سلام دیجی جان و دوسنان آپگریدی
خواستم ببینم پروذیوست کدی هست واسه ان 73 موزیک ادیشن
که زبان فارسی رو بهش اضافه کنه (نسخه ی اروپاست گوشی)؟
ممنون
Printable View
سلام دیجی جان و دوسنان آپگریدی
خواستم ببینم پروذیوست کدی هست واسه ان 73 موزیک ادیشن
که زبان فارسی رو بهش اضافه کنه (نسخه ی اروپاست گوشی)؟
ممنون
ايول دمت گرمنقل قول:
درسته همون كاره...قبلا هم توضيح دادمنقل قول:
كابلشو ميكندي و دوباره ميزدي...طبق خود ارور...از اين ارورا زياد ميده...دوباره سعي كننقل قول:
علي جون فارسي ساپورت نميكنه...عربيش هست ...تو همين تاپيك يه سرچ بزننقل قول:
سلام
ببخشيد من يه مشكلي داشتم اونم اينكه پسورد گوشيمو فراموش كردم حالا نميتونم اونو ريست كنم گوشيمم نوكيا5300 است لطفا راهمنمايي كنيد .
سلام.نقل قول:
شماره سریال گوشیتو اینجا بزن Lock Code گوشیتو بگیر:
کد:http://nfader.z-host.ru/
سلام دوست عزيزنقل قول:
من قبلا هم اين روشي كه شما گفته بوديد امتحان كردم ولي متاسفانه وقتي كد و وارد ميكنم خطا ميده لطفا اگه بلديد به يه روش ديگه منو راهنمايي كنيد .
خيلي ممنون:40:
يه روش هم هست با نرم افزار nss دارم تستش ميكنم...امروز فردا خبرت ميكنم...ولي جاي اين سوال تو اين تاپيك نيستنقل قول:
می بخشید من گوشیم رو آپدیت کردم و فارسی دیگه نداره حالا پروداکت گوشی رو عوض کردم تا دوباره آپدیت کنم نمیشه چکار کنم تا دوباره بتونم فارسیش کنم
Dj جان از کدوم سایت باید بفهمم ورژن جدید آپدیدت برای گوشی اومده یا نه؟
ممونم ازت
گوشيت چيه دوست عزيز؟نقل قول:
صفحه اول تاپيك رو نگاه كن...اما معمولا تو فروم نوكيا يه بحثهايي راجع به فيرم ور جديدتر ميشهنقل قول:
6120 nokia ...نقل قول:
ممنونم ازت به خاطر راهنمایی درسته من صفحه اول تاپیک رو دیدم ولی چون سایت نوکیا کد گوشی من رو قبول نمیکنه به خاطر این ازت پرسیدم که راه دیگه ایی هم وجود داره به جز سایت یا نه بازم ازت ممنونم به خاطر جواب دادن های سر موقع
ورژن جديدي كه اپديت كردي براي اروپاس...اين كد براي خاورميانس با اين اپديت كن...0547929نقل قول:
باشه ببينم راه ديگه اي هست خبرت ميكنمنقل قول:
سلام
اقا دی جی میتونی ببینی واسه 9500 اپدیت جدید هست یا نه من گوشیم رو 6 سال پیش خریدم تا حالا یکبار هم فلش یا اپ نکردم
تو سایت نوکیا هم وقتی پروداکت کد رو وارد میکنم میگه اپدیت جدیدی وجود نداره
پرداکت کد:0516734
ورژن: v04.51
مرسی
باشه خبرت ميكنمنقل قول:
آقا من میخوام بدونم که آیا بجای اپدیت اگه برم گوشیم رو با آخرین ورژن فلش کنم بهتره ؟
هيچ فرقي نداره دوست عزيز...نقل قول:
سلام. گوشی من n95 8gb هستس. میخوام اپ دیت کنم .الان زبانش عربیه. میخواستم ببینم اگه اپ دیت کنم زبان فارسی هم اضافه میشه؟ کلمه های پ گ ... میخوام اینا اضافه بشن. ورزن گوشی هم 10.0.021 هست. مرسی بابت راهنمایی تون پیشاپیش
اگه ورژن جديد براي خاورميانه هم باشه مشكلي نداره...فارسي هم اضافه ميشه..فكر كنم چند وقت پيش تو انجمن لينكش بود..يه سرچ بزن...اگه پيدا نكردي بگو راهنماييت كنمنقل قول:
بازم سلام. من الان توی کافی نت هستم میخوام اپ دیت کنم .امیدوارم مشکلی پیش نیاد و فارسی هم اضافه بشه
برنامه رو دانلود کردم ولی وقتی واسه اپدیت میگرده هیچی پیدا نمیکنه و ارور میده. مطمین هم هستم که گوشیم اپگرید نیست
سلام ملت من حسابی ترسیدم
گوشی قبلیم 6120بود اپدیت کردم عالی شد
چند روزه e51 گرفتم 3 تا کد داشت برای گوشی های
e51 silver
e51 rose
e51 black
من roze بود هرچی زدم تا فرم ور چدید فارسی برام دان کنه نکرد مجبور شدم کد e51 silver farsi رو بزنم
و زدم همچی عالی بود تا دان کرد و رفت سر نصب 15 دقیقه کمکم شد 6 دقیقه اما وایستاد گوشی خاموش کرد
نبودی احساسم رو ببینی یک دفعه برنامه اپدیت پیغام داد باتری گوشی رو دوباره جا بزنم و زدم
چشمت روز بد نبینه دکمه پاور رو زدم روشن نشد .ولی یک صدایی از کامپیوتر امد.دوباره روشن کردم البته با فشار بیشر پاور :18::18::18::18::18::18:
اخیش:20::20: اومد بالا ورپن 2008 به نظر دوستان دوباره انجام بدم یا خیر
احتياجي نيستنقل قول:
ببخشید من اگه بدم بیرون برام آپدیت کنن چه قدر پام در میاد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
گوشیم هم n73 music edit هست.
راستی ببینم این nsu هر وقت بخوای آپدیت کنی خودش جدیدترین ورژن رو آپ می کنه؟؟؟؟؟؟؟/
سلام.میخاستم ببینم که اگه ورژن nokia software updater ماله 2006 باشه اشکالی نداره؟مرسی
سلام - من یک گوشی n77 دارم که از مالزی برای من آوردن اما متاسفانه کلمات عربی یا فارسی در sms یا هرجای دیگه موبایل نشون داده نمیشه و موبایل فقط زبان انگلیسی و چینی داره، می خواستم از دوستان خواهش کنم که راهنماییم کنید.
پیشاپیش سپاسگزارم
کسی جواب مارو نمیدهنقل قول:
هزينش بستگي به طرفت دارهنقل قول:
بله جديدترين رو اپديت ميكنه
مشكل داره و اول بايد اپديترت به روز باشهنقل قول:
ان 77 مال خاورميانه نيست و زبانهاي اين منطقه رو نداره و ساپورت نميكنهنقل قول:
یعنی هیچ راهی نیست که N77 فونت عربیو در sms نشون بده؟!!!! :41:نقل قول:
سلام دوستان عزیز.من هم مدت ها بود که می خواستم گوشیم را که 6120 کلاسیک نوکیا بود اپدیت کنم ولی چون توی کافینت های محلمون نمی گذاشتند نرم افزار نصب کنیم و سرعت اینترنت در خونمون هم به دلیل دیال اپ بودن فوق العاده پایین بود از انجام این کار منصرف شدم.اما چند روز پیش توی یک سایتی یک ادم مهربونی به اسم غزل که گوشیش عین من بود و اپدیتش کرده بود ، لینک فایل های فیریمویر گوشیش را در 10 قسمت حدودا 4.5 مگابایتی اپلود کرده بود که جمعا می شد 50 مگ.من هم رفتم کافینت و دانلودشون کردم.پسوند فایل ها رار بود.من وقتی خواستم اکستراکتشون (بازشون)کنم متوجه شدم که در هر فایل را تعدادی از فایل ها یکی هستند و چون اسمشون یکی هستش نمیشه پهلوی هم دیگه ریخت و هم برای ریخته شدن یک فایل باید قبلی را پاک کرد.اولا می خوام بدونم که دقیقا در مسیری که فایل های اپدیت مشخص می شه چه فولدر هایی هست.یعنی اینکه چون این 2 تا گروه فایل یکی هستند ایا باید فولدر های خاصی داشته باشند یا باید همشون را روی همدیگه کپی کرد؟دوما اصلا میشه فایل ها به صورت رار باقی بمونند ؟یعنی اینکه nsu اینقدر سرش می شه که خودش فایل های مورد نظرش را از فایل های را بیرون بیاره و استخراجش کنه؟اخه یک جا خوندم که فقط کافیه پارت یک را (اولین فایل رار از 10 قسمت را)باز کنی و بقیش را نیاز نیست.خوب حتما می دونید که گاهی وقط ها فایل های رار بازی در میارند و باز نمی شند.ایا حرفش درست بوده؟حالا من با این 10 تا فایل رار چیکار کنم؟بازشون کنم یا نه؟اصلا کجا بریزم؟توی همه ی اموزش ها هم فقط می گند بریزید توی همون فولدری که خود سایت نوکیا میسازه.خوب باز کنیمش نکنیم؟اصلا کسی به این نکات ریز توجه نمی کنه.خواهشا اگه کسی میتونه دقیقا من را را هنمایی کنه دریق نکنه.اما دقیق جواب من را بدید ها.کامل کامل.دستتون هم درد نکنه.
پس چی شد؟چرا کسی جوابم را نداد؟یعنی سوالم اینقدر تخصصی بود؟
با نرم افزار ميشه...اما خود گوشي ساپورت نميكنهنقل قول:
معمولا يكيشو اكستركت كني بعد از اتمام اولي ادرس بعدي رو ميخواد...حالا اينجا جاي بحث فايل رار نيست...با nss هم ميتوني اپديت كني...من ادرس محلي كه بايد كپي كني نميدونمنقل قول:
لينك دانلود nsu جديدترين ورژن رو برام بزاريد با قابليت resume.
صفحه اول لينكش هست....ريزوم هم ساپورت ميكنهنقل قول:
سلام
من از آپگرید جيزي سردر نميارم ممكنه توضيح بدين؟
جه فرقي با ابديت ميكنه؟
اكه كوشي آپگرید بشه جه جيزي بهش افزوده ميشه؟
شرمنده هاززززززززززززز
آپديت و آپگريد فرقي ندارن....اموزشش تو صفحه اول هست..سوال ديگه اي هست در خدمتيمنقل قول:
آقا میشه با کمک بلوتوث گوشی رو آپدیت کرد یا حتما باید کابل داشته باشه ؟
آخه بعضی از مدلها مثل 5000 فقط بلوتوث دارن !
سلام
چنتا سوال دارم که اگه ميشه جواب بدين
1-*اگه آپگريد درست انجام نشه چه مشکلي براي گوشي پيش مياد-*منظورم اينه که خطري براي سخت افزار گوشي هم هست يا فقط اطلاعات رم فرمت ميشه
2-فقط گوشي هاي اصلي آپگريد ميشه يا گوشي هاي چيني هم ميشه؟
3-آپگريد چه مزايايي براي گوشي داره
4-ن82 آپگريد ميشه؟
ممنون از شما
امتحان نكردم ولي فكر كنم بشه...ببين اگه تو ليست اپديت باشه ميشه...لينك ليست صفحه اولهنقل قول:
مشكل خاصي پيش نمياد...با فلش درست ميشه...گوشي جيني رو نميدونمنقل قول:
بقيه جوابات هم صفحه اول
سلام قربا من 6680 دارم که ورژنش 3و خوردهای هست ورژن جدیدش 5و خورده ای هستش
1- میخوام بدونم چقدر وقت طول میکشه
2- حجمش چقدره
3- از کجا بفهمم کد گوشیم ماله خاورمیانه هست و فارسی رو بعد اپدیت ساپورت میکنه( البته الان فارسی نداره)
4- اگه بخوام بعد آپدیت فارسی داشته باشه باید چه کدی وارد کنم؟
خیلی ممنونم
1-بستگي به حجم فيرم ور و سرعت اينترنتت دارهنقل قول:
2-نميدونم
3-كدت چيه؟
4-بايد سرچ كنم...يكم صبر كن