، بعد از کلی بحث در مورد این قضیه توی اون تاپیک آخرش چی میشه؟
باید بگم: الکی بود برا سرکار گذاشتن شما بود؟ :41:
بهتره همین جا بمونه. :13:
اگر خواستید بخندید:
بهترین راه اینه که یه جوری به سایتها یا خبر گذاری ها یا حتی مجله ها بدیم. از طریق ایمیل یا غیره. ولی با ذکر یک منبع کاملا ژاپنی. خیلی راحت میشه منبع رو ژاپنی معرفی کنیم ولی لینک یک سایت چینی بدیم! فکر نکنم کسی بفهمه!
اگر خبر گذاری های بزرگ ایران مترجم ژاپنی یا چینی نداشته باشن که خیلی خوبه.
پس فردا یه مجله ی بازی ایرانی رو میخریم که توش اینو نوشته! آی می خندیم آی می خندیم!
راست میگی ...ممکنه اخطار بگیری...نقل قول:
فکر نکنم لازم باشه تو خبر های it بزنم...
حال و حوصله اخطار ندارم.
نظر شما چیه؟
چون اونجا محل خبره نه شایعه!
بچه ها و مدیران هم فکر میکنن من شایعه سازم و دورغ گو. مشکللات زیادی پیش میاد...
ولی اگر اینجا باشه، خوب اسم تاپیک گویای همه چی هست.
در ضمن اگه یه همچین تاپیکی بسازم، بعد از کلی بحث در مورد این قضیه توی اون تاپیک آخرش چی میشه؟
باید بگم: الکی بود برا سرکار گذاشتن شما بود؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره همین جا بمونه. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر خواستید بخندید:
بهترین راه اینه که یه جوری به سایتها یا خبر گذاری ها یا حتی مجله ها بدیم. از طریق ایمیل یا غیره. ولی با ذکر یک منبع کاملا ژاپنی. خیلی راحت میشه منبع رو ژاپنی معرفی کنیم ولی لینک یک سایت چینی بدیم! فکر نکنم کسی بفهمه!
اگر خبر گذاری های بزرگ ایران مترجم ژاپنی یا چینی نداشته باشن که خیلی خوبه.
پس فردا یه مجله ی بازی ایرانی رو میخریم که توش اینو نوشته! آی می خندیم آی می خندیم!
ولی فکر نکنم دیگه انقدر شایعت پراکنده شه که تو روزنامه ها چاپ بشه
راست میگی ... دیگه اون پاراگراف آخریم زیادی بود!
ولی یک چیز: حماقت بعضی از مدیران مسؤول نشریه های اینترنتی رو دست کم نگیر.
شاید اگه گسترش داده شده ی این شایعه رو براشون بفرستم، به اسم خودشون به عنوان یک خبر جنجال بر انگیز بزنن تو سایت.
حتی بدون اینکه به منبع سر بزنن! شاید!!
اره کلی می خندیم.
شما این را بفرست به یکی از مجلات نیمه حرفه ای تا اونا چاپ کنن.
بعد کلی بهشون می خندیم........
آی می خندیم........
آی می خندیم........
آی می خندیم........
آی می خندیم........
یه شایعه دیگه : EA , Ubsoft اعلام کردند ، بهترین بازار بازی های این دو شرکت در سال 2009 در ایران است . آنها اعلام رضایت کامل از قانون کپی رایت در ایران کردن و گفتند که در ایران حتی یک محصول غیر اصل از این شرکت در بازار ایران وجود ندارد !
برخی از سایت ها خبری عجیب را منتشر کردند ، اینکه ea قصد دارد شعبه خاورمیانه ea را در ایران تاسیس کند و از 500 متخصص خارجی و 20 متخصص ایرانی برای شروع کار استفاده کند و بازی های ea را با قیمتی مخصوص این منطقه و پشتیبانی کامل ارائه کند . هدف از این کار وجود استعدادهای فراوان در ایران و خاورمیانه و جلوگیری از نقض قانون کپی رایت و نیز نشان دادن حسن نیت آمریکا در قبال ایران اعلام شده است .
آیا دوستان اطلاعاتی در این باره دارند ؟
یه خبر بسیار جالب از دنیای بازی ها
در شماره جدید بازی ارباب حلقه ها که قراره بازی کننده ها رو به 2000 سال پس از جنگ حلقه ببرد شخصیتی وجود دارد با نام Anarion که از نوادگان آراگورن و پادشاه گاندور است و از قضا طرح چهره ای که برایش در نظر گرفته اند شباهت بسیار زیادی به محمدرضا گلزار داره.
اگر بخواهید ببینید می تونید به سایت زیر یه سری بزنید
از این که درخواست 48 میلیون دلاری microsoft جهت فروختن سهامم بهش رد کردم بسیار خرسندم. (yahoo
ubisoft اعلام کرد که از این به بعد این کارخانه دیگر برای pc و کنسول ها بازی منتشر نمیکند و تمام تمرکز این کارخانه بر روی موبایل و ماشین حساب است
شرکت CRYTEK طی قراردادی 800 میلیارد دلاری خواستار استفاده از موتور بازی سازی شرکت سمیع رایان پرداز(سازنده ی رانندگی در تهران)برای ساخت بازی کرایسیس3 شد
---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:46 PM ----------
شرکت فوق معروف استریپتوکوکوس نومونیا تا کنون 8 تریلیارد نسخه از بازی جدیدش نژاد برتر را فقط در ایالات متحده و فقط برای کنسول XBOX 720 پیش فروش کرده است
عجب تاپیک خفنی داشتیمو خبر نداشتیم :18::31::27:
نقل قول:
دارم از خنده میمیرم:16::16::16::16::16:
god of war نسخه ی بعدیش در 9 اکتبر 2012 برای xbox360 میاد!با کینکت هم میشه بازی کرد!
بازی Pes اعلام کرد که بر روی کاور بعدی بازی pes از زرافه در حال شوت استفاده می کند:27:
:31: امکان ندارهنقل قول:
اینا شایعه های مسخرن.هنوز دارم می خندم:31:نقل قول:
من هفته ی پیش رفته بودم آمریکا
باورتون نمیشه توی فروشگاه بازی یه قسمت داشت مخصوص بازی های ایرانی همشون توش بود و کلی هم نمره های 10 سایت های مختلف بود
--------------------------------
به گفته ی یکی از مقامات کشور از هفته ی آتی قانون کپی رایت عملی میشود و با متخلفان بر خورد میشود.
-----------------------
نسخه ی بعدی "رانندگی در تهران" با پشتیبانی از تکنولوژی های DX11-PhysX-3d Vision در حال ساخت است.گفته شده در 14 مهر ماه 1390 عرضه میشود
شرکتSNOWAکنسول جدید بازی خود را با نام جام جهان نما منتشر کرد
اینم از مشخصات این کنسول بازی:
CPU:IBM 52 CORES 52X100MB CATCHE 120 THEARDS
RAM:800GB UP TO 1200GB
VGA:AYI HOLLYWOOD 2 GPU(HD 6990)2TERABYTE SHARED TO 1.5 TERABYTE
گفتنی است تاکنون 800 تریلیارد کنسول در ایالات متحده انگلستان فرانسه روسیه ایتالیا اسپانیا و... پیش فروش شده است
برای پیش فروش به سایت زیر بروید
کد:WWW.SNOWACONSOLE.IR
ایران داره یه بازی میسازه که با CoD: Modern Warfare 3 رقابت کنه و نام این بازی (ندای شهادت ) هست و قراره فقط واسه ps3 X360 PC ساخته بشه...
---------- Post added at 08:22 AM ---------- Previous post was at 08:19 AM ----------
--------------------------------------------------------------------------------
«خبر فوری« «خبر فوری« «خبر فوری«
بر اساس وضع اقتصادی آمریکا تمام شرکتهای بازی ساز آمریکایی سهام خود را به ایران واگذار کردند..
من یه خبر های از شرکت Rockstar شنیدم . گفتن برای مجاز شدن این گیم تو ایران می خواد یه نسخه جدید از گیم GTAV بده بیرون که داخل شهرش گشت مامور ها و خواهران انتظامی سر چهار راه ها ایستادن و با بد حجابی و عراضل اوباش مبارزه می کنند
جدیدترین خبر از GTAVشما در روز های جمعه باید در نماز جمعه شرکت کنید اگر خوب نماز بخوانید امکان امام جمعه شدن وجود دارد
ساخت بازی Assassin's Creed متوقف شد.گفته شده دلیل آن عدم امکان رقابت آن با بازی های ایرانی و در نتیجه کم فروش شدن ان و ورشکست شدن ubisoft خواهد شد
بالاخره بعد از سال ها تلاش بی وقفه و پیگیری کونامی و الکترونیک ارتز توانسند مجوز استفاده از صدای جواد خیابانی را در پس و فیفا بگیرند
بگفته انها تا 8 سال از صدای جواد خیابانی در پس و فیفا استفاده میشود
آنها سکوت و آرامش خیابانی در موقعیت های حساس را ویژگی او شمردند در حالی که بقیه گزارشگرها فریاد میزنند..
:31:
Gta vرو به اتمام بود که با وارد شدن بازی های ایرانی به بازار آمریکا کم اورد!!!
-------------------------------------------------------------
-
-
-
همچنین هیتمن جدید دیگر ساخته نمی شود به چند دلیل
1-مونداشتن پلیر!
2-داشتن لباسی یک نواخت که =است با این که جناب هیتمن حموم نمی روند و این آموزش خوبی نیست
این ها را esra&esrbتایید کرده اند
در پی اعتراض شرکت تبیان در خصوص مشخصات فنی ضعیفps3 x360 شرکت سونی و ماکروسافت قول دادند
که کنسولی عرضه کند که توانایی رندر کردن بازی ها ی قوی این شرکت همچون
والفجر 8 نجات بندر وکوهنوردرا داشته باشد
شایعه : گرافیک بازیهای جدید بیشتر خواهد شد ! :31:
شرکت طراح رایانه پارس بازی نجات بندر2بزودی روانه ی بازار میکند این بازی که 100%آن بدست محققین ایرانی ساخته شده از pixel shader5 وdirectx 11 پشتیبانی میکند!
شرکت طراح رایانه پارس اعلام کرد به دلیل گرافیک بالا هنوز هیچ گرافیکی از دو شرکت nvidia&ati عرضه نشده که این بازی را به طور کامل پشتیبانی کند به همین دلیل ما در تلاش ساخت گرافیک با مشخصات این بازی میباشیم!!!!!
این بازی هنوز نیامده از سایت های مختلف نمره های زیر را گرفته است:
game spot10 from10
ign uk:10 from 10
pc magazane5 from 5
مشخصات اجرای بازی از سوی شرکت سازنده:
CPU:INTEL CORE I7 2600K OR PHENOM IIX6 1100T
VGA:HD 6990 RADEON OR GTX 580 GEFORCE
RAM:8GB ON 7 &16GB FOR8
HDD:1TERABYTE FREE SPACE
Notes:
* Please note that attempting to play the game using video
hardware that isn’t listed above may result in reduced
performance, graphical issues or cause the game to not
run at all.
* The NVIDIA GeForce 200-30-400-560-560TI-570 series is unsupported.
THE RADEON HD-4000-5000-6850-6870-6950-6970 SERIES IS UNSUPPORTED
طی این خبر متاسفانه به خاطر گرافیک بالای این بازی این بازی بسیار جذاب بر رویPS3-X360 عرضه نمی شود!!ل
اینفینیتی وارد اعلام کرد تاریخ عرضه مدرن وارفیر 3 رو به تاخیر میندازه. علت اینکار اضافه کردن میرمهنا به بازی و کم کردن نقش کاپیتان پرایس در بازی به خاطر کهولت سن است.
دیگه تموم شد
در حال آخرای ساخت یک بازی RPG هستم
به اسم ما "WE STAY"
بازی OPEN WORLD و حاوی 1835 BLUE RAY هستش
بازی داستانی نداره چون خود شما داستان بازی رو خلق میکنید
هوش مصنوعی شخصیت ها بی نهایت بالاست و جالب اینجاست که بازی در کل کره زمین اتفاق میافتد
اما مثلث برمودا توش وجود نداره چون تاحالا من داخل مثلث برمودارو ندیدم
هنوز حد اقل سیستم مورد نیاز اعلام نشده
ولی به علت هوش مصنوعی بالا فکر کنم به 16GB رم DDR 5 احتیج باشه
بازی قابلیت مولتی پلیر رو داره
و اگه بازی رو آپدیت کنید هر تغییری که تو دنیا بیافته تو بازی اعمال میشه(در مورد قیافه افراد مطمآن نیستم)
بازی تحت هیچ شرایطی قابل کرک نیسن و با آنالیز کردن مغز شما وارد بازی میشه
از باگ های این قسمت میشه به این اشاره کرد که موقع آنالیز به مدت نیم ساعت شما به هیچ چیز نباید فکر کنید
در آخر هم اگه تقاضا ها زیاد باشه سیاره ها وکهکشان های دیگرو هم میسازم
که با ارائه پچ کامل میشه
به گزارش foxnews! کنسولی در راه هست که قدرتش مافوق طبیعیست که به گفته سازندگان در هر ثانیه قادر به پردازش 50 بازی حجم بالاست!.. این کنسول نامش الکندکاری ( Alcandacari) که پردازنده اصلی این کنسول را شرکت مهندسی در کابل ساخته است .مالک این شرکت ادعا میکند که این کنسول میتوانید بازیهایی از قبیل . کشتن با بیل2 - عصر کنده کاری5! جیمی را با پتک بکش. را با 60 فریم اجرا کنید! و همچنین اعلام شده نسخه جدید پ س حاوی تیم و باشگاه کابل یونایتد هست که در نوع خود کم نظیر است !!!
همچنین گفته شده تیم باشگاه فراری برنامه هایی بلند مدت برای اسپانسرینگ این کنسول دارد...:31:
چند خبر بسیار داغ..
1.gta v قراره به زبان فارسی منتشر بشه و تمام بانوان در آن از حجاب کامل بر خوردار باشند ...برادران ریش داشته باشند رو ...وبرای حمل اسله باید مجوز بگیرید!!!!!واگه با سرعت زیاد رانندگی کنید باید اعمال قانون بشید...اگه تو بازی شراب بخورید 20 ضربه شلاق می خورید!!!!!!!!!!!!!!!
2.شرکت ماکروسافت امتیاز فروش Xbox560 رو به شرکت گلدیس بهرانیان وا گزار کرد ...
سس
شرکت Rockstar اعلام کرد برای جلب رضایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای دادن مجوز به بازی GTA IV تغییرات اساسی در بازی خود خواهد داد و تمام نسخه های فروخته شده را جمع آوری خواهد کرد.
.................................................. ............................................
نظر سنجی در مورد انتخاب اسم بهترین بازی سال
شرکت طراح رایانه ی پارس که بهترین بازی دو سال گذشته (نجات بندر)رو تو کارنامه ی خودش داره حالا میخوادبین دو اسم
نجات بندر2 ونژاد برتریکی رو انتخاب کنه لطفا شمام برین و نظرتونو بدین
کد:www.TARRAHRAYANEHPARS.IR\NEJATBANDAR2ORNEJHADBARTAR?INDEX.PHP
شایعه شده قاتل بروسلی رو پیدا کردن که مامورها متوجه شدن قاتل تو تیکن بوده !:20:
شایعه شده شرکت کنامی تو سال 2012 آخرین نسخه ی پس رو میده بیرون یعنی pes 2013
میخواد همزمان با اتمام دنیا پس رو هم تموم کنه....
بازی gta میخواد تا نسخه ی 200 یا 300 ادامه داشته باشه
ایرانی ها میخوان یه شرکت فوتبال ساز درست کنن مثل فیفا و کنامی
و رقابت شدیدی با این دوتا شروع میشه
البته فکر کنم تا حالا اون 200 300 نسخه ی gta تو ایران اومده
چون حالا باید برای خرید یه gta سالم باید خیلی دنبال باسید
gta5 farsi
gta7 farsi
gta with pacth multi persia
gta تجارت مرگ10!
باید برای خرید نسخه ی دست نخورده دنبالgta120 غیر فارسی باشین!!!!!!!!!!!!!!!!!!سش
از فردا قانون کپی رایت رسانه ای اجرا خواهد شد..اسم این طرح خودکفاییست که طراحان پرتلاش ما بدون نیاز به علم و تجربه کشورهای دیگر بازی میسازند و قانون رایتو کپی را اجرایی میکند و تنها شرکت THQ از این طرح خوشش نیومد.. این طرح با حضور آیت.. برگزار خواهد شد که ایشان برای شروع طرح باید یه دور با کینکت بازی just dance رو به صورت لایو شو اجرا نمایند... این برنامه به صورت زنده از سایت IGN پخش خواهد شد!:27:
خبر فوری خبر فوری
max payne3 کنسل شد
شرکت راکستار سازنده ی مکس پین 3 ساعاتی پیش خبر از کنسل شدن نسخه ی 3 داد
رییس این بخش ضمن عذر خواهی از سازندگانMAX PYNE3&MAX PAYNE4 CROSSFIRE قصد دارد ابتدا این بازی ها را تجزیه تحلیل کرده و داستان را از دل آن استخراج کند تا مکس پین 5 را بعد از اتفافات نسخه ی 4 که بدست محققین ایرانی مکس پین را طاس کرده بودند پیگیری کنند آنها از کرم موکار دکتر فریدی برای این کار استفاده کردند رییس این بخش همچنین خاطر نشان کرد پس از ساختن نسخه ی 5 بدلیل تشکر از سازندگان بازی 4 99 درصد از فروشش را به سازندگان نسخه ی 4 می دهند
سش
rock star و ea ادغام شدند این خبر دیروز توی اینترنت پخش شد و شرکت جدید ea star اعلام کرد شخصیت gta جدید خود به نام vi کسی نیست جز کریس رونالدو !!!!!!
:31:نقل قول:
این که چیزی نیست! قراره این gta با فیفا وچند تا بازی دیگه مخلوط شه یه ابر بازی بهوجود بیاد مثل بازیای سگا مثلا 6 لبه بشه!:31: